- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ben kemik seslerini duyuyorum uzun suredırKızlar ya bebek hareket edince ikinci kez karnımdan çıt diye ses geldi parmak kitlatir gibi size de oldu mu ayrıca hastahaneye yatişı olan arkadaşımız nasıl haber var mı
Belin çıtlıyor olabilir kuzum sen onu karnından geliyor gibi yorumlamış olabilirsinKızlar ya bebek hareket edince ikinci kez karnımdan çıt diye ses geldi parmak kitlatir gibi size de oldu mu ayrıca hastahaneye yatişı olan arkadaşımız nasıl haber var mı
Aa çok teşekkür ederim.Sleepy 1 numara için çok küçük diye yorumlar okudum yenidoğan değil de sanki prematüre bezi gibi diyenler olmuş dikkat edin kızlar ben 2 numarasını sipariş etmiştim gerçekten de baby turconun 1 numarası ile denk geliyor
Bende 4 kere arka arkaya su altında nefes alır gibi ses duydum diye koşa koşa doktora gittim çocuğun suyu bitti de karnımda nefes almaya başladı diyeBen kemik seslerini duyuyorum uzun suredır
Düşük tansiyon daha tehlikeli diye okuyorum bir kaç gündür. Annemin de hep düşüktür en son kardiyolojiye muayene oldu kalbi delik çıktı, kapaklarda da sorun varmış . Annem 44 yaşında bu kadar sene belirti vermemiş, sadece sürekli hipotansiyonu vardı. Aslında o kadar da kardiyolojiye gitti ama hiç delik mi diye bakan olmamış herhalde.. 3 tane çocuğu normal doğurmuş maşaallah iyi bişey falan olmamış. Bende korktum hastalıklar anneden geçiyor ya bende de varsa ona göre tedbirimi alırım.Bende kendime tansiyon aleti almistim ama annem hipertansiyon hastasi ona verdim benimki tehlikeli bise degil o bazen cok fena oluyo olcsun diye verdim
Ama az kaldi yakinda tansiyonun normale donusur. Bizim ailede herkes hipotansiyon annem haric oyuzden bendede irsi galiba tansiyonum hep dusuk benim
Rica ederim kuzumAa çok teşekkür ederim.Daha almamıştım iyi ki. Bebişin kilosuna göre belki ilk günler için 40lısından falan alırım denemek için, eğer olmazsa bi numara büyük alırız.
Kesinlikle sağlıkçı değilim doktorcumBende 4 kere arka arkaya su altında nefes alır gibi ses duydum diye koşa koşa doktora gittim çocuğun suyu bitti de karnımda nefes almaya başladı diyekendi mide ve bağırsak sesimmiş doktor hemşire olduğumu iyi ki bilmiyor
Hiç bakmadım diğer gruplara 100-200 gr belki etkileyebilir ama bilemiyorum az olmasındaD dra21
Canım bence senin bebeğin kilosu normal. Sen kadarken, benimde kilosu o kadardı ve doktorum hep normal dedi.
Bir de öyle 3-5 güne takılmamak gerek. Ultrason ölçümleri de net değil sonuçta
Eylül grubunda doğum yapan kişilerde okuyorum, doğum öncesi çekilen ultrasonla kilo farkı olan bebeler az değil.
Bu arada senin biraz riskli gidiyordu gebeliğin. Bugünlere bile ne kadar güzel geldi, maşallahİnşallah herkesin sağ salim doğsun
Belin çıtlıyor olabilir kuzum sen onu karnından geliyor gibi yorumlamış olabilirsin
Arkadaşımız daha iyiydi diye okudum şükür daha doğum falan olmadı bebiş duracak inşallah
Nasılsın ben şimdi görüyorumKızlar bende bugün iş yerinde çok yoruldum eve geldim dinlendim yemek yedim uzandım ağrım yoktu ama nerdeyse 1 saattir feci bel ağrım var sanki regl sancısı çekiyorum ve karnım da sert ama bebeğim de hareketli akşamdan beri anlamadım uzanıyorum ama ağrı geçmedi hiç bir şey yapmadım saat 16dan beri ona rağmen ağrı var bekliyorum geçsin diye inşallah geçer bakalıö
Belin çıtlıyor olabilir kuzum sen onu karnından geliyor gibi yorumlamış olabilirsin
Arkadaşımız daha iyiydi diye okudum şükür daha doğum falan olmadı bebiş duracak inşallah
Benimde bu hafta oldu 33+2 çok ilginç tırnak makasından gelen ses gibi kağan Kocatepe de belli bir açıklaması yok en makulu bebeğin eklem sesleri olabilir dedi ben şokBen kemik seslerini duyuyorum uzun suredır
YaaYani tam olarak kilo için demeyelim ay doluyor zaten kontrol zamanı 8 i ben biraz daha erteleyeyim diye düşündüm (12 13 eylül gibi) sonra da içime sinmeyecek gibi olunca gitmek istiyorum bana karer olmaz sabaha vazgeçebilirim bu düşünceden
Maşallah kızlar hisler, kulaklar çok iyi çalışıyor nasıl duydunuzYok sahiden belimden değil karnımdan geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Asla canım ne münasebetKesinlikle sağlıkçı değilim doktorcum
Ben mayıs papatyalarından papatya yağı yapmıştım bacak ağrılarına iyi geliyor. Aromaterapi yağı olarak alıp doktoruna sorup bir dene istersen canım.Şu bacak ağrısı öldürecek beni uyutmuyor çıldırıcam gerçekten dün gecede uyutmadı dayanamıyorum artık kızlar napsan bir huzursuz oluyor bacaklarım ağrıyor
Geçen gün ilk defa beni o kadar rahatsız edecek kadar yaşadım resmen bacaklarımın canı sıkılıyordu. Salladım, yürüyüş yaptım evde, yastıkla destekledim yok olmadı. En son uyuyakalmışım kendisi geçmiş ☹Şu bacak ağrısı öldürecek beni uyutmuyor çıldırıcam gerçekten dün gecede uyutmadı dayanamıyorum artık kızlar napsan bir huzursuz oluyor bacaklarım ağrıyor
Şu bacak ağrısı öldürecek beni uyutmuyor çıldırıcam gerçekten dün gecede uyutmadı dayanamıyorum artık kızlar napsan bir huzursuz oluyor bacaklarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?