Zamanında sağlıkla gelsin minnoşBence de dursun
34+5 kuzum. Erken daha yaa
İnşallah kuzum. Nstdeyim şimdi sancı düşmüş görünüyor
İnşallah kuzum. Düşmüş gibi sancılar. Çıkar giderim inşallah
Ben kesinlikle 37den sonra bekliyorum da o bekliyor mu acaba
Ay yok kuzum dur doğmasın erkenhiç hazır değilim hiç..
Sonucu yazarım mutlaka kuşum sağol
Devletteki cihazların çok iyi olması gerekmiyor mu. Binlerce insan güveniyor gidiyor. Düzenli gittiğim bir doktor yok çünkü aynı doktora randevu bulamıyorum daha.Mesajını gördüm ama bulup yazamadım benim de bebeğimin haftasına göre geriden geldiğini söylemişti devletteki doktor haftasına göre 2 hafta geri demişti sonra özelde kendi doktoruma gittim o da 6 gün geride demişti.
Gelişimi iyiyse bence usg yanlış çıkabiliyor bir de düzenli gittiğin dr ve usg cihazını baz almanda fayda var cihazdan cihaza ölçümler değişiyor çünkü.
Kızım 3200 gr doğdu aman Allah, öldüm bittim değildi yani illaki zorluğu var içinden Bi canlı çıkıyor ama herkesin bünyesi farklı. eşimin halası 5 tane çocuk doğurmuş suyu gelmiş bir kere bile bağırıp çağırmadan yarım saatte doğurmuş hepsini kv hep şey der büyük görümce gibi doğum yapsam her sene Bi tane çocuk doğururum der Allah herkese öyle kolay doğum nasip etsinBizim şirket hemşiresi ile konuştuk geçen 3.000kg a kadar süper 3.100 ü geçti mi normal doğum çok zor çok yorucu yıpratıcı anne için falan dedi çok tırstım yaminik olsalar korkuyoz büyük olsalar nasıl çıkcak ayrı dert
Ben bir sürü şey kullanıyorum ama sorun olmasın hepsi bir. Inşallah doğurabileceğim büyüklükte olurKuzum 38 i beklese bile rahat 1 kilo kesın alır bak emın olsen al bi kutu başla direk bekleme
2 kilonun çok altında ya o moralimi bozdu. 2 kilo falan olsa tamam derdim de.Arkadaşımda 1 hafta geride gözüküyor canım hiç dert etme ya ondan birşeycik olmaz son ana kadar net boy kg belli olmuyor makinelerde zaten farkediyor herkes söylüyor bunu
Ya masallah size , çok güzel gorunuyorsunuz.Butun gün giremedim, işler yogundu.İsten çıkınca metroda eve gelene kadar okuyayım mesajları dedim, açar açmaz sizi görünce duygulandım, ağladım metrodaOğlumla kavuşma saatlerinde fotomuzu çekinmeyi de unutmuyoruzBir maşallahınızı alırız
Çok güzel olmuş, güzel gunlerde sağlıkla giysin Lina hanımAllah için çok güzel olmuş elime ulaşsın bıdebekledık değdi en azından
Ay sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah amin
Pazartesi alayım başlayayım o zaman ne oluyor bakalım. Belliki en küçük bebeği biz doğuracağızCanım dedikleri gibi Ocean balık yağı al bence de ben de kullanmaya başladım
Amin canim aminnKorku stres çok etkili her şeyde. O kadar haklısın kiinşallah sakin sakin kalır güzelce doğururuz hepimiz
Canim sen neden uyuyamiyosun yatsana püfür püfürBen dogurdumda aynıyım Rabbim kurtarsın bizi bu hallerden
Evet sen benPazartesi alayım başlayayım o zaman ne oluyor bakalım. Belliki en küçük bebeği biz doğuracağız
Millet tosun doğuracak biz kedi yavrusu ☺
Öyle valla napalım ahahaMillet tosun doğuracak biz kedi yavrusu ☺
YatamiyorumAmin canim aminn
Canim sen neden uyuyamiyosun yatsana püfür püfür
Usg den degil de doktorum yanlış ölçümünden kaynaklı bu güne kadar hangi doktor ne demisse dogru çıktı en son 2.250 demislerde öyle dogdu minik ölçümünde önemi yok sağlıklı olsu gerisi hiç önemli degilmiş unutmayin ben çok iyi anladm bunuDevletteki cihazların çok iyi olması gerekmiyor mu. Binlerce insan güveniyor gidiyor. Düzenli gittiğim bir doktor yok çünkü aynı doktora randevu bulamıyorum daha.
Bende sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum. Başka hastaneye gideceğim de sonra kabul etmezler diye korkuyorum. Doğumda ne yapacağım bu hastanede bilmiyorum. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.Usg den degil de doktorum yanlış ölçümünden kaynaklı bu güne kadar hangi doktor ne demisse dogru çıktı en son 2.250 demislerde öyle dogdu minik ölçümünde önemi yok sağlıklı olsu gerisi hiç önemli degilmiş unutmayin ben çok iyi anladm bunu
Benim de 1 hafta geriden geliyor. 32+3'te 1800 gr gelmişti. Doktor herseyin normal gittiğini söyledi. Çok yakiniz, gercekten kafaya takacak birsey yok. Yavas yavaş toparlar, zaten bu rakamlar da kesin degil. 2-3 haftaya kadar geriden gelmesi normal deniyor zaten. Benim 28. hafta randevusunda epey kilosu dusuktu, 30'da biraz ortalamaya gore yükseldi, 32'de normale yakin oldu. Burda daha çok gelisim egrisine bakıyorlar. Ona gore ayni haftadaki diğer bebeklerin ortalaması civarında. Her bebeğin gelişim hızı da bir yandan farklı, bir de bir suru genetik faktör vs de var. O yüzden hiç canini sıkma.Ama seninki haftasıyla uyumlu çıkmış benim 33+1 yerine 32+1 cıktı neyse çok sorun etmeyeceğim sağlıklı doğsunda başka bir şey istemiyorum
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallahYatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?