2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Probiyotikli olsun diye mi kefiri doktora sormak lazım (genelde uygun görüyorlar)ama kefir varken ona hiç gerek yok.
Kefirin mayası oluyor migroslar da var. Onlardan yapılabilir :)

Ne tatlı bir mesaj teşekkür ederim hepimiz sağlıkla ve güzelliklerle kavuşalım
Tam olarak aynı şey ya karşılık verdiğimde de görürsün sen felan dedim aynı cümleler çok haklısınız.
Allah evlatlarımızı kem gözden ve kötü enerjiden korusun

Kiz nasil saglikli degil
Bende hep kendim yapiyorum yogurdumu daha saglikli diye
Eee napcaz simdi hazir yogurdami gececez
Ben sadece bildiklerimi aktarıyorum ben kendi gözlerimle ölçüm yaptığım için o sütleri okuldan sonra hiç ev yoğurdu falan yiyemedim. Ki bizde de çiğ süt alınır kaynatılır yoğurt yapılırdı.
Sonra da etrafımda kimseye aldırmadım.
Pastörizenin mantığı çok başka kısa süre yüksek ısı verip sonra düşürüyor sıcaklığını. Besin içeriği zarar görmüyor ama uzun süre kaynayan sütün içinde yararlı bir şey kalmıyor.

Probiyotikli olsun diye mi kefiri doktora sormak lazım (genelde uygun görüyorlar)ama kefir varken ona hiç gerek yok.
Kefirin mayası oluyor migroslar da var. Onlardan yapılabilir :)
Doğru diyorsun ya, bi de benim kefir mayam var zaten niye activiaya bulaştıysam beş litre sütün dördünü kefir yapıp bi hafta içiyorum mis Ama çiğ süt işte

Evladın kızı erkeği mi olurmuş ya. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Yapı ve huy bu , cinsiyete bağlı değil ki. Boş konuşan insan çok hatta instagramda bile oluyor bu tip videolar ben gülüp geçiyorum. Şu an oğlum küvezde hemşireler uslu bebek diye seviyorlar ☺ Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin.

Yani napcaz biz simdi ev yogurd no hazir yogurt yes mi

Amin canım benim bir de bol bol dua okuyorum huzur veriyor manen iyi hissettiriyor

Teşekkür ederim canım.. çok güzel bir bilgilendirme oldu benim için

Oy maşallah İnşallah bir an önce sağlıkla kavuşursunuz

Sonucun çıktı mı canım

Doğru diyorsun ya, bi de benim kefir mayam var zaten niye activiaya bulaştıysam beş litre sütün dördünü kefir yapıp bi hafta içiyorum mis Ama çiğ süt işte
Hele kefirde hiç belli olmuyor ki, hadi yoğurt yine belli bence ama yalan söyleyemem. Ev yoğurdunun tadı başka oluyor
Pastörize sütten ev yoğurdu galiba
Komik oluyor evet ama alışınca oluyor
Yani napcaz biz simdi ev yogurd no hazir yogurt yes mi
İşte günlük sütten yoğurt diyelim biz ona :)

Bende tam tersi kız olduğunu söyleyince olsun, sağlıklı olsunda bir sey olmaz diyorlar sinirimi bozuyorlar

Üniversite 2de iken açtık büfe kahvaltı yaptığım bir mekanın pastörize edilmemiş peynirinden brucella (hayvan hastalığı) olmuş bir insanım 8 ay tedavi gördüm okulu uzattım o yüzden çiğ süt ev yoğurdu evde yapılan peynir vs aman aman aman uzak durunuz. Saygılar soyasosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…