2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebişte büyüdü ağırlaştı ya ayakta durdukça yer çekimi etkisiyle aşağıya daha çok baskısı oluyor ve baslıyor hemen aksıyona

Canım dedikleri gibi Ocean balık yağı al bence de ben de kullanmaya başladım

Bende de gyneferon hem kabızlık yapıyor hemde bulantı yapıyor o yüzden pek kullanamıyorum

Ayy çok güzel canım maşallah böyle pozitif şeyler duyunca rahatlıyorum ben de. bu doğumun inşallah daha kolay geçecek
Lazım olurmu ihtiyaç duyarmısın bilmem ama sut arttırıcı damla ve çay alabilirsin aktardan mümkünse yada şu taze kadar guzel olur mu bilmiyorum ama bende alacağım hastanede pratık olur dıye oda
Bestlak damla var bende yaaa ben niye bestlak konuştuk sanıyorum neyse iş görür heralde o da.
Ay şu olayı biraz açarmışsınız hanımefendi. Ben o fiz. serumdan almadım ama alacaktım aslında. Alınca bi foto falan atar msın gözümde canlanmadı anlamadım. Çünkü fiz. serumu da bilmiyorum ki nedir o oturmadı kafamda
Benimkiler de il dışında 2 saatlik mesafedeyiz. Mutlaka geleceklerdir ki gelsinler isterim bende ilk torunları. Ama aynı seninki gibi misafir gibi gelir gider asla bir işe yaramaz aksine zahmet bile verecektir bize benim annem gelecek inşallah, annem olacağı için 2-3 gün kalıp gidecek. Gitmeli. Gitsin. yakın zaten gitsin sonra bi ara yine gelsin falan filan

Kuzum ikiside aynı şey ben oğlanda galactago kullanmıştım hem daha ucuz onu alırım yıne o yüzden ben hep bestlak yada galactago dedım ama
Eczacıya burun yıkamak ıcın serum ıstıyorum dıceksın ve o kadar

Eklentiler

• 55D84265-4145-49F3-A482-7FCE374EAC12.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 72
Insallah canim korkma Allah yardim eder
Korkarsan o korku hormonlari cosar kotu gecmesi icin hic bi sebep yok boyle dusun

Önce suyum gelirse hastaneye giderim ama sancıyla başlarsa birkaç saat evde oyalanabilirim diye düşünüyorum ben de. Duş, hazırlanma, çanta toparlama, yemek vs zaman geçirebilirim
Ben kızımda tam olarak öyle yaptım. Kardeşim bizde kalıyordu. Saat geç oldu yatalım dedik. Ama bende Bi ağrı var yatamıyorum herkes mışıl mışıl sağa dön sola dön sonra baktım sancılar sıklaşıyor kalktım mutfaga gittim bişeyler yedim çömel kalk yaptım duş aldım eşimi uyandırdım kendine gelsin diye bekledim mutfakta biraz daha sohbet ettik sancıların sıklaşmasını bekledim Google amcaya baktık ne yapılır diye sonra ambulansı çağırdık. Bu söylediklerim 3 4 saat sürdü tabi. Hastanede bir baktılar 4 santim daha

Anlıyorum. Hastanede onca saat beklemek çok stresli gerçekten.
Umarım üçüncü de, ikinci gibi hemenciiik doğar Hatta daha çabuk olsun inşallah

Seninki daha zor kuzum ben yanıma birini bulup yırtabilirim ama seninki korkarım ki gelecek. ama bir yandan da yeni doğum yapmış gelininin evinde de misafir gibi durmaz, duramaz sanırım ya
Kuzu durur yüksek ihtimalle gibime geliyor, ablamlar olacaklar onlara ekstra yük olacak ona çekiniyorum, hem bana bakacaklar hem kvye. Kendiyle aynı şehirde başka bi gelini daha var biraz huysuz onun yanında mesela hiç oturmaz hatta evine gider misafir geleceği zaman işini felan görür ama bana geldiklerinde nedense yerinden kıpırdamaz, art niyetli kötü biri de değil ama neden öyle yaptığını hiç anlamamışımdır. Bakalım hayırlısı artık biraz düşüneyim bu konuyu

Anlıyorum. Hastanede onca saat beklemek çok stresli gerçekten.
Umarım üçüncü de, ikinci gibi hemenciiik doğar Hatta daha çabuk olsun inşallah
Amin canim Rabbım hemizin yardimcisi olsun
Hayirli ve kolay dogum nasip etsin
Saglikli bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…