2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla kk da bir tek bu topikte geziyorum okuyorum yazıyorum buna zor yetiniyorum diğerlerini hayatta okuyamam
Ama bana da ekimde çok doğuran olmayacak gibi geliyor
Ben hepimizin yerine okuyorum aşkım
Öyle garip bir merak bendeki. Devamlı bir sonraki ayın konusuna bakıyodum önceden doğuranlar çıkıyor mu diye şimdi o konu Ekim anneleri konusu olacak

Belki de içine doğuyor kuzum bilemezsin
Dünyaya geldiklerinde küveze vs ihtiyaç duymadan ne zaman geliyolarsa gelsinler

Bunu bir kez daha söylemiştin yaklaşık 3-4 ay önce taa o zamandan listeme ekledim

Valla benim bir arkadaşım şehir hastanesinde normal doğum yaptı sıkıntılı bir gebelik olmasına rağmen (gebelik diyabeti ve tansiyonu vardı) ona rağmen 39 haftaya kadar beklettiler kızının kilosu 3800 gr civarı oldu doğumda aşırı zorlandı doğumda o2siz kalmıştı nöroloji için yoğun bakımda yattı daha yenidoğanken kaç kez mr felan çektiler beyinde etkilenen bölge var mı bakmak için.
Çok şükür bir şey çıkmadı şimdi çok iyi 8 aylık olacak ama 20 gün yoğun bakımda kaldı bebek çok zor atlattılar süreci.Düşünsene miadında doğmuş bebek ama doktorların dayatması yüzünden bebeğinde oksijensizliğe bağlı beyin hasarı olabilir
Allah korusun kimseye yaşatmasın
O yüzden bana şey dedi, bende hep şehir hastanesinde iyi doğum hikayeleri duydum güvendim gittim ama başımıza ne geldi o yüzden kötü ihtimalleri de düşün bebeğini düşün git borca gir kredi çek doğumunu özelde yap dedi.
Yani planlı bir sezeryan olsaydı bende hiç düşünmez devlet,şehir veya üniversite hastanesinde yapardım ama gidişat normal doğum olduğu için onu riske atamam.
Bilinenin aksine normal doğum daha çok komplikasyonlu gibi geliyor bana

Ahahahwh bazen bende amannnn çok mu abartıyoruz sanki ne olacak doğum fizyolojik bir olay bebek de doğunca bir şekilde büyüyecek zaten diyorum ama sonra bir yerden dank ️ geliyor sonra yok yapamam diyorum

Ben hepimizin yerine okuyorum aşkım
Öyle garip bir merak bendeki. Devamlı bir sonraki ayın konusuna bakıyodum önceden doğuranlar çıkıyor mu diye şimdi o konu Ekim anneleri konusu olacak
Ayyy çok heyecanlı ayın 15ünden sonra her gün biri yazar artık doğuma gidiyorum doğurdum sancı başladı suyum geldi diye

Allah
Allah Şifa versin, umarım hicbiseycigi kalmaz.
İzmir de Şehir hastanesi açılamadı bi turlu, Eylül 26 sı gibi açılacak sanırım.
Akşam az bişey yağmur atistirdi, ilk yağmaya başladığı an balkondan elimi uzatıp dua ettim hepimiz için.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, hepimiz için kolay bir doğum olsun, sağlıklı bir sejilde bebisleri kucağımıza alalım diye.
Yağmur ilk yagmaya başladığı zaman edilen dualar kabul olunurmus.
Ben de normal doğum düşündüğüm için özele karar verdim.Hayirlisi bakalım, Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Benim de sabahları aynı bulantı oluyor kahvaltı yapana kadar, neden acaba saçlanıyor mu bebişler

Buyur gülümmmm
Evet kizlar buydu paylastigi bende Philips inkini alicam diye ekran goruntusu almisim hatta
Allah dogumda hayirli ebeler ve doktor nasip etsin

Benim de sabahları aynı bulantı oluyor kahvaltı yapana kadar, neden acaba saçlanıyor mu bebişler
Eğer öyleyse benim oğlan sırma saçlı olması lazım sabahları bulantı geçmek bilmiyor gün içinde de sürekli mide eşkimesi yanması gibi bişey yaşıyorum hatta şu an bile var öyle diyim

Genelde mide ekşimesi olduğunda saçlanıyor derlet ama bilmiyorum ki kuşum
Artık çok büyüdükleri için baskı yapıyor olabilirler. O yüzden olabilir sanki

Amin inşallah
Ağustos bı bitemedi ,uzun sürdü derken Eylülü çabuk tuketecek gibiyiz
Evet çok heyecanlı değil mi

Cnm benim 2. Hamileligimde gittigim bi doktorum 2 cmle haftalarca dolasan hastalarim oldu demisti.
Sen doktorun dedigi gibi yatmaya bak
3 haftami kaldi 37ye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…