2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben ciğer tüketiyorum bu arada diğer sakatatlari yemiyorum ilk üç ay onerilmiyor genelde. Süt olayı da kv getirirse ev yoğurdu da yiyorum çok nadir ama genelde hazır alıyorum. Kızımda bir süre süt alıp yaptım sonra hazır aldım

Şeker yüklemesi bende yaptırmadım, aile de genetik olduğu halde doktorum bebeğin tam insülin salgılamaya başladığı zamanlar bu haftalar yaptırma alt üst olur dedi. Canan Karataycıyım bu arada
Valla benim aile de de genetik bende yaptırmadım 2 hamileliğimde de benim doktorum bebeğin pankreasını mahvediyor yaptırmayın dedi hem tatlıyı falan da yasakladı minimum miktarda izin vardı ayda 1 2 sefer gibi

En iyisi mesafe koymak ama yılda 1 kere gördüğümüz insanlar yine konuşuyor ne yazık ki

Valla benim aile de de genetik bende yaptırmadım 2 hamileliğimde de benim doktorum bebeğin pankreasını mahvediyor yaptırmayın dedi hem tatlıyı falan da yasakladı minimum miktarda izin vardı ayda 1 2 sefer gibi
En sevdiğim doktor tipi Evet işte benimki de pankreas yapısı insülin salınımı falan bir sürü şey anlattı. Tatlı zaten yasak bunun yanında çay kahve paketli gıdayı da yasakladı. Diğerleri neyse de kahveye üzüldüm çörek otu kahvesi bağımlısıydım resmen Meyve abartmamak şartıyla serbest, yoksa hamilelikte o da kısıtlanmalı şeker içeriği sebebiyle diyor.

Oğlumda cinsiyeti ogrenınce renklı sıs lerden almıstım gorumce kaynanamlar falan esıme surprız yapmak ıcın gece yaktırdım mavı çıktı ben esım cok mutluyuz sankı o an yaşanmamış gıbı hımm erkek mı olsun gıbı bos tepkıler verıp sohbetlerine devam etmıslerdı o kadar kötü olmuştum ki üstüne Eltim hamıle kaldı onunda erkekti hımm olsun tavırları yıne görümcemin de ıkı erkek var bu arada eltımın ıkıncı de erkek oldu şimdi benim ilk kız torun olacak noldu mu dersın yine bir sevinç ibaresi yok insanlar öyle yapcak bişey yok evet erkek çocuk doğası gereği hoyrat olabılıyor ama tam bır Anne aşığı oluyorlar oğlum kulağıma eğilip seni çok seviyorum balım diyor benim aşkım o evlat bu senin canından can sonuçta şimdi kızım olacak nasipse abisi ona sımdıden cok merhametli yaklaşıyor sabah ılk benı sonra karnımı öpüyor İyiki bir oğlum olmuş onu da tatmışım diyorum Ve iyiki bir kızım da olacak nasipse , Rabbim çok şükür iki meyvenin tadını da bize nasip etti

Şeker yüklemesi bende yaptırmadım, aile de genetik olduğu halde doktorum bebeğin tam insülin salgılamaya başladığı zamanlar bu haftalar yaptırma alt üst olur dedi. Canan Karataycıyım bu arada
Yo bende yaptirmadim zaten
Ama 13 yil once ilk gebeligimde hic teklif bile edilmedi

Sağ ol kuzum ben de öyle yapayım o zaman kaynatma işi erime riski yüzünden sıkıntı dediğin gibi
Peki hastanede napcaz mesela diyelim temiz steril götürdük ama orada kullandık sonra orada nasıl tekrar kullanılıyor temizleme olayı nasıl oluyor
Saçma bir soruysa kusura bakma aşkım haha valla aklıma böyle ince detaylar geliyor bazen tecrübesizlik kötü biri
Maşallah kız ince ince her detayı düşünüyorsun ana yüreği işte

Kizlar bende bezleri falan yerlestirdim. Ama.soyle ki minnosumun coraplari ve agiz mendillerini falan koymak icin ufak organizerlere ihtiyacim var. Aldiniz mi hep olculer buyuk buyuk ya
Bende organızer olmasına rağmen kullanmadım bazı yerlerde çekmeceyi öldürdü sanki akordıyon olanlarda bosaldıkca saga sola egılıyor benım canımı sıkıyor cırkın duruyor

Eklentiler

• 1C5E6032-EF5D-44C6-A638-49E1DF57DEAE.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 63
  • EEF18BF5-EC54-465E-9263-54589E761E43.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 69
Aşkım şimdi biberonu her kullanımdan sonra kaynat su bla bla streılıze etmeye gerek yok bıberon yıkayıcısıyla sıcak suda yıkasan yeter 2-3 gunde bır strelıze edılebılır kuzum
Biberon kullanmayacağını varsay ben çantama koymadım gerekırse şırıngayla verırım zaten ilk gun 10 ml içeceği

Yani kapali hazir sutten
Orda nasıl bilmiyorum ama burda iki türlü kapalı süt var biri kartondaki uzun ömürlü süt uht diye geçiyor, bir de şişede günlük sütler var onlar biraz daha sağlıklı sanırım son kullanma tarihleri daha yakın oluyor. soyasosu günlük sütleri tavsiye ediyor.

Bizede şey diyorlar eşimle sinir oluyoruz ah kızı siz bi görün şimdi erkek gibi olmayacak biz bu zamana kadar ne büyütmüşüz dıceksınız gıbı yorumlar gelıyor, eşimde bende diyoruz valla evlat evlattır canım oğlum cok guzel büyüttük onuda büyütürüz aynı şekil kıyasa yada birinden birini bu şekilde damgalamaya ne gerek var gıbı ama herkes dıyor , ayrıca elbet farklıdır sonucta ikiside farklı bır cocuk olacak farklı bır karakter farklı bır kısılık. Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat versin

Kızlar belki konuşuldu ama ben kaçırdım.. çikolatayı nereye yaptırdınız yada yaptiracaksiniz? Hacı Şerif, Melodi, liva gibi bilindik markalara baktım ben dökme çikolata şeklinde.. ama instagramda beğendiğiniz memnun kaldığınız yerler oldu mu?

Bi de ben tembelimdir ama annelikle bitti o tembellik artık ☺ Hastanede sıcak su sebili vardı hemşireler lavaboda yıkayıp sonra o kaynar su ile çalkalamamı söylediler bana canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…