2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok fazla nefes darlığı yaşıyorum ne yapacağım böyle önerisi olan varsa alırım
Bebek baş aşağı döndüğünden beri bende de olmaya başladı. Ayakları ile ittirince artıyor genelde. Benim genelde uykuda sorun oluyor ama 2 yastıkla uyumaya başladığımdan beri daha rahat nefes alıyorum. 2 yastık başımın altına, 1 yastık sırtıma, 1 yastık göbüşüme, 1 yastık bacakların arasına, 1 yastık ayaklarımın altına.. Böyle uyuyorum

Yok canim benim benimkide hep dusuk 7yi gorursem aa yukselmis baya diyorum
Benimki irsi oldugu icin alismisim heralde
Hamilelikte mi basladi senin
Hamilelikten diye düşünüyorum, aslında 9 - 10 olur benim çok da yüksek olmazdı. Ama bu kadar sık da 5lere düşmezdi. Bayılacaktım bacaklarım titredi koltuğa zor oturdum. Ayaklarımı kaldırdım uzandım ancak 1 saate kendime geldim. Nabız takibi yapıyorum 120 lere çıkıyor sık sık, o zaman da tansiyonum düşmüş oluyor. Yazık kocam elinde tansiyon aleti başımda nöbet tutacak korkusundan. Kardiyolojiye bi gideceğim bakalım kalple ilgili bir sıkıntı olmasın da

Milletin tansiyonu yükselir ilaca başlar, benim tansiyon yerlerde Yemekten sonra baygınlık geçirdim tansiyonum 5lerde 6larda. Tuzlu şeyler yiye içe sonunda bende ödemlenicem..
Şükret dusuk tansıyonun hıcbı zararı yok anneye olandan baska
Taşınma demen bana yetıyor bız bekarken cok fazla taşındık offff o işler ama baştan aşağı yenilecek olman falan bıraz zevklı sankı heee

Benımde oyle maalesef bıanda ter boşalıyor bırde vucut o kalp çarpıntısından hızından sonra

Geçmiş olsun canım.

Magneti nereye yaptıracağın belli mi benim sipariş verdiğim yer çok hızlı hazırlayıp yolladı valla öyle bi yer olursa geç olmaz. Salı sipariş verdim cuma elindeydi

Daha ıyımısınnnn bebıs

Sleepy alacak kızlar bundan alabilirsiniz şok indirimini kaçırdıysanız. Ben cepteşoktan 2 tane almıştım, stokta kalmadı diye geri iade yapmışlar Bundan alıcam artık
Eki Görüntüle 3296823
Sleepy 1 numara için çok küçük diye yorumlar okudum yenidoğan değil de sanki prematüre bezi gibi diyenler olmuş dikkat edin kızlar ben 2 numarasını sipariş etmiştim gerçekten de baby turconun 1 numarası ile denk geliyor
Çok saçma ya, pardon? Kargoya verirken kolonyanın zarar göreceğini düşünmemek nasıl onların problemi olmuyor?
Herhalde benim derecemden bahsediyor dedim ben de canım olur öyle bebişleri uyuturken bakalım biz ne hallere gireceğiz. Bu arada Allah kolaylık versin kuzum taşınma faslı cidden zor kirada anlaşamasaydık biz de taşınacaktık 3. Trimesterın başı falan oluyordu benim için büyük bir kaygı kaynağıydı

Hisarönü de yapikredi bankası var, onu arkana al, düz git yol sonunda sağda bi çiçekçi var, ben Nişan için ordan taç yaptirmistim, istediğin gibi senin yanında yapıp veriyor.Oraya da bakabilirsin.
Bebek için doğum belgesi veriyor hastane, o unla birlikte doğum sonrası raporu veriliyor.İkisini işyerine veriyorsun, insan kaynakları sisteme giriyor.
Birde aile yardımı için, işyerinden başvurursan uzun sürüyormuş, nüfusa kimlik için basvurduktan sonra, bir dilekçe var onu doldurup ,kimlik fotokopilerini ekleyip aile sosyal hizmetler il müdürlüğüne direk basvurabilirsin.
Birde işyerine aile durum ve aile yardım belgelerini doldurup vermeyi unutmayın.Bunlari vermeyince aile yardım parasını alamazsınız.

Kesinlikle canım eskiden de öyleydim başlayınca hepsi bitsin isterdim şimdi minişi düşünmem lazım

Kesinlikle canım eskiden de öyleydim başlayınca hepsi bitsin isterdim şimdi minişi düşünmem lazım
Bende öyleyim, temmuzda ev taşıdık ,hala yerlesecegiz diye uğraşıyoruz, iki kere mutfağı su bastı.is yapamıyorum diye oturdum ağladım.Aglamak biseyi değiştirmiyor ama gücümüz ona yetiyor işte.Onceligimiz is degil bebiş artık

Doktorundan 32 de çalışabilir raporu alıp amirinize teslim ediyorsunuz. En geç de 37+0 da çalışamaz raporu alıp teslim edersiniz. Devletin dili resmî sonuçta bu evrakları istiyorlar bizden (MEB)

Bende kendime tansiyon aleti almistim ama annem hipertansiyon hastasi ona verdim benimki tehlikeli bise degil o bazen cok fena oluyo olcsun diye verdim
Ama az kaldi yakinda tansiyonun normale donusur. Bizim ailede herkes hipotansiyon annem haric oyuzden bendede irsi galiba tansiyonum hep dusuk benim
Valla o zevke varabilecekmiyim hic bilmiyorum ya
Kucagimda 40li bebeyle ordan oraya esya bakmak nekadar zevkli olabilirse artik
Ya evet zor ama kafaya takmamaya calisiyorum
Millet direkk aaaa tasinacaksin ay zor olacak ay bebekle cocuklarla falan faslina girince benim tavrim

hııı evet tasinicaz olsun vah vah da desem olacak demesemde olacak oyuzden fazla takmiyorum kafaya diyorum

Ay ne rahatsin ayni zenciler gibisin ( yanlis anlasilmasin afrikalilar bilen bilir asiri ama asiri rahatlar gozunun onunde cocugu araba altinda kalsa tepkisiz kalacak kadar o derece rahatlar)

zaten bu kontroller konusundada gozumu siz actiniz bana kalsa 7 8 haftada bi gidiyodum

Evet zor burada yalandan yo yo demeye gerek yok ama yeni bir ev tüm enerjinizi tazeleyecektir, bebiş de geliyor, eşyaları da yeniliyorsun sanırım oohh gelsin güzel enerjileeer

Evet zor burada yalandan yo yo demeye gerek yok ama yeni bir ev tüm enerjinizi tazeleyecektir, bebiş de geliyor, eşyaları da yeniliyorsun sanırım oohh gelsin güzel enerjileeer
100 de 100 enerci diyosun

Ben yine sacmalamadan gidip yatim cunku ben bile anlamiyorum dedigimi sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…