- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Ya benimkinin oyuncağı da yok dekor için aldığım ahşap 3 tane oyuncak var onu da raflarına koyarım diye aldım biraz da kitabı varAynen kuzum. Oyuncagi daha cok valla
Sana yazarken içimden bu tonlama ile yazmıştım
Ohoo bizde babasi bir suru araba almis sanki oynayacakYa benimkinin oyuncağı da yok dekor için aldığım ahşap 3 tane oyuncak var onu da raflarına koyarım diye aldım biraz da kitabı var
Canım hayırlı, kolay doğumlar diliyorumabow biz daha Fransızcaya gecmedik kuzum daha var4.sınıfta sanırım.. anladim canım az az kelimelr biliyor yani isini görûr komutlari anlar canlarım benim ya Rabbim güzel insanlara merhametli ogretmenlere denk getirsin
kuzu evet telefonda sordu suyun geldi mi diye bende yok dedim. ilk cocugun mu dedi 2.dedim.. duzenli 5 dk olunca gel dedi.. epidural istemiyorum canim ya.. benim tarih geldi gecti zaten 40+4.. namazımı kıldim duşumu aldım dualarımi okuyorum bi yandan topun ustundeyim bi yandan evde merdivenleri cıkıp iniyorum.. ya nasip ya allah ... hastane cok yakın degil 25 dk suruyor
Oyuncak benimde 1-2 şey var bilerek almıyorum. Bi süre saklama kapları ile oynarYa benimkinin oyuncağı da yok dekor için aldığım ahşap 3 tane oyuncak var onu da raflarına koyarım diye aldım biraz da kitabı var
En güzeli bu aslındaVlla bende kimseden gelcegini beklemiyorum missfirde gelsin istemiyorum. Ben kiyafet yerine bir miktar nakit vermeyi tercih ediyorum.karsimdski gonlune gore alsin diye
Ooo siz bu alanda baya idmanlısınızOhoo bizde babasi bir suru araba almis sanki oynayacakilk zamanlae oynayacagi cingiraklar zeka kartlari vs hepsi hazir. İlk arabasi aktivite masasi ileriye yonelik calistik biraz
aminn hepimiz insa Rabbim herkesin yuvasıni şen eylesinCanım hayırlı, kolay doğumlar diliyorumBir an önce sağlıkla bebişine kavuşup mutlu bir aile olun inşallah
Valla benim dogru duzgun mavi biseyi yok oglusun. Daha toprak tonlari unisex aldim. Ve gercekten getirenlerin ki kotu oluyor ya. Benim zevkim goturceigim insaninkine uymuyor birde belki kiyafetten ziyade baska birseye ihtiyaci var. O yuzden nakit en dogrusuEn güzeli bu aslında
Hediye gelse bile mesela benim zevkime uyacak mıben çok desenli cırt cırt renkli şeyleri sevmiyorum krem ve toprak tonları mint yeşili falan gibi renkler aldım genelde
Oğlan diye arabalı falan şeyler de almadım
Anneme diyorum hediye gelir deyince ay ne taktın rengine desenine hepsinin içineedecek zaten diyor
Cnm biz Brukselde yasiyoruz Fransizca mecburi biliyosun sen flaman bolgesindesin sizin orda sadece 2. Dil diye geciyo. Ama yakinda bende flaman bolgesine tasiniyorumabow biz daha Fransızcaya gecmedik kuzum daha var4.sınıfta sanırım.. anladim canım az az kelimelr biliyor yani isini görûr komutlari anlar canlarım benim ya Rabbim güzel insanlara merhametli ogretmenlere denk getirsin
kuzu evet telefonda sordu suyun geldi mi diye bende yok dedim. ilk cocugun mu dedi 2.dedim.. duzenli 5 dk olunca gel dedi.. epidural istemiyorum canim ya.. benim tarih geldi gecti zaten 40+4.. namazımı kıldim duşumu aldım dualarımi okuyorum bi yandan topun ustundeyim bi yandan evde merdivenleri cıkıp iniyorum.. ya nasip ya allah ... hastane cok yakın degil 25 dk suruyor
