- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Maşallah minişeGeçen hafta bizimde aynısı oldu, 20 dk da çıkacağımız Nst den bir saat sonra doktor izniyle çıktık.Kipir kıpır hiç durmadı
Çıktıım ben de şimdiTeşekür ederiz teyzesi sizden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
Ah sorma bende çok meraklanıyorum bu hareketlere, kızımda hareketliydi aslında ama bu sıpanınki apayrı her çocuğun karakteri farklıdır derler bakalım nasıl bişey olacakYaa evet öyle deyince ben de bir eridim ve yüzünü göstermiyor diye söylenmeyi bıraktım
Yat oğlum yumuşak yumuşak sefan olsun diyorum nasılsa göreceğiz yüzünü eninde sonunda napalım
Bazen böyle anlık çeviriyordu suratını önceden yakalayıp çıktı alamıyorduk ama yine görüyorduk birazcık. O zamanlardan gördüğümüze göre çok ciddi bir ifadesi vardı hep bizimkinin hani öyle bir ifade ki sanki bebek değil adamdoğunca direk lattesini isteyip yönetim kurulunu toplantıya çağıracak gibi bir tip hahahahaha
Hani bez biberon falan alıyoruz adama ama yanlış bir şey yapıyormuşuz gibi sanki tablet alsak daha iyi gibi bir his tövbe
Benimki de iki gündür felaket yacanım acıyor hareketlerinden artık çok merak ediyorum şu tekmeci ayakları
Oyyyu maşallahMaşallah minişesağlıklı olsunlar da beklenir nstde
Çıktıım ben de şimdiher şey yolunda şükür. Bebişim normal doğum pozisyonunda. Sata göre 34+2 ultrasona göre tam 34 haftalık çıktı.
Boyu 46 cm kilosu 1400 gr olmuş. Harika her şeyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar bekliyorum sonrasında haftalık gelmeni isteyeceğim dedi. Doğum normal mi görünüyor dedim şimdilik aksini gösteren bir şey yok ama 38de muayene edip daha kesin bir şey söyleyebileceğim dedi.
Doğumhaneyi gezdim bir desancı odası doğum odası vs. Ebe hanım biraz bilgi verdi. Günlük on bin adım atabilirsin hiç sakınca yok, yorulursun ama hareketli olmalısın dedi. Nefes egzersizi, pilates topu ile egzersizler mutlaka yap dedi. Perine masajına erken başlamışsın 37de yap dedi enfeksiyon riskine karşı doğuma daha yakın öneriyoruz dedi
Gözümüz aydın o zamaaannMaşallah minişesağlıklı olsunlar da beklenir nstde
Çıktıım ben de şimdiher şey yolunda şükür. Bebişim normal doğum pozisyonunda. Sata göre 34+2 ultrasona göre tam 34 haftalık çıktı.
Boyu 46 cm kilosu 1400 gr olmuş. Harika her şeyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar bekliyorum sonrasında haftalık gelmeni isteyeceğim dedi. Doğum normal mi görünüyor dedim şimdilik aksini gösteren bir şey yok ama 38de muayene edip daha kesin bir şey söyleyebileceğim dedi.
Doğumhaneyi gezdim bir desancı odası doğum odası vs. Ebe hanım biraz bilgi verdi. Günlük on bin adım atabilirsin hiç sakınca yok, yorulursun ama hareketli olmalısın dedi. Nefes egzersizi, pilates topu ile egzersizler mutlaka yap dedi. Perine masajına erken başlamışsın 37de yap dedi enfeksiyon riskine karşı doğuma daha yakın öneriyoruz dedi
Galiba öylesi daha iyi kuzum ebe de öyle söyleyince kıllandım biOyyyu maşallahben genel olarak doğum tetikleyici şeylerin hepsine 35 te başladım ufaktan 36 dan sonra hızlandırdım
İnşallah öyle olur teyzesi.Gözümüz aydın o zamaaannmaşallah boylu olacak heralde prenses
MaşallahMaşallah minişesağlıklı olsunlar da beklenir nstde
Benimki de öyle bazen iyice ittiriyor aşağı kendini sanki alt taraf şişmiş gibi duruyorKızlar benımkinin kafası cok aşağıdaydı bu sefer vajınam ustu şişmiş gibi diyordum ya gerçekten de oyle normal her zamankı gıbı ındırdım doktor bıraz daha acarmısın dedı
Genelde karında nasılsa dışarıda da öyle oluyor diyorlar ama göreceğiz valla heyecanlı bekleyiş resmenAh sorma bende çok meraklanıyorum bu hareketlere, kızımda hareketliydi aslında ama bu sıpanınki apayrı her çocuğun karakteri farklıdır derler bakalım nasıl bişey olacak
Seneye bebişlerle artık diyelim
Teşekkürler
Eğer hep sıfır kol zıbın aldıysanız 2 takım alt üst giydirin.tek takım giydireceksiniz üşürse diye iki battaniye örtebilirsiniz.oranın havası nasıl bilmiyorum ama eylül sonu ekim başı hava serinleyebilir.ben hemşireye verilecek için; yenidoğan iç yeleği,kısa kollu zıbın,alt, alt üst takım ve kalın battaniye koymuşum.ama üşürse diye uzun kollu zıbınlarda koydum çantaya belki onlarla değiştiririm kısa kolluyu.
