- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.841
- 53
Bebek baş aşağı döndüğünden beri bende de olmaya başladı. Ayakları ile ittirince artıyor genelde. Benim genelde uykuda sorun oluyor ama 2 yastıkla uyumaya başladığımdan beri daha rahat nefes alıyorum. 2 yastık başımın altına, 1 yastık sırtıma, 1 yastık göbüşüme, 1 yastık bacakların arasına, 1 yastık ayaklarımın altına.. Böyle uyuyorumÇok fazla nefes darlığı yaşıyorum ne yapacağım böyle önerisi olan varsa alırım
Hamilelikten diye düşünüyorum, aslında 9 - 10 olur benim çok da yüksek olmazdıYok canim benim benimkide hep dusuk 7yi gorursem aa yukselmis baya diyorum
Benimki irsi oldugu icin alismisim heralde
Hamilelikte mi basladi senin
Şükret dusuk tansıyonun hıcbı zararı yok anneye olandan baskaMilletin tansiyonu yükselir ilaca başlar, benim tansiyon yerlerdeYemekten sonra baygınlık geçirdim tansiyonum 5lerde 6larda. Tuzlu şeyler yiye içe sonunda bende ödemlenicem..
Taşınma demen bana yetıyor bız bekarken cok fazla taşındık offff o işler ama baştan aşağı yenilecek olman falan bıraz zevklı sankı heeeBen burda ne demek istemisim anlayamadim
Benim kizi uyuturken bakiyodum o arar sacma sapan bise yazmisim uyku bastirmisti tobe estagfurullah
canim sen benden 10gun ilerdesin sanirim bende son gunlerimi kullaniyorum
suan 34deyim 2 hafta sonra bende artik kullanamam sanirim
Tüyo verebilirim ama
Buyuk kizin ergenligi, okul degistirmesi
Kucuk kizin 3 yas sendromu yaramazligi
Allahim ev alma isini hic soylemeyim bu arada ev satiyoruz bide
Oyle Türkiyedeki gibi parayi veren dudugu calarda degil ortalama 4 ay suren resmi islerle ugras offf
A dan z ye mobilya degisecek ama biz evi alinca bakicaz mobilya
Yinede bunlari sanki hiiiic ben yasamiyomusum gibi davranmam
Benımde oyle maalesef bıanda ter boşalıyor bırde vucut o kalp çarpıntısından hızından sonraHamilelikten diye düşünüyorum, aslında 9 - 10 olur benim çok da yüksek olmazdı. Ama bu kadar sık da 5lere düşmezdi. Bayılacaktım bacaklarım titredi koltuğa zor oturdum. Ayaklarımı kaldırdım uzandım ancak 1 saate kendime geldim. Nabız takibi yapıyorum 120 lere çıkıyor sık sık, o zaman da tansiyonum düşmüş oluyor. Yazık kocam elinde tansiyon aleti başımda nöbet tutacak korkusundan. Kardiyolojiye bi gideceğim bakalım kalple ilgili bir sıkıntı olmasın da
Ben bugün tepetaklak oldum, gece sol bacagim çok uyuşuyor,yanma yapıyor.Sabah devlet Hastanesi'ne gittim.Gidene kadar bulantı mahvetti.Ultrason, kan ıdrar tahlili yapıldı.Biseyler yedim Nst ye girdim.Ufak bi kac sancı var, çok ayakta kalma ,yorulma dedi.Geri kalan herşey normal.33+2 yüz, 2182 Gr , kafa yukarda göbek deliği üstünde , ayagi rahim ağzına dayamış.Hafif baş ağrısı vardı hastaneden çıkarken.İse döndüm ,çalıştım biraz.Bilgisayara bakarken birden beynime kan sıçradı sanki, uyusur gibi oldu, gozum karardı.Arkadasta tansiyon aleti vardı , 11/7 çıktı, hastanede 9/6 diydi. Eve gönderdiler.Ogleden beri yatıyorum.
