2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim oğluş şu an ikimizin karışımı olmuş görünüyor ☺ Kimisi bana kimisi eşime benzetiyor ama sanki kilo aldıkça değişiyor siması bakalım. Birkaç gün önce hemşire senin gözlerin renkli mi olacak dedi oğluşuma ben yeşil gözlüyüm o inşallah bana çekmiştir 🙈 Fotoğraflardan seviyorum her gece 🥲
Yaaa minnos ya 🥹 cok az kaldi kuzum kavusmaniza ❣️❣️

Ay kızlar uyandım ama ayaklarım ağrıyor dönemiyorum falan o yüzden bugün nöbetçi benim 😄
Ay benim de hep geri uyumam kolay olurdu, bugün klima açmayalım dedik havalar serin gibiydi uyuyamadım 🫠🫠🫠 Yağmur gösteriyor yarın inşallah yağar ya çok bunaltıcı hava 🥲 Kollarım bacaklarım bi tuhaf huzursuz bacak gibi magnezyum aldım inşallah işe yarar.

Yavrun hayırlı olsun. Gözun aydın maşallah size.

Benim de surekli acile gidesim geliyor. Surekli suyu yetiyor mu, bu hareket normal mi, bu kasılma mı? Sancım mı var? modundayım kafayı yicez :KK70:

Umarım dayanır yavrucak ya, iğneyi yapması da iyi heralde. Ay ben çok heyecanlandım maçı izleyemedim ama şampiyonuzz.

Ben de hazırlamadım ya :KK70: Ama organizerlerimi aldım, kıyafetleri yıkadım, sadece yerleştirmesi kaldı bakalım. Sana yetişirim inşallah :KK70:
Hazırlıkları yapanlara bir sorum var organizerleri en çok hangi boy almak gerek birde trendyoldan mı aldınız? Ben bir tane bebeğin hemşireye verileceklerini ayarlamak istiyorum eşime birtane de kendime doğum sonrası kıyafetle ped koyacağım bir tane hazırlayacağım. Büyük ihtimal normal doğum olsun diye son dakikaya kadar zorlayacaklar zaten 4-5cm açılma öncesinde hastahaneye almıyorlarmış genelde oraya gittiğimde detayları öğreneceğim ama minimum kaç tane hurç alsam bilemedim

Hazırlanıyor memintolar 😊 benim de sıkınca o şeffaf sıvı geliyor bazen ama onun dışında akan bir şey yok hala. Büyüklük olarak da ilk trimesterde büyüdü ve durdu sanki. Ama iki beden değişti. Doğuma yakın bir hafta öncesinde her gün düzenli bestlak kullanmaya başlayacağım ben
Aaaa bestlak damla bende de var erken başlamak çok mantıklı 🤞💐
Hazırlıkları yapanlara bir sorum var organizerleri en çok hangi boy almak gerek birde trendyoldan mı aldınız? Ben bir tane bebeğin hemşireye verileceklerini ayarlamak istiyorum eşime birtane de kendime doğum sonrası kıyafetle ped koyacağım bir tane hazırlayacağım. Büyük ihtimal normal doğum olsun diye son dakikaya kadar zorlayacaklar zaten 4-5cm açılma öncesinde hastahaneye almıyorlarmış genelde oraya gittiğimde detayları öğreneceğim ama minimum kaç tane hurç alsam bilemedim
Canım hemşireye vereceğini hurç değilde kilitli poşet gibi ayarla. Gidip de dönmeyebilir dönse de kanlı vs çöp olabilir. Onun dışında pijamalar/süt zımbırtıları/kişisel bakım ürünleri/ bebek diğer kıyafetler için en az 4-5 hurç lazım gibi. Ben Trendyol setlerinden aldım işimi gördü. Eşim için sadece gömlek ütüledik 🤣 benim ütülü gideceklerin üstüne asıverdim 🤣

Canım hemşireye vereceğini hurç değilde kilitli poşet gibi ayarla. Gidip de dönmeyebilir dönse de kanlı vs çöp olabilir. Onun dışında pijamalar/süt zımbırtıları/kişisel bakım ürünleri/ bebek diğer kıyafetler için en az 4-5 hurç lazım gibi. Ben Trendyol setlerinden aldım işimi gördü. Eşim için sadece gömlek ütüledik 🤣 benim ütülü gideceklerin üstüne asıverdim 🤣
Günaydın canım 🥰 bugün seminere başlıyorsun sen de değil mi? Kolaylıklar diliyorum 🥰 bir de okulun ilk haftası gideceğiz anladığım kadarıyla ve sadece bu iki hafta da doğum sonrasına eklenecek değil mi

