2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar çok moralim bozuk iki gündür mide bulantım hiç geçmiyor kusma yok ama sürekli bulantım var ilk günler gibi. Doktora gittim bebek iyi ama içim içimi yiyor acaba gebelik zehirlenmesi mi? Çok korkuyorum.
Gebelik zehirlenmesinden öyle bir etki olmuyor korkma sen sıcaklardan ua da yediklerinden olmuştur

Olasan ayıkladım ettım sımdı gel gör benı benı odaya bomba atılmış gıbı yarın halledıcez ama nasıl
Yerleştirdikten sonra mı dağıldı benim evde bomba atılmış gibi ama Allahtan çocuğun odası dolabı toplu tek tesellim o bugün banyoyu tuvaleti yıkadım 2 oda sildim pert oldum oturdum yine de her yer oyuncak ve ıvır zıvır dağınık

Kız gamzeli mi o yaaaa yerim seni Kuzeeeyy maşallah sana maşallah
Bilmem ki bant var ya seçemedim ☺Eşim yakalamış fotoyu da. Fotoğraf çekme görevi onda. Ben okşamacı o fotoğrafçı Aslında ona da serbest dokunmak ama o da hassas önemli olan senin dokunman diyor. Küvezi çok açık bırakmak istemiyor, foto çekip sohbet ediyorlarmış ☺

Tipini yerim kuzeyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…