Olsun cnm sorun degil etiket yapmistim sormustum ama gormedin sanirim oyuzden kopya cektim direkAhahah süpersin ben atlamışım adını söylemeyi
Aslinda ilk bebis ama. Etrafimdakiler ucuzlayinca bak bu fiyata dusmez al siyorlar bende aliyorumOoo siz bu alanda baya idmanlısınızben onları da ay ay alacağım sanırım
ayyy ne güldüm yaa annenizde cok hosEn güzeli bu aslında
Hediye gelse bile mesela benim zevkime uyacak mıben çok desenli cırt cırt renkli şeyleri sevmiyorum krem ve toprak tonları mint yeşili falan gibi renkler aldım genelde
Oğlan diye arabalı falan şeyler de almadım
Anneme diyorum hediye gelir deyince ay ne taktın rengine desenine hepsinin içineedecek zaten diyor
Annemi yazsam roman olur ya evet.ayyy ne güldüm yaa annenizde cok hos
aa evet tabi orda fransizca mecburi .. ne tarafa geliceksiniz canım ne zaman tasınmayı dûsünuyorsunuzCnm biz Brukselde yasiyoruz Fransizca mecburi biliyosun sen flaman bolgesindesin sizin orda sadece 2. Dil diye geciyo. Ama yakinda bende flaman bolgesine tasiniyorumdogumdan sonra insallah. Amin cnm
Yolunda uzunmus madem sen cik yavas yavas git belki yolda suyun gelir yada hastanede. Epidural neden istemedin
nerde dogum yapacaksin genk mi? Sanki otarafda oturuyodun benmi yanlis hatirliyorum
Olsun cnm sorun degil etiket yapmistim sormustum ama gormedin sanirim oyuzden kopya cektim direk
Allah canına sağlık versin insaAnnemi yazsam roman olur ya evet.
Ay evet bir de öyle bir şey var anne babalar gidip tonla para döküp fisher price oyuncaklara boğsa da çocuklar terlik, saklama kabı, tahta kaşık gibi şeylerle oynuyorlarOyuncak benimde 1-2 şey var bilerek almıyorum. Bi süre saklama kapları ile oynarzeka kartı aldım yeter. “Duru”ma göre bakacağım artık Canım kızım Durum ergen aşıklar gibiyim yaaaaa
Ben de o mantıktayım aslında ama oyuncak konusu çok geri planda kaldıAslinda ilk bebis ama. Etrafimdakiler ucuzlayinca bak bu fiyata dusmez al siyorlar bende aliyorum
Amin inşallah tüm büyüklerimizinAllah canına sağlık versin insa
Hadi bir solukta inşallahabow biz daha Fransızcaya gecmedik kuzum daha var4.sınıfta sanırım.. anladim canım az az kelimelr biliyor yani isini görûr komutlari anlar canlarım benim ya Rabbim güzel insanlara merhametli ogretmenlere denk getirsin
Bruksele yakin biyere ama vlanderen oluyoaa evet tabi orda fransizca mecburi .. ne tarafa geliceksiniz canım ne zaman tasınmayı dûsünuyorsunuzGenkten tasındik kuzeye doğru canım neddeyse hollandaya eindhovene yakıniz..
aynebileyim epiduralden o igneden korkuyorum ben boyle daha iyi olur dedim artık... su an biraz daha artmasını bekliyorum aksam oldu ta sabahtan başladı sancılar
Ayy geldi geldi kız ben buraya atmayı unuttum ama bariz bir gerçek var ki kız Bebekleri daha güzel yapıyorlar erkek bebeklerde pek bir espri yokAy cok guzellllbebek dıyınce aklıma Satilucky geldi önerdiğime pişman olucam ya geldı mı cevap verdımı kadın benımkını hemen yapıp gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?