Magneti nereye yaptıracağın belli mi benim sipariş verdiğim yer çok hızlı hazırlayıp yolladı valla öyle bi yer olursa geç olmaz. Salı sipariş verdim cuma elindeydiPapatyamaviss 1HANIM benim tulum dün kargoya verilecekti Allah var bak kız sözünü tuttu ben akıllı sizden özenip yastık ekledim siparişe şimdi hepsi 15-16 eylülde bitip kargo çıkışı olacak
Bir de benim çantam da hazır sayılır terlik ve hastane çıkışı için kıyafet koyacağımama daha Biberon ve süt sağma makinesini steril etmedim acaba papatya senin dediğin gibi kendimi makine var diye şartlamak yerine hazır şekilde evde mi bekletsem ihtiyaç olursa hemen evden gelir zaten
Bir de çikolata ve magnet yaptıracağım daha ayın 15i geç mi olur kartlar şişti resmen
Daha ıyımısınnnn bebısKızlar bende bugün iş yerinde çok yoruldum eve geldim dinlendim yemek yedim uzandım ağrım yoktu ama nerdeyse 1 saattir feci bel ağrım var sanki regl sancısı çekiyorum ve karnım da sert ama bebeğim de hareketli akşamdan beri anlamadım uzanıyorum ama ağrı geçmedi hiç bir şey yapmadım saat 16dan beri ona rağmen ağrı var bekliyorum geçsin diye inşallah geçer bakalıö
Sleepy 1 numara için çok küçük diye yorumlar okudum yenidoğan değil de sanki prematüre bezi gibi diyenler olmuş dikkat edin kızlar ben 2 numarasını sipariş etmiştim gerçekten de baby turconun 1 numarası ile denk geliyorSleepy alacak kızlar bundan alabilirsiniz şok indirimini kaçırdıysanız. Ben cepteşoktan 2 tane almıştım, stokta kalmadı diye geri iade yapmışlarBundan alıcam artık
Eki Görüntüle 3296823
Çok saçma ya, pardon? Kargoya verirken kolonyanın zarar göreceğini düşünmemek nasıl onların problemi olmuyor?Aman aman uzak dur canım. Biraz önce bidoluetiket sayfası ile yazıştım. Dedim gönderin kolonyayı. Suçlu kargo ve ben olduk. Onlar ürünü göndermiş kargoda kolonya akmış onların sorunu değilmiş falan. Kısacası paramla rezil oldumşimdi başka bir yerden kolonya alacağım vaktim gitti takım bozuldu buraya böyle yazdım ki belki yazımı görüp vazgeçen olur, benim gibi mağdur olmasınlar diye.
Herhalde benim derecemden bahsediyor dedim ben de canımBen burda ne demek istemisim anlayamadim
Benim kizi uyuturken bakiyodum o arar sacma sapan bise yazmisim uyku bastirmisti tobe estagfurullah
canim sen benden 10gun ilerdesin sanirim bende son gunlerimi kullaniyorum
suan 34deyim 2 hafta sonra bende artik kullanamam sanirim
Tüyo verebilirim ama
Buyuk kizin ergenligi, okul degistirmesi
Kucuk kizin 3 yas sendromu yaramazligi
Allahim ev alma isini hic soylemeyim bu arada ev satiyoruz bide
Oyle Türkiyedeki gibi parayi veren dudugu calarda degil ortalama 4 ay suren resmi islerle ugras offf
A dan z ye mobilya degisecek ama biz evi alinca bakicaz mobilya
Yinede bunlari sanki hiiiic ben yasamiyomusum gibi davranmam
Hisarönü de yapikredi bankası var, onu arkana al, düz git yol sonunda sağda bi çiçekçi var, ben Nişan için ordan taç yaptirmistim, istediğin gibi senin yanında yapıp veriyor.Oraya da bakabilirsin.Ay bende fiyat sormadım şöyle düşündüm İzmir kemeraltında çiçekçilerin olduğu bir sokak var yapay çiçekten tasarım yaptırıyım aynı şekilde en azından kargo vs uğraşmam dedim çok hoşuma gidiyor süslü püslü şeyler ama şimdilik bir Kapı süsü isimli yaptırırım birde kendime taç onlarla fotoğraf çekiliriz diye düşünüyorumbende şu beyaza yöneldim biraz pijamam da beyaz
Bebek için doğum belgesi veriyor hastane, o unla birlikte doğum sonrası raporu veriliyor.İkisini işyerine veriyorsun, insan kaynakları sisteme giriyor.Devlette çalışanlara bir sorum var, doğum yapınca izin için ne yapmamız gerekiyor bilginiz var mı? Yıllık izin alır gibi doğum izni mi alacağız, belge vs götürülecek mi? Ben akademik personelim dekanlığa da bir sorayım
Kesinlikle canım eskiden de öyleydim başlayınca hepsi bitsin isterdim şimdi minişi düşünmem lazımValla bende pazar günü dolandım biraz ortalıkta iş için, anneme dedim kafam bı hos oldu, bugün aldı vurdu,yattım bütün gün.Uzun süre ayakta kalma,yorulma , yoksa erken izne ayrılmak zorunda kalırsın dedi doktor bugün.Biraz daha ciddiye alıp dikkat etmemiz lazım.
