- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.841
- 53
Evet bende öncelikle elhamdulillah bebeğim hayatta diyorum diğer ihtimali düşündükten sonra. Senin bebeğin de maşaallah bence gayet iyi kilo da geri ileri deseler de hiç biri gerçek kilo değil sonuçta o yüzden takmıyorum benInşallah öyledir de bir rahatlarız. Hamilelik boyunca bir sürü problem oldu üzüle üzüle bir hal oldu. Buna da çok şükür bebeğim benimle hala nefes alıyor
Kaynanam benım yüzüme baka baka bunda da kendınımı beslıyorsun sadece dedıBiraz cevredeki insanlar yüzünden böyle oldum. Her şeyde yemeye bağlıyorlar. Iyi de beslensem fark etmedi. Eşim insanların tepkisini bildiği için abisine bile söylememiş. Insanlar öğlene kadar uyudu ac kaldı bebek büyümedi diye düşünüyor hemen.
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınız?Eşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Ya ne alakası varmış bakan nasıl bakıyor annesin sen en iyi şekilde bakarsın bebeğineBebeğe kilo aldırmayı bir türlü beceremedim. Burada o kadar çok arkadaşımız var çok sağolsunlar herkes çok yardımcı oldu her konuda. Ilk bebeğim olduğu için beceremiyorum sanırım inşallah bizimkiler de bir atak gösterir de buyur. Çevremdekiler beni korkutuyor küçük olursa bakamazsın diye.
Şuan iyimi kuzum bişeyi yok dimi geçmiş olsun çok
Çok geçmiş olsun şimdi iyi inşallah ?
Çok şükür aksi bir durum yaşamadık elhamdülillah uyuyor ama ben çok korktum zaten paniğim malumunuz çok.sukur Allah beterinden korusun diyorumNe güzel olmuş, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun
Gecmis olsun, birşeyi yoktur inşallah
Uyuyor almila teyzesi bende sakinleşmeye çalışıyorum aybars da aşırı hareketli stresinden etkilendi sanırımGeçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınız?
Geçmiş olsun canım aminEşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Çok teşekkür ederiz amin inşAllahNe güzel olmuş, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun
Gecmis olsun, birşeyi yoktur inşallah
Aynen benim kızım hem emdi hem mama aldı çok şükür olduğu kadar dedim memeyi 28 ayda kendi bıraktı üstelik . Herkesin bir nasibi Oluru var sağlık olsun da çok şükür mama da içerler meme de emerler ne kismetde varsaEvet bende öncelikle elhamdulillah bebeğim hayatta diyorum diğer ihtimali düşündükten sonra. Senin bebeğin de maşaallah bence gayet iyi kilo da geri ileri deseler de hiç biri gerçek kilo değil sonuçta o yüzden takmıyorum ben
Etrafın söylediklerine de kulak asma. Aynı fabrikadan çıkmış gibi olacak değil herhalde bütün bebekler..Benim bebeğim bana, senin bebeğin sana çekecek. Ben şu kadar doğurdum şu kadar sütüm oldu falan hiç birini dinlemem şahsen. Olabilir ne yapalım yani herkes bir mi?
Ayrıca sütün çok olması değil içeriğinin zengin olması önemli ve bebeğin kilo gidişatı önemli. Lafı açılmışken bunu da söylemiş olayım sakın buna da dertlenmeyeseniz
Katılıyorum noktaKaynanam benım yüzüme baka baka bunda da kendınımı beslıyorsun sadece dedıkızım bunlar boyle evet kendımı besliyorum kendıme bakıyorum kı oda ıyı olsun de gec mesela sanane götoş diyesim geliyor kendine birdaha ben buyutemedım ben besleyemedım sakın deme senın elınde olan bısey değil , bak ıkı bebede benım, oğlum geriden geriden geldi neler yedim içtim yaptım almadı almadı yanı, kızımda da oğlumdan ders aldığım için hiç takmadım oğlumdaki kadar ne yememe ne vıtamınıme dıkkat ettım yanı bu fındıkta ileride çıkıyor yani , ebrunun da dedıgı gıbı daha bebek rahme düştüğünde dnasından genetıgınden kodlu yanı nasıl bır bebek olacagı lütfen ne kımseyı tak nede kendını üz sen hangı şehirdesin Allahsennn nasıl bı hastane orası oyle ya
Öyle oluyor haklısın aslında destek olmaları gerekir sana seni daha çok strese sokmuşlarInsanların cahillikleriyle uğraşmak çok zor kimsenin susmaya da niyeti yok bizde bazı sorunları içimizde çözmeye çalışıyoruz.
