2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aslında kolay Bi yolu var kocaların hamile kalması o zaman ne bir stres ne bir sancı
Uyuyamıyorum ki horlasam sabaha kadar dön babam dön bol omuz bacak ağrısı çekiyorum bir de uzun zamandır vajina kemikleri ağrıyor

Keşkeeee kocalarda işe yarasalardı değil mi ya o ağrılar da zorluyor cidden. Sol yanım çürüdü zaten. Vajina da ağrım yok ama bi de o olmasaydı beeeee

Doktoruna hiç bişey deme sancının geldiği zaman ben dayanamıcam doktor bey sez alın de ozelde yaparlar zaten
hoslarina da gider
İlk bebekse , normal doğum süreci başladığında sezeryana alınıyor diye duymuştum sezeryan doğum jsteyenler için.
Tabii zorlayacaklarini sanmiyorum ben de
Bana saçma gelmedi ben de kendi gelmeye karar versin istiyorum. Normal doğum yapabilirim şimdiki ruh halime göre ama işte ikinci ihtimal olarak sezeryan hep aklımda
Ben normal dogum gercekten istemiyorum ya Allah bilir tabiki gunun sonunda ama no yani
Hani az bi sanci cekip aa hadi bakalim epidural sezaryen tatli olabilir tabi bu en iyi ihtimal

Esim hemen dogsun istiyor o yuzden eylul sonu gelir diyor
Bu eşler de bi alem benimki de bir an önce doğsa diyor sonra da yok yok zamanında doğsun Bi sıkıntısı olmasın diyor Allah hiç bir bebeğe hastalık yüzü göstermesin tabiki

Birilerine de ay bugünde mi doğurmadın, doğmadı mı hala falan diyeceğiz bakalım onlar kimler olacak
Bizim bir arkadaşımız var annesi anlatıyor 42. Haftada doğmuş daha da gelmeseydi sezaryenle alacaktı doktor diyor. Kendisi erkek, hurafeleri destekleyen biri

Keşkeeee kocalarda işe yarasalardı değil mi ya o ağrılar da zorluyor cidden. Sol yanım çürüdü zaten. Vajina da ağrım yok ama bi de o olmasaydı beeeee
Tam olarak işe yaramaz sayılmazlar yaa öyle de demeyelim.. Ne kocalar var zorlu hamilelik geçiren karısına acımayıp yemeğini çayını ayağına bekleyen.. Bu zamana kadar duymadım aramızdan birinin kocasının hiçbir iş yapmadığını, ellerinden geldikleri kadar destek oluyorlar ama Allah bunu bize lutfetmiş işte napalm yapacak bişey yok

Çatı muayenesinden bahsedetmi bilen biri yapacaklar mı bize ?
Yani doktoruna bağlı benım oğlanda ben yapmıyorum muayene sancın ne zaman gelır o zaman bakarız dedı doğum esnasında belli olan bişey bu dedi , sancım cıkınca erken kontrol ettı doktorundan doktoruna eline değişen bişey bence bu kimsenin kimsenin hıkayesınden etkilenmesin benimki eli cok hafıf mınyon bı kadındı baya dokunmadık kemık bırakmadı ıcımde bı ara oha oraya kadar nasıl dokundu fln bıle dedım ama benım ıcın acılı bı surec değildi
Geçenki alttan muayenemde hıc anlamadım
Ertugrulda doğumda bır ebe vardı ama mesela o muayene ettı asırı acımıştı

hoslarina da gider

Tabii zorlayacaklarini sanmiyorum ben de

Ben normal dogum gercekten istemiyorum ya Allah bilir tabiki gunun sonunda ama no yani

Hani az bi sanci cekip aa hadi bakalim epidural sezaryen tatli olabilir tabi bu en iyi ihtimal
Tatlı ihtimalleri severiz hadi bakalım inşallah diyelim
Bizim bir arkadaşımız var annesi anlatıyor 42. Haftada doğmuş daha da gelmeseydi sezaryenle alacaktı doktor diyor. Kendisi erkek, hurafeleri destekleyen biri
Hobaaaa maşallah 42 de fazla yaaavvv cidden
Tabi kiiiii hele ben tam bi kocam da kocam modundayımdır çünkü hiç üzmedi beni sağ olsun tam bi prenses gibi davrandı bana. ama olsun yine de ağrıyı acıyı da paylaşmak isterdim yaniiiii o kusabilirdi mesela, ya da çişe o kalksaydı geceleri gibi gibi
Heeee yapmayabilirler yani. Benim ki hiç bahsetmedi belki yapmaz ama şey olmuyor mu? Muayene edip ay senin çatın dar canım sez alalım normal zorlar seni falan deseler önden yok mu böyle bi hizmet

Bu ne kaçırdım ben
Duruwoods diye bi markanın ahşap oyuncakları Dekor amaçlı trendyolda falan var
Sabah kahvaltıda eşimi sen olsan sezaryen mi olurdun normal doğum mu diye darlamam yok mu O da zavallım belinden büyük iki ameliyat geçirmiş zamanında ameliyata da alışıyorsun zamanla diyor

Kızlar çok moralim bozuk iki gündür mide bulantım hiç geçmiyor kusma yok ama sürekli bulantım var ilk günler gibi. Doktora gittim bebek iyi ama içim içimi yiyor acaba gebelik zehirlenmesi mi? Çok korkuyorum.

Kızlar çok moralim bozuk iki gündür mide bulantım hiç geçmiyor kusma yok ama sürekli bulantım var ilk günler gibi. Doktora gittim bebek iyi ama içim içimi yiyor acaba gebelik zehirlenmesi mi? Çok korkuyorum.
Tansiyon takibi yapıyor musun? İdrar tahlili verseydin keşke gitmişken için rahatlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…