Cok güzellermiş. İkisi de güzel ama sanki dogum icin beyaz daha güzel gibi geldi.Selam kızlar sonunda ikitane taç beğendim bunlar tarzında birşey yaptırmak istiyorum. Nasıl sizce? Çikolata ve hediyelik Mevlüt zamanına kadar olmayacak ama fotoğraf için bu tarz birşey götürsem yanımda diye düşünüyorum çekeriz bir iki poz bebişle
Canim dogumdan sonra kullaninca dönemi kapatmaya az kalıyor diye dayanayim diyorum ama ne kadar yorucuymusCanım kendini kötü hissediyorsan zorlama çalışamaz a çevir olmazsa kendini yıpratma
Allah kolaylık versin canım ne diyim çok yormamaya çalış kendiniCanim dogumdan sonra kullaninca dönemi kapatmaya az kalıyor diye dayanayim diyorum ama ne kadar yorucuymus
Teşekkür ederim canim benim ❤Allah kolaylık versin canım ne diyim çok yormamaya çalış kendini
Bende zorlandım. Bugün doktorumda söyledi. Sadece seminere katılacağım. Derse girmeyeceğim. Sınıf sınıf gezemem valla her teneffüs. Zaten dr da izin vermediCanim dogumdan sonra kullaninca dönemi kapatmaya az kalıyor diye dayanayim diyorum ama ne kadar yorucuymus
Nasıl alcan izni canim dogumdan sonraBende zorlandım. Bugün doktorumda söyledi. Sadece seminere katılacağım. Derse girmeyeceğim. Sınıf sınıf gezemem valla her teneffüs. Zaten dr da izin vermedibende 35+3üm
MaşallahBugün benimde randevum vardı. 34+4. Nst ye girdim sona doğru hafif sancım çıktı ama önemi değil doktor, suyu falan herşeyi normal 2.300 gr. Bu arada bebeğim daha yeni bu haftada baş aşağı döndü
Oyum beyaz a
Ay ikisi de çok güzel ama beyazın asaleti diyorum ve susuyorum
Ay bende fiyat sormadım şöyle düşündüm İzmir kemeraltında çiçekçilerin olduğu bir sokak var yapay çiçekten tasarım yaptırıyım aynı şekilde en azından kargo vs uğraşmam dedim çok hoşuma gidiyor süslü püslü şeyler ama şimdilik bir Kapı süsü isimli yaptırırım birde kendime taç onlarla fotoğraf çekiliriz diye düşünüyorumGüzel bence, fotoğraflarda çok hoş gözüküyor.Benimde nisandan kalma biseyler var buna benzer, somon rengi, pijamamda somon rengi belki onu kullanirim diye düşündüm.
Fotoğrafcilarin sayfalarına baktım ,doğum sonrası nasıl pozlar var, kim ne giymişbu tarz taçlar güzel gorunuyor.
Bence zaten 37 ye kadar çalışmak çok zor göme office olmayanlar için özellikle vücut mental ve fiziksel olarak çok yavaşlıyor gittikçe kendini yormadan götürmek lazım tabi ama insan zorlanır mutlakaBende zorlandım. Bugün doktorumda söyledi. Sadece seminere katılacağım. Derse girmeyeceğim. Sınıf sınıf gezemem valla her teneffüs. Zaten dr da izin vermedibende 35+3üm
Odanı havalandir yüksek yastık kullan canım burun sisligin varsa eczanelerde burun bandı oluyor baya iyi onlardaÇok fazla nefes darlığı yaşıyorum ne yapacağım böyle önerisi olan varsa alırım
Canım pzt günü çalışamaz alcam. Doğum eylülün sonunda olacak gibi duruyor şimdilik. O zamana kadar zaten doğum öncesi haklarımı kullanacağım. Doğumdan sonra da 8+1(seminerdengelen) hakkıma başlayacağım. Aralık aynın 2. Haftasına kadar gidiyor böylece. 1 Ocak’a kadar rapor. Sonra rapor haklarımız yenileniyor. Yarıyıl tayine kadar yine rapor. Tatil sonrası da nasipse ücretsize ayrılacağım. Planlarım bu şekilde.Nasıl alcan izni canim dogumdan sonra
Çok zor yaaa ayaklar şişiyor sandalyede oturmak da zor. Bir de bizim iş de zor aktif olman lazım. Yetişemezsin de yani. Allah yardım etsin çalışmak zorunda olanlaraBence zaten 37 ye kadar çalışmak çok zor göme office olmayanlar için özellikle vücut mental ve fiziksel olarak çok yavaşlıyor gittikçe kendini yormadan götürmek lazım tabi ama insan zorlanır mutlaka
Bize ne öneriyorsun değil ne önermiyorsun diye sormaları lazımCanım çikolatam güzel oldu ama maalesef çok aksilik yaşadım o yüzden önermiyorum.Papatyamaviss in battaniyesine döndü iş yani. Ne vaktinde geldi ne de tam geldi. Normalde çikolataların yanında kolonya da sipariş vermiştim ama hala yok instagramda bidoluetiket kesinlikle önermiyorum.
Çok fedakarlık yaptık biz rezil olduk siz olmayın diye.Bize ne öneriyorsun değil ne önermiyorsun diye sormaları lazım
Taşınma ısı başlı basına karmaşa zaten kalanları anlatmasanda olurEkliyorum cnm
Ya papatyam ben hic agzimi acmiyorum
Nerden baslicam bilmiyorumki bide anlatirkenyorulurum diye anlatmiyorum
Benim bebegin yatacak yatagi bile yok
normalde kizin yataginda yatacak ama suan kiz yatiyo. Tasininca ona oda alinacak bebisde onun yataginda yatacak
tasinma isi kasim sonunu bulacak
ah ah daha hangisini anlatsam
Suan bildigin harabe bi hayat yasiyorum
ne bu eve ait ne gidecegim yereneyse bosver ya devam etmeyim
Ah sende benim kaderimden
Ama senin tasinacagin zaman belli en azindan
Bende araba kullanirken zorlanmaya basladim artik
Ben araba kullanmıyorum bu süreçte hiç rahat olmuyor
Ben burda ne demek istemisim anlayamadimO derecye kadar kullanirim
Tüyo verebilirim amaTaşınma ısı başlı basına karmaşa zaten kalanları anlatmasanda olur
Yok canim benim benimkide hep dusuk 7yi gorursem aa yukselmis baya diyorumMilletin tansiyonu yükselir ilaca başlar, benim tansiyon yerlerdeYemekten sonra baygınlık geçirdim tansiyonum 5lerde 6larda. Tuzlu şeyler yiye içe sonunda bende ödemlenicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?