2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim özel sağlık sigortam var ama ödenen muayene ücretini görüyorum nst günleri bir değişiklik olmuyor

Kuzum çok şükür bugün sancı çıkmadı. Ultrasonda da suyu, rahim uzunluğu vs gayet iyi çıktı. Sanki cuma günü doğmaya çalışan benim kız değilmiş gibi 😂 bu haftayı da atlatırsan doğurmanda sıkıntı yok dedi 😅
Şuan kaçtın canım

Muayene 1.065 TL nst ücret bilgisini de telefonda vermiyoruz dedi.. ben kan ve idrarı hep devlet hastanesinde verdim canım, tahliller çok tutacak diye doktorda hep devlette sağlık ocağında yapabilirsin dedi.. senin doktorunda kabul eder muhakkak..🤗
Bugüne kadar devlete gittim, sadece hocaya gittiğim için 460 tl muayene ücreti ödedim.Ama doğum için Özele gittim iki hafta önce görüşmeye, orda devam edeceğim artık.Gider gitmez de ilk nst ile öptüler işte :halay:
Ben planlı gebelik olmasına ve özel sağlık sigortası, paket vb duymama rağmen pek oralı olmadim.
Bu tarz şeyler de kandırılan vs çok oluyor diye. Böyle bir şeyler yapsaydım olurmuş. Her şeye epey zam geldi. 🙈
Doğum paketi için görüşsemmi acaba diyorum tss için, karlı olurmuki bu saatten sonra?
Kızlar siz dependi hangi beden almıştınız?
Depend M beden aldım ben.57 kiloyum şuanda.

Şuan kaçtın canım
Şu an 35+1 kuzum
L aldım şuan 61 kiloyum

Bugüne kadar devlete gittim, sadece hocaya gittiğim için 460 tl muayene ücreti ödedim.Ama doğum için Özele gittim iki hafta önce görüşmeye, orda devam edeceğim artık.Gider gitmez de ilk nst ile öptüler işte :halay:

Doğum paketi için görüşsemmi acaba diyorum tss için, karlı olurmuki bu saatten sonra?

61 kiloya m beden aldım canım freejourney freejourney
Teşekkürler kızlar 🙏🏼

Arkadaşım açılmamış 1 paket m beden verdi bana hala gebelikten önceki külotlarımı giyiyorum sorun olmaz heralde o bir de gebelikte aşırı kilo almıştı ona rağmen m olmuş sanırım
Ben son L var diye almadım tombişim diye e bebekten aldım kendi markasını ped olarak

Bello bir haftadan sonra doğum paketine dahil etmiyorlar canım, hatta biz şimdiden doğum ücretini ödeyelim fiyatı sabitleyelim dedik onu da yemediler vallahi 😅🤣🤣

Kızlar doğuma hazırlık eğitiminde doğum yaklaştığında sindirim sisteminde gevşeme olur, ishal ve kusma görülebilir demişlerdi.

O kadar kabızlıkla mücadele sonrası birkaç gündür hafif ishal durumu mevcut. Son güncelleme bu şekilde 😂

Ben galiba psikolojik olarak kendimi doğuma hazırlamaya başlıyorum. Hiç yakın gibi gelmiyodu birkaç gün önceye kadar ama galiba geliyor gelmekte olan..

Canim karli olmaz sanki ya. Gerci gittigin hastaneye gore degisir. Hangi hastanede devam ediyorsun ? Benim arkadasim medicana icin sompodan 26 bin fiyat almisti orasiicin cok iyi mesela. Bazi hastaneler karsilamiyor biliyorsun. Mesela egepolun hic anlasmasi yok

Kızlar doğuma hazırlık eğitiminde doğum yaklaştığında sindirim sisteminde gevşeme olur, ishal ve kusma görülebilir demişlerdi.

O kadar kabızlıkla mücadele sonrası birkaç gündür hafif ishal durumu mevcut. Son güncelleme bu şekilde 😂

Ben galiba psikolojik olarak kendimi doğuma hazırlamaya başlıyorum. Hiç yakın gibi gelmiyodu birkaç gün önceye kadar ama galiba geliyor gelmekte olan..
Ya bende de var ama inşallah öyle bir şey değildir. İlaçlardandır 🥲

🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

Kizlar 4/09 - 10/09 arasi rdvulari olanlar beni etiketlesin tablo yapicam :)
Benim randevum 6/09 Çarşambaya, ne zamandır foruma giremiyorum ama sayfaları geriden takip etmeye çalışıyorum. Ana tabloda isim için de etiket atmışsın sağolasın fakat bizde hala isim yok🥲 ben Mina diyorum ama sen öyle yazabilirsin sandriyon sandriyon

Umarım canım 🥹
Farklı bir ilaç kullanıyor musun ki?
Hiç birimiz zamanından önce doğurmayalım inşallah. 🙏🏼 Belki de bu benim kendimi hazırlama tesellim bilmiyorum.
Ya antibiyotik alıyordum idrar yolu enfeksiyonu için ona yordum başta şimdi o da bitti duzelmedim. Demir hapını falan ikiye çıkardım o mu acaba diyorum :(

Back
X