- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Aynı benim kvKızlar doğuma kv’niz gelecek mi? Sizce ilk hafta çekirdek aile olarak kalmak daha mantıklı değil mi? Benim kv iyi biri ama inanılmaz derecede çok konuşuyor ve sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor. Öyle koşturan yardımcı olacak biri de değil geldiğinde oturur öylece. Gelmek de istiyorlar ama bana kolaylıktan ziyade zorluk olacağını düşünüyorum. Bide lohusa psikolojisi… Ne yapsam bilemedim yanlış bir şekilde söyleyip kimseyi de kırmak istemem… ama bu durumda da kendime eziyet çektirmek istemiyorum.
Bende oğlumda aynı seyı yasadıgım ıcın kılo alma donemlerı başladığında bu sefer extra balık yağına başladım ocean marka balık yağı benımkıde , ben oğlumda 17 kilo falan aldım 2980 gram doğdu 30 lu haftalardan sonra bır hafta gerılık başlayıp doğuma kadarda acıldı arası , ona rağmen yine 3 e yakın doğdu o yüzden cokta canını sıkma boşyere hem sonrasında cok guzel kilo aldı ılk ay 4400 kilo olduBen ne yesem kendim kilo alıyorum anlamadim 14 kilo almışımdır şimdiye kadar yine fayda etmiyor
Anlamın kayınvalidesi de anlattığın gibi biri kadından gördüğüm yerde kaçıyorum. Bir de ek olarak diğer gelinlerinin yaptığı sovulecek şeyleri gelir ablama över. Sen kirilacagina başkası kırılsın. Onlar gelince evin hep kalabalık olacak ve sen sürekli hizmet edeceksin.Kızlar doğuma kv’niz gelecek mi? Sizce ilk hafta çekirdek aile olarak kalmak daha mantıklı değil mi? Benim kv iyi biri ama inanılmaz derecede çok konuşuyor ve sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor. Öyle koşturan yardımcı olacak biri de değil geldiğinde oturur öylece. Gelmek de istiyorlar ama bana kolaylıktan ziyade zorluk olacağını düşünüyorum. Bide lohusa psikolojisi… Ne yapsam bilemedim yanlış bir şekilde söyleyip kimseyi de kırmak istemem… ama bu durumda da kendime eziyet çektirmek istemiyorum.
Gece kalmadığı sürece cok sorun olmazKızlar doğuma kv’niz gelecek mi? Sizce ilk hafta çekirdek aile olarak kalmak daha mantıklı değil mi? Benim kv iyi biri ama inanılmaz derecede çok konuşuyor ve sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor. Öyle koşturan yardımcı olacak biri de değil geldiğinde oturur öylece. Gelmek de istiyorlar ama bana kolaylıktan ziyade zorluk olacağını düşünüyorum. Bide lohusa psikolojisi… Ne yapsam bilemedim yanlış bir şekilde söyleyip kimseyi de kırmak istemem… ama bu durumda da kendime eziyet çektirmek istemiyorum.
Dırıdıtdıttt dıttırırımmmKızlar çalışamaz raporu almaya geldim. Doktor bebeğin kafası fazla aşağıda nstye bi bakalım dedi. Yanlış görmediysem 5 tane falan 100ün üstünde sancım oldu
Ay noluyo noluyo
Çok kalmayacaklarsa 1 hafta idare edilir.ama 40 gün zor..kendi anneniz gelcekse onu bahane edersiniz yoksa eşimle hallederiz hiç yorulmayın dersiniz.aslında açık açık kimsenin kalmasını istemiyorum demek daha mantıklıKızlar doğuma kv’niz gelecek mi? Sizce ilk hafta çekirdek aile olarak kalmak daha mantıklı değil mi? Benim kv iyi biri ama inanılmaz derecede çok konuşuyor ve sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor. Öyle koşturan yardımcı olacak biri de değil geldiğinde oturur öylece. Gelmek de istiyorlar ama bana kolaylıktan ziyade zorluk olacağını düşünüyorum. Bide lohusa psikolojisi… Ne yapsam bilemedim yanlış bir şekilde söyleyip kimseyi de kırmak istemem… ama bu durumda da kendime eziyet çektirmek istemiyorum.