Çok sağol canım tamam bende öyle yapayım. Allah nasip ederse 10’u 15i arası alt açma kıyafetlerini oyuncaklarını temizleyeceğiz yerleştireceğiz alt açma masası gelecek.Sonra valizi hazırlamaya başlayacağız 13 Ekim uçuş ama ben son bir hafta hiç işim kalmasın istiyorum uçağa binmeden önce

Günaydın canım 🥰 bugün seminere başlıyorsun sen de değil mi? Kolaylıklar diliyorum 🥰 bir de okulun ilk haftası gideceğiz anladığım kadarıyla ve sadece bu iki hafta da doğum sonrasına eklenecek değil mi
Günaydın ☀️ evet canım hazırlanıyorum hatta 🤭 bende kolaylıklar diliyorum şimdiden ne kadar gitmesekte yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun. Ben sadece seminere katılacağım, derse girmeyeceğim canım. O kadar merdiven in çık gözümde büyüyor. Bir de sadece 1 hafta için ne çocukları ne idareyi meşgul etmek istemiyorum sırf bana sebep ders programı hazırlayacaklar falan. Aynen dediğin gibi benim 8+1(seminer)olacak toplam iznim 😔
Çok sağol canım tamam bende öyle yapayım. Allah nasip ederse 10’u 15i arası alt açma kıyafetlerini oyuncaklarını temizleyeceğiz yerleştireceğiz alt açma masası gelecek.Sonra valizi hazırlamaya başlayacağız 13 Ekim uçuş ama ben son bir hafta hiç işim kalmasın istiyorum uçağa binmeden önce
İyi düşünmüşsün canım gitmeden hazır et bakalım her şeyini 💓 nasıl tatlı telaşlar 🧿

Hazırlanıyor memintolar 😊 benim de sıkınca o şeffaf sıvı geliyor bazen ama onun dışında akan bir şey yok hala. Büyüklük olarak da ilk trimesterde büyüdü ve durdu sanki. Ama iki beden değişti. Doğuma yakın bir hafta öncesinde her gün düzenli bestlak kullanmaya başlayacağım ben
Benim de tamamen aynı oldu biliyo musun. 2 ve 3. trimesterda hiç ağrı sızı büyüme vs olmadı. Sıvı da ilk kez geldi. Bende bir şey akmayınca acaba sütüm olmayacak mı diyordum 😅 ama inancım şimdi yerine geldi. 😂
Bestlak kullanmak çok mantıklıymış canım biz de yapalım 🤩
Canım ben şu aşağı eklediğimden aldım bana yetti. En büyük olana kendi pijamalarımı falan koydum. Yassı en büyük olana da hemşireye vereceklerimi koydum. Kalanı bölüştürdüm bana yetti.

Gülerek kullanın canimmm çok güzel görünüyor hersey

Hepsi çok güzel gülerek kullanın😊

Yaa kuzum benim dönemseldir muhtemelen çocukları sen daha iyi biliyosun. Üzme kendini yarın gelir kardeşini sorar sana sarılır. 🥹

Hiç sorma vallahi 😂😂

Oh güle güle kullansın miniğimiz 🥹

Onemlı olan ıs bıtmıs canta hazırlamak yarım saat 🥰 ellerine sağlık 🥰

Güle güle güzel günlerde kullansın 🥰🙏
Teşekkür ederiz teyzoslar. Biseyler hazır olduktan sonra daha heyecanlı oluyor beklemek.Saglıkla, kolaylıkla gelsin tüm bebisler 🥰

Ben bundan aldım Trendyoldan.Birine bebek bezi ,ıslak mendil, kullan at alt açma bezi koydum.Birine hemşireye verilecekler ,birine yerden kiyafetler.Hemsireye verilecekleri kilitli poşete aktarirsam biberon ,emzik falan onları koyacağım yerine.sagdaki ucluyu kullanmadım daha.Kremleri falan koyarım ona da.

Eklentiler

• Screenshot_20230904-082611.webp
    Screenshot_20230904-082611.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 31
Back
X