2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Idrar ve kan testini bat gelmeden yaptıysan yükselmiş olabilir kuzum

Kantaronu deneyeceğim canım kabız olmamaya çalışıyorum ama yine de ilerliyor geçer inşallah

Ay biliyordum böyle olacağını ya başka bölümle alakalı bir şey oldu mu kendisi ilaç vs asla söylemiyor hemen ilgili yere gönderiyor
Cevap vermiş şimdi genel cerrahi uzmanıyla görüşün ben kafama göre ilaç vermek istemem o bölümün uzmanı daha iyi yönlendirme yapar demiş
Attığım ilaçlar için de ondan bilgi alın demiş
İyi hoş doktor ama bu garanticiliği bu konularda canımı sıkıyor ben doktora gidene kadar iki gün sürüncem yani evde of

Eklentiler

• 68E4D053-3C43-447C-8763-C733E115F501.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 83
Sana sevındırıcı bı görsel paylaşayım
Ayy inşallah kuzum ya
Normalde buraya dün yağacaktı es geçti İstanbul’u yağsa da serinlese artık valla sıcak bir yandan basur bir yandan canımdan bezdim haha
Oooo bak benımde bugun nelerım geldı D dra21
Tek ütülenecek bunlar kaldı yıkadım hemen
Sende bizi fotile çantan bıtınce bakalım
Güle güle kullansın fıstık harika olmuşlar

Teşekkür ederim canım sağ olasın :)

Sağol balım sağlıkla inşallah amin
Buraya yagdı az once mis

Oooo bak benımde bugun nelerım geldı D dra21
Tek ütülenecek bunlar kaldı yıkadım hemen
Sende bizi fotile çantan bıtınce bakalım
Benimde bitti sayilir ama ic zibin az varmis ya bende almam lazim yetmeyecek yoksa

Eklentiler

• 16936726550801176155643609388120.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 81
Ee bu esyalar az degil mi
Bana da çok az geliyor aldıklarım daha kolideler ben açıp yıkama yerleşme işlerine başlamadım totom düzelince yapıcam inşallah ama aldıklarımı hatırladığım kadarıyla az millet alma alma hediye geliyor çabuk küçülüyor diyip durdu çocuğum cıbıl kalmaz umarım ya ekleme yapmam lazım yıkama işlerine girişmeden birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…