Sanırım, bazen bi sesler çıkarıyor da göremiyorum yüzünü maskede oluncaAy maşaallah barekallah bu ne güzelliikkkAğıza bak meme mi arıyor acaba
Benim suyum geldi hastaneye aradim napim gelimmi dedim..a
Amniyon sıvısı geldikten sonra 6 saat beklemek başka biri için çok tehlikeli olabilir gibi geldi bana. İzlediğim çeşitli uzman görüşlerinde böyle fikir edindim.
Sen yine de dikkatli ol
Hazırlıklar başlamış 37 den sonra bekle bebişiniÇok düzenli sancım çıkmış hissetmiyo musun dedi yani öyle çok fazla hissetmiyorum dedim. Normal bebiş geriniyo gibiydi.. açıklığa baktı yokmuş. Serum verdi şimdi bağlatıcam. Sonra tekrar nstye bakıcaklar bakalım
Aminn canım inşallah,,şimdi hergün veriyorlar kucağıma ☺ Oksijen ihtiyacı baya azaldı bi de emzirmeye geçsek
Bizim şirket hemşiresi ile konuştuk geçen 3.000kg a kadar süper 3.100 ü geçti mi normal doğum çok zor çok yorucu yıpratıcı anne için falan dedi çok tırstım yaBende oğlumda aynı seyı yasadıgım ıcın kılo alma donemlerı başladığında bu sefer extra balık yağına başladım ocean marka balık yağı benımkıde , ben oğlumda 17 kilo falan aldım 2980 gram doğdu 30 lu haftalardan sonra bır hafta gerılık başlayıp doğuma kadarda acıldı arası , ona rağmen yine 3 e yakın doğdu o yüzden cokta canını sıkma boşyere hem sonrasında cok guzel kilo aldı ılk ay 4400 kilo oldu
Canim 1 hafta geride olmasi cok buyuk sorun degilkiBenim bebeğim hiç önde olmadı buna tamam diyordum ama 1 hafta geri çıkması üzdü. Artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz haftasıyla uyumlu olsa sorun etmem ki
Ayyy heyecan yaptım hadi sağlıcakla kolaylıkla inşallah hızlıca olsun bitsin. Mis gibi kavuşunÇok düzenli sancım çıkmış hissetmiyo musun dedi yani öyle çok fazla hissetmiyorum dedim. Normal bebiş geriniyo gibiydi.. açıklığa baktı yokmuş. Serum verdi şimdi bağlatıcam. Sonra tekrar nstye bakıcaklar bakalım
Arkadaşımda 1 hafta geride gözüküyor canım hiç dert etme ya ondan birşeycik olmaz son ana kadar net boy kg belli olmuyor makinelerde zaten farkediyor herkes söylüyor bunuBenim bebeğim hiç önde olmadı buna tamam diyordum ama 1 hafta geri çıkması üzdü. Artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz haftasıyla uyumlu olsa sorun etmem ki
Gece kalmadığı sürece cok sorun olmaz
Burda sorun annen yanında olacak mı ? Eğer olacaksa kaynanana gelme demek olmaz ama sadece eşin olacaksa en azından arada bır uğramasını talep edebilirsin hiç gelmemesi yine olmaz
Bu arada benımkıde gelmese keske ama gelır tepemde herseye muhalafet olur
En iyisi doğumdan 2-3 gün sonrasına ikna etmek gibi geliyor ya şuan düşününce. Bu ihtimali bir zorlayacağım bakalımYa maalesef bıde sehır dışından geleceklerse torunlarını görmek onlarıda hakkı ıster ıstemez merak ederler eger bı hafta kalacaklarsa şanslısın normal bence , şey diyebilirsin hastaneden çıktıktan sonra eve geleceğim vakıtlerde ayarlasınlar gelme işini en azından
Ay bilmiyorum yapan başaran vardır elbet ama , yeni doğum yapmıs bırı tek kalamıyor malesef oyle esım ben cocugum bı kendımıze gelelım durumu zor oluyor
