Allah ım mersin e de nasip et ya Rabbim yanıyoruz valla oturduğum yerde eridim bittim resmenDenizliden oraya doğru yağmur geliyordur belkiYarım saattir gök gürültülü sağanak var, nasıl güzel yağıyor her yer buz gibi oldu çok şükür yanmıştıkk
O yeterki sağlıkla dünyaya gelsin senin kollarınla buluşsun herşey olur olur gider Allah ın izniyleSenin haftan benden büyük kuzum ondan iyice kısalmaya başlıyor rahim ağzı ama doğum yaklaştıkça normal sanırım
Dr her kontrolde ölçüyor her şeyi ama bazen biz sormayınca söylemiyor seninki de aksi bir durum olursa söylerdi zaten
Bizim, taşınacağız kv evi depremde hasar gördü onu yaptırıyoruz vs. felan aşırı kredi ödemesi var o yüzden başta oda yapamam sanırım
Bakalım 1 yaşına doğru montesseri yatak alırım o zaman odasını felan da ayırırım diyorum
Ama oğlum nasibi ile geliyor inşallah buna inanıyorum ben kısa sürede toplarız umarım
Maşallah canım bak yakalamış gününüKızlar selam pek giremedim
Bugün kontrolümüz vardı ben 33+0dayım bebeğim 2 hafta önceki kontrolde 1 hafta geriden geliyordu bu hafta doktor toplamış dedi çok şükür bu sefer 32+6 çıktı
Tam 2 kg 42 cm olmuş minik sıpamNst normal ama rahim ağzım kısalmaya başlamış artık dr normal dedi ama diğer kontrolde 42 mmdi bugün 35 mm çıktı ama dr 25mmden az olursa sıkıntı dedi.Suyu felan da çok şükür iyi Baş hala aşağıda artık baskı yapmaya başlamıştır dedi doktor aşırı baskı hissetmiyorum ama iyice yerleşmeye başladı sanırım
Bizdeki gelişmeler böyle şimdilik diğer kontrol 35.haftada ay artık vakit yaklaştı çok heyecanlıyım
Ya senin aldığın gökkuşağı nasıl bir şey? Ben de hiç oda namına bir şeye başlamadım yatağımız bile yokYa ben hiç güzel ahşap abaküs bulamadımgökkuşağının ahşap arabası ve fotoğraf makinesi var set halinde onlar aradan çıktı
Çok geçmiş olsun, annenle birbirinizin şansı olmuşsunuz ne güzelTeşekkür ederim , elden bişey gelmiyor, uzuldugumle kaldım.Aritici da 2 gün önce takılmıştı.
Teşekkür ederim, çocukluğumdan beri rahatsızlığım var, annem çok uğraştı benim için, büyüdüm çalışma hayatı başladı ben çok mücadele ettim annem için.Birbirimiz için yaşadık hep.Allah razı olsun, bugün beni toplayan yine o oldu.Bi dışarı cikardi, kısa mesafe hava alıp geldik.
Teşekkür ederim,ister istemez üzülüyor insan, parkeyi tasinmadan önce yeni yaptirdik, artici 2 gün önce takıldı.Olacak olan oluyor.Bi işin ucundan da tutamayinca zoruma gitti.
Size de hayırlı olsunAyyyhhh yaklaşıyor doğumlar Allahımdoğru bahsetmiştin kv seninle kalıyordu. İmkanlar dahilinde en iyisini en güzelini yaparsın oğluş için eminim ama gerçekten de nasipleriyle geliyorlar. Bizim tayinimiz çıktı normalde hiç hesapta yoktu sürpriz oldu yani ve yıllardır çıkmıyordu Duru’nun şansına diyoruz Sarper de sürprizlerle ve nasibiyle geliyor bakalım daha ne sürprizler göreceğiz
Bak bundan kuzumMaşallah canım bak yakalamış gününü
Ya senin aldığın gökkuşağı nasıl bir şey? Ben de hiç oda namına bir şeye başlamadım yatağımız bile yokPark yatak alıcam galiba ahşaplar çok hoşuma gitse de.
