Oğlumla kavuşma saatlerinde fotomuzu çekinmeyi de unutmuyoruzBir maşallahınızı alırız
Bebişte büyüdü ağırlaştı ya ayakta durdukça yer çekimi etkisiyle aşağıya daha çok baskısı oluyor ve baslıyor hemen aksıyonaValla bugün aşırı yoruldum karnım öyle sertleşti ki dedim bi nst çektirip geleyim sonra 10 dk oturdum baktım benim oğlan kıpır kıpır dedim yanlış alarm
Yorulunca ayakta kalınca aşırı sertleşiyor karnım bu yorgunluktan diye üstüne düşmedim.
Ama bu sabah 5 gibi karnım aşırı sertti dedim ne oluyor sonra rahatladı artık benim de yalancı sancılar arttı heralde
Canım dedikleri gibi Ocean balık yağı al bence de ben de kullanmaya başladımInşallah 2.5 kiloyu geçer yemin ederim milletin dedikleri beni bunalıma sokar. Düşük yapan birine öğlene kadar yattığı için düşük yaptı diyen bir eş çevrem var. Bende ocean magnezyum almıştım ya onda balık yağı da var sanıyordumsonradan bir baktım yok. Eşimle hep erken doğururum diye düşünüyorduk ama doğmasın bu kiloyla ☺
Bence o yüzden fark etmiş olabilir yani belki de ölçen kişi yanlış ölçtüBen belirli bir doktora gidemiyorum eğitim ve araştırma olduğu için kim denk gelirse artık
Bende de gyneferon hem kabızlık yapıyor hemde bulantı yapıyor o yüzden pek kullanamıyorumBana demir olarak orzax ocean microfer verdi başından beri 2 günde bir kullanıyorum kabızlık haticinde yan etkisi yok canım her gün kullanınca kabızlık yapıyor bende. Ama son ayda her gün kullanmaya başlasam iyi olacak diye de düşünmüyor değilim. Gynoferon kullanamamıştım ben de bulantıdan ötürü
Ay kuzum maşallah resmini yeni gördüm savaşçı adam küçük adam rabbim yardımcınız olsun inşallahValla o rahatlıktan lazım da yapamıyoruz işte, tabi birşey olmasın da böyle yapanlara hiçbişey olmuyor maşallah
Ayy çok güzel canım maşallahYa su televizyonda filmlerde gordugun gibi olmuyo emin ol
Adet sancisi gibi basliyo
Ben hastaneye girdim sanirim 1 1bucuk saat sonra epidural yaptirdim
O sanciyi iyice hissettim artik dayanamaz hale geldim yaptirdim
Sanirim bilincli olarak dusuk doz koydularki dogumda sanciyi birazda olsa hissedip daha iyi itmek icin bebegi
Ben dogumu hic hissetmedim diyemem
Ilk basta cok rahatladim biraz sakinlestim sonra dogum aninda anaa baktim sancilarin agrisini hissediyorum ama %100 degil boyle iste belki yari yariya hissettim diyebilirim
Zaten 2 ebe vardi onlar simdi nefes al ver ıkìn diye diye beni yonlendirdi
Onlar ne dediyse yaptim sonra cikti iste
Bestlak damla var bende yaaa ben niye bestlak konuştuk sanıyorumLazım olurmu ihtiyaç duyarmısın bilmem ama sut arttırıcı damla ve çay alabilirsinaktardan mümkünse yada şu taze kadar guzel olur mu bilmiyorum ama bende alacağım hastanede pratık olur dıye oda
Ay şu olayı biraz açarmışsınız hanımefendi. Ben o fiz. serumdan almadım ama alacaktım aslında. Alınca bi foto falan atar msın gözümde canlanmadı anlamadım. Çünkü fiz. serumu da bilmiyorum ki nedir oBurun aspiratörü- bu arada tum kozlara seslenıyorum fizyolojik serum adı altında satılan tek toplum serumlardan almak yerıne 500 CC 250 cc serum alıyoruz eczaneden şırınga ıle cekıp bır sene kullanıyoruz 15 tlye onu alıyorsan aynı şeye sırf tüplerde dıye cok para vermeye gerek yok
Benimkiler de il dışında 2 saatlik mesafedeyiz. Mutlaka geleceklerdir ki gelsinler isterim bende ilk torunları. Ama aynı seninki gibi misafir gibi gelir gider asla bir işe yaramaz aksine zahmet bile verecektir bizeKızlar doğuma kv’niz gelecek mi? Sizce ilk hafta çekirdek aile olarak kalmak daha mantıklı değil mi? Benim kv iyi biri ama inanılmaz derecede çok konuşuyor ve sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor. Öyle koşturan yardımcı olacak biri de değil geldiğinde oturur öylece. Gelmek de istiyorlar ama bana kolaylıktan ziyade zorluk olacağını düşünüyorum. Bide lohusa psikolojisi… Ne yapsam bilemedim yanlış bir şekilde söyleyip kimseyi de kırmak istemem… ama bu durumda da kendime eziyet çektirmek istemiyorum.
