2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya benimkinin oyuncağı da yok dekor için aldığım ahşap 3 tane oyuncak var onu da raflarına koyarım diye aldım biraz da kitabı var
Ohoo bizde babasi bir suru araba almis sanki oynayacak ilk zamanlae oynayacagi cingiraklar zeka kartlari vs hepsi hazir. İlk arabasi aktivite masasi ileriye yonelik calistik biraz

Canım hayırlı, kolay doğumlar diliyorum Bir an önce sağlıkla bebişine kavuşup mutlu bir aile olun inşallah

Ya benimkinin oyuncağı da yok dekor için aldığım ahşap 3 tane oyuncak var onu da raflarına koyarım diye aldım biraz da kitabı var
Oyuncak benimde 1-2 şey var bilerek almıyorum. Bi süre saklama kapları ile oynar zeka kartı aldım yeter. “Duru”ma göre bakacağım artık Canım kızım Durum ergen aşıklar gibiyim yaaaaa

Vlla bende kimseden gelcegini beklemiyorum missfirde gelsin istemiyorum. Ben kiyafet yerine bir miktar nakit vermeyi tercih ediyorum.karsimdski gonlune gore alsin diye
En güzeli bu aslında
Hediye gelse bile mesela benim zevkime uyacak mı ben çok desenli cırt cırt renkli şeyleri sevmiyorum krem ve toprak tonları mint yeşili falan gibi renkler aldım genelde
Oğlan diye arabalı falan şeyler de almadım
Anneme diyorum hediye gelir deyince ay ne taktın rengine desenine hepsinin içine edecek zaten diyor

Valla benim dogru duzgun mavi biseyi yok oglusun. Daha toprak tonlari unisex aldim. Ve gercekten getirenlerin ki kotu oluyor ya. Benim zevkim goturceigim insaninkine uymuyor birde belki kiyafetten ziyade baska birseye ihtiyaci var. O yuzden nakit en dogrusu

Cnm biz Brukselde yasiyoruz Fransizca mecburi biliyosun sen flaman bolgesindesin sizin orda sadece 2. Dil diye geciyo. Ama yakinda bende flaman bolgesine tasiniyorum dogumdan sonra insallah. Amin cnm

Yolunda uzunmus madem sen cik yavas yavas git belki yolda suyun gelir yada hastanede. Epidural neden istemedin
nerde dogum yapacaksin genk mi? Sanki otarafda oturuyodun benmi yanlis hatirliyorum
Ahahah süpersin ben atlamışım adını söylemeyi
Olsun cnm sorun degil etiket yapmistim sormustum ama gormedin sanirim oyuzden kopya cektim direk

ayyy ne güldüm yaa annenizde cok hos

aa evet tabi orda fransizca mecburi .. ne tarafa geliceksiniz canım ne zaman tasınmayı dûsünuyorsunuz Genkten tasındik kuzeye doğru canım neddeyse hollandaya eindhovene yakıniz..
aynebileyim epiduralden o igneden korkuyorum ben boyle daha iyi olur dedim artık... su an biraz daha artmasını bekliyorum aksam oldu ta sabahtan başladı sancılar

Oyuncak benimde 1-2 şey var bilerek almıyorum. Bi süre saklama kapları ile oynar zeka kartı aldım yeter. “Duru”ma göre bakacağım artık Canım kızım Durum ergen aşıklar gibiyim yaaaaa
Ay evet bir de öyle bir şey var anne babalar gidip tonla para döküp fisher price oyuncaklara boğsa da çocuklar terlik, saklama kabı, tahta kaşık gibi şeylerle oynuyorlar
Sen Duru'ma göre bak kuzum bal bebisleeer

Aslinda ilk bebis ama. Etrafimdakiler ucuzlayinca bak bu fiyata dusmez al siyorlar bende aliyorum
Ben de o mantıktayım aslında ama oyuncak konusu çok geri planda kaldı
Ama çok iyi yapmışsın kuzum o aktivite masaları, ilk adım yürüteç oyuncaklar falan inanılmaz artıyor bul tak, eşleme gibi oyuncakları 3 aşağı 5 yukarı yine benzer düzeyde alırız

Hadi bir solukta inşallah sağ salim al kucağına Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin

Bruksele yakin biyere ama vlanderen oluyo
Zellik den ev aliyoruz
Aa sendemi tasindin, kuzum o ignenin acisini hic hissetmiyosun bile o sancilar icinde cok rahatlatiyo inanki
Sen yinede cok gecikme 2. Cocuk daha çabuk geliyo cnm yolunuzda var ya ondan diyorum

Ay cok guzellll bebek dıyınce aklıma Satilucky geldi önerdiğime pişman olucam ya geldı mı cevap verdımı kadın benımkını hemen yapıp gönderdi
Ayy geldi geldi kız ben buraya atmayı unuttum ama bariz bir gerçek var ki kız Bebekleri daha güzel yapıyorlar erkek bebeklerde pek bir espri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…