2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bunun için kendini suçlamaya beceremedim demene çok üzüldüm. Sen ne yersen ye ya da yeme o oluşumdan itibaren genetik olarak ne kadar boy ve kiloda olacağı bellidir. Çok sağlıklı beslenirsin 2000 yerine 2100 doğar yada hiç beslenemezsin o bebek 1900 doğar. Bu senin elinde olan bir süreç değil lütfen kendinizi üzmeyin

Bu arada canlarım bende valizimi hazırladım çok şükür içine bir tane rahat sütyen koyacağım birde hastaneden çıkarken giymek için bir takım inşAllah vaktinde kullanmak nasip olur
Oh mısssss terlıklere bayıldım ya ben dırek terlikle gıdıcem yagmur olmazsa ahahah

Bir doktoru dinledim, anneler yeyip içtiklerine dikkat ederek bebeğin kilosunu en fazla 200 300 gram etkileyebilir, en önemli faktör genetiktir diyordu. Boşuna üzme kendini. Anne baba ortalaması olur bebekler.

Stres de tüm sistemleri etkileyen bir faktör, sakın kafana takma relax ol bebeğin sağlıklı şekilde kilo aldığını düşün. Düşünceler duyguları, duygular hormonları, hormonlar da organları etkiler. Bu silsileyi olumlu tetiklemeye bak.

Kilosu da eminim ki çok iyidir ama ultrason yanılmasıdır diye düşünüyorum

Inşallah 38 i görürsün her hafta gitmen seni rahatlatıyordur. Doktor da iyi oldu mu çok iyi
Evet kesinlikle rahatlıyor bu haftalara gelceğimi bile düşünmüyordum ilk başta sancım olduğunda oğlum 1500 kgya yakındı şimdi haftalık olunca kontrol altında hissediyorum kendimi

Biraz cevredeki insanlar yüzünden böyle oldum. Her şeyde yemeye bağlıyorlar. Iyi de beslensem fark etmedi. Eşim insanların tepkisini bildiği için abisine bile söylememiş. Insanlar öğlene kadar uyudu ac kaldı bebek büyümedi diye düşünüyor hemen.

Hay Allahım ya sen sanki stres yapıp üzülmüyorsun gibi bide üstüne yük hissettiryorlar

Inşallah öyledir de bir rahatlarız. Hamilelik boyunca bir sürü problem oldu üzüle üzüle bir hal oldu. Buna da çok şükür bebeğim benimle hala nefes alıyor

Bu arada canlarım bende valizimi hazırladım çok şükür içine bir tane rahat sütyen koyacağım birde hastaneden çıkarken giymek için bir takım inşAllah vaktinde kullanmak nasip olur
Ne güzel olmuş, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun
Eşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Gecmis olsun, birşeyi yoktur inşallah

Ben böyle rahat birşey tercih ettim ya yürürken kolaylık olur aslında hava yağmurlu olmazsa dediğinde mantıklı ya sağol kuzum bu arada inşAllah eksiğim yoktur
Yanı arabayla gırıp arabayla cıkıcaz aman dıyorum oğlumda pijamayla çıktım hastaneden yanıma dısar kıyafetıymıs bılmemneymıs aldım ama cıkmadı bıle bavuldan bı kot ceket alırım üstüme havaya göre trençkot falan yeter bende poşet koyucam bı aklıma geldı kırlıler ıcın belkı kahve fln koyarım yada dısardan bırı getırır dırekt otomattan uğraşamam onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…