2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dırıdıtdıttt dıttırırımmm haber ver hele az daha dursun
Bence de dursun
Ayyy kaç haftalıksın
34+5 kuzum. Erken daha yaa
Hadi bakalım inşallah bebiş şaka yapıyordur da Serum sonrası rahatlar
İnşallah kuzum. Nstdeyim şimdi sancı düşmüş görünüyor
Kuzum inşallah bir şey çıkmaz bizi de haberdar et
İnşallah kuzum. Düşmüş gibi sancılar. Çıkar giderim inşallah
Hazırlıklar başlamış 37 den sonra bekle bebişini
Ben kesinlikle 37den sonra bekliyorum da o bekliyor mu acaba
Ayyy heyecan yaptım hadi sağlıcakla kolaylıkla inşallah hızlıca olsun bitsin. Mis gibi kavuşun
Ay yok kuzum dur doğmasın erken hiç hazır değilim hiç..
atatalya harikasınız yaaaa favori çiftim
freejourney canım umarım her şey yoluna girer. Bize d haber ver
Sonucu yazarım mutlaka kuşum sağol

Bazı insanlar aşırı cesur diye düşünüyorum ya ben çok panik değilimdir genel olarak ama yinede bir yerim ağrısa bir küçük lekelenme olsa hiç bilmediğim bir süreç olduğundan panikliyorum yani

Bende de bir korku tedirginlik vs var herkeste az buçuk oluyordur ama meraktan ve heyecandan da çatlıycam ya sabırsız tez canlı bir insanım genel olarak ondan nasıl gözüküyor nasıl kokuyor teni gözleri ne renk nasıl tutucaz herşeyi düşünüp heyecanlanıyorum Henü daha çocuğun ismi bile net değil ama olsun

Sana gun verdiler mi kuzum dogum icinn
Yok aşkım ya bu önümüzdeki randevu da sorucam bakayım ilk önce amelıyat ıcın gereklı olan anestezı dosyasının tamamlamamı ister sanırım 34+4 te randevum vermez bence dosyayı tamamlatır bı hafta sonrakı kontrolde belkı verır , bıraz anlık verıyolar galıba ya sırada bır kadın vardı 38+2 gun daha yenı alcakmış dosyasını tamamlamış fln ben bıraz üstüne duserım doktorun Darlarım

Bencede. Sonucta gelisimi tamamladiysa cokta beklemeye gerek.yok

Önce suyum gelirse hastaneye giderim ama sancıyla başlarsa birkaç saat evde oyalanabilirim diye düşünüyorum ben de. Duş, hazırlanma, çanta toparlama, yemek vs zaman geçirebilirim
Yemek faslini es geç bence aç olman senin yararına olur

Ay düşmesine sevindim az dayanması gerekiyor minnoşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…