2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynı benim kv Eğer yanımda kalacak birini bulamazsam eşim annesini getirir. 40 çıkma olayına çok inanıyor
Bu hafta içi 2 3 gün bizde kaldı bana yardım etmek için inan daha çok yoruldum her şeyi de ben yaptım ☹ lohusa psikolojisiyle ben de nasıl yaparım bunu düşünüyorum acilen yanıma birini bulmalıyım.

Ben ne yesem kendim kilo alıyorum anlamadim 14 kilo almışımdır şimdiye kadar yine fayda etmiyor
Bende oğlumda aynı seyı yasadıgım ıcın kılo alma donemlerı başladığında bu sefer extra balık yağına başladım ocean marka balık yağı benımkıde , ben oğlumda 17 kilo falan aldım 2980 gram doğdu 30 lu haftalardan sonra bır hafta gerılık başlayıp doğuma kadarda acıldı arası , ona rağmen yine 3 e yakın doğdu o yüzden cokta canını sıkma boşyere hem sonrasında cok guzel kilo aldı ılk ay 4400 kilo oldu

Anlamın kayınvalidesi de anlattığın gibi biri kadından gördüğüm yerde kaçıyorum. Bir de ek olarak diğer gelinlerinin yaptığı sovulecek şeyleri gelir ablama över. Sen kirilacagina başkası kırılsın. Onlar gelince evin hep kalabalık olacak ve sen sürekli hizmet edeceksin.

Gece kalmadığı sürece cok sorun olmaz
Burda sorun annen yanında olacak mı ? Eğer olacaksa kaynanana gelme demek olmaz ama sadece eşin olacaksa en azından arada bır uğramasını talep edebilirsin hiç gelmemesi yine olmaz
Bu arada benımkıde gelmese keske ama gelır tepemde herseye muhalafet olur

Çok kalmayacaklarsa 1 hafta idare edilir.ama 40 gün zor..kendi anneniz gelcekse onu bahane edersiniz yoksa eşimle hallederiz hiç yorulmayın dersiniz.aslında açık açık kimsenin kalmasını istemiyorum demek daha mantıklı
En uyguna bulduğum ve cok deneyımı olmayan doktor 30 dedı diğer bu ıs ile tanınan yerlerde muhtemelen 35-40 arasıdır
İyiki vazgeçmişim o parayı çocuğa hesap açıp atmak daha mantıklı

Inşallah 2.5 kiloyu geçer yemin ederim milletin dedikleri beni bunalıma sokar. Düşük yapan birine öğlene kadar yattığı için düşük yaptı diyen bir eş çevrem var. Bende ocean magnezyum almıştım ya onda balık yağı da var sanıyordum sonradan bir baktım yok. Eşimle hep erken doğururum diye düşünüyorduk ama doğmasın bu kiloyla ☺

Mesajını gördüm ama bulup yazamadım benim de bebeğimin haftasına göre geriden geldiğini söylemişti devletteki doktor haftasına göre 2 hafta geri demişti sonra özelde kendi doktoruma gittim o da 6 gün geride demişti.
Gelişimi iyiyse bence usg yanlış çıkabiliyor bir de düzenli gittiğin dr ve usg cihazını baz almanda fayda var cihazdan cihaza ölçümler değişiyor çünkü.

Benim yanımda biri olsa da doğuma gelmek istiyorlar şehir dışındalar, doğumdan ziyade bunun stresine düştüm 1 hafta felan kalır heralde. Yardım etmek yerine tam tersi sürekli oturan hiçbir şeye elini sürmeyen biri mesela evlerine gittiğimizde herşeye koşturur ama bi yere gittiğinde ne olursa olsun yerinden kalmaz öyle değişik bir durum

Kuzum 38 i beklese bile rahat 1 kilo kesın alır bak emın ol sen al bi kutu başla direk bekleme

Ayy haber ver bize de
Çok düzenli sancım çıkmış hissetmiyo musun dedi yani öyle çok fazla hissetmiyorum dedim. Normal bebiş geriniyo gibiydi.. açıklığa baktı yokmuş. Serum verdi şimdi bağlatıcam. Sonra tekrar nstye bakıcaklar bakalım

Hadi bakalım inşallah bebiş şaka yapıyordur da Serum sonrası rahatlar

Bak işte kendin de biliyorsun doğru olmadığını ama anne yüreği işte

Kuzum inşallah bir şey çıkmaz bizi de haberdar et

Ya maalesef bıde sehır dışından geleceklerse torunlarını görmek onlarıda hakkı ıster ıstemez merak ederler eger bı hafta kalacaklarsa şanslısın normal bence , şey diyebilirsin hastaneden çıktıktan sonra eve geleceğim vakıtlerde ayarlasınlar gelme işini en azından
Ay bilmiyorum yapan başaran vardır elbet ama , yeni doğum yapmıs bırı tek kalamıyor malesef oyle esım ben cocugum bı kendımıze gelelım durumu zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…