Sağolun kızlarBendeki bi kitapta yazanlar ek bilgi olarak lazım olursa ☺
Iyi olmana sevindim canimSelaam.. biz iyiz çok şükür,.hafiften sancılarımız başladı ama onun dışında bir sorunumuz yok her şey yolunda. Birde listede tek eksik olan ismimiz kalmış onu yazayım "EYLÜL" Allah nasip ederse. Randevumuz da haftaya 5 eylülde
pek nazar degecegini sanmam yaPaylaşma kızsıcaktan totom yanarken içim gidiyor nazar değecek bak gözüm kaldı haha
hangisini kaynanayimi verdiklerinimiBu kaynanaların farklı farklı versiyonları hepimiz de var at gitsin hepsini çöpe
olur cnm ekleyebilirim dogum yapanlara sorayim onuda ekleyimListenin en sonunda doğum yapanların kaçıncı haftada yaptığını da ekleseniz çok güzel olurdu sanki
ekleyelim seni hemen canimTabloda olmadığımı yeni gördüm hahshshsandriyon seni yormayacaksam müsait zamanında beni de ekler misin
Yer: İstanbul
İlk çocuk
Sat: 21 Ocak
İsim: Işık
Beklenen doğum tarihi: 28.10.2023
ben gorebiliyorum cnm tekrar bakim biBen de yazdım sanıyorum ama gözünmüyor tabloda ben vardım şuan görünmüyorum acaba sen görebiliyor musun
iyi haberlerini aldigimiza sevindim cnmCanım merhaba, her şey yolunda çok şükür
İsim: Çağlar Aslan olacak inşallah
Bir sonraki randevumuz 35+0 da 5 Eylül
Masallah cnm hersey yolundaMaşallah minişesağlıklı olsunlar da beklenir nstde
Boyu 46 cm kilosu 2400 gr olmuş. Harika her şeyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar bekliyorum sonrasında haftalık gelmeni isteyeceğim dedi. Doğum normal mi görünüyor dedim şimdilik aksini gösteren bir şey yok ama 38de muayene edip daha kesin bir şey söyleyebileceğim dedi.
Ne mesela dogum tetikleyiciOyyyu maşallahben genel olarak doğum tetikleyici şeylerin hepsine 35 te başladım ufaktan 36 dan sonra hızlandırdım
Seninle hem ayni gun dogumumuz hemde ayni hikayeKızlar ben de muayeneden çıktım şimdi 33+3üm ama kızım 35+247.5cm boy 2644de kilosu olmuş. Diyete dikkat et diyor ama cidden yediğim bişey yok son dakikaya kadar ters bi durum olmazsa(bebeğin kilosunun 3800üstüne çıkması, plesanta yaşlanması, kalp atışının yavaşlaması) normal doğum için bekleriz dedi. Yürüyüş ve pilates topunda hareketlere başlayabilirsin dedi. Satı bazı alıyoruz ama gelişmiş bebek kendi de doğumu başlatabilir dedi öyle yani dayısı 4 üstü doğmuştu inşallah ona çekmez
Hollandada biraz degisik bir sistem varSağolun kızlarsandriyon hastahaneyi doktorla bu randevuda konuşacağız küvez olmaması sebebiyle daha anlaşamadık normalde burda ebeler yönlendiriyor liste veriyor ama ebe bulamadık dokularda özeller olağanüstü pahalıydı biz de anlaşmadık
Güzel haberler almaya devam ediyoruz maşallahh prenseseKızlar ben de muayeneden çıktım şimdi 33+3üm ama kızım 35+247.5cm boy 2644de kilosu olmuş. Diyete dikkat et diyor ama cidden yediğim bişey yok son dakikaya kadar ters bi durum olmazsa(bebeğin kilosunun 3800üstüne çıkması, plesanta yaşlanması, kalp atışının yavaşlaması) normal doğum için bekleriz dedi. Yürüyüş ve pilates topunda hareketlere başlayabilirsin dedi. Satı bazı alıyoruz ama gelişmiş bebek kendi de doğumu başlatabilir dedi öyle yani dayısı 4 üstü doğmuştu inşallah ona çekmez
Ahaha biz de daha gülerken göremedik ki miniği benimki de çok ciddi detaylıda yerinde rahatsız ettik diye kızmıştı yüzünü ekşitmişti bizeYaa evet öyle deyince ben de bir eridim ve yüzünü göstermiyor diye söylenmeyi bıraktım
Yat oğlum yumuşak yumuşak sefan olsun diyorum nasılsa göreceğiz yüzünü eninde sonunda napalım
Bazen böyle anlık çeviriyordu suratını önceden yakalayıp çıktı alamıyorduk ama yine görüyorduk birazcık. O zamanlardan gördüğümüze göre çok ciddi bir ifadesi vardı hep bizimkinin hani öyle bir ifade ki sanki bebek değil adamdoğunca direk lattesini isteyip yönetim kurulunu toplantıya çağıracak gibi bir tip hahahahaha
Hani bez biberon falan alıyoruz adama ama yanlış bir şey yapıyormuşuz gibi sanki tablet alsak daha iyi gibi bir his tövbe
Benimki de iki gündür felaket yacanım acıyor hareketlerinden artık çok merak ediyorum şu tekmeci ayakları
Benim dündü canım diğeri pazartesi 4 eylüldeSenin ne zaman randevun canım?
Evet annesini uykudan uyandıracak kadar eğleniyor bizimleArtık korkutuyor sıpalar yaaaeğleniyorlar bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?