2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Zamanında sağlıkla gelsin minnoş

Devletteki cihazların çok iyi olması gerekmiyor mu. Binlerce insan güveniyor gidiyor. Düzenli gittiğim bir doktor yok çünkü aynı doktora randevu bulamıyorum daha.

Kızım 3200 gr doğdu aman Allah, öldüm bittim değildi yani illaki zorluğu var içinden Bi canlı çıkıyor ama herkesin bünyesi farklı. eşimin halası 5 tane çocuk doğurmuş suyu gelmiş bir kere bile bağırıp çağırmadan yarım saatte doğurmuş hepsini kv hep şey der büyük görümce gibi doğum yapsam her sene Bi tane çocuk doğururum der Allah herkese öyle kolay doğum nasip etsin

Oğlumla kavuşma saatlerinde fotomuzu çekinmeyi de unutmuyoruz Bir maşallahınızı alırız
Ya masallah size , çok güzel gorunuyorsunuz.Butun gün giremedim, işler yogundu.İsten çıkınca metroda eve gelene kadar okuyayım mesajları dedim, açar açmaz sizi görünce duygulandım, ağladım metroda
Allah için çok güzel olmuş elime ulaşsın bıde bekledık değdi en azından
Ay sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah amin
Çok güzel olmuş, güzel gunlerde sağlıkla giysin Lina hanım

Amin canim aminn

Canim sen neden uyuyamiyosun yatsana püfür püfür
Yatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş

Devletteki cihazların çok iyi olması gerekmiyor mu. Binlerce insan güveniyor gidiyor. Düzenli gittiğim bir doktor yok çünkü aynı doktora randevu bulamıyorum daha.
Usg den degil de doktorum yanlış ölçümünden kaynaklı bu güne kadar hangi doktor ne demisse dogru çıktı en son 2.250 demislerde öyle dogdu minik ölçümünde önemi yok sağlıklı olsu gerisi hiç önemli degilmiş unutmayin ben çok iyi anladm bunu

Bende sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum. Başka hastaneye gideceğim de sonra kabul etmezler diye korkuyorum. Doğumda ne yapacağım bu hastanede bilmiyorum. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.

Ama seninki haftasıyla uyumlu çıkmış benim 33+1 yerine 32+1 cıktı neyse çok sorun etmeyeceğim sağlıklı doğsunda başka bir şey istemiyorum
Benim de 1 hafta geriden geliyor. 32+3'te 1800 gr gelmişti. Doktor herseyin normal gittiğini söyledi. Çok yakiniz, gercekten kafaya takacak birsey yok. Yavas yavaş toparlar, zaten bu rakamlar da kesin degil. 2-3 haftaya kadar geriden gelmesi normal deniyor zaten. Benim 28. hafta randevusunda epey kilosu dusuktu, 30'da biraz ortalamaya gore yükseldi, 32'de normale yakin oldu. Burda daha çok gelisim egrisine bakıyorlar. Ona gore ayni haftadaki diğer bebeklerin ortalaması civarında. Her bebeğin gelişim hızı da bir yandan farklı, bir de bir suru genetik faktör vs de var. O yüzden hiç canini sıkma. En çok morale ihtiyacımız olan zamanlar bunlar..

Yatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallah antibiyotiklerin işe yaramadı lazımdı aslında şimdiye kadar niye bu kadar uzun sürdü ki..

Simdi ne zaman hastaneye gitmek lazım mesajlarını okudum da, aldigim dogum derslerine gore 5-1-1 kurali varmış. Yani sancılar en az 5 dakikada bir olup en az 1 dakika sürüyorsa ve bu durum en az 1 saat devam ediyorsa, o zaman hastaneye gitmek gerekiyormuş. Digerleri genelde gercek sanci degil, yani dogum baslamamis oluyor. O yüzden hemen hastaneye gitmeye gerek yok. Onun yerine ilik duş alin, yemek yiyin, dogum icin enerji toplayın diyorlar. Hastanede beklemek yerine ev ortamında enerji toplamak mühim, çünkü dogum gercekten enerji istiyor. Çok dogum yapmış gibi konustum ama ilk olacak benim de Bunlar derslerden öğrendiklerim.

Bir istisna ise suyun gelmesi. Su gelir gelmez, yani çok miktarda, o zaman hiç vakit kaybetmeden hastaneye gitmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…