- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Çok haklısın en iyisini sen bilirsin bebeğim içinKorkuyorum canım ya daha hala antibiyotik alıyor bir de benim yüzümden kötü olmasın
Aslında kolay Bi yolu var kocaların hamile kalması o zaman ne bir stres ne bir sancıYa bu doğum işi ikisi de zor yaaa neden kolay yolu yok bununben de çoook aradayım ne yapcam asla bilmiyorum ikisinden de deli gibi korkuyorum ama eğer o sancıyı çekeceksem normal doğurmak isterim.
Yaaa bir de böyle bir inat durumları var değil mi. Ay zamanında gelin işte 38 güzel
Yaaa canım ben de hormalamaya başladımnefes alıp vermem de sesli ve hızlı. Nefesim yetmiyor gibi oluyor konuşurken çok zoooor yer kalmadı ciğerler isyanda
Bak bak bakneler de diyor
Esim hemen dogsun istiyor o yuzden eylul sonu gelir diyorBen yıne max 39 dayan Ayşenur dıyorum ama 39 çok geliyor
Gerçekten sırayla kim doğuracak nasıl olacak bakalım eylül bizim için nasıl geçecekYok yok akıllı bıdıklarımız bizi çok bekletmeden gelirlersen rahat ol annesi 38 candır
Keşkeeee kocalarda işe yarasalardı değil miAslında kolay Bi yolu var kocaların hamile kalması o zaman ne bir stres ne bir sancı
Uyuyamıyorum ki horlasamsabaha kadar dön babam dön bol omuz bacak ağrısı çekiyorum bir de uzun zamandır vajina kemikleri ağrıyor
hoslarina da giderDoktoruna hiç bişey deme sancının geldiği zaman ben dayanamıcam doktor bey sez alın de ozelde yaparlar zaten
Tabii zorlayacaklarini sanmiyorum ben deİlk bebekse , normal doğum süreci başladığında sezeryana alınıyor diye duymuştum sezeryan doğum jsteyenler için.
Ben normal dogum gercekten istemiyorum ya Allah bilir tabiki gunun sonunda ama no yaniBana saçma gelmediben de kendi gelmeye karar versin istiyorum. Normal doğum yapabilirim şimdiki ruh halime göre ama işte ikinci ihtimal olarak sezeryan hep aklımda
Hani az bi sanci cekip aa hadi bakalim epidural sezaryen tatli olabilirYa bu doğum işi ikisi de zor yaaa neden kolay yolu yok bununben de çoook aradayım ne yapcam asla bilmiyorum ikisinden de deli gibi korkuyorum ama eğer o sancıyı çekeceksem normal doğurmak isterim.
Yaaa bir de böyle bir inat durumları var değil mi. Ay zamanında gelin işte 38 güzel
Yaaa canım ben de hormalamaya başladımnefes alıp vermem de sesli ve hızlı. Nefesim yetmiyor gibi oluyor konuşurken çok zoooor yer kalmadı ciğerler isyanda
Bak bak bakneler de diyor
Bu eşler de bi alem benimki de bir an önce doğsa diyor sonra da yok yok zamanında doğsun Bi sıkıntısı olmasın diyorEsim hemen dogsun istiyor o yuzden eylul sonu gelir diyor
Bizim bir arkadaşımız var annesi anlatıyor 42. Haftada doğmuşBirilerine de ay bugünde mi doğurmadın, doğmadı mı hala falan diyeceğizbakalım onlar kimler olacak
Tam olarak işe yaramaz sayılmazlar yaa öyle de demeyelim.. Ne kocalar var zorlu hamilelik geçiren karısına acımayıp yemeğini çayını ayağına bekleyen.. Bu zamana kadar duymadım aramızdan birinin kocasının hiçbir iş yapmadığını, ellerinden geldikleri kadar destek oluyorlar ama Allah bunu bize lutfetmiş işte napalm yapacak bişey yokKeşkeeee kocalarda işe yarasalardı değil miya o ağrılar da zorluyor cidden. Sol yanım çürüdü zaten. Vajina da ağrım yok ama bi de o olmasaydı beeeee
Valla ben kızımda çatı muayenesi olmadım 1.yi doğuran 2.yi de doğurur diye düşünüyorumÇatı muayenesinden bahsedetmi bilen biriyapacaklar mı bize ?