Kuzum ikiside aynı şey ben oğlanda galactago kullanmıştım hem daha ucuz onu alırım yıne o yüzden ben hep bestlak yada galactago dedım amaAyy çok güzel canım maşallahböyle pozitif şeyler duyunca rahatlıyorum ben de. bu doğumun inşallah daha kolay geçecek
Bestlak damla var bende yaaa ben niye bestlak konuştuk sanıyorumneyse iş görür heralde o da.
Ay şu olayı biraz açarmışsınız hanımefendi. Ben o fiz. serumdan almadım ama alacaktım aslında. Alınca bi foto falan atar msın gözümde canlanmadı anlamadım. Çünkü fiz. serumu da bilmiyorum ki nedir ooturmadı kafamda
Benimkiler de il dışında 2 saatlik mesafedeyiz. Mutlaka geleceklerdir ki gelsinler isterim bende ilk torunları. Ama aynı seninki gibi misafir gibi gelir gider asla bir işe yaramaz aksine zahmet bile verecektir bizebenim annem gelecek inşallah, annem olacağı için 2-3 gün kalıp gidecek. Gitmeli. Gitsin. yakın zaten gitsin sonra bi ara yine gelsin falan filan
Insallah canim korkma Allah yardim ederAyy çok güzel canım maşallahböyle pozitif şeyler duyunca rahatlıyorum ben de. bu doğumun inşallah daha kolay geçecek
Bestlak damla var bende yaaa ben niye bestlak konuştuk sanıyorumneyse iş görür heralde o da.
Ay şu olayı biraz açarmışsınız hanımefendi. Ben o fiz. serumdan almadım ama alacaktım aslında. Alınca bi foto falan atar msın gözümde canlanmadı anlamadım. Çünkü fiz. serumu da bilmiyorum ki nedir ooturmadı kafamda
Benimkiler de il dışında 2 saatlik mesafedeyiz. Mutlaka geleceklerdir ki gelsinler isterim bende ilk torunları. Ama aynı seninki gibi misafir gibi gelir gider asla bir işe yaramaz aksine zahmet bile verecektir bizebenim annem gelecek inşallah, annem olacağı için 2-3 gün kalıp gidecek. Gitmeli. Gitsin. yakın zaten gitsin sonra bi ara yine gelsin falan filan
Ben kızımda tam olarak öyle yaptım. Kardeşim bizde kalıyordu. Saat geç oldu yatalım dedik. Ama bende Bi ağrı var yatamıyorum herkes mışıl mışıl sağa dön sola dön sonra baktım sancılar sıklaşıyor kalktım mutfaga gittim bişeyler yedim çömel kalk yaptım duş aldım eşimi uyandırdım kendine gelsin diye bekledim mutfakta biraz daha sohbet ettik sancıların sıklaşmasını bekledim Google amcaya baktık ne yapılır diye sonra ambulansı çağırdık. Bu söylediklerim 3 4 saat sürdü tabi. Hastanede bir baktılar 4 santim dahaÖnce suyum gelirse hastaneye giderim ama sancıyla başlarsa birkaç saat evde oyalanabilirim diye düşünüyorum ben de. Duş, hazırlanma, çanta toparlama, yemek vs zaman geçirebilirim
Benim suyum geldi hastaneye aradim napim gelimmi dedim.
Onlarda 2. Dogumun vucudunu biraz tanimisindir ama yinede icin rahat degil sancin cok olursa gel tabiki tereddut etme dedi
1.de aksam 7de girdim hastaneye suyum geldi sanci yok
Tam 10 saat sonra dogum baslamisti gelen giden parmak atiyo of sinir edici bi durumdu
Oyuzden 2.de daha rahattim
3.de okadar beklicemi sanmam, daha cabuk olma durumu soz konusu. Suyum once gelirse 1 2 saate giderim heralde
Kuzu durur yüksek ihtimalle gibime geliyor, ablamlar olacaklar onlara ekstra yük olacak ona çekiniyorum, hem bana bakacaklar hem kvye. Kendiyle aynı şehirde başka bi gelini daha var biraz huysuz onun yanında mesela hiç oturmaz hatta evine gider misafir geleceği zaman işini felan görürSeninki daha zor kuzum ben yanıma birini bulup yırtabilirim ama seninki korkarım ki gelecek.ama bir yandan da yeni doğum yapmış gelininin evinde de misafir gibi durmaz, duramaz sanırım ya
Amin canim Rabbım hemizin yardimcisi olsunAnlıyorum. Hastanede onca saat beklemek çok stresli gerçekten.
Umarım üçüncü de, ikinci gibi hemenciiik doğarHatta daha çabuk olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?