En kotu yetmezse cikar alirim.diyorum ne yapalimBana da çok az geliyor aldıklarım daha kolideler ben açıp yıkama yerleşme işlerine başlamadım totom düzelince yapıcam inşallahama aldıklarımı hatırladığım kadarıyla az millet alma alma hediye geliyor çabuk küçülüyor diyip durdu çocuğum cıbıl kalmaz umarım ya ekleme yapmam lazım yıkama işlerine girişmeden birazcık
Cok guzel olmus canim cok begendimHellooo çikolatalarımız geldi, hediyelik atlıkarıncaları ben yapmıştım, kapı süsünü de instagramda bir sayfaya yaptırmıştım, uyumlu olsun diye benzer renkler seçmeye çalıştım, hastanede küçük bir köşe yapacağım sonra da eve koyarım gelenlere ikram edilir diye düşündüm. Nasıl olmuşşş
Biz evde surekli turkce konusuyoruz buyukle fransizca, kucuk kizda fransizca kelimeler falan ogrendiayyy cok sevindim canım benimevet seninde evlatlar arasinda yas farki vardı benimki simdi 3.sınıf kardesi buyuyup kleuterschoola baslayana kadar oda büyur o kadar ayyy sizinde okul maraton başlamıs ilk okul günu nasıl gecti.Evde Nederlands konustunuz mu biraz kücükle..
Doktor sabırlı ol dedi persembeye gel bir bakalim suni sancı veririz dedi. Ama bu sabah kahverengi akınti ve hafif kanama oldu galibaaa geliyoooo
Canim ben suyum geldi sancim cok yoktu oyuzden evde oyalandim ama hastaneyi arayip durumu anlattim onlarda oyle sancilarin baslayinca gel yinede icin rahat degil korkuyosan panikleme gel dediler. Ben cok sakin bi sekilde gittimsandriyon canım hastaneyi aradım. Durumumu anlattım dedim ki 15 dk bir vardi simdi 10 dk bir sancım.. 5 dk bir olsun oyle gel dedi.. Belcikadaki ilk doğumum.. senin nasıldı canım digerlerinde
Ayına göre değişir ama az değilEe bu esyalar az degil mi
İc zibin dedigin su ince olanlar dimi citcitli olanlar degil. Citcitli olanlarsa cok var ondanAyına göre değişir ama az değilzıbın ne kadar varmıs kı
İç zıbına gerek yok aşkıııım bende hıc yokİc zibin dedigin su ince olanlar dimi citcitli olanlar degil. Citcitli olanlarsa cok var ondan
O zaman citcitli yeter ya 2-3 takimda normal koydummu bitti isimİç zıbına gerek yok aşkıııım bende hıc yok
Pffff benimkinden çokEe bu esyalar az degil mi
Ben de kıyafet çok almadım hediye gelecek dendiBana da çok az geliyor aldıklarım daha kolideler ben açıp yıkama yerleşme işlerine başlamadım totom düzelince yapıcam inşallahama aldıklarımı hatırladığım kadarıyla az millet alma alma hediye geliyor çabuk küçülüyor diyip durdu çocuğum cıbıl kalmaz umarım ya ekleme yapmam lazım yıkama işlerine girişmeden birazcık
Yaa nasil guzdlben yaptirmadim boyle bisey ya
Yaa çok güzel güle güle kullanın
Teşekkür ederim kızlarValla çok güzel olmuş, güle güle kullansın miniş. Ben de yaptırmadım ama içimde kalcak gibiİsme karar versek yaptırıcam ama yumurta dayanınca koyucaz isim galiba
Artik yetmedigi yerde aliriz ya ne yapalim kuzumPffff benimkinden çok
Ben de kıyafet çok almadım hediye gelecek dendiaynı şekil bekliyorum canım. Umarım gelir gelmezse de amaaaan gider alırız napalım diyorum. Bir kaç hediye geldi bana ama 12-18 ay mesela. Seneye yaza belki giyer
Ay senın su orta dolap nasıl bıde benımkını gorsen rezıllık sığamadım dolabaO zaman citcitli yeter ya 2-3 takimda normal koydummu bitti isim
Bunlardan siparis edecek olanlar biranneatolyesi diye bir sayfa var ordan edebilir cok hizli gonderiyorTeşekkür ederim kızlarSağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah amin
Valla bizde zor karar verdık 40 gun oldu sipariş vereli anca geldi elime düşün
Benim yan raflwr bombosssAy senın su orta dolap nasıl bıde benımkını gorsen rezıllık sığamadım dolaba
