2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canim karli olmaz sanki ya. Gerci gittigin hastaneye gore degisir. Hangi hastanede devam ediyorsun ? Benim arkadasim medicana icin sompodan 26 bin fiyat almisti orasiicin cok iyi mesela. Bazi hastaneler karsilamiyor biliyorsun. Mesela egepolun hic anlasmasi yok
Can Hastanesine gidiyorum, 20250 Tl dediler doğum ücreti.Kasımdan sonra zam bekleniyor dediler bi süpriz olmazsa .

Muayene +nst ücreti baya pahalıya gelecek gibi canım o zaman.. zaten çok fazla miktarda muayene ücreti veriyoruz keşke nst de içinde olsaymış.. ben hastaneye gidince sorayım diyordum ama şimdi arayıp kesin fiyatı öğrenmek en iyisi gibi 😞
Doğum ücreti için anlaştın mı hastane ile. Ben bi sorduğumda bi paket söylediler. Şu kadar nst, doğum fotoğrafçısı, diyetisyen,,doğum falan hepsi içindeydi. Bi sor istersen hastanene

Ya antibiyotik alıyordum idrar yolu enfeksiyonu için ona yordum başta şimdi o da bitti duzelmedim. Demir hapını falan ikiye çıkardım o mu acaba diyorum :KK43:
Kuzum özellikle antibiyotik bağırsak florasını bozuyor biliyosun. Demir ilacı da çok masum değil malum. Onlardan olma ihtimali çok yüksek. 😕

Biz de yüzde elliye yakın indirimle 1200 falan sadece muayeneye veriyoruz 😂 nst eminim paralı imkansız ücretsiz olması nefes alsan para çünkü Acıbadem de 🫠 geçen bir amnisure testine yine bize Sencard indirimiyle 600 lira para aldılar 🤣
Nst ücreti ne çıkacak Allah bilir ama tahminim o da az buz bir şey değildir
Önümüzdeki ay doğuracağım zaten ne kaldı diyerek çok da takılmamaya çalışıyorum 🤣
Bazı hastaneler baya saçmalıyor ya
Geçen MedicalPark ta bir enjeksiyona 140 TL istediler yaptırmadım başka özel hastane 35 TL ye yaptı. Altı üstü şırıngasına kadar getirdiiim ilacı totoma vuracaklar 140 nedir ya

Benim randevum 6/09 Çarşambaya, ne zamandır foruma giremiyorum ama sayfaları geriden takip etmeye çalışıyorum. Ana tabloda isim için de etiket atmışsın sağolasın fakat bizde hala isim yok🥲 ben Mina diyorum ama sen öyle yazabilirsin sandriyon sandriyon
Tamam cnm ekliyorum
Mina cok guzel bi isim 😍 hayirlisiyla gelsin insallah

Selam kizlar ben alisveristen geldim
🙃 yoruldum
Sabah 8.30da cikmistim
Sanirim bebis icin hersey tamam 1 tane tarak almam gerek onuda magazalardan bulamadim ya eczanedzn alirim yada internetten
Kendi eksiklerimide internetten siparis vericem doguma kadar gelir zaten

Bide sicak, turkiyeden gelenler gunes getirmis buraya🥲

Baştan beri öyle yapıyorum canım 😀 aile hekimliğinde yapılıyor çoğu test oranın yapmadıklarını da dışarıda başka yerde yaptırıyorum sencard harici başka firmadan tss de var bende onun geçtiği yerlerde yaptırıyorum
Acıbadem ayakta adam soyuyor gibi bir şey haha 🤣
Acıbadem sencard a rağmen diğer hastanelere göre baya fiyat farkı çıkarıyor ya 😕

🙃 yoruldum
Sabah 8.30da cikmistim
Sanirim bebis icin hersey tamam 1 tane tarak almam gerek onuda magazalardan bulamadim ya eczanedzn alirim yada internetten

Maşallah kuzum her şeyi halletmişsin o zaman 🐣
Burası serinlediii, güneş yok, dün yağmur bile yağdı 🌸

Kızlar doğuma hazırlık eğitiminde doğum yaklaştığında sindirim sisteminde gevşeme olur, ishal ve kusma görülebilir demişlerdi.

