- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Oğlumda hacıserıften almıstım ama suan cok fazla pahalı geldı bana , cıkolatadeposuu instada elit marka çikolata ıle yapıyor ordan yaptıracağımKızlar belki konuşuldu ama ben kaçırdım.. çikolatayı nereye yaptırdınız yada yaptiracaksiniz? Hacı Şerif, Melodi, liva gibi bilindik markalara baktım ben dökme çikolata şeklinde.. ama instagramda beğendiğiniz memnun kaldığınız yerler oldu mu?
Ay çok sinirlendim emin ol kızın olsaydı erkek neden yok soyunuz nasıldevam edecek falan derdi bu zihniyeyt ağzı olan konuşuyor tövbe yarabbim rabbim olmayana versin çok bekleyen var anne baba olmak isteyenO kadar tuhaf ve abartılı şeyler yaptılar ki anlatsam yok artık dersiniz.Benim üzüntüm bu hadsizliğe anlam veremeyişimden. Kesinlikle aynı fikirdeyim, Allah kimseyi eksiklikleri ile sınamasın .
Hayır hayır sıkmana gerek yok bıberonu çıkartacaksın sağma makınesinin ucuna posetı takıcaksın zaten onlar bırbırıne uyumlu taktığın gıbı kalıyor anlatabıldımmı anlatamadıysam gorsellıcem senıO kadar çok değil ya sıkarak sağma makinesindeki gibi çıkar mı bilmiyorum. Hiç denemedimBir bakıyım
Cam sisede sanirim demi yani onlari alip mayalamak gerek anladigim kadariylaOrda nasıl bilmiyorum ama burda iki türlü kapalı süt var biri kartondaki uzun ömürlü süt uht diye geçiyor, bir de şişede günlük sütler var onlar biraz daha sağlıklı sanırımson kullanma tarihleri daha yakın oluyor. soyasosu günlük sütleri tavsiye ediyor.
Ay oğlanın çekmecesinde var atasım gelıyor ara ara da neyse dıyorumBende akardiyon sevmiyorum
Oha falan oldum aynı doktora mı gidiyoruz yoksa kızzz. Benimki direk çay kahve hiç içmeyeceksin demedi ama içmesen daha iyi içersen çayı çok çok açık 1 veya 2 bardak kahve de sık tüketme bol su iç arkasına falan diye söyledi bizim başka bir kural daha var ilk 5 ay ayda 1 kilo sonrası ayda 1.5 kilo fazlası zarar istemiyoruz dedi ama been bu ay itibariyle toplam 14 kilo aldııımEn sevdiğim doktor tipiEvet işte benimki de pankreas yapısı insülin salınımı falan bir sürü şey anlattı. Tatlı zaten yasak bunun yanında çay kahve paketli gıdayı da yasakladı. Diğerleri neyse de kahveye üzüldüm çörek otu kahvesi bağımlısıydım resmen Meyve abartmamak şartıyla serbest, yoksa hamilelikte o da kısıtlanmalı şeker içeriği sebebiyle diyor.
Kendi çiftligimizden geliyor süt ondan dolayı içim rahatİyi kaynattığın sürece salmonella bulaşacağımı sanmıyorum :) ama sağlıklı değil benim öğrendiklerime göre.
Yapılıyor yapılıyor ben onlardan yapacağım. Normal mayalama sıcağına getirip yapabilirsin.
Hmm ona uyumlu poşetler mi varHayır hayır sıkmana gerek yok bıberonu çıkartacaksın sağma makınesinin ucuna posetı takıcaksın zaten onlar bırbırıne uyumlu taktığın gıbı kalıyor anlatabıldımmı anlatamadıysam gorsellıcem senı
Neyse atma kalsın belki lazım olur hele bazılarına çorap koyuyorlar ben düzen severimde o başka bir olay benlik değil gerçektenAy oğlanın çekmecesinde var atasım gelıyor ara ara da neyse dıyorum
Örneğin lansinohunkiler birbiriyle uyumku dşrek poşete sağıyorsun ama hepsi öyle mi bilmiyorumHmm ona uyumlu poşetler mi varBenim şu anki poşet uymaz çünkü
Anladım canım benimki avent şimdi bi bakim dedim 25 li poşet 480 TL saçmalamışlarÖrneğin lansinohunkiler birbiriyle uyumku dşrek poşete sağıyorsun ama hepsi öyle mi bilmiyorum
Ah pastör eşim sayesinde ogrendim hayatiniAhh çok geçmiş olsun.Kesinlikle çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konu aslında.
Yani bundan yıllar yıllar önce bulunmuş güvenli bir teknolojiyi reddetmeye gerek yok diye düşünüyorum
Ay inanmıyorum ne kadar pahalı ya gerçekten bu işin sonuda yok ben mochi almıştımAnladım canım benimki avent şimdi bi bakim dedim 25 li poşet 480 TL saçmalamışlar
İşte ne güzel keşke isteyen gidip yaptırsa, zorunlu bir şey gibi öne sürmeseler..Yo bende yaptirmadim zaten
Ama 13 yil once ilk gebeligimde hic teklif bile edilmedi
Suan zorunlu deselerde yapmadim zatenİşte ne güzel keşke isteyen gidip yaptırsa, zorunlu bir şey gibi öne sürmeseler..
Alt komşumun bir oğlu var 2 kızdan sonra baba uzak çalıştığı için anne tek ilgilendiği için çok zorlanmış baba figürü eve gelince çocuk bocalamış. Çocukta haklı aslında komşum sürekli 2 yaştan sonra göreceğim ben seni diyor bakalım hayırlısı diyorumBizede şey diyorlar eşimle sinir oluyoruz ah kızı siz bi görün şimdi erkek gibi olmayacak biz bu zamana kadar ne büyütmüşüz dıceksınız gıbı yorumlar gelıyor, eşimde bende diyoruz valla evlat evlattır canım oğlum cok guzel büyüttük onuda büyütürüz aynı şekil kıyasa yada birinden birini bu şekilde damgalamaya ne gerek var gıbı ama herkes dıyor , ayrıca elbet farklıdır sonucta ikiside farklı bır cocuk olacak farklı bır karakter farklı bır kısılık. Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat versin
Sen nasılsın canım? Bebiş çok daha iyiymişAh pastör eşim sayesinde ogrendim hayatini
Merhaba karaciğer büyümesi olmadı ama safra kesesi ile ilgili bir sorun çıkmıştı o da çok önemli değil dedi. İlaç hiç kullanmadık sadece takip yapıyorlar. İnşallah en kısa sürede iyileşirsiniz.Tekrar merhaba, bugun 3.haftamız, doktor elle muayne ettı ve karacıger hala cok buyuk dedi dalak da aynı sekılde, ılac da kullanmıyoruz, kafayı yemek uzereyım, gıdıyorus gastroya evet buyuk ama ne yapacagız ne olacak 1 ay olacak daha kuculme yok karacıgerde, sızde de karaciger buyudu mü ne zaman küçüldü lutfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?