Çok geçmiş olsun, annenle birbirinizin şansı olmuşsunuz ne güzel
Size de hayırlı olsun
Benim bi ara oldu şimdi bulantım yok ama reflü var tabiki. Aç kalmamaya çalış. Midem boşken midem bulanıyor benimKızlar benim bulantılarım yeniden başladı reflü de var benim gibi olan var mı? Aynı ilk günler gibi oldum.
Sağ olasın canım benimMaşallah canım bak yakalamış gününü
Ya senin aldığın gökkuşağı nasıl bir şey? Ben de hiç oda namına bir şeye başlamadım yatağımız bile yokPark yatak alıcam galiba ahşaplar çok hoşuma gitse de.
Çok geçmiş olsun, annenle birbirinizin şansı olmuşsunuz ne güzel
Size de hayırlı olsun
Ay çok tatlı, doğum künyesi şeklinde olanlar da varmışBak bundan kuzum
Evet kuzum ama ben sade halini daha çok beğendim sanırımAy çok tatlı, doğum künyesi şeklinde olanlar da varmış
Çok haklısın ama bebişle ikinizin sağlığı için elinde olsa yapardınTeşekkür ederim , elden bişey gelmiyor, uzuldugumle kaldım.Aritici da 2 gün önce takılmıştı.
Teşekkür ederim, çocukluğumdan beri rahatsızlığım var, annem çok uğraştı benim için, büyüdüm çalışma hayatı başladı ben çok mücadele ettim annem için.Birbirimiz için yaşadık hep.Allah razı olsun, bugün beni toplayan yine o oldu.Bi dışarı cikardi, kısa mesafe hava alıp geldik.
Teşekkür ederim,ister istemez üzülüyor insan, parkeyi tasinmadan önce yeni yaptirdik, artici 2 gün önce takıldı.Olacak olan oluyor.Bi işin ucundan da tutamayinca zoruma gitti.
Canı gönülden Amin.. Gerçekten bende oturduğum yerde sırılsıklam terliyordum, biraz yağmur yağdı da ortalık ferahladı. Günde 3 - 4 litre den aşağı su içmiyoruz, içim dışım su olduAllah ım mersin e de nasip et ya Rabbim yanıyoruz valla oturduğum yerde eridim bittim resmen
Amin canım inşAllah yaİnşallah canım sen stres yapma gör bak nasıl sağlıklı doğacak Aslan boy
Burda olmayan 3 takım var kuzum sadeceKııızzzz benim gözüme niye çok geldi ilk 3 aylık kısım. Hastaneye götüreceklerin de ayrı dimi? Burda onlar yoklar.
Sıcaktan kollarım bacaklarım isilik oldu , serinlesin biraz .Denizliden oraya doğru yağmur geliyordur belkiYarım saattir gök gürültülü sağanak var, nasıl güzel yağıyor her yer buz gibi oldu çok şükür yanmıştıkk
Teşekkür ederim ,Geçmiş olsun canım olan olmuş artık seni de anlıyorum ama keyfi yapmamazlık değil ki bu bebeğin için. çok fazla canını sıkıp da üzme hem kendini hem bebeğini
Benim gözüm mü doymuyor noluyorsa sanki yetmeyecekmiş gibi bir his var içimde. Neyse yetmezse duruma göre alacağım hala hediye gelirse diye umudum varBurda olmayan 3 takım var kuzum sadeceonlar yeni bak bırde bu cekmecede aldıklarım sadece şunlar kalanlar abıden arkadasımın kızlarından falan bi kaç tanede sweat var askıda 6-9 ay
Geçmiş olsun.. Olmuş bitmiş sıkma canını artık. Annelik zor diyoruz işte annen için önemli olan da senin iyi olman, yorgunluğunu atar. Sağlık olsun diyoruz, nazar çıkıyor böyle napalım. Ben oğlumu kucağıma aldığım gün dönüşte kaza yaptık, arabada hasar var hiç üzmüyorum kendimi. Elimizden gelen bir şey yok, kendimizi üzmek bize zararBenim moralim çok bozuk,
Perşembe hastaneye gitmiştim, öğün fazla yürüdüm galiba, dün belim sağ arka taraftan çok ağrısı sağa sola dönemedim.Aksam sağ alt tarafta ara ara sancı girdi geç uyudum.
