Off sorma eskisi kadar tekme yok ama ayağını oynatıyor ya bugün resmen ayağını tutucam sandım öyle yüzeysel hissettim ki parmağımın yarısından az daha küçüktüBebişte büyüdü ağırlaştı ya ayakta durdukça yer çekimi etkisiyle aşağıya daha çok baskısı oluyor ve baslıyor hemen aksıyona
Devlette cihazda bazen doktor da çok iyi olmuyor.Devletteki cihazların çok iyi olması gerekmiyor mu. Binlerce insan güveniyor gidiyor. Düzenli gittiğim bir doktor yok çünkü aynı doktora randevu bulamıyorum daha.
Istanbul sultangazi burası yolu düşen varsa kaçsın bence. Benim evime çok yakın ve başka yere yolculuk yapamıyorum fenalasiyorum diye mecbur katlanıyorum. Benim kaynanam yüzüme karşı diyemiyor ben biraz sivri dilliyim ama başkaları üzerinden ornek veriyorlar. Hiç destekleri olmuyor ama moral bozulacak durumda da başı onlar çekiyor. Elti de çok olunca laf bana geri geliyor. Benim halam bile geçende yuruyemiyorum dediğim halde nasıl doğuracaksın sezeryan yaparlar bebeğini kuvoze koyarlar yürü dedi. Insanlar kendi harici başkasıni iyi üzüyorKaynanam benım yüzüme baka baka bunda da kendınımı beslıyorsun sadece dedıkızım bunlar boyle evet kendımı besliyorum kendıme bakıyorum kı oda ıyı olsun de gec mesela sanane götoş diyesim geliyor kendine birdaha ben buyutemedım ben besleyemedım sakın deme senın elınde olan bısey değil , bak ıkı bebede benım, oğlum geriden geriden geldi neler yedim içtim yaptım almadı almadı yanı, kızımda da oğlumdan ders aldığım için hiç takmadım oğlumdaki kadar ne yememe ne vıtamınıme dıkkat ettım yanı bu fındıkta ileride çıkıyor yani , ebrunun da dedıgı gıbı daha bebek rahme düştüğünde dnasından genetıgınden kodlu yanı nasıl bır bebek olacagı lütfen ne kımseyı tak nede kendını üz sen hangı şehirdesin Allahsennn nasıl bı hastane orası oyle ya
Aynen valla ama gelişimi haftasıyla uyumlu olsun da varsın minik doğsun hem kolay doğururum
Ne kadar takma kafana desem de o kadar çok bilmiş insan varmış ki etrafında buna maruz kalman başlı başına stres faktörü. Bir kulağından girsin bir kulağından çıksın lütfen seni üzmelerine izin verme gerekirse eşin konuşsun üzülmene izin vermesin bebeğin kötü etkilenmesinMuz ve zeytin harici saydıklarını yemek tam işkence benim içinpazartesi balık yağına başlayayım bir dahaki randevuya kadar inşallah kilo alır. Biz insanlara göre bir şey bilmiyoruz cahiliz. Uyari yaparken bile kırıcı oluyorlar.
Bizim bu hastane de çok eski değil ama hiç iyi yönü yok. Randevusuz bakmıyorlar sonuç harici onuda sabah gitmek zorundayim.Devlette cihazda bazen doktor da çok iyi olmuyor.
Ama şehir hastaneleri daha modern bak onlardaki cihazlar yeni olabilir.Son zamanda devlette randevusz bile bakılıyor diye biliyorum ama doktordan doktora değişiyor demek ki
Yorulmuş olabilirsin stresten de olabilir hafif hafif okşa bakalım ben öyle yapıyorum iyi gelir muhtemelenBenimde göbek deliğinin orası çatlayacak gibi çok acıyor. Hareketi de çok az. Taş gibi karnım.
Inan insanları tanıdığım için misafirliğe bile çok nadir gidiyorum ama kaçamıyorsun. Çok şükür eşim çok anlayışlı yoksa hamilelikte bunalıma girerdim kesin.Ne kadar takma kafana desem de o kadar çok bilmiş insan varmış ki etrafında buna maruz kalman başlı başına stres faktörü. Bir kulağından girsin bir kulağından çıksın lütfen seni üzmelerine izin verme gerekirse eşin konuşsun üzülmene izin vermesin bebeğin kötü etkilenmesinhem ye iç elinden geleni yap gerisi zaten arkadaşların söylediği gibi genetik. Sen elinden geleni yapıyorsan içini ferah tut olabildiğince o konuşmalardan uzak kalmaya çalış mümkünse
Ben normalde de pijamayla gezmeyı seven bırıyım cok takılmam yanı özgürlükçü kova ruhu umrumda olmazÖyle oluyor haklısın aslında destek olmaları gerekir sana seni daha çok strese sokmuşlar
Kahve bende koyacağım ya kesin anestezi olursa iyi geliyor diyorlar terlik dediğin doğru olmadı bende çıkarırımbenim pijamalar sanki çok pijama gibi onlarla eve dönebilir miyim bilmiyorum
Evet değiyor hissedebiliyorsun ve ıcı bı tuhaf oluyor ınsanınOff sorma eskisi kadar tekme yok ama ayağını oynatıyor ya bugün resmen ayağını tutucam sandım öyle yüzeysel hissettim ki parmağımın yarısından az daha küçüktü
Çok garip kız valla dediğin gibi koca kafa bir de alt tarafa baskı yapıyor zorluyor artık
Zaten onlar da olmasa kafayı yerdik iyi ki varlarInan insanları tanıdığım için misafirliğe bile çok nadir gidiyorum ama kaçamıyorsun. Çok şükür eşim çok anlayışlı yoksa hamilelikte bunalıma girerdim kesin.
