2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oğlumda hacıserıften almıstım ama suan cok fazla pahalı geldı bana , cıkolatadeposuu instada elit marka çikolata ıle yapıyor ordan yaptıracağım

O kadar tuhaf ve abartılı şeyler yaptılar ki anlatsam yok artık dersiniz.Benim üzüntüm bu hadsizliğe anlam veremeyişimden. Kesinlikle aynı fikirdeyim, Allah kimseyi eksiklikleri ile sınamasın.
Ay çok sinirlendim emin ol kızın olsaydı erkek neden yok soyunuz nasıldevam edecek falan derdi bu zihniyeyt ağzı olan konuşuyor tövbe yarabbim rabbim olmayana versin çok bekleyen var anne baba olmak isteyen

O kadar çok değil ya sıkarak sağma makinesindeki gibi çıkar mı bilmiyorum. Hiç denemedim Bir bakıyım
Hayır hayır sıkmana gerek yok bıberonu çıkartacaksın sağma makınesinin ucuna posetı takıcaksın zaten onlar bırbırıne uyumlu taktığın gıbı kalıyor anlatabıldımmı anlatamadıysam gorsellıcem senı

Cam sisede sanirim demi yani onlari alip mayalamak gerek anladigim kadariyla
Offf buzamana kadar hep kaliteli yogurt yiyoruz diye seviniyodum yanildimmi ben

Oha falan oldum aynı doktora mı gidiyoruz yoksa kızzz. Benimki direk çay kahve hiç içmeyeceksin demedi ama içmesen daha iyi içersen çayı çok çok açık 1 veya 2 bardak kahve de sık tüketme bol su iç arkasına falan diye söyledi bizim başka bir kural daha var ilk 5 ay ayda 1 kilo sonrası ayda 1.5 kilo fazlası zarar istemiyoruz dedi ama been bu ay itibariyle toplam 14 kilo aldııım

Kendi çiftligimizden geliyor süt ondan dolayı içim rahat

Hmm ona uyumlu poşetler mi var Benim şu anki poşet uymaz çünkü

Kızlar aventin anti kolik bibrronu 125 ml normal biberon 260 ml onun üstünde de 1 Ay üzeri yazıyor 125 ml az değil mi kafam karıştı avent biberon alanlar beni Bi görselleyin hangisini alayım

İşte ne güzel keşke isteyen gidip yaptırsa, zorunlu bir şey gibi öne sürmeseler..
Suan zorunlu deselerde yapmadim zaten
Kandan takip yapildi
Ayni korona asisi gibi insanlara her bi b.ku zorunlu kilip milletin sagligiyla oynuyolar
Onuda yaptirmamistim zorunlu diyolarsa altinda bise aricaksin aslinda

Alt komşumun bir oğlu var 2 kızdan sonra baba uzak çalıştığı için anne tek ilgilendiği için çok zorlanmış baba figürü eve gelince çocuk bocalamış. Çocukta haklı aslında komşum sürekli 2 yaştan sonra göreceğim ben seni diyor bakalım hayırlısı diyorum

Merhaba karaciğer büyümesi olmadı ama safra kesesi ile ilgili bir sorun çıkmıştı o da çok önemli değil dedi. İlaç hiç kullanmadık sadece takip yapıyorlar. İnşallah en kısa sürede iyileşirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…