2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hazırlanıyor memintolar 😊 benim de sıkınca o şeffaf sıvı geliyor bazen ama onun dışında akan bir şey yok hala. Büyüklük olarak da ilk trimesterde büyüdü ve durdu sanki. Ama iki beden değişti. Doğuma yakın bir hafta öncesinde her gün düzenli bestlak kullanmaya başlayacağım ben
Bestlak bende düşünüyorum instagramda görmüştüm birinde çok fayda etti dedi benim memeler şuan stabil bakalım

Günaydın kızlar, özel hastaneye ve ücretli olarak gidenlere sorum? Nst için ayrıca bir ücret ödüyor muyuz? Yoksa muayene ücretinin içinde mi?
Benim özel sağlık sigortam var ama ödenen muayene ücretini görüyorum nst günleri bir değişiklik olmuyor
Hadi insallah hayirli haberlerle gel 🙌
Kuzum çok şükür bugün sancı çıkmadı. Ultrasonda da suyu, rahim uzunluğu vs gayet iyi çıktı. Sanki cuma günü doğmaya çalışan benim kız değilmiş gibi 😂 bu haftayı da atlatırsan doğurmanda sıkıntı yok dedi 😅

Benim özel sağlık sigortam var ama ödenen muayene ücretini görüyorum nst günleri bir değişiklik olmuyor

Kuzum çok şükür bugün sancı çıkmadı. Ultrasonda da suyu, rahim uzunluğu vs gayet iyi çıktı. Sanki cuma günü doğmaya çalışan benim kız değilmiş gibi 😂 bu haftayı da atlatırsan doğurmanda sıkıntı yok dedi 😅
Valla doktor bana hersey normal diyor. Ama birde erkenden dogurma diyor 😂😂

Teşekkür ederim canım..

İki hafta önce ilk kez gittim özele. Ordada ilk defa NST istendi. 240 Tl ödedim. Muayene ücreti hariç.
Muayene +nst ücreti baya pahalıya gelecek gibi canım o zaman.. zaten çok fazla miktarda muayene ücreti veriyoruz keşke nst de içinde olsaymış.. ben hastaneye gidince sorayım diyordum ama şimdi arayıp kesin fiyatı öğrenmek en iyisi gibi 😞

Back
X