2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Var var olmazmı bıde muayene ederken ay uy dıyıp baktırmazsan oo sen doguramazsın zaten der

Evettttt size kısa bir hastane çantası hazırlama kolajı bırakayım
Eksiklerim var kendime çamaşır ve hasta bezi koyacağım , tülbent koyacağım
Emzikler falan yıkanacak o kadar

Eklentiler

• 8D2820ED-FC66-490A-9BA8-CA9596C27838.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 90
  • 47545988-4F22-4065-B2C6-7F7863DD59E0.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 90
  • 9A0E1348-4C18-4C20-A951-F1FF396E19A5.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 92
Çocuklu evde o ıvır zıvır dağınıklık bıtmıyorki

Çok güzeller teşekkür ederim canım bende görüyordum nerden alıyorlar diyordum

Bizde cocuk yok ama esim sagolsun kendi basina yetiyor artik banyo falan temizlemej tam bir cile valla bende ayni sekilde banyoyu yapayim dedim mahfoldum

Sezeryan hiç zor geçmedi canım korkma. Tabi bende şokun verdiği bi rahatlık da vardı Tek dezavantajı hareket kısıtlaması ilk 2 gün yanında biri lazım. Normalde de alttan dikiş olma ihtimali var o beni korkutuyordu açıkçası, ne kadar normal istesem de bi yanım ya dikiş gerekirse diyordu. Hiç sıkıntım olmadı sezeryan ile ilgili

Ben fazla yorum yaptığında bi kere sana sormayacaklar nasıl doğurmak istediğimi bana soracaklar demiştim, baya alınmıştı

Ya işte pozitif sezaryen anıları da gayet var yani. Ay inşallah iş oraya varırsa biz de 2 gün ile atlatırız canım ya

Ya işte pozitif sezaryen anıları da gayet var yani. Ay inşallah iş oraya varırsa biz de 2 gün ile atlatırız canım ya
Kuzum benımde sez cok kolay gectı hatta ben hastanede yatak kenarlarından tutunup kendım cok rahat kalkıp yatıyordum eve gelınce tutuncak yer bulamayınca bocaladım ılk kalkışım da cok rahattı daha kalkmadan gazım çıktı falan arabada kullandım 5 günlüktüm yanı o kadar da zor bısey degıl aslında

Kızlar dün gece çok fazla gaz sancısı çektim ben. Boğazım kötü diye sarımsak yemiştim normalde hiç sevmem yemem o yüzden bilmiyorum gaz yapıyor mu?. Bugün de yerken aklıma geldi, beni mahvetti oğluma da sütten geçer diye aklıma geldi ondansa diye üzüldüm şimdi oğluş da gaz sancısı çekecek Çiğ de yemedim pişmişti , yapar mı ki gaz?

Kızlar bir şey danışacağım, benim bebiş son birkaç gündür inanılmaz hareketliydi ama her zamankinden daha çok resmen eliyle ayağıyla ittirmelerini falan ayırt edebiliyordum. Habire dalgalanıyordu karnım. Ama bugün sabahtan beri o kadar az hareket etti ki. Dürtüyorum falan yok, arada bi küçücük bi titreşim hissediyorum.
Sabah kasıklarımda çok baskı vardı, hatta vajinamda hissettiğim bir baskı vardı. Kahvaltı hazırlarken ayakta uzun kaldım ondandır dedim. Aşırı halsizim, açılayım diye duşa girdim. Çıktıktan sonra karnımda regl ağrısına benzer soğuk bir ağrı oluştu, biraz dozunu artırdı sonra durdu. Sağ bacağımda da hissettim hani böyle çekme gibi. Sonra bebeğim biraz kayma hareketi yaptı. Şimdi aradan 10 dk geçti yine hafif bir ağrı geldi.

Son kontrolde rahim ağzı kapalı duruyordu, doktor erken doğum riski görmüyorum dedi. Buna rağmen bir anda başlamaz doğum dimi? Yalancı sancı gibi bir şey mi acaba. Şimdi annemlere falan soramıyorum direkt hastaneye götürürler panikler çünkü çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…