2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar ben normal dogum yapmak istemiyorum fakat gelecegi zamana bebegim kendisi karar versin istiyorum. Sizce doktoruma her sey yolunda giderse normal dogmak istedigi zamani bekleyip sonrasinda sezaryenle almasini istedigimi soylesem dunya sacmasi mi olur yani aslinda baktigimizda sezaryen ameliyatlarin cogu bu sekilde gelisiyor

Benim etraFımda kızlar aceleci derler ama burda bi ara konuşmuştuk erkekler demişlerdi bence bi olayı yok hurafe ama bence seninki de benimki de en fazla 38i görür daha fazla durmazlar
Benim etradımdada kızlar için öyle derler ama bilmiyorum ki. Şu ilacı kesince doktorum nolcak merak ediyorum gelmek isteyecek mi yoksa inat mı edecek bazende inadına gelmiyorlarmış

Birilerine de ay bugünde mi doğurmadın, doğmadı mı hala falan diyeceğiz bakalım onlar kimler olacak
Ben taş çatlasın 38 diyorum. Uzun ip askılı pijamam var elbise tarzı kalp atışımı dışarıdan görebiliyorum göğsüm seyriyor yani panik atak gibi bu da beni tedirgin ediyor

Doktoruna hiç bişey deme sancının geldiği zaman ben dayanamıcam doktor bey sez alın de ozelde yaparlar zaten

İlk bebekse , normal doğum süreci başladığında sezeryana alınıyor diye duymuştum sezeryan doğum jsteyenler için.

Bana saçma gelmedi ben de kendi gelmeye karar versin istiyorum. Normal doğum yapabilirim şimdiki ruh halime göre ama işte ikinci ihtimal olarak sezeryan hep aklımda

Ya bu doğum işi ikisi de zor yaaa neden kolay yolu yok bunun ben de çoook aradayım ne yapcam asla bilmiyorum ikisinden de deli gibi korkuyorum ama eğer o sancıyı çekeceksem normal doğurmak isterim.
Benim etradımdada kızlar için öyle derler ama bilmiyorum ki. Şu ilacı kesince doktorum nolcak merak ediyorum gelmek isteyecek mi yoksa inat mı edecek bazende inadına gelmiyorlarmış
Yaaa bir de böyle bir inat durumları var değil mi. Ay zamanında gelin işte 38 güzel
Ben taş çatlasın 38 diyorum. Uzun ip askılı pijamam var elbise tarzı kalp atışımı dışarıdan görebiliyorum göğsüm seyriyor yani panik atak gibi bu da beni tedirgin ediyor
Yaaa canım ben de hormalamaya başladım nefes alıp vermem de sesli ve hızlı. Nefesim yetmiyor gibi oluyor konuşurken çok zoooor yer kalmadı ciğerler isyanda
Doktoruna hiç bişey deme sancının geldiği zaman ben dayanamıcam doktor bey sez alın de ozelde yaparlar zaten
Bak bak bak neler de diyor

Evet aynen öyle ama işte ansızın gelmemek isterler durdurursun sonra da gelmek istemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…