2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebişte büyüdü ağırlaştı ya ayakta durdukça yer çekimi etkisiyle aşağıya daha çok baskısı oluyor ve baslıyor hemen aksıyona
Off sorma eskisi kadar tekme yok ama ayağını oynatıyor ya bugün resmen ayağını tutucam sandım öyle yüzeysel hissettim ki parmağımın yarısından az daha küçüktü
Çok garip kız valla dediğin gibi koca kafa bir de alt tarafa baskı yapıyor zorluyor artık

Devletteki cihazların çok iyi olması gerekmiyor mu. Binlerce insan güveniyor gidiyor. Düzenli gittiğim bir doktor yok çünkü aynı doktora randevu bulamıyorum daha.
Devlette cihazda bazen doktor da çok iyi olmuyor.
Ama şehir hastaneleri daha modern bak onlardaki cihazlar yeni olabilir.Son zamanda devlette randevusz bile bakılıyor diye biliyorum ama doktordan doktora değişiyor demek ki

Istanbul sultangazi burası yolu düşen varsa kaçsın bence. Benim evime çok yakın ve başka yere yolculuk yapamıyorum fenalasiyorum diye mecbur katlanıyorum. Benim kaynanam yüzüme karşı diyemiyor ben biraz sivri dilliyim ama başkaları üzerinden ornek veriyorlar. Hiç destekleri olmuyor ama moral bozulacak durumda da başı onlar çekiyor. Elti de çok olunca laf bana geri geliyor. Benim halam bile geçende yuruyemiyorum dediğim halde nasıl doğuracaksın sezeryan yaparlar bebeğini kuvoze koyarlar yürü dedi. Insanlar kendi harici başkasıni iyi üzüyor

Ne kadar takma kafana desem de o kadar çok bilmiş insan varmış ki etrafında buna maruz kalman başlı başına stres faktörü. Bir kulağından girsin bir kulağından çıksın lütfen seni üzmelerine izin verme gerekirse eşin konuşsun üzülmene izin vermesin bebeğin kötü etkilenmesin hem ye iç elinden geleni yap gerisi zaten arkadaşların söylediği gibi genetik. Sen elinden geleni yapıyorsan içini ferah tut olabildiğince o konuşmalardan uzak kalmaya çalış mümkünse

Devlette cihazda bazen doktor da çok iyi olmuyor.
Ama şehir hastaneleri daha modern bak onlardaki cihazlar yeni olabilir.Son zamanda devlette randevusz bile bakılıyor diye biliyorum ama doktordan doktora değişiyor demek ki
Bizim bu hastane de çok eski değil ama hiç iyi yönü yok. Randevusuz bakmıyorlar sonuç harici onuda sabah gitmek zorundayim.

Inan insanları tanıdığım için misafirliğe bile çok nadir gidiyorum ama kaçamıyorsun. Çok şükür eşim çok anlayışlı yoksa hamilelikte bunalıma girerdim kesin.

Ben normalde de pijamayla gezmeyı seven bırıyım cok takılmam yanı özgürlükçü kova ruhu umrumda olmaz o yuzden benım tercıhım dıyım

Evet değiyor hissedebiliyorsun ve ıcı bı tuhaf oluyor ınsanın benım bi oğlum karnımla ilgilendiği için bugun hem poposu hem ayagı asırı boyle dıkledı saga sola gıttı cok degısık tepkıler verıyor ertugrul hoşuna gıdıyor aşırı

Kesinlikle katılıyorum kısmet. Süt olsa iyi ama olmayınca bebek büyümüyor sanki. Tamam o daha sağlıklı biliyoruz ama mamaların içeriği de çok zengin artık eski zamanlardaki gibi pirinç unuyla yapılan mama verilmiyor ki..

Bu arada canlarım bende valizimi hazırladım çok şükür içine bir tane rahat sütyen koyacağım birde hastaneden çıkarken giymek için bir takım inşAllah vaktinde kullanmak nasip olur
Ay çok iyi bende nakışlı takım gelmedi hala onu gelince yıkayıp koyacağım dediğin gibi çıkış için eşofman takımı bakıyorum gebelikte kendime full pijama takımı aldım resmen seyahat boy şampuan yıkama jeli diş macunu fırçası düzleştirici felan benim kişisel bakım ürünleri kaldı şimdilik

Eşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Geçmiş olsun canım anne olmak gerçekten zor sende dikkat et kendine

Ben ona da takarım kesin kalabalık aile işkence gibi hem benim tarafım hem eşimin tarafı çok bilmiş dolu. Her şey üst üste gelince insan en saçma şeye bile üzülüp ağlıyor.
Kıyamam niye takacaksın bebeğini büyüt keyifle o anların kıymetini bil, millete takılıp da en özel ve bir daha geri gelmeyecek anlarınızı kaçırma.

Ben hiç dayanamam maalesef lafımı söylerim.. Bebek benim bebeğim doğuran da bakacak olan da benim siz karışmayın derim Amaa eşim tek erkek çocuk ve ailesiyle de görüşmüyor haliyle bana karışacak kimse yok

İnan ben de çok merak ediyorum. Kucağıma alma hasretiyle yanıp tutuşuyorum ama vicdanen erken gelmesini istemek rahat hissettirmiyor. Bugün özellikle anladım bunu. Vaktini beklesin ya da tam beklemese de dışarıya hazır olduğunda gelsin.
Ay düşmesine sevindim az dayanması gerekiyor minnoşun

Zamanında sağlıkla gelsin minnoş

Çok sağolun kızlar
Yatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş
Canım çok geçmiş olsun

Gerçekten öyle dün de aynı şekilde hissettim ayağını içim bir garip oldu içimden bir şey kayıyor akıyor gibi
Eşimde bugün gördü dokundu aynı ertuş gibi bir heyecanlandı ki sorma kahkaha atıp gülüyor evde Sağlıkla doğursak sevsek keşke

Ben eşime bir şey diyemiyorum ki o zaten beni savunuyor yeteri kadar. Kalp kırmasını da istemiyorum. Babası küçükken vefat etmiş annesi büyütmüş bu yüzden arası bozulsun istemiyorum annesiyle. Ama görümceler için aynı şeyi diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…