Gecmis olsun canimmEşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Bunun için kendini suçlamaya beceremedim demene çok üzüldüm. Sen ne yersen ye ya da yeme o oluşumdan itibaren genetik olarak ne kadar boy ve kiloda olacağı bellidir. Çok sağlıklı beslenirsin 2000 yerine 2100 doğar yada hiç beslenemezsin o bebek 1900 doğar. Bu senin elinde olan bir süreç değil lütfen kendinizi üzmeyinBebeğe kilo aldırmayı bir türlü beceremedim. Burada o kadar çok arkadaşımız var çok sağolsunlar herkes çok yardımcı oldu her konuda. Ilk bebeğim olduğu için beceremiyorum sanırım inşallah bizimkiler de bir atak gösterir de buyur. Çevremdekiler beni korkutuyor küçük olursa bakamazsın diye.
Geçmiş olsunEşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Gecmis olsun canimm
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Şuan iyimi kuzum bişeyi yok dimi geçmiş olsun çokEşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Oh mısssss terlıklere bayıldım yaBu arada canlarım bende valizimi hazırladım çok şükür içine bir tane rahat sütyen koyacağım birde hastaneden çıkarken giymek için bir takıminşAllah vaktinde kullanmak nasip olur
Bir doktoru dinledim, anneler yeyip içtiklerine dikkat ederek bebeğin kilosunu en fazla 200 300 gram etkileyebilir, en önemli faktör genetiktir diyordu. Boşuna üzme kendini. Anne baba ortalaması olur bebekler.Bebeğe kilo aldırmayı bir türlü beceremedim. Burada o kadar çok arkadaşımız var çok sağolsunlar herkes çok yardımcı oldu her konuda. Ilk bebeğim olduğu için beceremiyorum sanırım inşallah bizimkiler de bir atak gösterir de buyur. Çevremdekiler beni korkutuyor küçük olursa bakamazsın diye.
Bize de 3 geri dedi canım ondan sordumBöyle hafta ve kilo söyleyince çok anlayamıyorum kuzum ama bana öyle ciddi bir gerilik varmış gibi gelmedi. Ultrasonda hangi haftaya uyumlu çıkıyor?
Bizde 3 gün geri çıktı mesela
Sorun yok diyor kuzum bebişin kaç kilo kaç cmBize de 3 geri dedi canım ondan sordum
Inşallah 38 i görürsün her hafta gitmen seni rahatlatıyordur. Doktor da iyi oldu mu çok iyiBen 30dan beri her hafta gidiyorum düzenli doğum sancıları başlamıştı ondan beri sıkı takip ediyorlar
Ben böyle rahat birşey tercih ettim ya yürürken kolaylık olur aslında hava yağmurlu olmazsa dediğinde mantıklı yaOh mısssss terlıklere bayıldım yaben dırek terlikle gıdıcem yagmur olmazsa ahahah
Evet kesinlikle rahatlıyor bu haftalara gelceğimi bile düşünmüyordum ilk başta sancım olduğunda oğlum 1500 kgya yakındı şimdi haftalık olunca kontrol altında hissediyorum kendimiInşallah 38 i görürsün her hafta gitmen seni rahatlatıyordur. Doktor da iyi oldu mu çok iyi
Biraz cevredeki insanlar yüzünden böyle oldum. Her şeyde yemeye bağlıyorlar. Iyi de beslensem fark etmedi. Eşim insanların tepkisini bildiği için abisine bile söylememiş. Insanlar öğlene kadar uyudu ac kaldı bebek büyümedi diye düşünüyor hemen.Bunun için kendini suçlamaya beceremedim demene çok üzüldüm. Sen ne yersen ye ya da yeme o oluşumdan itibaren genetik olarak ne kadar boy ve kiloda olacağı bellidir. Çok sağlıklı beslenirsin 2000 yerine 2100 doğar yada hiç beslenemezsin o bebek 1900 doğar. Bu senin elinde olan bir süreç değil lütfen kendinizi üzmeyin
Çok geçmiş olsun şimdi iyi inşallah ?Eşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Hay Allahım ya sen sanki stres yapıp üzülmüyorsun gibi bide üstüne yük hissettiryorlarBiraz cevredeki insanlar yüzünden böyle oldum. Her şeyde yemeye bağlıyorlar. Iyi de beslensem fark etmedi. Eşim insanların tepkisini bildiği için abisine bile söylememiş. Insanlar öğlene kadar uyudu ac kaldı bebek büyümedi diye düşünüyor hemen.
Inşallah öyledir de bir rahatlarız. Hamilelik boyunca bir sürü problem oldu üzüle üzüle bir hal oldu. Buna da çok şükür bebeğim benimle hala nefes alıyorBir doktoru dinledim, anneler yeyip içtiklerine dikkat ederek bebeğin kilosunu en fazla 200 300 gram etkileyebilir, en önemli faktör genetiktir diyordu. Boşuna üzme kendini. Anne baba ortalaması olur bebekler.
Stres de tüm sistemleri etkileyen bir faktör, sakın kafana takma relax ol bebeğin sağlıklı şekilde kilo aldığını düşün. Düşünceler duyguları, duygular hormonları, hormonlar da organları etkiler. Bu silsileyi olumlu tetiklemeye bak.
Kilosu da eminim ki çok iyidir ama ultrason yanılmasıdır diye düşünüyorum
Ne güzel olmuş, hayırlısıyla kullanmak nasip olsunBu arada canlarım bende valizimi hazırladım çok şükür içine bir tane rahat sütyen koyacağım birde hastaneden çıkarken giymek için bir takıminşAllah vaktinde kullanmak nasip olur
Gecmis olsun, birşeyi yoktur inşallahEşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Insanların cahillikleriyle uğraşmak çok zor kimsenin susmaya da niyeti yok bizde bazı sorunları içimizde çözmeye çalışıyoruz.Hay Allahım ya sen sanki stres yapıp üzülmüyorsun gibi bide üstüne yük hissettiryorlar
Yanı arabayla gırıp arabayla cıkıcaz aman dıyorumBen böyle rahat birşey tercih ettim ya yürürken kolaylık olur aslında hava yağmurlu olmazsa dediğinde mantıklı yasağol kuzum bu arada inşAllah eksiğim yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?