2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende de gyneferon hem kabızlık yapıyor hemde bulantı yapıyor o yüzden pek kullanamıyorum
Ben maltofer fol kullanıyorum folik asit takviyeli, normalde bende de kabızlık yapar demir ilaçları ama bu pek etkilemedi sanki. Ben bir değişiklik farketmedim

Ben bir sürü şey kullanıyorum ama sorun olmasın hepsi bir. Inşallah doğurabileceğim büyüklükte olur
Kullandıkların multı magnezyum kan degılmı , Omega yok decavıtte zaten ben decavıt artı Omega kullanırım dıye basladım da aman hıcbısey ıctıgım yok bı omegayı bıtırdım ıste soylersın Omega aldım dıye bısey demez zaten ben benımkı soruyor ne ıcıyorsun dıye decavıt Omega dıyorum tamam dıyor

Bende sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum. Başka hastaneye gideceğim de sonra kabul etmezler diye korkuyorum. Doğumda ne yapacağım bu hastanede bilmiyorum. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.
Hiç sorun olmaz acil gidersen kabul ederler beni hoç bakmayan doktor sezeryan etti şaunda çok ilgili ne yapalım ki git konuş kabul etmezse diye de endise etme Rabbim büyüktür herseyi yoluna koyar

Teşekkür ederim amin

Kız burda bebeye eter mi koklatıyor napıyor bilen desin hele bii
Ben önce başını okşardım bir kaç dakika, o ara gevşiyor. Sonra da burnunu yukarıdan aşağı okşardım, gözleri parmağımı takip ederken yorulur uyurdu kardeşim

Ben erkenden cati muayenemi oldum gibi oldu uygunmusum. İnsallah bizde hemencik dogururz

Ayy canım benim ☺ İnşallah hepiniz sağlıkla kavuşun bebeklerinize valla bi sımsıkı sarılasım geliyor böyle göğsümdeyken ❤

Yatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş
Sende de mi enfeksiyon çıktı Tüh canım geçmiş olsun, çabuk geçer inşallah. Bebiş iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…