- 20 Eylül 2022
- 1.250
- 1.485
- 63
Herkes ayni tepkiyi veriyor onlara neyse. Ben kız olmasını çok istiyordum zaten ama onlara göre sanki kız olması kabullenmek zorunda olduğum bir şeymis gibi konuşuyorlar.Birşey olmaz ne ya, millet kafayı yemiş
Kaymak tuttukça karıştıra karıştıra bakteri kalmadan güzel bir şekilde kaynatırsan bu daha sağlıklı. Pastörize sütler bu kadar zengin içerikli olmuyor. Ama tabi aldığın süt çok önemli. Antibiyotik yapılan ineğin sütü, devamlı yem yiyen ineğin sütüyse pastörize al daha iyi..Kizlar ya ben cig inek sutu alip 45 dk kaynatip yogurt yapiyorum. Bir arkadasim pastorize alman lazimbu bebege zararli dedi. Oyle mi gercekten ? Daha dogal degil mi boyle
Ahh çok geçmiş olsun.Üniversite 2de iken açtık büfe kahvaltı yaptığım bir mekanın pastörize edilmemiş peynirinden brucella (hayvan hastalığı) olmuş bir insanım8 ay tedavi gördüm okulu uzattım o yüzden çiğ süt ev yoğurdu evde yapılan peynir vs aman aman aman uzak durunuz. Saygılar soyasosu
Çıktı canım çok şükür temiz çıktı enfeksiyon yokmuşSonucun çıktı mı canım
Açıkçası bunlar bana çok anlamsız geliyor. Annemin ve kayinvalidemin inekleri var. Ben köy sütü de içiyorum, yoğurdu o sütten yapıyorum, köy peyniri yiyorum kimsede bir şey olmadı. Dışardan kaşar peyniri alinca skt gecmemesine rağmen dolapta hemen küf atıyor.Üniversite 2de iken açtık büfe kahvaltı yaptığım bir mekanın pastörize edilmemiş peynirinden brucella (hayvan hastalığı) olmuş bir insanım8 ay tedavi gördüm okulu uzattım o yüzden çiğ süt ev yoğurdu evde yapılan peynir vs aman aman aman uzak durunuz. Saygılar soyasosu
Ben dut kaynatıp içtim 2 günde geçmişti benimki. Doktorum onay vermişti ilaç kullanmak istemediğim için. Deneyebilirsin şeker yoksaTek kullanimlik sase ve antibiyotik verdi umarim gecer ya
Yok ya çok mantıklı söylediklerin de şişe süt alınca paketli gıda alıyor gibi hissediyorumHele kefirde hiç belli olmuyor ki, hadi yoğurt yine belli bence ama yalan söyleyemem. Ev yoğurdunun tadı başka oluyor
Komik oluyor evet ama alışınca oluyor
İşte günlük sütten yoğurt diyelim biz ona :)
İnsallah ya dun o kdr agridi ki cok fenaydiGeçiyor kuzum ama çok çabuk tekrarlıyor maalesef yani en azından ben de böyle gebelikten sonra normale döner umarım
Şeker yüklemesi bende yaptırmadım, aile de genetik olduğu halde doktorum bebeğin tam insülin salgılamaya başladığı zamanlar bu haftalar yaptırma alt üst olur dedi. Canan Karataycıyım bu aradaKiz cok eskiye gitmeyelim bundan 13 yil once ben su seker yuklemesi cart curt hic birini yapmamistim. Simdi her seye bi yorum yapiyolar
Deneyeyim olmadoBen dut kaynatıp içtim 2 günde geçmişti benimki. Doktorum onay vermişti ilaç kullanmak istemediğim için. Deneyebilirsin şeker yoksa
1 yemek kaşığı kuru dutu 1,5 bardak suyla tam 7 dakika kaynat. Dutlar biraz çekiyor suyu 1 bardak su kalıyor geriye. Sabah akşam 1 kez içmiştim. İnşallah sana da faydası olurDeneyeyim olmado
Tekrar merhaba, bugun 3. Haftamız doktora gıttık, gastro karaciğer ve dalak hala cok buyuk dedı, ele gelıyor dedi, ne zaman kuculecek bu karaciğer, karnı kocaman şiş, ben hıc ıyı degılım cok tedırgınım, sizde sadece karaciğer degerı harıc organ da buyumus muydu, ne zaman kuculdu, nasıl kuculdu lutfen kafayı yemek uzereyımOkula gönderme,kalabalığa girmeyin minicik bi soğuk algınlığı bile sarsıyor bağışıklık düşğk olunca ,bize doktoru hergün yumruğu kadar kıyma köfte yedir dedi,bağışıklığı güçlensin diye .kakasının rengine bakın açık, beyaza yakın olursa safrayıda etkilemiş oluyor.su çok içsin.bu bir virüs heran heryerden geçmiş olabilir.Allah beterinden korusun .geçicek inşallah ama biraz zaman alıyor
Tekrar merhaba, bugun 3.haftamız, doktor elle muayne ettı ve karacıger hala cok buyuk dedi dalak da aynı sekılde, ılac da kullanmıyoruz, kafayı yemek uzereyım, gıdıyorus gastroya evet buyuk ama ne yapacagız ne olacak 1 ay olacak daha kuculme yok karacıgerde, sızde de karaciger buyudu mü ne zaman küçüldü lutfen yardım edinEvet herhangi bir tedavisi yok. Belirli aralıklarla kan alıp değerlendiriyorlar. Onkoloji ve hematolojiye bizi de sevkettiler çok şükür bir şey cikmadi. Nöroloji, kalp, metabolizma, göz, hematoloji bütün bölümlere sevkettiler hiçbirinde bir şey cikmadi çok şükür gastroenteroloji takipli ve bir genetik hastalıktan şüphelendi metabolizma Dr u Kasım ayında teste girecek. Onun dışında uzun sürse de ebv ye bağışıklık kazandı. Genel durumunda bir şey yok çok şükür. Karaciğer değerleri tam düzelmiş değil ama düzelecek İnşallah
Bende tam tersi kız olduğunu söyleyince olsun, sağlıklı olsunda bir sey olmaz diyorlar sinirimi bozuyorlar
Toksik insanlar ya cidden direkt mesafe koymak lazım. Evlenmiyorsun neden evlenmedin, nişanlanıyorsun e hadi düğün için çok beklemeyin, evleniyorsun ee hadi çocuk yok mu. Oluyor kızsa neden kız, erkekse neden erkek. Bir tane olsa eee yalnız mı kalacak. İki kızın olsa yazık erkek yok, iki erkek olsa yazık kızı yokBirşey olmaz ne ya, millet kafayı yemiş
Bu millet gerçekten manyakBende tam tersi kız olduğunu söyleyince olsun, sağlıklı olsunda bir sey olmaz diyorlar sinirimi bozuyorlar
Bezler böyle ac kapa toz hava teması oluyor sanki paketten almak daha mantıklıKizlar bende bezleri falan yerlestirdim. Ama.soyle ki minnosumun coraplari ve agiz mendillerini falan koymak icin ufak organizerlere ihtiyacim var. Aldiniz mi hep olculer buyuk buyuk ya
Ustune bi bez atayim bariBezler böyle ac kapa toz hava teması oluyor sanki paketten almak daha mantıklı
Alttan çıtçıtlı oyumKızlar bir soru soracağım. Hani bir yandan çıt çıtlı zıbın(iç zıbın) oluyor bir de alttan çıtçıtlı. Ancak iç zıbın için alttan çıt çıt kullanmak daha rahat değil mi? Sizce bir önemi var mı? Hangisi daha rahat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?