İyiki vazgeçmişimEn uyguna bulduğum ve cok deneyımı olmayan doktor 30 dedı diğer bu ıs ile tanınan yerlerde muhtemelen 35-40 arasıdır
Inşallah 2.5 kiloyu geçer yemin ederim milletin dedikleri beni bunalıma sokar. Düşük yapan birine öğlene kadar yattığı için düşük yaptı diyen bir eş çevrem var. Bende ocean magnezyum almıştım ya onda balık yağı da var sanıyordumBende oğlumda aynı seyı yasadıgım ıcın kılo alma donemlerı başladığında bu sefer extra balık yağına başladım ocean marka balık yağı benımkıde , ben oğlumda 17 kilo falan aldım 2980 gram doğdu 30 lu haftalardan sonra bır hafta gerılık başlayıp doğuma kadarda acıldı arası , ona rağmen yine 3 e yakın doğdu o yüzden cokta canını sıkma boşyere hem sonrasında cok guzel kilo aldı ılk ay 4400 kilo oldu
Mesajını gördüm ama bulup yazamadım benim de bebeğimin haftasına göre geriden geldiğini söylemişti devletteki doktor haftasına göre 2 hafta geri demişti sonra özelde kendi doktoruma gittim o da 6 gün geride demişti.Evet bende gördüm ölçerken bebeğin olduğu yeri yuvarlak içine alıp söyledi değeri. Gece kasiklarimda hıçkırık sandım küçük küçük hareketler vardı şimdi makat pozisyonu dedi. Göbeğimin etrafında toplanmıştı zaten sabaha doğru düzelmemişti fazla
Benim yanımda biri olsa da doğuma gelmek istiyorlar şehir dışındalar, doğumdan ziyade bunun stresine düştümAynı benim kvEğer yanımda kalacak birini bulamazsam eşim annesini getirir. 40 çıkma olayına çok inanıyor
Bu hafta içi 2 3 gün bizde kaldı bana yardım etmek için inan daha çok yoruldum her şeyi de ben yaptım ☹ lohusa psikolojisiyle ben de nasıl yaparım bunu düşünüyorum acilen yanıma birini bulmalıyım.
Ayyy kaç haftalıksınKızlar çalışamaz raporu almaya geldim. Doktor bebeğin kafası fazla aşağıda nstye bi bakalım dedi. Yanlış görmediysem 5 tane falan 100ün üstünde sancım oldu
Ay noluyo noluyo
Kuzum 38 i beklese bile rahat 1 kilo kesın alır bak emın olInşallah 2.5 kiloyu geçer yemin ederim milletin dedikleri beni bunalıma sokar. Düşük yapan birine öğlene kadar yattığı için düşük yaptı diyen bir eş çevrem var. Bende ocean magnezyum almıştım ya onda balık yağı da var sanıyordumsonradan bir baktım yok. Eşimle hep erken doğururum diye düşünüyorduk ama doğmasın bu kiloyla ☺
Çok düzenli sancım çıkmış hissetmiyo musun dedi yani öyle çok fazla hissetmiyorum dedim. Normal bebiş geriniyo gibiydi.. açıklığa baktı yokmuş. Serum verdi şimdi bağlatıcam. Sonra tekrar nstye bakıcaklar bakalımAyy haber ver bize de
Hadi bakalım inşallah bebiş şaka yapıyordur da Serum sonrası rahatlarÇok düzenli sancım çıkmış hissetmiyo musun dedi yani öyle çok fazla hissetmiyorum dedim. Normal bebiş geriniyo gibiydi.. açıklığa baktı yokmuş. Serum verdi şimdi bağlatıcam. Sonra tekrar nstye bakıcaklar bakalım
Bak işte kendin de biliyorsun doğru olmadığını ama anne yüreği işteEvet bende gördüm ölçerken bebeğin olduğu yeri yuvarlak içine alıp söyledi değeri. Gece kasiklarimda hıçkırık sandım küçük küçük hareketler vardı şimdi makat pozisyonu dedi. Göbeğimin etrafında toplanmıştı zaten sabaha doğru düzelmemişti fazla
Ay maşaallah barekallah bu ne güzelliikkkOğlumla kavuşma saatlerinde fotomuzu çekinmeyi de unutmuyoruzBir maşallahınızı alırız
Kuzum inşallah bir şey çıkmaz bizi de haberdar etÇok düzenli sancım çıkmış hissetmiyo musun dedi yani öyle çok fazla hissetmiyorum dedim. Normal bebiş geriniyo gibiydi.. açıklığa baktı yokmuş. Serum verdi şimdi bağlatıcam. Sonra tekrar nstye bakıcaklar bakalım
Ya maalesef bıde sehır dışından geleceklerse torunlarını görmek onlarıda hakkı ıster ıstemez merak ederler eger bı hafta kalacaklarsa şanslısın normal bence , şey diyebilirsin hastaneden çıktıktan sonra eve geleceğim vakıtlerde ayarlasınlar gelme işini en azındanBenim yanımda biri olsa da doğuma gelmek istiyorlar şehir dışındalar, doğumdan ziyade bunun stresine düştüm1 hafta felan kalır heralde. Yardım etmek yerine tam tersi sürekli oturan hiçbir şeye elini sürmeyen biri mesela evlerine gittiğimizde herşeye koşturur ama bi yere gittiğinde ne olursa olsun yerinden kalmaz öyle değişik bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?