2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay maşaallah barekallah bu ne güzelliikkk Ağıza bak meme mi arıyor acaba
Sanırım, bazen bi sesler çıkarıyor da göremiyorum yüzünü maskede olunca Bi keresinde de cok cok yapıyordu ☺ Daha emzirmeye geçemedik yutma refleksi henüz oluşmamış onu bekliyormuşuz

.a

Amniyon sıvısı geldikten sonra 6 saat beklemek başka biri için çok tehlikeli olabilir gibi geldi bana. İzlediğim çeşitli uzman görüşlerinde böyle fikir edindim.
Sen yine de dikkatli ol
Benim suyum geldi hastaneye aradim napim gelimmi dedim.
Onlarda 2. Dogumun vucudunu biraz tanimisindir ama yinede icin rahat degil sancin cok olursa gel tabiki tereddut etme dedi
1.de aksam 7de girdim hastaneye suyum geldi sanci yok
Tam 10 saat sonra dogum baslamisti gelen giden parmak atiyo of sinir edici bi durumdu
Oyuzden 2.de daha rahattim
3.de okadar beklicemi sanmam, daha cabuk olma durumu soz konusu. Suyum once gelirse 1 2 saate giderim heralde

Bizim şirket hemşiresi ile konuştuk geçen 3.000kg a kadar süper 3.100 ü geçti mi normal doğum çok zor çok yorucu yıpratıcı anne için falan dedi çok tırstım ya minik olsalar korkuyoz büyük olsalar nasıl çıkcak ayrı dert

Benim bebeğim hiç önde olmadı buna tamam diyordum ama 1 hafta geri çıkması üzdü. Artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz haftasıyla uyumlu olsa sorun etmem ki
Canim 1 hafta geride olmasi cok buyuk sorun degilki
Belkide makina yanlis olcum yapiyo bilemezsin
Bidahaki rdvun nezaman senin

Ayyy heyecan yaptım hadi sağlıcakla kolaylıkla inşallah hızlıca olsun bitsin. Mis gibi kavuşun

Benim bebeğim hiç önde olmadı buna tamam diyordum ama 1 hafta geri çıkması üzdü. Artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz haftasıyla uyumlu olsa sorun etmem ki
Arkadaşımda 1 hafta geride gözüküyor canım hiç dert etme ya ondan birşeycik olmaz son ana kadar net boy kg belli olmuyor makinelerde zaten farkediyor herkes söylüyor bunu

En iyisi doğumdan 2-3 gün sonrasına ikna etmek gibi geliyor ya şuan düşününce. Bu ihtimali bir zorlayacağım bakalım

Seninki daha zor kuzum ben yanıma birini bulup yırtabilirim ama seninki korkarım ki gelecek. ama bir yandan da yeni doğum yapmış gelininin evinde de misafir gibi durmaz, duramaz sanırım ya

Aktıf olman buyuk avantaj kuzum amin inşallah
Valla bugün aşırı yoruldum karnım öyle sertleşti ki dedim bi nst çektirip geleyim sonra 10 dk oturdum baktım benim oğlan kıpır kıpır dedim yanlış alarm
Yorulunca ayakta kalınca aşırı sertleşiyor karnım bu yorgunluktan diye üstüne düşmedim.
Ama bu sabah 5 gibi karnım aşırı sertti dedim ne oluyor sonra rahatladı artık benim de yalancı sancılar arttı heralde

Aynısı bende hep oluyor canım, pozisyon değişince yada uyanınca soluma daha rahat oluyor.. bide ufak ufak okşayıp konuşuyorum o zaman açılıyor sıpa

Sanırım, bazen bi sesler çıkarıyor da göremiyorum yüzünü maskede olunca Bi keresinde de cok cok yapıyordu ☺ Daha emzirmeye geçemedik yutma refleksi henüz oluşmamış onu bekliyormuşuz

Prova yapıyor demek ki kuzum.. Hadi az kaldı günler çabuk geçiyor

Ben de buna katılıyorum aslında bebek strese girer falan diye korkuyorum aynı papatyacımın dediği gibi

Düşük kilolu daha zor oluyor dıyolar ya ben 2800 doğmuşum bır gunde doğurmuş benı kardesım 20 dk da doğmuş 3800 bır tanecık dıkıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…