- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Idrar ve kan testini bat gelmeden yaptıysan yükselmiş olabilir kuzumMerhaba yumurtlamadan sonra 9uncu günümdeyim. 7.gün merak etmiştim test yaptım silik çıktı ama çok geç bakmıştım kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün sabah kan tahlili verecektim erkendi ama vermişken betaya da baktırayım dedim 1.00 çıktı. Tamam dedim olmamış. Ama bariz kasık ağrım var. Öksürürken bile batıyor gibi. Şimdi de emin olamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Dün sabahtan şimdiye yükselmiş olabilir mi?Eki Görüntüle 3295308
Kantaronu deneyeceğim canım kabız olmamaya çalışıyorum ama yine de ilerliyor geçer inşallahBende daflon kullanmıştım günde 2 tane rahatlayana kadar kantoron yağı ile oraya masaj yapmıştım. Senin için kabızlık iyi değl ufak bir ıkınma bile zorlar 2 dakikadan fazla oturma tuvalette taharetlenirken sıcak su kullanmanı öneririm
Bende birazdan hazirlicam utu faslimiz bitti sukurDıklemesıne karşıma koyup dızdım sonra yatırdım ben bu sekılde hazırlıyorum hep sehır dışına gıderkende daha duzenlı ve cok sığıyor , valız kabın boy olursa küçüklerden olur
Sana sevındırıcı bı görsel paylaşayımKantaronu deneyeceğim canım kabız olmamaya çalışıyorum ama yine de ilerliyor geçer inşallah
Ayy inşallah kuzum yaSana sevındırıcı bı görsel paylaşayım
Güle güle kullansın fıstık harika olmuşlar
Teşekkür ederim canım sağ olasın :)Canım benim suyumda azalma var. Doktorum havuç suyu içmemi armut yememi önerdi. Ve cidden işe yaradı. 5 evet sınır bol su iç bol sıvı al. Yani yoğurtu bile ayran şeklimde tüket dedi dr bana
Tabi ki korkma normal artık kasılmalar doğuma hazırlık gibi düşün. O sertleşme o kadar sık sık oluyor ki Bende. O da normal diyorlar artık bebekde kemikleniyor ya daha sert hissediyoruz
Sağol balım sağlıkla inşallah aminAyy inşallah kuzum ya
Normalde buraya dün yağacaktı es geçti İstanbul’u yağsa da serinlese artık valla sıcak bir yandan basur bir yandan canımdan bezdim haha
Güle güle kullansın fıstık harika olmuşlar
Darısı başımızaSağol balım sağlıkla inşallah amin
Buraya yagdı az once mis
Valla çok güzel olmuş, güle güle kullansın miniş. Ben de yaptırmadım ama içimde kalcak gibiYaa nasil guzdlben yaptirmadim boyle bisey ya
Bizim artik degisemez herseyi ona uygun yaptirdik heryerde aras yaziyorValla çok güzel olmuş, güle güle kullansın miniş. Ben de yaptırmadım ama içimde kalcak gibiİsme karar versek yaptırıcam ama yumurta dayanınca koyucaz isim galiba
biraz dinlen canım yat kendini koru34 haftalık oldum canım ben kanama leke görmedim
Bana da çok az geliyor aldıklarım daha kolideler ben açıp yıkama yerleşme işlerine başlamadım totom düzelince yapıcam inşallahEe bu esyalar az degil mi
Ne güzel adına alışır hem sesleniyorsanız, bizimki adını koyduğumuzda bunlar ne diyor diyecekBizim artik degisemez herseyi ona uygun yaptirdik heryerde aras yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?