2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
En kotu yetmezse cikar alirim.diyorum ne yapalim

Cok guzel olmus canim cok begendim
Bu sayede bebeginin adinida ogrenmis olduk kopya ceken ogrenci gibi direk tabloya yazdim
Biz evde surekli turkce konusuyoruz buyukle fransizca, kucuk kizda fransizca kelimeler falan ogrendi amac nederlands di ama neyse oda cepte olsun
Ama mesela flamanca kelime kullaniyorum kiza
Ornegin op de tafel eten , niet doen, dank u, kleinje, grootje , boyle kelimeler daha cok kullaniyoruz . Hadi eten yap, kaka doen.. bir anda nederlands bombardimani yapmiyorum. Iste mesela bana gelip anne sen boosmu oldun, anne blij misin gibi tarzinda konusuyo oda . Yari turkce yarin flamanca..
sandriyon canım hastaneyi aradım. Durumumu anlattım dedim ki 15 dk bir vardi simdi 10 dk bir sancım.. 5 dk bir olsun oyle gel dedi.. Belcikadaki ilk doğumum.. senin nasıldı canım digerlerinde
Canim ben suyum geldi sancim cok yoktu oyuzden evde oyalandim ama hastaneyi arayip durumu anlattim onlarda oyle sancilarin baslayinca gel yinede icin rahat degil korkuyosan panikleme gel dediler. Ben cok sakin bi sekilde gittim
Ama benim daha 10gun vardi doguma
Senin suan tarihin gelmis buyuk ihtimal dogum basliyo.
Epidural yapacakmisin? Bana kalirsa sakin bisekilde hazirlan hastaneye git. Evde endiselendigini dile getir.

Ee bu esyalar az degil mi
Pffff benimkinden çok
Ben de kıyafet çok almadım hediye gelecek dendi aynı şekil bekliyorum canım. Umarım gelir gelmezse de amaaaan gider alırız napalım diyorum. Bir kaç hediye geldi bana ama 12-18 ay mesela. Seneye yaza belki giyer

Yaa nasil guzdl ben yaptirmadim boyle bisey ya

Yaa çok güzel güle güle kullanın

Valla çok güzel olmuş, güle güle kullansın miniş. Ben de yaptırmadım ama içimde kalcak gibi İsme karar versek yaptırıcam ama yumurta dayanınca koyucaz isim galiba
Teşekkür ederim kızlar Sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah amin
Valla bizde zor karar verdık 40 gun oldu sipariş vereli anca geldi elime düşün

Artik yetmedigi yerde aliriz ya ne yapalim kuzum

En kotu yetmezse cikar alirim.diyorum ne yapalim
Öyle yapıcaz artık mecbur
Sonunda şöyle olabiliriz gibi
Ee bize gelir dendi?

abow biz daha Fransızcaya gecmedik kuzum daha var 4.sınıfta sanırım.. anladim canım az az kelimelr biliyor yani isini görûr komutlari anlar canlarım benim ya Rabbim güzel insanlara merhametli ogretmenlere denk getirsin

kuzu evet telefonda sordu suyun geldi mi diye bende yok dedim. ilk cocugun mu dedi 2.dedim.. duzenli 5 dk olunca gel dedi.. epidural istemiyorum canim ya.. benim tarih geldi gecti zaten 40+4.. namazımı kıldim duşumu aldım dualarımi okuyorum bi yandan topun ustundeyim bi yandan evde merdivenleri cıkıp iniyorum.. ya nasip ya allah ... hastane cok yakın degil 25 dk suruyor

Ahahah süpersin ben atlamışım adını söylemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…