Kahve bende koyacağım ya kesin anestezi olursa iyi geliyor diyorlar terlik dediğin doğru olmadı bende çıkarırımYanı arabayla gırıp arabayla cıkıcaz aman dıyorumoğlumda pijamayla çıktım hastaneden yanıma dısar kıyafetıymıs bılmemneymıs aldım ama cıkmadı bıle bavuldan bı kot ceket alırım üstüme havaya göre trençkot falan yeter bende poşet koyucam bı aklıma geldı kırlıler ıcın belkı kahve fln koyarım yada dısardan bırı getırır dırekt otomattan uğraşamam onla
Bugün bizde de bi tuhaflık var sık sık sertleşiyor karnım kıpırtısı az bu akşam meyve falanda yedim sola yattım takipteyimUyuyor almila teyzesi bende sakinleşmeye çalışıyorum aybars da aşırı hareketli stresinden etkilendi sanırım
Allah korumuşÇok şükür aksi bir durum yaşamadık elhamdülillah uyuyor ama ben çok korktum zaten paniğim malumunuz çok.sukur Allah beterinden korusun diyorum
Ben ona da takarım kesin kalabalık aile işkence gibi hem benim tarafım hem eşimin tarafı çok bilmiş dolu. Her şey üst üste gelince insan en saçma şeye bile üzülüp ağlıyor.Evet bende öncelikle elhamdulillah bebeğim hayatta diyorum diğer ihtimali düşündükten sonra. Senin bebeğin de maşaallah bence gayet iyi kilo da geri ileri deseler de hiç biri gerçek kilo değil sonuçta o yüzden takmıyorum ben
Etrafın söylediklerine de kulak asma. Aynı fabrikadan çıkmış gibi olacak değil herhalde bütün bebekler..Benim bebeğim bana, senin bebeğin sana çekecek. Ben şu kadar doğurdum şu kadar sütüm oldu falan hiç birini dinlemem şahsen. Olabilir ne yapalım yani herkes bir mi?
Ayrıca sütün çok olması değil içeriğinin zengin olması önemli ve bebeğin kilo gidişatı önemli. Lafı açılmışken bunu da söylemiş olayım sakın buna da dertlenmeyeseniz
Ben de kilosu normalden düşük geldiginde doktora sormuştum, çok mu yemem lazım diye, bana gülmüştü. Bizim yememizle pek ilgili degil. Genetik etkili burda daha çok. O yüzden biraz oluruna bırakıp çok stres yapmamak lazım. Stres daha kotu etkiler. Bir de kilo degil burda onemli olan, bacak boyu, kafa cevresi ve göbek cevresi asil onemli olan. Bebeğin biraz daha fazla yağ alması saglikli oldugunu veya iyi geliştiğini göstermiyor.Bebeğe kilo aldırmayı bir türlü beceremedim. Burada o kadar çok arkadaşımız var çok sağolsunlar herkes çok yardımcı oldu her konuda. Ilk bebeğim olduğu için beceremiyorum sanırım inşallah bizimkiler de bir atak gösterir de buyur. Çevremdekiler beni korkutuyor küçük olursa bakamazsın diye.
Muz ve zeytin harici saydıklarını yemek tam işkence benim içinYa ne alakası varmış bakan nasıl bakıyor annesin sen en iyi şekilde bakarsın bebeğinehem daha kaç hafta var Allahım izniyle. bebeğe kilo aldıracak şeyler tüketmeye özen göster balık yağı hapı al muz kaşar peyniri zeytin ceviz ye kilo alır Allahın izniyle
Benim karın çevresi hep 1 hafta geriden geliyordu zaten. Ama devlette doktorlar bir şey demiyor o konularda. Genetik etkiliyse problem yok ben kısa boyluyum zaten. Halalari da kısa boylu. Kız halaya çeker diyorlar yaBen de kilosu normalden düşük geldiginde doktora sormuştum, çok mu yemem lazım diye, bana gülmüştü. Bizim yememizle pek ilgili degil. Genetik etkili burda daha çok. O yüzden biraz oluruna bırakıp çok stres yapmamak lazım. Stres daha kotu etkiler. Bir de kilo degil burda onemli olan, bacak boyu, kafa cevresi ve göbek cevresi asil onemli olan. Bebeğin biraz daha fazla yağ alması saglikli oldugunu veya iyi geliştiğini göstermiyor.
Benimde göbek deliğinin orası çatlayacak gibi çok acıyor. Hareketi de çok az. Taş gibi karnım.Bugün bizde de bi tuhaflık var sık sık sertleşiyor karnım kıpırtısı az bu akşam meyve falanda yedim sola yattım takipteyim
Ben gece genelde uyanmıyorum bu gece lavaboya kalktım ondan böyle hissettim garip oldum birden gece gece ne oluyor dedimAynısı bende hep oluyor canım, pozisyon değişince yada uyanınca soluma daha rahat oluyor.. bide ufak ufak okşayıp konuşuyorum o zaman açılıyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?