2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Muayene +nst ücreti baya pahalıya gelecek gibi canım o zaman.. zaten çok fazla miktarda muayene ücreti veriyoruz keşke nst de içinde olsaymış.. ben hastaneye gidince sorayım diyordum ama şimdi arayıp kesin fiyatı öğrenmek en iyisi gibi 😞
Evet, gitmeden telefonla bilgi alabilirsin. 740 muayene ücreti verdim. Bu gidişimde kan falan isterse bakalım ne olacak.Yada soracağım ,kabul ederse devlette yaptırıp götürürüm sonuçları.

Günaydın kızlar, özel hastaneye ve ücretli olarak gidenlere sorum? Nst için ayrıca bir ücret ödüyor muyuz? Yoksa muayene ücretinin içinde mi?
Evet ödüyorum. 120 TL civarı herhalde.

Bir doğum parası da acillere vereceğim gibi. Son zamanlar çok acile gitmeye başladım ve her bir şey de epey ücret veriyoruz 🥲

Günaydın canım. Ben kontrole geldim bugün. Nstdeyim sonrası ultrason muayenesi olacak bakalım

Benim özel sağlık sigortam var ama ödenen muayene ücretini görüyorum nst günleri bir değişiklik olmuyor

Kuzum çok şükür bugün sancı çıkmadı. Ultrasonda da suyu, rahim uzunluğu vs gayet iyi çıktı. Sanki cuma günü doğmaya çalışan benim kız değilmiş gibi 😂 bu haftayı da atlatırsan doğurmanda sıkıntı yok dedi 😅
Guzel haber canim 😍
Hadi 1 hafta daha dayan 😬 sonra istersen dogurabilirsin 😀

Evet ödüyorum. 120 TL civarı herhalde.

Bir doğum parası da acillere vereceğim gibi. Son zamanlar çok acile gitmeye başladım ve her bir şey de epey ücret veriyoruz 🥲
Keşke sigortam doğumu da karşılasaymis canım hakikaten baya zorlayacak gibi 🫣🫣

Evet, gitmeden telefonla bilgi alabilirsin. 740 muayene ücreti verdim. Bu gidişimde kan falan isterse bakalım ne olacak.Yada soracağım ,kabul ederse devlette yaptırıp götürürüm sonuçları.
Muayene 1.065 TL nst ücret bilgisini de telefonda vermiyoruz dedi.. ben kan ve idrarı hep devlet hastanesinde verdim canım, tahliller çok tutacak diye doktorda hep devlette sağlık ocağında yapabilirsin dedi.. senin doktorunda kabul eder muhakkak..🤗

Keşke sigortam doğumu da karşılasaymis canım hakikaten baya zorlayacak gibi 🫣🫣

Ben planlı gebelik olmasına ve özel sağlık sigortası, paket vb duymama rağmen pek oralı olmadim.
Bu tarz şeyler de kandırılan vs çok oluyor diye. Böyle bir şeyler yapsaydım olurmuş. Her şeye epey zam geldi. 🙈

Ben planlı gebelik olmasına ve özel sağlık sigortası, paket vb duymama rağmen pek oralı olmadim.
Bu tarz şeyler de kandırılan vs çok oluyor diye. Böyle bir şeyler yapsaydım olurmuş. Her şeye epey zam geldi. 🙈
Aynen öyle canım, neyse sağlıkla gelsinlerde kuzular artık göze görünmeyecek hiç bir ücret.. biz tss ye dogunca hayırlısıyla kızımızı da dahil etmeyi planlıyoruz, 4 5 gidişte zaten sigorta parasını tolere ediyor gibi..

Muayene 1.065 TL nst ücret bilgisini de telefonda vermiyoruz dedi.. ben kan ve idrarı hep devlet hastanesinde verdim canım, tahliller çok tutacak diye doktorda hep devlette sağlık ocağında yapabilirsin dedi.. senin doktorunda kabul eder muhakkak..🤗
Biz de yüzde elliye yakın indirimle 1200 falan sadece muayeneye veriyoruz 😂 nst eminim paralı imkansız ücretsiz olması nefes alsan para çünkü Acıbadem de 🫠 geçen bir amnisure testine yine bize Sencard indirimiyle 600 lira para aldılar 🤣
Nst ücreti ne çıkacak Allah bilir ama tahminim o da az buz bir şey değildir
Önümüzdeki ay doğuracağım zaten ne kaldı diyerek çok da takılmamaya çalışıyorum 🤣

Biz de yüzde elliye yakın indirimle 1200 falan sadece muayeneye veriyoruz 😂 nst eminim paralı imkansız ücretsiz olması nefes alsan para çünkü Acıbadem de 🫠 geçen bir amnisure testine yine bize Sencard indirimiyle 600 lira para aldılar 🤣
Nst ücreti ne çıkacak Allah bilir ama tahminim o da az buz bir şey değildir
Önümüzdeki ay doğuracağım zaten ne kaldı diyerek çok da takılmamaya çalışıyorum 🤣
😂😂 delilik öncesi emarelerimiz bunlar canım 😁😁 ama testlerini mutlaka devlette yapttir kim bilir ne çıkarır acibadem ben dahi korktum şimdi 🫣😆

😂😂 delilik öncesi emarelerimiz bunlar canım 😁😁 ama testlerini mutlaka devlette yapttir kim bilir ne çıkarır acibadem ben dahi korktum şimdi 🫣😆
Baştan beri öyle yapıyorum canım 😀 aile hekimliğinde yapılıyor çoğu test oranın yapmadıklarını da dışarıda başka yerde yaptırıyorum sencard harici başka firmadan tss de var bende onun geçtiği yerlerde yaptırıyorum
Acıbadem ayakta adam soyuyor gibi bir şey haha 🤣

Baştan beri öyle yapıyorum canım 😀 aile hekimliğinde yapılıyor çoğu test oranın yapmadıklarını da dışarıda başka yerde yaptırıyorum sencard harici başka firmadan tss de var bende onun geçtiği yerlerde yaptırıyorum
Acıbadem ayakta adam soyuyor gibi bir şey haha 🤣
Hehehe 😁😁 öyle gibi valla.. ama doktorlari hizmeti göz önüne alınca değiyordur..

Valla doktor bana hersey normal diyor. Ama birde erkenden dogurma diyor 😂😂
Sana değil göbüşüne söylesin valla 😂
Günaydın kızlar
Çocuk kucağa alma kısmı hariç hepsi ben hepsini yapıyorum 😀 bir an evime gizli kamera koydular sandım haha 😂

Ayy sarılma kısmı kesinlikle bende de aynı 😂 kocama normal sarılmayı özledim 😂
Guzel haber canim 😍
Hadi 1 hafta daha dayan 😬 sonra istersen dogurabilirsin 😀
Direniyorum canım bakalım 😂

Valla keske yaptirsaymissin. Ben muayene +dogum 7900 verdim ki gittigim hastane epeyce pahali 🥴

Kızlar siz dependi hangi beden almıştınız?
Arkadaşım açılmamış 1 paket m beden verdi bana hala gebelikten önceki külotlarımı giyiyorum sorun olmaz heralde o bir de gebelikte aşırı kilo almıştı ona rağmen m olmuş sanırım

Back
X