Çok güzel olmuş canım benim güle güle kullansın miniiiiikOooo bak benımde bugun nelerım geldı@dra21
Tek ütülenecek bunlar kaldı yıkadım hemen
Sende bizi fotile çantan bıtınce bakalım
Benimkiler de böyle hastane çıkışlarını kutudan falan çıkarıp, yıkayıp, katlayınca kuş kadar kaldılar koca dolaptaEe bu esyalar az degil mi
Alttakilerin hepsi takimli allahtan. Buyur elimde kalir diye almiyorumÇok güzel olmuş canım benim güle güle kullansın miniiiiik
Benimkiler de böyle hastane çıkışlarını kutudan falan çıkarıp, yıkayıp, katlayınca kuş kadar kaldılar koca dolapta
Ben de öyleAlttakilerin hepsi takimli allahtan. Buyur elimde kalir diye almiyorum
Aynen kuzum. Oyuncagi daha cok vallaBen de öyleyoksa gelecek hediyelere falan güvenmiyorum açıkçası 0-3 ay beni kurtarır sonrasında ay ay alırım artık zaten internet alışverişi yapıyorum genelde
Öyle yapıcaz artık mecburEn kotu yetmezse cikar alirim.diyorum ne yapalim
Sonunda şöyle olabiliriz gibiPffff benimkinden çok
Ben de kıyafet çok almadım hediye gelecek dendiaynı şekil bekliyorum canım. Umarım gelir gelmezse de amaaaan gider alırız napalım diyorum. Bir kaç hediye geldi bana ama 12-18 ay mesela. Seneye yaza belki giyer
abow biz daha Fransızcaya gecmedik kuzum daha varCok guzel olmus canim cok begendim
Bu sayede bebeginin adinida ogrenmis oldukkopya ceken ogrenci gibi direk tabloya yazdim
Biz evde surekli turkce konusuyoruz buyukle fransizca, kucuk kizda fransizca kelimeler falan ogrendiamac nederlands di ama neyse oda cepte olsun
Ama mesela flamanca kelime kullaniyorum kiza
Ornegin op de tafel eten , niet doen, dank u, kleinje, grootje , boyle kelimeler daha cok kullaniyoruz . Hadi eten yap, kaka doen.. bir anda nederlands bombardimani yapmiyorum. Iste mesela bana gelip anne sen boosmu oldun, anne blij misin gibi tarzinda konusuyo oda . Yari turkce yarin flamanca..
Canim ben suyum geldi sancim cok yoktu oyuzden evde oyalandim ama hastaneyi arayip durumu anlattim onlarda oyle sancilarin baslayinca gel yinede icin rahat degil korkuyosan panikleme gel dediler. Ben cok sakin bi sekilde gittim
Ama benim daha 10gun vardi doguma
Senin suan tarihin gelmis buyuk ihtimal dogum basliyo.
Epidural yapacakmisin? Bana kalirsa sakin bisekilde hazirlan hastaneye git. Evde endiselendigini dile getir.
Vlla bende kimseden gelcegini beklemiyorum missfirde gelsin istemiyorum. Ben kiyafet yerine bir miktar nakit vermeyi tercih ediyorum.karsimdski gonlune gore alsin diye
Ahahah süpersin ben atlamışım adını söylemeyiCok guzel olmus canim cok begendim
Bu sayede bebeginin adinida ogrenmis oldukkopya ceken ogrenci gibi direk tabloya yazdim
Biz evde surekli turkce konusuyoruz buyukle fransizca, kucuk kizda fransizca kelimeler falan ogrendiamac nederlands di ama neyse oda cepte olsun
Ama mesela flamanca kelime kullaniyorum kiza
Ornegin op de tafel eten , niet doen, dank u, kleinje, grootje , boyle kelimeler daha cok kullaniyoruz . Hadi eten yap, kaka doen.. bir anda nederlands bombardimani yapmiyorum. Iste mesela bana gelip anne sen boosmu oldun, anne blij misin gibi tarzinda konusuyo oda . Yari turkce yarin flamanca..
Canim ben suyum geldi sancim cok yoktu oyuzden evde oyalandim ama hastaneyi arayip durumu anlattim onlarda oyle sancilarin baslayinca gel yinede icin rahat degil korkuyosan panikleme gel dediler. Ben cok sakin bi sekilde gittim
Ama benim daha 10gun vardi doguma
Senin suan tarihin gelmis buyuk ihtimal dogum basliyo.
Epidural yapacakmisin? Bana kalirsa sakin bisekilde hazirlan hastaneye git. Evde endiselendigini dile getir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?