Sabaha karşı uyandigimda su sesi geliyor, çeşmeyi mi açık bıraktık diye bı kalktım mutfak koridor su icinde.Aritma cihazınin kablo bağlantı vidası çatlamış , tüm mutfak koridor parkenin altı üstü su içinde.Sabahin 5 İ olmamıştı.Esimi kaldırdım,vanayı kapattim.Annemi aradım geldi.saatlerce suyu temzilemeye uğraştılar.Annemin normalde kolu bacağı heryeri ağrıyor ,romatizma ,fıtık, kirecleme,lif yırtılması var kollarda.Simdi elim kolum şişmiş ,ağrıdan duramadim dedi.Ona ayrı üzüldüm.Kendim bişey yapamadım diye ayrı üzüldüm, koridor mutfak parkelerin altı su dolu, ayak bastıkça vıcık vıcık ses geliyor, kabarmaya başladı şimdiden.Kuruyana kadar iyice kötü olacak.Agliyorum sabahtan beri.Temmuzda taşınmıştık, eşya yerleştir düzene sok,iş bitmezken üstüne iş çıkıyor.
Nasibiyle geliyor kesinlikleSenin haftan benden büyük kuzum ondan iyice kısalmaya başlıyor rahim ağzı ama doğum yaklaştıkça normal sanırım
Dr her kontrolde ölçüyor her şeyi ama bazen biz sormayınca söylemiyor seninki de aksi bir durum olursa söylerdi zaten
Bizim, taşınacağız kv evi depremde hasar gördü onu yaptırıyoruz vs. felan aşırı kredi ödemesi var o yüzden başta oda yapamam sanırım
Bakalım 1 yaşına doğru montesseri yatak alırım o zaman odasını felan da ayırırım diyorum
Ama oğlum nasibi ile geliyor inşallah buna inanıyorum ben kısa sürede toplarız umarım
1 saat önce Bi esinti oldu sulu sulu dedim hadi inşallah ama nerdeeeCanı gönülden Amin.. Gerçekten bende oturduğum yerde sırılsıklam terliyordum, biraz yağmur yağdı da ortalık ferahladı. Günde 3 - 4 litre den aşağı su içmiyoruz, içim dışım su oldu
Ay ne güzel cicili bicilii Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsinBurda olmayan 3 takım var kuzum sadeceonlar yeni bak bırde bu cekmecede aldıklarım sadece şunlar kalanlar abıden arkadasımın kızlarından falan bi kaç tanede sweat var askıda 6-9 ay, 3 tanede çıtçıtlı body
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.. Olmuş bitmiş sıkma canını artık. Annelik zor diyoruz işte annen için önemli olan da senin iyi olman, yorgunluğunu atar. Sağlık olsun diyoruz, nazar çıkıyor böyle napalım. Ben oğlumu kucağıma aldığım gün dönüşte kaza yaptık, arabada hasar var hiç üzmüyorum kendimi. Elimizden gelen bir şey yok, kendimizi üzmek bize zarar
Bizim de öyle canım taşınma evin eksikleri kayınvalidemin ev kredisi derken bir maaştan fazlası gidecek ama toplarız inşallahO yeterki sağlıkla dünyaya gelsin senin kollarınla buluşsun herşey olur olur gider Allah ın izniylebizde de var borç canım eksiklerim de çok ev ile ilgili eşim de tek çalışıyor ama oluyor Bi şekilde idare ediliyor. Allahım çalışma gücü versin güç kuvvet versin herşey olur zamanla 1 yaşından önce odayı zaten hatırlamaz. Kendinizi toparlayınca en güzelini yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?