- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
36+1 olduuukBacak ağrılarına en iyi masaj gelir ama her gece çekiyorsan, her gece eşini uyandırıp ne kadar yaptırabilirsin bilmiyorum.
Kramp şeklinde değilse, biraz yürümeyi mi denesen acaba? Hareket belki iyi gelir.
Bende karın kasılmalarından uyuyamıyorum. Geriliyor, geriliyor, geriliyor..
36+1 olduuuk
Bugün benim sağ karnım kasığıma kadar ağrıdı. Bir ara apandisit sandım çok korktum ☹ Sende böyle bir şey oluyor mu kuzum?
O ittirme, yükselme zamanlarında ayaklarını kasıklarıma dayayınca benim de acıyor ☹Benim ağrım yok ama sürekli sertleşme ve yükselme oluyor. Sıkışıyor gibi , çok rahatsız ediyor, acıyor. Bazen kasıklarda bunu hissediyorum ama ağrı gibi değil. Bahsettiğim gibi bir şey.
Apandisit olsa geçmezdi ağrın diye düşünüyorum.
Mide problemlerim başladı biraz ve genital bölgenin oradaki kemikler ağrıyor gibi. Sende böyle şeyler var mı ? ,
O ittirme, yükselme zamanlarında ayaklarını kasıklarıma dayayınca benim de acıyor ☹
Evet, vajinal kanal doğuma mı hazırlanıyor acaba diye düşünüyorum, genişleme ağrısı olabilir mi? Mide rahatsızlıklarım klasik. Arada reflü arada ağır gelen bir kokunun bulantı yapması vb şeklinde ilerliyoruz.
Apandisit belirtilerine baktım canım gittikçe şiddetlenirmiş benim geçti akşama doğru çok şükür
Sleepy 1 numara için yoğun bakımda olan diğer anneler de öyle dedi. Bebekleri için onu almışlar küçük diye.Aa çok teşekkür ederim.Daha almamıştım iyi ki. Bebişin kilosuna göre belki ilk günler için 40lısından falan alırım denemek için, eğer olmazsa bi numara büyük alırız.
Burun şişliğim birazcık var diğerlerini yapıyorum bide bant alayımOdanı havalandir yüksek yastık kullan canım burun sisligin varsa eczanelerde burun bandı oluyor baya iyi onlarda
Benim de bir kaç haftadır var ama bu günlerde çok zorluyor nst vardı dün yan yatmama rağmen o kadar zorlandım kiBebek baş aşağı döndüğünden beri bende de olmaya başladı. Ayakları ile ittirince artıyor genelde. Benim genelde uykuda sorun oluyor ama 2 yastıkla uyumaya başladığımdan beri daha rahat nefes alıyorum. 2 yastık başımın altına, 1 yastık sırtıma, 1 yastık göbüşüme, 1 yastık bacakların arasına, 1 yastık ayaklarımın altına.. Böyle uyuyorum
Teşekkür ederim o zaman kesinlikle 2 numara alıyoruzSleepy 1 numara için yoğun bakımda olan diğer anneler de öyle dedi. Bebekleri için onu almışlar küçük diye.
Az kaldı geçecek inşaallah, yastıklar çok işe yarıyor tavsiye ederimBenim de bir kaç haftadır var ama bu günlerde çok zorluyor nst vardı dün yan yatmama rağmen o kadar zorlandım ki
Ağrım hala geçmedi, gece 2-3 saat dalmışım. Uyandığımdan beri yine var. Adım atarken özellikle sanki bacağımın arasında bıçak var gibi oluyor çok tuhaf bir his :/ kasıktan genitalin ortasına kadar bıçak saplanıyor. Bunu başka yaşayan oldu mu?Şuana kadar geçmiştir umarım ama sancı eğer düzenliyse bir muayene nst iyi olur, geçmiş olsun
O sertleşme ve karnımın bir tarafında tepe yapması bende de var hala ve gerçekten çok rahatsız edici. O anlarda işte sancım çıkıyor benim nst de. Midem için yüksek yastıklarla çözüm buldum birde rennie tablet. O kemik ağrısını birkaç gün önce ben de yazmıştım buraya. Yaşayan arkadaşlar vardı. Sanırım artık bu haftalarda o da normal. Çatı mı genişliyor noluyorsa artıkBenim ağrım yok ama sürekli sertleşme ve yükselme oluyor. Sıkışıyor gibi , çok rahatsız ediyor, acıyor. Bazen kasıklarda bunu hissediyorum ama ağrı gibi değil. Bahsettiğim gibi bir şey.
Apandisit olsa geçmezdi ağrın diye düşünüyorum.
Mide problemlerim başladı biraz ve genital bölgenin oradaki kemikler ağrıyor gibi. Sende böyle şeyler var mı ? ,
Aynen canımBende öyleyim, temmuzda ev taşıdık ,hala yerlesecegiz diye uğraşıyoruz, iki kere mutfağı su bastı.is yapamıyorum diye oturdum ağladım.Aglamak biseyi değiştirmiyor ama gücümüz ona yetiyor işte.Onceligimiz is degil bebiş artık
Cok gecmis olsun cnmDüşük tansiyon daha tehlikeli diye okuyorum bir kaç gündür. Annemin de hep düşüktür en son kardiyolojiye muayene oldu kalbi delik çıktı, kapaklarda da sorun varmış . Annem 44 yaşında bu kadar sene belirti vermemiş, sadece sürekli hipotansiyonu vardı. Aslında o kadar da kardiyolojiye gitti ama hiç delik mi diye bakan olmamış herhalde.. 3 tane çocuğu normal doğurmuş maşaallah iyi bişey falan olmamış. Bende korktum hastalıklar anneden geçiyor ya bende de varsa ona göre tedbirimi alırım.
Ben 3 paket almistim toplamda elimde patlicak o zaman tuhhSleepy 1 numara için yoğun bakımda olan diğer anneler de öyle dedi. Bebekleri için onu almışlar küçük diye.
Gunaydin canimmGünaydınlar herkese ,
Ağrısız , sızısız, enerji dolu,musmutlu birgün olsun hepimize
Benimde o anlarda sancım çıkıyor. Aslında ben sancı olarak hissetmiyorum ama öyle adlanıyor.O sertleşme ve karnımın bir tarafında tepe yapması bende de var hala ve gerçekten çok rahatsız edici. O anlarda işte sancım çıkıyor benim nst de. Midem için yüksek yastıklarla çözüm buldum birde rennie tablet. O kemik ağrısını birkaç gün önce ben de yazmıştım buraya. Yaşayan arkadaşlar vardı. Sanırım artık bu haftalarda o da normal. Çatı mı genişliyor noluyorsa artıkbenim ama sabah rahatım akşama doğru başlayıp gece pik yapıyor o kemik ağrısı
Yenidoğan yoğun bakıma verirsin olmazsa hayrınaBen 3 paket almistim toplamda elimde patlicak o zaman tuhh
Kız ılahı emiiiiiBende 4 kere arka arkaya su altında nefes alır gibi ses duydum diye koşa koşa doktora gittim çocuğun suyu bitti de karnımda nefes almaya başladı diyekendi mide ve bağırsak sesimmiş doktor hemşire olduğumu iyi ki bilmiyor
Ben oyle oldugunu düşünüyorum genelde haraket halinde ve sıkışıp sert haraketlerde hıssedıp duyuyorum o sesıBenimde bu hafta oldu 33+2 çok ilginç tırnak makasından gelen ses gibi kağan Kocatepe de belli bir açıklaması yok en makulu bebeğin eklem sesleri olabilir dedi ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?