- 11 Şubat 2023
- 619
- 1.062
- 33
- 28
Amiin inşallah güzel haberler ile gel annesi Rabbim yavrunu sana bağışlasınMerhabalar kacgundur yazamadm bende bugün oğluşumu girdum kucagıma aldm beselemeye diye gittim ben gidene kadar beslemislerdi malesef ama hemsire agizdan hortum atmiş yoruluyormuş biberonu emerken bile yarin doktor aile bilgilendirmesi yapacak inşallah iyidir kuzum her yeri igne izi kan almislar her yerinden icim gitti hemsire gôğsünü aç üzerine yatir seni hissetsin dedi banada çok iyi geldi yarin güzel haberler aloriz inşallah
Kuzum bir an önce sağlıkla kavuş oğluşunaMerhabalar kacgundur yazamadm bende bugün oğluşumu girdum kucagıma aldm beselemeye diye gittim ben gidene kadar beslemislerdi malesef ama hemsire agizdan hortum atmiş yoruluyormuş biberonu emerken bile yarin doktor aile bilgilendirmesi yapacak inşallah iyidir kuzum her yeri igne izi kan almislar her yerinden icim gitti hemsire gôğsünü aç üzerine yatir seni hissetsin dedi banada çok iyi geldi yarin güzel haberler aloriz inşallah
VideoyuAyaklarım şişince sıkıyor diye arada çıkarıyorum ondan oldu belki de. Video da atmışsın geçmez hemen bebeğe diyor,,aman geçmesin kuzuma ya bi de onla uğraşmasın miniğim
Bacak uyuşması oldu canım pozisyona bağlıdır bence aklına endişe edilecek bir şey gelmesinKızlar afedersiniz bir şey sormak istiyorum hamileyken eşiyle birlikte olup eşi korunmayan ilişki sonrası kalça ve baldırlarda uyuşma hisseden oldu mu
Nasil olayım agrilar sizilar birde birkacgündür ateslenme olayım var beden bilmiyorum tekrar mastit olmaktan ödum kopuyor 3 saatte bir her iki göğsü sagmazsam yatamiyorum bebisede götürüyorum günlük sütünü şuanda titriyorum agri kesici alocam şimdi aman dikkat edin ebişleriniz erken geleyim demesin rahat dursunlarRabbimin izniyle daha da iyi olsun kuzum sen nasılsın bu süreçte toparlanabildinmi
Doktoruma sordum bir şey olmaz dinlen ama 32 . Haftadan sonra Birlikte olmayın dedi . Bence pozisyondan değil ilk defa bunu yaşadım bir daha da yapmamBacak uyuşması oldu canım pozisyona bağlıdır bence aklına endişe edilecek bir şey gelmesinama korunun enfeksiyon riskine karşı bir de spermin protein yapısının rahim ağzını yumuşattığı söyleniyor dikkat et
Son 1 aya kadar cinsellik yaşanabilir yazıyor sitelerde ama ne kadar güvenilir bilemem. 31+3 de sancıdan sonra korktuk açıkçası bir şey yapmıyoruzDoktoruma sordum bir şey olmaz dinlen ama 32 . Haftadan sonra Birlikte olmayın dedi . Bence pozisyondan değil ilk defa bunu yaşadım bir daha da yapmam
Benimki de normal diyordu bi de ben normal doğumu şu prenses doğum mu ne diyorlar ya uyuşarak yapılıyor öyle yapsam diye konuşurken neymiş madem normal olacakmış ne gerek varmış her anını yaşamak lazımmış. Sanki kendi doğuracak, bi de yanımda duracağı bile şüpheliydi dayanamayabilirim diyordu. Bende kızdımBana da esim tutturuyor normal dogur diye sanki biz istemeyiz erkeklere.konusmak cok kolay
Sütten mi oluyor ateşlenmelerin? Enfeksiyon falan olmasın canım antibiyotik verdiler dimi sezeryan sonrasıNasil olayım agrilar sizilar birde birkacgündür ateslenme olayım var beden bilmiyorum tekrar mastit olmaktan ödum kopuyor 3 saatte bir her iki göğsü sagmazsam yatamiyorum bebisede götürüyorum günlük sütünü şuanda titriyorum agri kesici alocam şimdi aman dikkat edin ebişleriniz erken geleyim demesin rahat dursunlar
