2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçen hafta bizimde aynısı oldu, 20 dk da çıkacağımız Nst den bir saat sonra doktor izniyle çıktık.Kipir kıpır hiç durmadı
Maşallah minişe sağlıklı olsunlar da beklenir nstde
Teşekür ederiz teyzesi sizden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
Çıktıım ben de şimdi her şey yolunda şükür. Bebişim normal doğum pozisyonunda. Sata göre 34+2 ultrasona göre tam 34 haftalık çıktı.
Boyu 46 cm kilosu 2400 gr olmuş. Harika her şeyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar bekliyorum sonrasında haftalık gelmeni isteyeceğim dedi. Doğum normal mi görünüyor dedim şimdilik aksini gösteren bir şey yok ama 38de muayene edip daha kesin bir şey söyleyebileceğim dedi.

Doğumhaneyi gezdim bir de sancı odası doğum odası vs. Ebe hanım biraz bilgi verdi. Günlük on bin adım atabilirsin hiç sakınca yok, yorulursun ama hareketli olmalısın dedi. Nefes egzersizi, pilates topu ile egzersizler mutlaka yap dedi. Perine masajına erken başlamışsın 37de yap dedi enfeksiyon riskine karşı doğuma daha yakın öneriyoruz dedi

Son düzenleme:
Ah sorma bende çok meraklanıyorum bu hareketlere, kızımda hareketliydi aslında ama bu sıpanınki apayrı her çocuğun karakteri farklıdır derler bakalım nasıl bişey olacak

Oyyyu maşallah ben genel olarak doğum tetikleyici şeylerin hepsine 35 te başladım ufaktan 36 dan sonra hızlandırdım

Gözümüz aydın o zamaaann maşallah boylu olacak heralde prenses

Maşallah yerim onuuu
Ben de korkuyorum 36 öncesi bir şeye başlamaya ya düzenli yürüyüşe bile o zaman başlayacağım Allah kısmet ederse zaten her an çıkacak gibi hissediyorum çünkü hahaha
Kızlar benımkinin kafası cok aşağıdaydı bu sefer vajınam ustu şişmiş gibi diyordum ya gerçekten de oyle normal her zamankı gıbı ındırdım doktor bıraz daha acarmısın dedı
Benimki de öyle bazen iyice ittiriyor aşağı kendini sanki alt taraf şişmiş gibi duruyor
Ah sorma bende çok meraklanıyorum bu hareketlere, kızımda hareketliydi aslında ama bu sıpanınki apayrı her çocuğun karakteri farklıdır derler bakalım nasıl bişey olacak
Genelde karında nasılsa dışarıda da öyle oluyor diyorlar ama göreceğiz valla heyecanlı bekleyiş resmen

Canim buralar bu aralar en fazla 23° goruyoruz oda yagmurlu parcali bulutlu falan
Burada ekim ayinda kisa kollu belki giyinir ama yeni dogan bebege degil
S srsrnr hastane liste vermedimi?
Normalde liste veriyo hastaneler
Bendeki bi kitapta yazanlar ek bilgi olarak lazım olursa ☺
Sağolun kızlar sandriyon hastahaneyi doktorla bu randevuda konuşacağız küvez olmaması sebebiyle daha anlaşamadık normalde burda ebeler yönlendiriyor liste veriyor ama ebe bulamadık dokularda özeller olağanüstü pahalıydı biz de anlaşmadık

Kızlar ben de muayeneden çıktım şimdi 33+3üm ama kızım 35+2 47.5cm boy 2644de kilosu olmuş. Diyete dikkat et diyor ama cidden yediğim bişey yok son dakikaya kadar ters bi durum olmazsa(bebeğin kilosunun 3800üstüne çıkması, plesanta yaşlanması, kalp atışının yavaşlaması) normal doğum için bekleriz dedi. Yürüyüş ve pilates topunda hareketlere başlayabilirsin dedi. Satı bazı alıyoruz ama gelişmiş bebek kendi de doğumu başlatabilir dedi öyle yani dayısı 4 üstü doğmuştu inşallah ona çekmez

Iyi olmana sevindim canim
Arada bize selam var haber alalim senden ve bebisten
Isimi ekliyorum
rdvu haftaya oldugu icin pazar gunu yapicam tabloyu ozaman kayida alalim cnm
Paylaşma kız sıcaktan totom yanarken içim gidiyor nazar değecek bak gözüm kaldı haha
pek nazar degecegini sanmam ya
Buyuk konusmayim eylulde 30larida gordu bu gozler ama uzun surmez oyle olsada
Bu kaynanaların farklı farklı versiyonları hepimiz de var at gitsin hepsini çöpe
hangisini kaynanayimi verdiklerinimi
Listenin en sonunda doğum yapanların kaçıncı haftada yaptığını da ekleseniz çok güzel olurdu sanki
olur cnm ekleyebilirim dogum yapanlara sorayim onuda ekleyim
tesekkur ederim onerin icin
ekleyelim seni hemen canim
Ben de yazdım sanıyorum ama gözünmüyor tabloda ben vardım şuan görünmüyorum acaba sen görebiliyor musun
ben gorebiliyorum cnm tekrar bakim bi
Canım merhaba, her şey yolunda çok şükür
İsim: Çağlar Aslan olacak inşallah
Bir sonraki randevumuz 35+0 da 5 Eylül
iyi haberlerini aldigimiza sevindim cnm
ekliyorum bilgileri
rdvu bilgini pazar gunu ekleyim haftaya olan rdvulari yazmadim henuz
Masallah cnm hersey yolunda
Oyyyu maşallah ben genel olarak doğum tetikleyici şeylerin hepsine 35 te başladım ufaktan 36 dan sonra hızlandırdım
Ne mesela dogum tetikleyici
Benim aklima hurma geliyo
Merdiven in cik yuruyusu arttirmak baska ne var

Seninle hem ayni gun dogumumuz hemde ayni hikaye
Sisko bebisler sisko dogan dayilar
Benimki erkek seninki kiz dunur de olursa tam olur

Hollandada biraz degisik bir sistem var
Benim kuzenim oraya gelin geldi
Kizin ilk dogumunu ebe evde yaptirdi cok zor oldu
Ikinciyi hastaneye gitti
Bu saglik konusunda avrupa ulkeleri cok ilerde degil maalesef
Almanya daha bi ayri
Allaha emanet yasiyoz iste

Güzel haberler almaya devam ediyoruz maşallahh prensese

Ahaha biz de daha gülerken göremedik ki miniği benimki de çok ciddi detaylıda yerinde rahatsız ettik diye kızmıştı yüzünü ekşitmişti bize sinirli birşey olcak galiba canım sizde bez stoklamayın kırtasiye eşyası stoklayın benimkinin hareketleri tekmeden çok gerinme sürtünme itme gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…