2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar cati muayenesi dogumu tetikliyor diye duymustum. Simdi doktor bana yapti bu dogumu tetiklemez umarim
Canım bana şimdiye kadar 2 kez yapıldı düzenli kasılmadan dolayı çok şükür doğurmadım ben de senin dediğini duydum ama herkezde geçerli olan bir şey olduğunu düşünmüyorum tamamen bence yapısıyla alakalı rahim ağzının veya doğuma yakın olması ile alakalı olabilir

İnternetten ziyade cati muayenesi olup ona yakin zamanda doguran 1-2 arkadasim var. Teaaduftur belkide
Yani belki de rahim ağzı kısalmaya başlamıştır ve ya yumuşamaya başlamıştır ondan tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum ama tabii ki ebe arkadaşımız yorum yaparsa daha doğru bilgi verir

Bebeğe kilo aldırmayı bir türlü beceremedim. Burada o kadar çok arkadaşımız var çok sağolsunlar herkes çok yardımcı oldu her konuda. Ilk bebeğim olduğu için beceremiyorum sanırım inşallah bizimkiler de bir atak gösterir de buyur. Çevremdekiler beni korkutuyor küçük olursa bakamazsın diye.

Kan, decavit, magnezyum kullanıyorum düzenli olarak ama faydası var mı bilmiyorum bana tansiyon ölçümünde soruyorlar doktor sormuyor o yüzden. Artık bütün tuşlara basma zamanım gelmiş onu da alayım onu da kullanayim bakalım kaç gram aliyor ben kac kilo alıyorum

Birde kalsiyum alıyorum omegaya ek bu arada canım gerçi bakalım bizim yaramaz bu hafta ne kadar çıkacak

Hiç sorun olmaz acil gidersen kabul ederler beni hoç bakmayan doktor sezeryan etti şaunda çok ilgili ne yapalım ki git konuş kabul etmezse diye de endise etme Rabbim büyüktür herseyi yoluna koyar
Bu hastanedeki insanlar bir garip. Kürtaj olurken acıdan bağırdım hareket ettim diye beni azarladilar başka hastaneye gitmedim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…