2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu kaynanaların farklı farklı versiyonları hepimiz de var at gitsin hepsini çöpe

Geçen hafta bizimde aynısı oldu, 20 dk da çıkacağımız Nst den bir saat sonra doktor izniyle çıktık.Kipir kıpır hiç durmadı

Listenin en sonunda doğum yapanların kaçıncı haftada yaptığını da ekleseniz çok güzel olurdu sanki

Maşallah canım çok sevindim hersey yolunda gitsin herkes için duam bu bende yarın gideceğim inşallah prensesim iyidir hayat ona hep güzellik getirsin

Maşallah oğluşaa yüzünüzü kapatmayın bebişler yaa zaten az vaktimiz kaldı ultrason fotosu aldırmıyorsunuzz

Maşallah oğluşaa yüzünüzü kapatmayın bebişler yaa zaten az vaktimiz kaldı ultrason fotosu aldırmıyorsunuzz
Evet bizde çok uğraşıyoruz çikolatalar meyve suları koşu yürüyüş kontrol esnasında bu cadı fena en son ki kontrolde plasenta yüzünün önünde bu kadar alabiliriz dendi görüntü yine aldık şükür ama bakalım yarın nasıl olacak şöyle bir poz verse ilerde onada güzel bir hatıra olur minik kuzum

Geçen benim doktorum şöyle açıkladı
Artık dokunma duyuları iyice gelişti ya plesanta da çok yumuşak bir şeymiş yüzlerini ona doğru çevirip plesantaya gömmeyi çok seviyorlarmış o yüzden bir noktadan sonra yüzlerini görmek zorlaşıyormuş

Şuan hayal ettimde plesantaya yüzlerini gömdüklerini çok minnoş oluyor bu arada oğlum gece beni 4 te ağrıdan uyandırdı fıkır fıkır içerde sertleşiyor ediyor kafasını vajinama doğru sürtüyor ben kıvranınca eşimde uyandı oğluşun sakinleşmesini bekledik

Maşallah canım çok sevindim hersey yolunda gitsin herkes için duam bu bende yarın gideceğim inşallah prensesim iyidir hayat ona hep güzellik getirsin
Aminn hepimizin yavrusunun hayatına güzellikler getirsin.. Merhametli vicdanlı evlat olmalarını nasip etsin Rabbim prensesden güzel haberler alırız inşallah

Canım merhaba, her şey yolunda çok şükür
İsim: Çağlar Aslan olacak inşallah
Bir sonraki randevumuz 35+0 da 5 Eylül

Yaa evet öyle deyince ben de bir eridim ve yüzünü göstermiyor diye söylenmeyi bıraktım
Yat oğlum yumuşak yumuşak sefan olsun diyorum nasılsa göreceğiz yüzünü eninde sonunda napalım
Bazen böyle anlık çeviriyordu suratını önceden yakalayıp çıktı alamıyorduk ama yine görüyorduk birazcık. O zamanlardan gördüğümüze göre çok ciddi bir ifadesi vardı hep bizimkinin hani öyle bir ifade ki sanki bebek değil adam doğunca direk lattesini isteyip yönetim kurulunu toplantıya çağıracak gibi bir tip hahahahaha
Hani bez biberon falan alıyoruz adama ama yanlış bir şey yapıyormuşuz gibi sanki tablet alsak daha iyi gibi bir his tövbe
Benimki de iki gündür felaket ya canım acıyor hareketlerinden artık çok merak ediyorum şu tekmeci ayakları

Artık korkutuyor sıpalar yaaa eğleniyorlar bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…