2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O yeterki sağlıkla dünyaya gelsin senin kollarınla buluşsun herşey olur olur gider Allah ın izniyle bizde de var borç canım eksiklerim de çok ev ile ilgili eşim de tek çalışıyor ama oluyor Bi şekilde idare ediliyor. Allahım çalışma gücü versin güç kuvvet versin herşey olur zamanla 1 yaşından önce odayı zaten hatırlamaz. Kendinizi toparlayınca en güzelini yaparsınız

Maşallah canım bak yakalamış gününü
Ya ben hiç güzel ahşap abaküs bulamadım gökkuşağının ahşap arabası ve fotoğraf makinesi var set halinde onlar aradan çıktı
Ya senin aldığın gökkuşağı nasıl bir şey? Ben de hiç oda namına bir şeye başlamadım yatağımız bile yok Park yatak alıcam galiba ahşaplar çok hoşuma gitse de.
Çok geçmiş olsun, annenle birbirinizin şansı olmuşsunuz ne güzel
Size de hayırlı olsun

Bak bundan kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20230826-210939_Trendyol.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar benim bulantılarım yeniden başladı reflü de var benim gibi olan var mı? Aynı ilk günler gibi oldum.
Benim bi ara oldu şimdi bulantım yok ama reflü var tabiki. Aç kalmamaya çalış. Midem boşken midem bulanıyor benim
Sağ olasın canım benim

Çok haklısın ama bebişle ikinizin sağlığı için elinde olsa yapardın Sağlıklı olunda

Allah ım mersin e de nasip et ya Rabbim yanıyoruz valla oturduğum yerde eridim bittim resmen
Canı gönülden Amin.. Gerçekten bende oturduğum yerde sırılsıklam terliyordum, biraz yağmur yağdı da ortalık ferahladı. Günde 3 - 4 litre den aşağı su içmiyoruz, içim dışım su oldu

Kııızzzz benim gözüme niye çok geldi ilk 3 aylık kısım. Hastaneye götüreceklerin de ayrı dimi? Burda onlar yoklar.
Burda olmayan 3 takım var kuzum sadece onlar yeni bak bırde bu cekmecede aldıklarım sadece şunlar kalanlar abıden arkadasımın kızlarından falan bi kaç tanede sweat var askıda 6-9 ay, 3 tanede çıtçıtlı body

Eklentiler

• 2E440ADD-423F-432B-AA68-7C8FA313E11F.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 82
Denizliden oraya doğru yağmur geliyordur belki Yarım saattir gök gürültülü sağanak var, nasıl güzel yağıyor her yer buz gibi oldu çok şükür yanmıştıkk
Sıcaktan kollarım bacaklarım isilik oldu , serinlesin biraz .
Geçmiş olsun canım olan olmuş artık seni de anlıyorum ama keyfi yapmamazlık değil ki bu bebeğin için. çok fazla canını sıkıp da üzme hem kendini hem bebeğini
Teşekkür ederim ,
İyiki varsiniz hepiniz

Burda olmayan 3 takım var kuzum sadece onlar yeni bak bırde bu cekmecede aldıklarım sadece şunlar kalanlar abıden arkadasımın kızlarından falan bi kaç tanede sweat var askıda 6-9 ay
Benim gözüm mü doymuyor noluyorsa sanki yetmeyecekmiş gibi bir his var içimde. Neyse yetmezse duruma göre alacağım hala hediye gelirse diye umudum var bir de fotoda en arkada morlu bi takım varya heh işte o takımdan Duru’nun da var

Geçmiş olsun.. Olmuş bitmiş sıkma canını artık. Annelik zor diyoruz işte annen için önemli olan da senin iyi olman, yorgunluğunu atar. Sağlık olsun diyoruz, nazar çıkıyor böyle napalım. Ben oğlumu kucağıma aldığım gün dönüşte kaza yaptık, arabada hasar var hiç üzmüyorum kendimi. Elimizden gelen bir şey yok, kendimizi üzmek bize zarar

Nasibiyle geliyor kesinlikle Eşim 1 senedir iş arıyor, hep olacak gibi oluyor bir şey çıkıyor olmuyor bıkmıştık artık. Oğlum geldi haftasına iş buldu

Canı gönülden Amin.. Gerçekten bende oturduğum yerde sırılsıklam terliyordum, biraz yağmur yağdı da ortalık ferahladı. Günde 3 - 4 litre den aşağı su içmiyoruz, içim dışım su oldu
1 saat önce Bi esinti oldu sulu sulu dedim hadi inşallah ama nerdeee su içmekte zulüm daha midene varmadan çişin geliyor sonra tekrar susuzluk karnım culp culp ediyor resmen

Ay ne güzel cicili bicilii Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin

Teşekkür ederim Annemde dedi biseyler dönüyor başımızda, komşu teyze var gittim ona okundum, kadının gözünden yaşlar aktı okurken.
Şişede çok geçmiş olsun, Tatlis oğluna biran önce kavuşmayı nasip etsin Allah'ım

Bizim de öyle canım taşınma evin eksikleri kayınvalidemin ev kredisi derken bir maaştan fazlası gidecek ama toplarız inşallah
Sağlıklı olalım da gerisi hallolur bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…