O kadar kabızlıkla mücadele sonrası birkaç gündür hafif ishal durumu mevcut. Son güncelleme bu şekilde 😂

Ben galiba psikolojik olarak kendimi doğuma hazırlamaya başlıyorum. Hiç yakın gibi gelmiyodu birkaç gün önceye kadar ama galiba geliyor gelmekte olan..
Sen bu ara bi bastın gaza ama bak 38 i görelim be yaaaa. 🤭

🙃 yoruldum
Sabah 8.30da cikmistim

Ay herşeyi halletmişsin sayılır😊

Doğum ücreti için anlaştın mı hastane ile. Ben bi sorduğumda bi paket söylediler. Şu kadar nst, doğum fotoğrafçısı, diyetisyen,,doğum falan hepsi içindeydi. Bi sor istersen hastanene
En geç 26.haftadan sonra pakete dahil ediyorlarmis canım, ben ailemin yanına geç geldiğim için o haftaları kaçırmışım.. ama doğum paketi inanılmaz karlı..

😂😂😂
IMG_0042.webp

Maşallah kuzum her şeyi halletmişsin o zaman 🐣
Burası serinlediii, güneş yok, dün yağmur bile yağdı 🌸

Ay herşeyi halletmişsin sayılır😊
Evet kizlar bebek bezine varana kadar hepsini aldim
Kendime alacagim seylerde yani oyle cok acil degil. Pijama takimim vardi ama 2 tane daha şık olandan siparis verim diyorum.
Yarin bunlari bi guzel yikamam lazim
Siz yikayinca acik havadami kuruttunuz kurutmadami
Havalar sicak acik havayami assam diyorum ama toz mikrop ucusup ustune yapisirmi ki bilemedim

Evet kizlar bebek bezine varana kadar hepsini aldim
Kendime alacagim seylerde yani oyle cok acil degil. Pijama takimim vardi ama 2 tane daha şık olandan siparis verim diyorum.
Yarin bunlari bi guzel yikamam lazim
Siz yikayinca acik havadami kuruttunuz kurutmadami
Havalar sicak acik havayami assam diyorum ama toz mikrop ucusup ustune yapisirmi ki bilemedim
Sen de artık bi yıka da rahatla hafifle 💓Ben odaya asıp kuruttum canım.

Hehehe 😁😁 öyle gibi valla.. ama doktorlari hizmeti göz önüne alınca değiyordur..
Hastane iyi hoş kuzum da şimdilik diğer özel hastanelere göre bir farkını görmedim açıkçası özel hastane işte azıcık isim yapanların hepsi böyle Acıbadem diye buzlu badem vermiyorlar okaliptüs yaprağıyla yellemiyorlar haha 😂
Doktordan sebep gidiyoruz işte yoksa cidden gereksiz eğer tam karşılayan sigorta falan yoksa
Astronomik rakamlar yani oha diyor insan

Bazı hastaneler baya saçmalıyor ya
Geçen MedicalPark ta bir enjeksiyona 140 TL istediler yaptırmadım başka özel hastane 35 TL ye yaptı. Altı üstü şırıngasına kadar getirdiiim ilacı totoma vuracaklar 140 nedir ya
Emin ol Acıbadem 300 den aşağı yapmazdı 🤣 altı üstü rutin tam kan sayımı falan testleri bile 10 bin falan gibi saçma sapan rakamlar 🥲 millet o paraya doğuruyor yani delirdiler iyice
Eğitim sektörü (ki bence böyle bir sektör bile olmamalı bir ülkede ama neyse) sağlık sektörü bambaşka bir boyuta gidiyor Allah sonumuzu hayretsin
Acıbadem sencard a rağmen diğer hastanelere göre baya fiyat farkı çıkarıyor ya 😕
Hem de ne
Fiyat farkı değil o ya direk kocaman bir kazık 😀
Acı değil kazıklı badem haha 😂

Back
X