Bebek icinde benim icinde saglikli olan ne olacaksa o olsun hic oyle takintim yokm esime he he diyip geciyorumBenimki de normal diyordu bi de ben normal doğumu şu prenses doğum mu ne diyorlar ya uyuşarak yapılıyor öyle yapsam diye konuşurken neymiş madem normal olacakmış ne gerek varmış her anını yaşamak lazımmış. Sanki kendi doğuracak, bi de yanımda duracağı bile şüpheliydi dayanamayabilirim diyordu. Bende kızdımSonra başka bişi soruyorum oğlumuzla ilgili sen karar ver diyip trip attı bir iki kere İstediğimiz planı yapalım zaten olacağına varıyor, mecbur sezeryan oldum ☺
Birde sırasına göre doğurma listesi mi yapsakGerçekten sırayla kim doğuracak nasıl olacak bakalım eylül bizim için nasıl geçecek
Bizim işyerinden bir arkadaş da yanlış hatırlamıyorsam 42. Haftada doğurdu, oğlu oldu.Bizim bir arkadaşımız var annesi anlatıyor 42. Haftada doğmuşdaha da gelmeseydi sezaryenle alacaktı doktor diyor. Kendisi erkek, hurafeleri destekleyen biri
Benim ilişki ile alakalı değil ama nerdeyse 4. Aydan beri sol üst bacak da ara ara uyuşma oluyor, son zamanlarda karıncalanma arttı ve yanma yapmaya başladı.Doktoruma sordum bir şey olmaz dinlen ama 32 . Haftadan sonra Birlikte olmayın dedi . Bence pozisyondan değil ilk defa bunu yaşadım bir daha da yapmam
Çok geçmiş olsun arkadaşım belki bana da ondan olmuştur ayakta duramıyorum yürürken bir şey yok ama ayakta dururken uyuşma çokBirde sırasına göre doğurma listesi mi yapsak
Bizim işyerinden bir arkadaş da yanlış hatırlamıyorsam 42. Haftada doğurdu, oğlu oldu.
Benim ilişki ile alakalı değil ama nerdeyse 4. Aydan beri sol üst bacak da ara ara uyuşma oluyor, son zamanlarda karıncalanma arttı ve yanma yapmaya başladı.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun arkadaşım belki bana da ondan olmuştur ayakta duramıyorum yürürken bir şey yok ama ayakta dururken uyuşma çok
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sana ve bebeğine en kısa sürede ikinizde sarılarak uyuyun diliyorumNasil olayım agrilar sizilar birde birkacgündür ateslenme olayım var beden bilmiyorum tekrar mastit olmaktan ödum kopuyor 3 saatte bir her iki göğsü sagmazsam yatamiyorum bebisede götürüyorum günlük sütünü şuanda titriyorum agri kesici alocam şimdi aman dikkat edin ebişleriniz erken geleyim demesin rahat dursunlar
Bu mesajı yazdıktan 4 gün sonra doğurdumÇok şükür canım benim maşallah bizde iyiyiz
Geçmiş olsun, Allah şifa versin tez zamanda toparlanın, kavuşun bebisinle.Nasil olayım agrilar sizilar birde birkacgündür ateslenme olayım var beden bilmiyorum tekrar mastit olmaktan ödum kopuyor 3 saatte bir her iki göğsü sagmazsam yatamiyorum bebisede götürüyorum günlük sütünü şuanda titriyorum agri kesici alocam şimdi aman dikkat edin ebişleriniz erken geleyim demesin rahat dursunlar
Şu patikli tulum ve altlara bayılıyorum çok uzun soluklu olmaz diyorlar ama ayrı bir tatlıs oluyorlar sanki olmadı patik kısımları keserizBiz bugün biraz alışveriş yapmış olabiliriz
Allah bağışlasın bebeklerini 32 de mi doğdu lar uzun sağlıklı ömürler olsunBu mesajı yazdıktan 4 gün sonra doğurdumekim annesi olacakken ikizler sayesinde ağustos annesi oldum. 32. Haftada suyum geldi 5 cm açıklıkla sıfır sancıyla gittim ve hemen doğuma aldılar. 2 hafta erken geldiler kızlarım. Çok şükür bugün 5. Günün bebekler bir süre küvezde kalıcaklar sağlık durumları iyi hepinizden dua beklerim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?