Evet gerçekten şükrediyorum. Preeklemsiden korkuyordum olmadık şükürŞükret dusuk tansıyonun hıcbı zararı yok anneye olandan baska
Bende öyleyim, temmuzda ev taşıdık ,hala yerlesecegiz diye uğraşıyoruz, iki kere mutfağı su bastı.is yapamıyorum diye oturdum ağladım.Aglamak biseyi değiştirmiyor ama gücümüz ona yetiyor işte.Onceligimiz is degil bebiş artıkKesinlikle canım eskiden de öyleydim başlayınca hepsi bitsin isterdim şimdi minişi düşünmem lazım
Doktorundan 32 de çalışabilir raporu alıp amirinize teslim ediyorsunuz. En geç de 37+0 da çalışamaz raporu alıp teslim edersiniz. Devletin dili resmî sonuçta bu evrakları istiyorlar bizden (MEB)Devlette çalışanlara bir sorum var, doğum yapınca izin için ne yapmamız gerekiyor bilginiz var mı? Yıllık izin alır gibi doğum izni mi alacağız, belge vs götürülecek mi? Ben akademik personelim dekanlığa da bir sorayım
Bende kendime tansiyon aleti almistim ama annem hipertansiyon hastasi ona verdim benimki tehlikeli bise degil o bazen cok fena oluyo olcsun diye verdimHamilelikten diye düşünüyorum, aslında 9 - 10 olur benim çok da yüksek olmazdı. Ama bu kadar sık da 5lere düşmezdi. Bayılacaktım bacaklarım titredi koltuğa zor oturdum. Ayaklarımı kaldırdım uzandım ancak 1 saate kendime geldim. Nabız takibi yapıyorum 120 lere çıkıyor sık sık, o zaman da tansiyonum düşmüş oluyor. Yazık kocam elinde tansiyon aleti başımda nöbet tutacak korkusundan. Kardiyolojiye bi gideceğim bakalım kalple ilgili bir sıkıntı olmasın da
Valla o zevke varabilecekmiyim hic bilmiyorum yaŞükret dusuk tansıyonun hıcbı zararı yok anneye olandan baska
Taşınma demen bana yetıyor bız bekarken cok fazla taşındık offff o işler ama baştan aşağı yenilecek olman falan bıraz zevklı sankı heee
Ya evet zor ama kafaya takmamaya calisiyorumSleepy 1 numara için çok küçük diye yorumlar okudum yenidoğan değil de sanki prematüre bezi gibi diyenler olmuş dikkat edin kızlar ben 2 numarasını sipariş etmiştim gerçekten de baby turconun 1 numarası ile denk geliyor
Çok saçma ya, pardon? Kargoya verirken kolonyanın zarar göreceğini düşünmemek nasıl onların problemi olmuyor?
Herhalde benim derecemden bahsediyor dedim ben de canımolur öyle bebişleri uyuturken bakalım biz ne hallere gireceğiz. Bu arada Allah kolaylık versin kuzum taşınma faslı cidden zor kirada anlaşamasaydık biz de taşınacaktık 3. Trimesterın başı falan oluyordu benim için büyük bir kaygı kaynağıydı
Evet zor burada yalandan yo yo demeye gerek yokBende kendime tansiyon aleti almistim ama annem hipertansiyon hastasi ona verdim benimki tehlikeli bise degil o bazen cok fena oluyo olcsun diye verdim
Ama az kaldi yakinda tansiyonun normale donusur. Bizim ailede herkes hipotansiyon annem haric oyuzden bendede irsi galiba tansiyonum hep dusuk benim
Valla o zevke varabilecekmiyim hic bilmiyorum ya
Kucagimda 40li bebeyle ordan oraya esya bakmak nekadar zevkli olabilirse artik
Ya evet zor ama kafaya takmamaya calisiyorum
Millet direkk aaaa tasinacaksin ay zor olacak ay bebekle cocuklarla falan faslina girince benim tavrim
hııı evet tasinicaz olsun vah vah da desem olacak demesemde olacak oyuzden fazla takmiyorum kafaya diyorum
Ay ne rahatsin ayni zenciler gibisin ( yanlis anlasilmasin afrikalilar bilen bilir asiri ama asiri rahatlar gozunun onunde cocugu araba altinda kalsa tepkisiz kalacak kadar o derece rahatlar)
zaten bu kontroller konusundada gozumu siz actiniz bana kalsa 7 8 haftada bi gidiyodum
100 de 100 enerci diyosunEvet zor burada yalandan yo yo demeye gerek yokama yeni bir ev tüm enerjinizi tazeleyecektir, bebiş de geliyor, eşyaları da yeniliyorsun sanırım oohh gelsin güzel enerjileeer
Enerciiiii100 de 100 enerci diyosun
Ben yine sacmalamadan gidip yatim cunku ben bile anlamiyorum dedigimi sonra
Aminnnn tum hamislere gelsin bu duaEnerciiiii
Iyi geceler canımmm Allah reflüsüz, sırt bel ağrısız, nefes darlığı olmadan, tatlı rüyalı uyku versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?