2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
36+1 olduuuk
Bugün benim sağ karnım kasığıma kadar ağrıdı. Bir ara apandisit sandım çok korktum ☹ Sende böyle bir şey oluyor mu kuzum?

36+1 olduuuk
Bugün benim sağ karnım kasığıma kadar ağrıdı. Bir ara apandisit sandım çok korktum ☹ Sende böyle bir şey oluyor mu kuzum?

Benim ağrım yok ama sürekli sertleşme ve yükselme oluyor. Sıkışıyor gibi , çok rahatsız ediyor, acıyor. Bazen kasıklarda bunu hissediyorum ama ağrı gibi değil. Bahsettiğim gibi bir şey.

Apandisit olsa geçmezdi ağrın diye düşünüyorum.
Mide problemlerim başladı biraz ve genital bölgenin oradaki kemikler ağrıyor gibi. Sende böyle şeyler var mı ? ,

O ittirme, yükselme zamanlarında ayaklarını kasıklarıma dayayınca benim de acıyor ☹
Evet, vajinal kanal doğuma mı hazırlanıyor acaba diye düşünüyorum, genişleme ağrısı olabilir mi? Mide rahatsızlıklarım klasik. Arada reflü arada ağır gelen bir kokunun bulantı yapması vb şeklinde ilerliyoruz.
Apandisit belirtilerine baktım canım gittikçe şiddetlenirmiş benim geçti akşama doğru çok şükür

Çok şükür
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Aa çok teşekkür ederim. Daha almamıştım iyi ki. Bebişin kilosuna göre belki ilk günler için 40lısından falan alırım denemek için, eğer olmazsa bi numara büyük alırız.
Sleepy 1 numara için yoğun bakımda olan diğer anneler de öyle dedi. Bebekleri için onu almışlar küçük diye.

Odanı havalandir yüksek yastık kullan canım burun sisligin varsa eczanelerde burun bandı oluyor baya iyi onlarda
Burun şişliğim birazcık var diğerlerini yapıyorum bide bant alayım Benim de bir kaç haftadır var ama bu günlerde çok zorluyor nst vardı dün yan yatmama rağmen o kadar zorlandım ki

Sleepy bionatural 3 kiloya kadar doğan çocuklar için idealmiş. 3 kilodan Büyük doğanlara dar olur diyorlar. Ben de kızım daha şüşko değilken 1 paket 1 numara almıştım napıcaz bakalım

Şuana kadar geçmiştir umarım ama sancı eğer düzenliyse bir muayene nst iyi olur, geçmiş olsun
Ağrım hala geçmedi, gece 2-3 saat dalmışım. Uyandığımdan beri yine var. Adım atarken özellikle sanki bacağımın arasında bıçak var gibi oluyor çok tuhaf bir his :/ kasıktan genitalin ortasına kadar bıçak saplanıyor. Bunu başka yaşayan oldu mu?

Hastaneye gitmedim eşlik eden başka bir şey olmadığı için uzanıyorum, çünkü ne artıyor ne azalıyor. Gün içinde geçmez ve artarsa acile giderim bi :/

O sertleşme ve karnımın bir tarafında tepe yapması bende de var hala ve gerçekten çok rahatsız edici. O anlarda işte sancım çıkıyor benim nst de. Midem için yüksek yastıklarla çözüm buldum birde rennie tablet. O kemik ağrısını birkaç gün önce ben de yazmıştım buraya. Yaşayan arkadaşlar vardı. Sanırım artık bu haftalarda o da normal. Çatı mı genişliyor noluyorsa artık benim ama sabah rahatım akşama doğru başlayıp gece pik yapıyor o kemik ağrısı

Cok gecmis olsun cnm
Ben hipotansiyonun tehlikeli oldugunu hic duymamistim
Ama kalbinde delik varsa o baska
Bunca yil nasil bulamamislar, turkiyede 44 senede buldularsa burda 74 senede bulamazlar
Tedavi olarak ne verdiler peki annene

Benimde o anlarda sancım çıkıyor. Aslında ben sancı olarak hissetmiyorum ama öyle adlanıyor.

Galiba çatı genişliyor. Ben başlarda yürüdüğüm zamanlar o kemiklerde ağrı hissediyordum. Şimdi eğilip kalkarken falan da hissediyorum.

Mide için ilaç başladık. Yüksek yastık ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Biraz rahatlatıyor ama tam geçmiyor. Hayırlısı. Artık normal az kaldı

Ben 3 paket almistim toplamda elimde patlicak o zaman tuhh
Yenidoğan yoğun bakıma verirsin olmazsa hayrına Bende de bir tane molfix 0 beden fazla kaldı. Birkaç tane almıştım istediklerinde şimdi artık 1 e geçelim dedi hemşire

Kız ılahı emiiiii
Benimde bu hafta oldu 33+2 çok ilginç tırnak makasından gelen ses gibi kağan Kocatepe de belli bir açıklaması yok en makulu bebeğin eklem sesleri olabilir dedi ben şok
Ben oyle oldugunu düşünüyorum genelde haraket halinde ve sıkışıp sert haraketlerde hıssedıp duyuyorum o sesı
Maşallah kızlar hisler, kulaklar çok iyi çalışıyor nasıl duydunuz Papatyamaviss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…