2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gunaydin kizlar
Benimki bugun cok sakin genelde hic durmazdi uyandirirdi hic ses seda yok merak ettim
Sabah sabah kalktim cikolata yiyorum hareketlensin diye , insan korkuyoda
Benimde oluyor bazen, bikac gun hareket etmiyor, çok nadir arada hafif hareket oluyor.Uyku modunda oluyorlar.Enerji depolayip hareket patlaması yaşıyorlar sonra
Bugun kimler kontorula gidiyodu kizlar
32. Haftadan Günaydınlar
Ben direk hastaneye gittim bugün, çalışabilir raporu almak için.Doktorum izinde, kayıt yaptırıp arşive gönderildim.Yarin öğleden sonra e-nabizdan görebilirsin dediler.İse dönüyorum şimdi.
Çalışabilir raporu alipda çalışmaya umudu olmamak da başka biseymis

Canım süt sağma ile ilgili yorum yapamıyorum ama diğerlerini yazayım aspiratör ü ben e bebek kendi markasını aldım pişik kremi mustelanın setinde vardı ama genel olarak bepantol ve sudocrem öneriliyor göğüs pedi ben. Yine e bebekten 100 kü paket aldım kendi markasını sonuçta ped yani diye jelsiz aldım bide jellisi varmış ne gerekse

Gunaydin kızlar 32+6 dan selamlar karnı çok agriyon böyle sürekli kasilan var mi?Bide goguslerim çok agriyor bise saplanıyor gibi normal mi? ebru_can_ebru canım sen bilirsin normal mi Bide göbeğimi agda yaptırayım diyorum aşırı killandı bu beni çok rahatsız ediyor sence zararı olur mu

E bebeğin kendi markasının yorumlarını çok görmediğim için almamıştım.. lansinoh çok pahalı geldi aslında artık biraz ekonomik şeylere yönelmeye çalışıyorum f/p iyi diyorsan e bebek yolları göründü bize.. aman ordan da 2 parça ile çıkamıyoruz

Benimde oluyor bazen, bikac gun hareket etmiyor, çok nadir arada hafif hareket oluyor.Uyku modunda oluyorlar.Enerji depolayip hareket patlaması yaşıyorlar sonra
Uzum yedim soluma yattim Kolostrofobi nin dedigi gibi suan hareketli cnm icim rahatladi benimde
Kontrol olmadi ozaman doktor izinliyse demi
Nezamana kadar calisacaksin

Merhaba Kızlar,
Bir şey danışmak istiyorum. Bu aldığımız emzikleri biberonları sterilize etmek için mamajoo şu 5 li setini aldım. Ama ilk sefer de kullanırken direkt orada mı sterilize edip kullanmam lazım yoksa önce yıkayıp sonra mı onu kullanmam lazım kafam karıştı Bu şekilde yapan var mı ?

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelir inşllah
E L B A doğum yapmışsın canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gunaydin kizlar
Benimki bugun cok sakin genelde hic durmazdi uyandirirdi hic ses seda yok merak ettim
Sabah sabah kalktim cikolata yiyorum hareketlensin diye , insan korkuyoda
2 gün önceye kadar benim de bebiş acayip hareketliydi ama 2 gündür daha sakin. Yerleri daralıyor ona bağlıyorum ben. Günde 10 kere hareket ediyosa sorun yok diyolar bi takip et istersen canım

Bearhug sesin çıkmıyor kuzum nerelerdesin??
Kuzucum dün kuzenimin nişanı vardı geçtiğimiz hafta içi şehir dışından yurt dışından akrabalar Hollanda’daki çoook özlediğim kuzenlerim falan geldiler orada da okullar açılıyormuş ya da açılmış mı ne sanırım çok vakitleri yoktu o yüzden pek bakamadım buralara
Şimdi de ağrı sızı içinde yatıyorum gece hiç uyuyamadım. Kendimi yormadım aslında sağolsunlar kimse bana iş yaptırmadı oturduğum yerden bile kaldırmadılar ama işte nişan mekanında birkaç saat o sandalyelerde oturmak bile perişan etti belimi
Sen nasılsın? Birkaç günde doğuran oldu mu?

Süt saklama poşetinin markası farketmez canım ben burda medikalden alıyorum yoksa çok pahalı. 25 li 50 TL ye alıyorum medikalden

Aaa ben kacirmisim onu E L B A dogum yapmisin canim hayirli olsun gozun aydin. Gozumden kacmis. Hangi gun dogdu
Rabbim saglik versin ikinizede.

Simdi iyi canim hareket etti online kendisi

E L B A dogum yapmis bende yeni ogrendim

Off minnoşum bu kordon olayları cidden bitmiyor çok duyuyorum ya neyse sağlıkla gelmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…