2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
Niçin üzülüyorsun canım. Artık 30. Haftayı geçtin bebeğin Allah’ın izniyle sağlıklı sende sağlıklısın azcık daha sabredebilirse güçlenir harika olur demiş doktorun ama süpriz yapar gelirse de emin ol senide babasınıda çok yormayacaktır. ☺️ Bu sene yaramazlar böyle aceleci sen hiç canını sıkma üzülme yıpranma yat yatağına Tv izle kitap oku örgü ör dua et el yüz maskesi bakımı yap bak keyfine telaş yapma🥰

Kızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
İnşallah vaktini bekler bebişler doktorun dediği gibi yat dinlen bişey olmayacak Allah ın izniyle 🙏

Aynen saçma değil mi? Normal doğumda olabildiği kadar az müdahale oluyor, ayrıca sezaryendaki gibi koca bi ameliyathane ekibi de gerekmiyor ki.. Hastane politikalarını anlamak mümkün değil 🙄🙄

Özel Hastanede çalışan doktorlar için sezaryen kolay, Devlet Hastanesi'nde çalışan doktorlar için normal doğum kolay.
Çünkü Devlet Hastanesi'nde normal doğuma ebeler giriyor. Haliyle doktora gerek kalmıyor ama sezaryen olursa mecbur girecek. 🫣
Özelde her koşulda doktor giriyor ama normal doğumu bekle Allah bekle, kim bilir hangi saatte.. Belki gecenin 3ünde. Çıkıp gelmek zorunda kalıyor doktor. Dolayısıyla normal doğumun daha uygun olması beklenemez gibi geliyor bana..
Özelde doktor olarak çalışmak çok zor gerçekten.

Maşallah , ne güzel fiyatlar.
Okadar parayı özele verecegine devlette yap, o parayi kendine çocuğuna harca diyen taraftarlarla,
Bu özel bişey, gerekirse kredi çek özelde yap, bı kere vereceksin, devlette uğraşmaya degermi diyen taraftarlar arasında kalmış durumdayim 😇

Muayeneler çok fark etmiyor ama doğum fark ediyor bence. Kendi düşüncem tabi 🙈

Kaç kere nts çekildi ?
Her defasında düzenli sancı mı çıktı ?

2 kere çekildi biri ilk gittiğimde haplardan ve serumla sonra Bi daja çekildi sancı yoktu
Benimde daha önce düzenli çıkmıştı.
İkinciye çekildi ve çıkmadı. Dolayısıyla beklettiler.
O günden beri de hep kasılmalarım oluyor. Şuan bile hiç ama hiç rahattım yok. Ah uh modundayım hep. Yatamıyorum , her yerimden sıkıştırıyor..
Nts'de bazen çıkıyor , bazen çıkmıyor. O an ki duruma bağlı. Ebe diyor ki doğum olacak olsa her seferinde çıkar..
Ama cidden benim çoğu zaman çok rahatsız edici kasılmalarım oluyor. Bekliyorum bakalım.

Senden iki hafta falan önde gebeliğim.
Açılma hiç bakılmadı, bakılsa açılmam bile vardır belki.

Özel Hastanede çalışan doktorlar için sezaryen kolay, Devlet Hastanesi'nde çalışan doktorlar için normal doğum kolay.
Çünkü Devlet Hastanesi'nde normal doğuma ebeler giriyor. Haliyle doktora gerek kalmıyor ama sezaryen olursa mecbur girecek. 🫣
Özelde her koşulda doktor giriyor ama normal doğumu bekle Allah bekle, kim bilir hangi saatte.. Belki gecenin 3ünde. Çıkıp gelmek zorunda kalıyor doktor. Dolayısıyla normal doğumun daha uygun olması beklenemez gibi geliyor bana..
Özelde doktor olarak çalışmak çok zor gerçekten.

Muayeneler çok fark etmiyor ama doğum fark ediyor bence. Kendi düşüncem tabi 🙈
Özel hastane sezeryan için kalem fiyatı alıyor anestezi uzmanından çocuk doktoruna ameliyatta kullanılan eldivenden alete edevata kadar hem hastadan hem devletten alıyor.
Diyelim ki üçüncü sezeryanın ona bile ek ücret alıyor.

Diyelim ki normal doğurdun doktorunu evinden çağırdın ona da ek ücret alıyor. Doktorun seni bekleme gibi bir lüksü yok. Parayla hepsi. Eğer o gece acilde nöbetçi değilse alır paşa paşa parasını.

Özelde ameliyatlar öyle pahalı ki.
Aslında doğum paketi muayeneleri orda yaptırana iki gece yatma çocuk bakımı vs içinde normal ameliyata göre daha uygun oluyor. Muayeneden daha iyi para kırıyorlar.Maksimum 15 dk da muayene ediyor. Hastane 600-800 sadece hastadan kesiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-05-01-30-29-086_trendyol.com.webp
    Screenshot_2023-09-05-01-30-29-086_trendyol.com.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 50
Yok yok evdeyiz sakiniz 😂 arada girip okumak istiyorum ama sayfalara yetişemiyorum temizlik yemek ütüden bir de Instagramda gezmekten 😂😂😂
Çok şükür sevindim 😅 Sosyal medya hesabı kullanmıyorum 1 senedir, kendime yaptığım en büyük iyilik diye düşünüyorum. Kapattım kurtuldum hesaptan 🙈 Allah kolaylık versin istikrarlı olarak yaptığım tek aktivite yemek sanırım temizliği eşime kitledim 😅

Kızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
Korkmayın lütfen haftaları çokta küçük değil bebeğin ve senin için sağlıklı olan neyse o olsun rabbim evladını sana bağışlasın 🤲❤️

Ben multivitamin ve d vitamini dışında hiç bir vitamini düzenli kullandım diyemem açıkçası şimdi b vitaminine biraz dikkat ediyorum b düşük çoktı. Ama demiri hep kafama göre aldım bıraktım vs çünkü hiç ilaç içme alışkanlığım yok öğüre öğüre yutuyordum başlarda resmen çok zor alıştım hala kokuları rahatsız ediyor. Emzirirkende multivitaminler devam ediyormuş bakalım napıcaz bir sene daha iç iç
Doğumdan sonra b12 yi iğne olarak yazdı dr , 5 günlük oldu bitti en güzeli.Bir dahaki gidişime demiri de sorucam iğne varsa versin hapla uğraşmaktan iyidir

Back
X