İnşallah tez zamanda sağlıkla olur kuzumAminn canım inşallah,,şimdi hergün veriyorlar kucağıma ☺ Oksijen ihtiyacı baya azaldı bi de emzirmeye geçsek
Seninki daha zor kuzum ben yanıma birini bulup yırtabilirim ama seninki korkarım ki gelecek.Benim yanımda biri olsa da doğuma gelmek istiyorlar şehir dışındalar, doğumdan ziyade bunun stresine düştüm1 hafta felan kalır heralde. Yardım etmek yerine tam tersi sürekli oturan hiçbir şeye elini sürmeyen biri mesela evlerine gittiğimizde herşeye koşturur ama bi yere gittiğinde ne olursa olsun yerinden kalmaz öyle değişik bir durum
Valla bugün aşırı yoruldum karnım öyle sertleşti ki dedim bi nst çektirip geleyim sonra 10 dk oturdum baktım benim oğlan kıpır kıpır dedim yanlış alarmAktıf olman buyuk avantaj kuzumamin inşallah
Aynısı bende hep oluyor canım, pozisyon değişince yada uyanınca soluma daha rahat oluyor.. bide ufak ufak okşayıp konuşuyorum o zaman açılıyor sıpaValla bugün aşırı yoruldum karnım öyle sertleşti ki dedim bi nst çektirip geleyim sonra 10 dk oturdum baktım benim oğlan kıpır kıpır dedim yanlış alarm
Yorulunca ayakta kalınca aşırı sertleşiyor karnım bu yorgunluktan diye üstüne düşmedim.
Ama bu sabah 5 gibi karnım aşırı sertti dedim ne oluyor sonra rahatladı artık benim de yalancı sancılar arttı heralde
Sanırım, bazen bi sesler çıkarıyor da göremiyorum yüzünü maskede oluncaBi keresinde de cok cok yapıyordu ☺ Daha emzirmeye geçemedik yutma refleksi henüz oluşmamış onu bekliyormuşuz
Ben de buna katılıyorum aslında bebek strese girer falan diye korkuyorum aynı papatyacımın dediği gibiBen su gelişi olduğu takdirde hastane gözetiminde devam etmesini doğru buluyorum riskli bi süreç çünkü sızıntı oldugunda cok sıkıntı olmayabilir belki ama komple geldıyse hemen bı dus alıp hazırlanıp falan hastaneye gecıs yapılmalı bence
Bende su gelişi ile takıplıydım en basından beri kalp atışları dusuk seyretti mesela sırf bu yüzden sunı veremediler , ve max 16-18 saat beklerız demişti doktorum enfeksıyon olası susuz o kadar kalması riskli demişti 13 saat bekledık oyle kuru kuruama şey cok tuhafıma gıtmıstı ıkı uc saatte bır yarım bardak kadar su gelıyordu yıne doktor tuvaletını yapıp ıcerde dustu tazelemeye calısıyor demişti
Düşük kilolu daha zor oluyor dıyolar ya ben 2800 doğmuşum bır gunde doğurmuş benı kardesım 20 dk da doğmuş 3800 bır tanecık dıkısBizim şirket hemşiresi ile konuştuk geçen 3.000kg a kadar süper 3.100 ü geçti mi normal doğum çok zor çok yorucu yıpratıcı anne için falan dedi çok tırstım yaminik olsalar korkuyoz büyük olsalar nasıl çıkcak ayrı dert
MaşAllah maşAllahYanı sımdı bende detaylı durumu bılmedıgım için riski ne bılmıyorum ama sonucta baya bı kanama gormus dıkkat etmesi için yeter de artar bence neyse dıllendırmeyeydim burda eyıydıherkes okuyan bi maşallah desin geçsin
Oy ağıza bakkk maşAllah sana Kuzey AtaOğlumla kavuşma saatlerinde fotomuzu çekinmeyi de unutmuyoruzBir maşallahınızı alırız
Papatyacıığın yesin seniiiBen de buna katılıyorum aslında bebek strese girer falan diye korkuyorum aynı papatyacımın dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?