Kesinlikle katılıyorum kısmet. Süt olsa iyi ama olmayınca bebek büyümüyor sanki. Tamam o daha sağlıklı biliyoruz ama mamaların içeriği de çok zengin artık eski zamanlardaki gibi pirinç unuyla yapılan mama verilmiyor ki..Aynen benim kızım hem emdi hem mama aldı çok şükür olduğu kadar dedim memeyi 28 ayda kendi bıraktı üstelik . Herkesin bir nasibi Oluru var sağlık olsun da çok şükür mama da içerler meme de emerler ne kismetde varsa
Ay çok iyi bende nakışlı takım gelmedi hala onu gelince yıkayıp koyacağım dediğin gibi çıkış için eşofman takımı bakıyorum gebelikte kendime full pijama takımı aldım resmenBu arada canlarım bende valizimi hazırladım çok şükür içine bir tane rahat sütyen koyacağım birde hastaneden çıkarken giymek için bir takıminşAllah vaktinde kullanmak nasip olur
Geçmiş olsun canım anne olmak gerçekten zor sende dikkat et kendineEşim göreve gitti tektim sabah kızım düştü tam.nerden düştü görmedim ama korktum çok doktora gittik filan baya zor.karmasik bir gündü anne olmak çok zor Rabbım kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Kıyamam niye takacaksın bebeğini büyüt keyifle o anların kıymetini bil, millete takılıp da en özel ve bir daha geri gelmeyecek anlarınızı kaçırma.Ben ona da takarım kesin kalabalık aile işkence gibi hem benim tarafım hem eşimin tarafı çok bilmiş dolu. Her şey üst üste gelince insan en saçma şeye bile üzülüp ağlıyor.
Bende oluyor öyle.arada rahim kendini hazırlıyor korkmaBugün bizde de bi tuhaflık var sık sık sertleşiyor karnım kıpırtısı az bu akşam meyve falanda yedim sola yattım takipteyim
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun canım anne olmak gerçekten zor sende dikkat et kendine
İnan ben de çok merak ediyorum. Kucağıma alma hasretiyle yanıp tutuşuyorum ama vicdanen erken gelmesini istemek rahat hissettirmiyor. Bugün özellikle anladım bunu. Vaktini beklesin ya da tam beklemese de dışarıya hazır olduğunda gelsin.Bende de bir korku tedirginlik vs var herkeste az buçuk oluyordur ama meraktan ve heyecandan da çatlıycam ya sabırsız tez canlı bir insanım genel olarak ondan nasıl gözüküyor nasıl kokuyor teni gözleri ne renk nasıl tutucaz herşeyi düşünüp heyecanlanıyorumHenü daha çocuğun ismi bile net değil ama olsun
Ay düşmesine sevindim az dayanması gerekiyor minnoşun
Zamanında sağlıkla gelsin minnoş
Çok sağolun kızlar@atatalya maşallah size ne kadar güzelsiniz
freejourney geçmiş olsun canım en az 37 ye kadar beklesin inşallah minnoşun
Papatyamaviss çok güzel olmuş canım güle güle kullanın inşallah üzerinde eskisin
Canım çok geçmiş olsunYatamiyorum
karnimin ici acıyor yaniyor bir ates basiyor bir donuyorum bir titriyorum enfeksiyon varmış karnim taş gibi ne saga ne sola yatamiyorum yine antibiyotik verdi doktor gecmeyen enfeksiyon yapmışlar oda beni bulmuş
Gerçekten öyle dün de aynı şekilde hissettim ayağını içim bir garip oldu içimden bir şey kayıyor akıyor gibiEvet değiyor hissedebiliyorsun ve ıcı bı tuhaf oluyor ınsanınbenım bi oğlum karnımla ilgilendiği için bugun hem poposu hem ayagı asırı boyle dıkledı saga sola gıttı cok degısık tepkıler verıyor ertugrul hoşuna gıdıyor aşırı
Ben eşime bir şey diyemiyorum ki o zaten beni savunuyor yeteri kadar. Kalp kırmasını da istemiyorum. Babası küçükken vefat etmiş annesi büyütmüş bu yüzden arası bozulsun istemiyorum annesiyle. Ama görümceler için aynı şeyi diyememKıyamam niye takacaksın bebeğini büyüt keyifle o anların kıymetini bil, millete takılıp da en özel ve bir daha geri gelmeyecek anlarınızı kaçırma.
Ben hiç dayanamam maalesef lafımı söylerim.. Bebek benim bebeğim doğuran da bakacak olan da benim siz karışmayın derimAmaa eşim tek erkek çocuk ve ailesiyle de görüşmüyor haliyle bana karışacak kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?