Yani doktoruna bağlı benım oğlanda ben yapmıyorum muayene sancın ne zaman gelır o zaman bakarız dedı doğum esnasında belli olan bişey bu dedi , sancım cıkınca erken kontrol ettıÇatı muayenesinden bahsedetmi bilen biriyapacaklar mı bize ?
Heheheh aynı benim eşimde öyleBu eşler de bi alem benimki de bir an önce doğsa diyor sonra da yok yok zamanında doğsun Bi sıkıntısı olmasın diyorAllah hiç bir bebeğe hastalık yüzü göstermesin tabiki
Tatlı ihtimalleri severizhoslarina da gider
Tabii zorlayacaklarini sanmiyorum ben de
Ben normal dogum gercekten istemiyorum ya Allah bilir tabiki gunun sonunda ama no yani
Hani az bi sanci cekip aa hadi bakalim epidural sezaryen tatli olabilirtabi bu en iyi ihtimal
Hobaaaa maşallah 42 de fazla yaaavvv ciddenBizim bir arkadaşımız var annesi anlatıyor 42. Haftada doğmuşdaha da gelmeseydi sezaryenle alacaktı doktor diyor. Kendisi erkek, hurafeleri destekleyen biri
Tabi kiiiii hele ben tam bi kocam da kocam modundayımdırTam olarak işe yaramaz sayılmazlar yaa öyle de demeyelim.. Ne kocalar var zorlu hamilelik geçiren karısına acımayıp yemeğini çayını ayağına bekleyen.. Bu zamana kadar duymadım aramızdan birinin kocasının hiçbir iş yapmadığını, ellerinden geldikleri kadar destek oluyorlar ama Allah bunu bize lutfetmiş işte napalm yapacak bişey yok
Heeee yapmayabilirler yani. Benim ki hiç bahsetmedi belki yapmazYani doktoruna bağlı benım oğlanda ben yapmıyorum muayene sancın ne zaman gelır o zaman bakarız dedı doğum esnasında belli olan bişey bu dedi , sancım cıkınca erken kontrol ettıdoktorundan doktoruna eline değişen bişey bence bu kimsenin kimsenin hıkayesınden etkilenmesin benimki eli cok hafıf mınyon bı kadındı baya dokunmadık kemık bırakmadı ıcımde bı ara oha oraya kadar nasıl dokundu fln bıle dedım ama benım ıcın acılı bı surec değildi
Geçenki alttan muayenemde hıc anlamadım
Ertugrulda doğumda bır ebe vardı ama mesela o muayene ettı asırı acımıştı
Duruwoods diye bi markanın ahşap oyuncaklarıBu ne kaçırdım ben
Sabah kahvaltıda eşimi sen olsan sezaryen mi olurdun normal doğum mu diye darlamam yok muAslında kolay Bi yolu var kocaların hamile kalması o zaman ne bir stres ne bir sancı
Uyuyamıyorum ki horlasamsabaha kadar dön babam dön bol omuz bacak ağrısı çekiyorum bir de uzun zamandır vajina kemikleri ağrıyor
Bugün uykucu idi miniğimÇok haklısın en iyisini sen bilirsin bebeğim içiniçin nasıl rahat ediyorsa öyle davran
Tansiyon takibi yapıyor musun? İdrar tahlili verseydin keşke gitmişken için rahatlardıKızlar çok moralim bozuk iki gündür mide bulantım hiç geçmiyor kusma yok ama sürekli bulantım var ilk günler gibi. Doktora gittim bebek iyi ama içim içimi yiyor acaba gebelik zehirlenmesi mi? Çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?