2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oooo bak benımde bugun nelerım geldı @dra21
Tek ütülenecek bunlar kaldı yıkadım hemen
Sende bizi fotile çantan bıtınce bakalım
Çok güzel olmuş kız Benim tulumu da nihayet üretime almışlar bugün renk için kadın irtibat kurdu ama ben yastık almamıştım şimdi yastık da yaptırayım geldi sordum bakalım belki siparişe yastık da eklerim

ayy masallah hayırlı olsun eviniz şenlik olsun yavrularınla insa yuvanız
bizim ev cok kücüktü bacım o yuzden bebek geliyor diye taşındık
ya nasil artık napalım canım artik igneli ignesiz teslim olduk Rabbimize .. Allah hepimizin canına saglik versin
tamam canım sagol takipteyim yavrumu bakayım durumuma

Sağol balım Bende arada kalmıştım sonra amannnn dedım yaptır gıtsın ya

Ay gelmiş en azından sevindim ortada bıraksa üzülürdüm e tamamlandımı kapı susuuu
Yok yapmadım daha üşengeçlik mod on
Ama sadece Bebekleri mi koysam yoksa deniz yıldızı felan eklesem mi bilmiyorum ismi de Sarper Deniz ya uyumlu olabilir bilemedim yani deniz kumu taşı bir iki deniz yıldızı çocuk köpkemizle sahilde küçük prens okuyor öyle bir konsept mi olsa

Bearhug kuzum bende de oldu hemoroid gebelik öncesi yoktu 6.ayda kurban bayramında çıktı ilk.Bayram günü acıdan kıvrandım resmen en son progtolog krem aldım doktoruma sordum senin doktorun gibi o da başta genel cerrah görse iyi olur dedi 9 günlük tatilde genel cerrah da bulamam en son ısrar ettim tamam çok zor da kalırsan kullan dedi kullandım valla bende geçti çok şükür ama gerçekten kantaron yağı rahatlatıyor
Bir de senin gibi kabız olmasam bile oluyor artık hemen kantaron yağı sürüyorum rahatlıyor

Geçmiş olsun kuzum sana da çok
Offf bayramın tadını kaçırmıştır yani cidden kıvrandırıyor acısı
Ya benim de hiç cerraha falan gidesim yok açıkçası bir krem alayım bir de işte kantoron falan yağları kullanayım diyorum ama şimdi içim de rahat etmeyecek bari bir doktor görsün pazartesiye randevu aldım genel cerraha göstereceğim bakalım o ne diyecek.
Ayy resmen bu aralar açma dönemlerim ya
Bir şeyimi bir totomu açıp duruyorum doktorlara Allahtan hepsi kadın

Sagol cnm sizinde eviniz hayirli olsun
Amin insallah kolay ve saglikli bi dogumun olsun
Naptin suan evdemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…