2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ya bebek hareket edince ikinci kez karnımdan çıt diye ses geldi parmak kitlatir gibi size de oldu mu ayrıca hastahaneye yatişı olan arkadaşımız nasıl haber var mı
Belin çıtlıyor olabilir kuzum sen onu karnından geliyor gibi yorumlamış olabilirsin
Arkadaşımız daha iyiydi diye okudum şükür daha doğum falan olmadı bebiş duracak inşallah

Aa çok teşekkür ederim. Daha almamıştım iyi ki. Bebişin kilosuna göre belki ilk günler için 40lısından falan alırım denemek için, eğer olmazsa bi numara büyük alırız.

Ben kemik seslerini duyuyorum uzun suredır
Bende 4 kere arka arkaya su altında nefes alır gibi ses duydum diye koşa koşa doktora gittim çocuğun suyu bitti de karnımda nefes almaya başladı diye kendi mide ve bağırsak sesimmiş doktor hemşire olduğumu iyi ki bilmiyor

Düşük tansiyon daha tehlikeli diye okuyorum bir kaç gündür. Annemin de hep düşüktür en son kardiyolojiye muayene oldu kalbi delik çıktı, kapaklarda da sorun varmış . Annem 44 yaşında bu kadar sene belirti vermemiş, sadece sürekli hipotansiyonu vardı. Aslında o kadar da kardiyolojiye gitti ama hiç delik mi diye bakan olmamış herhalde.. 3 tane çocuğu normal doğurmuş maşaallah iyi bişey falan olmamış. Bende korktum hastalıklar anneden geçiyor ya bende de varsa ona göre tedbirimi alırım.

Kesinlikle sağlıkçı değilim doktorcum

Hiç bakmadım diğer gruplara 100-200 gr belki etkileyebilir ama bilemiyorum az olmasında
Evet canım çok şükür 29 iken buralara gelmek bile benim için çok güzeldi inşAllah şu 2 haftayıda sıkıntısız geçiririm
Hepimizin inşAllah canım

Nasılsın ben şimdi görüyorum

Yok sahiden belimden değil karnımdan geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Belin çıtlıyor olabilir kuzum sen onu karnından geliyor gibi yorumlamış olabilirsin
Arkadaşımız daha iyiydi diye okudum şükür daha doğum falan olmadı bebiş duracak inşallah

Şu bacak ağrısı öldürecek beni uyutmuyor çıldırıcam gerçekten dün gecede uyutmadı dayanamıyorum artık kızlar napsan bir huzursuz oluyor bacaklarım ağrıyor
Ben mayıs papatyalarından papatya yağı yapmıştım bacak ağrılarına iyi geliyor. Aromaterapi yağı olarak alıp doktoruna sorup bir dene istersen canım.

Şu bacak ağrısı öldürecek beni uyutmuyor çıldırıcam gerçekten dün gecede uyutmadı dayanamıyorum artık kızlar napsan bir huzursuz oluyor bacaklarım ağrıyor
Geçen gün ilk defa beni o kadar rahatsız edecek kadar yaşadım resmen bacaklarımın canı sıkılıyordu. Salladım, yürüyüş yaptım evde, yastıkla destekledim yok olmadı. En son uyuyakalmışım kendisi geçmiş ☹

Bacak ağrılarına en iyi masaj gelir ama her gece çekiyorsan, her gece eşini uyandırıp ne kadar yaptırabilirsin bilmiyorum.
Kramp şeklinde değilse, biraz yürümeyi mi denesen acaba? Hareket belki iyi gelir.

Bende karın kasılmalarından uyuyamıyorum. Geriliyor, geriliyor, geriliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…