2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar ya ben cig inek sutu alip 45 dk kaynatip yogurt yapiyorum. Bir arkadasim pastorize alman lazimbu bebege zararli dedi. Oyle mi gercekten ? Daha dogal degil mi boyle
Kaymak tuttukça karıştıra karıştıra bakteri kalmadan güzel bir şekilde kaynatırsan bu daha sağlıklı. Pastörize sütler bu kadar zengin içerikli olmuyor. Ama tabi aldığın süt çok önemli. Antibiyotik yapılan ineğin sütü, devamlı yem yiyen ineğin sütüyse pastörize al daha iyi..

Ahh çok geçmiş olsun. Kesinlikle çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konu aslında.
Yani bundan yıllar yıllar önce bulunmuş güvenli bir teknolojiyi reddetmeye gerek yok diye düşünüyorum

Açıkçası bunlar bana çok anlamsız geliyor. Annemin ve kayinvalidemin inekleri var. Ben köy sütü de içiyorum, yoğurdu o sütten yapıyorum, köy peyniri yiyorum kimsede bir şey olmadı. Dışardan kaşar peyniri alinca skt gecmemesine rağmen dolapta hemen küf atıyor.

Hele kefirde hiç belli olmuyor ki, hadi yoğurt yine belli bence ama yalan söyleyemem. Ev yoğurdunun tadı başka oluyor

Komik oluyor evet ama alışınca oluyor

İşte günlük sütten yoğurt diyelim biz ona :)
Yok ya çok mantıklı söylediklerin de şişe süt alınca paketli gıda alıyor gibi hissediyorum Yıkıcam bu algımı

Şu gönderiyi görünce çok haklı bulmuştuk. Bizimkide aynı böyle popoları aşağı dönüktü. Eşim bugün ayıcıkların yönünü değiştirdi

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-31-21-16-20-895_com.miui.gallery-edit.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2023-08-31-21-16-00-775_com.instagram.android-edit.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Kiz cok eskiye gitmeyelim bundan 13 yil once ben su seker yuklemesi cart curt hic birini yapmamistim. Simdi her seye bi yorum yapiyolar
Şeker yüklemesi bende yaptırmadım, aile de genetik olduğu halde doktorum bebeğin tam insülin salgılamaya başladığı zamanlar bu haftalar yaptırma alt üst olur dedi. Canan Karataycıyım bu arada

Tekrar merhaba, bugun 3. Haftamız doktora gıttık, gastro karaciğer ve dalak hala cok buyuk dedı, ele gelıyor dedi, ne zaman kuculecek bu karaciğer, karnı kocaman şiş, ben hıc ıyı degılım cok tedırgınım, sizde sadece karaciğer degerı harıc organ da buyumus muydu, ne zaman kuculdu, nasıl kuculdu lutfen kafayı yemek uzereyım

Tekrar merhaba, bugun 3.haftamız, doktor elle muayne ettı ve karacıger hala cok buyuk dedi dalak da aynı sekılde, ılac da kullanmıyoruz, kafayı yemek uzereyım, gıdıyorus gastroya evet buyuk ama ne yapacagız ne olacak 1 ay olacak daha kuculme yok karacıgerde, sızde de karaciger buyudu mü ne zaman küçüldü lutfen yardım edin

Bende tam tersi kız olduğunu söyleyince olsun, sağlıklı olsunda bir sey olmaz diyorlar sinirimi bozuyorlar
Birşey olmaz ne ya, millet kafayı yemiş
Toksik insanlar ya cidden direkt mesafe koymak lazım. Evlenmiyorsun neden evlenmedin, nişanlanıyorsun e hadi düğün için çok beklemeyin, evleniyorsun ee hadi çocuk yok mu. Oluyor kızsa neden kız, erkekse neden erkek. Bir tane olsa eee yalnız mı kalacak. İki kızın olsa yazık erkek yok, iki erkek olsa yazık kızı yok Önce erkek sonra kız olsa ay abisini örnek alacak şımarık olacak. önce kız olsa daha iyiydi, yok önce kız olsa sonra erkek çocuk olsa tüh küçük erkek çocuk oldu çok şımartılacak Kirada olsan ah bir eviniz olaydı ay gerçekten tam olarak böyle bir şey “elalem” denilen olay ya.

Kızlar bir soru soracağım. Hani bir yandan çıt çıtlı zıbın(iç zıbın) oluyor bir de alttan çıtçıtlı. Ancak iç zıbın için alttan çıt çıt kullanmak daha rahat değil mi? Sizce bir önemi var mı? Hangisi daha rahat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…