2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok güzellermiş. İkisi de güzel ama sanki dogum icin beyaz daha güzel gibi geldi.

Canim dogumdan sonra kullaninca dönemi kapatmaya az kalıyor diye dayanayim diyorum ama ne kadar yorucuymus
Bende zorlandım. Bugün doktorumda söyledi. Sadece seminere katılacağım. Derse girmeyeceğim. Sınıf sınıf gezemem valla her teneffüs. Zaten dr da izin vermedi bende 35+3üm

Ay ikisi de çok güzel ama beyazın asaleti diyorum ve susuyorum
Ay bende fiyat sormadım şöyle düşündüm İzmir kemeraltında çiçekçilerin olduğu bir sokak var yapay çiçekten tasarım yaptırıyım aynı şekilde en azından kargo vs uğraşmam dedim çok hoşuma gidiyor süslü püslü şeyler ama şimdilik bir Kapı süsü isimli yaptırırım birde kendime taç onlarla fotoğraf çekiliriz diye düşünüyorum bende şu beyaza yöneldim biraz pijamam da beyaz

Bende zorlandım. Bugün doktorumda söyledi. Sadece seminere katılacağım. Derse girmeyeceğim. Sınıf sınıf gezemem valla her teneffüs. Zaten dr da izin vermedi bende 35+3üm
Bence zaten 37 ye kadar çalışmak çok zor göme office olmayanlar için özellikle vücut mental ve fiziksel olarak çok yavaşlıyor gittikçe kendini yormadan götürmek lazım tabi ama insan zorlanır mutlaka

Nasıl alcan izni canim dogumdan sonra
Canım pzt günü çalışamaz alcam. Doğum eylülün sonunda olacak gibi duruyor şimdilik. O zamana kadar zaten doğum öncesi haklarımı kullanacağım. Doğumdan sonra da 8+1(seminerdengelen) hakkıma başlayacağım. Aralık aynın 2. Haftasına kadar gidiyor böylece. 1 Ocak’a kadar rapor. Sonra rapor haklarımız yenileniyor. Yarıyıl tayine kadar yine rapor. Tatil sonrası da nasipse ücretsize ayrılacağım. Planlarım bu şekilde.
Bence zaten 37 ye kadar çalışmak çok zor göme office olmayanlar için özellikle vücut mental ve fiziksel olarak çok yavaşlıyor gittikçe kendini yormadan götürmek lazım tabi ama insan zorlanır mutlaka
Çok zor yaaa ayaklar şişiyor sandalyede oturmak da zor. Bir de bizim iş de zor aktif olman lazım. Yetişemezsin de yani. Allah yardım etsin çalışmak zorunda olanlara

Bize ne öneriyorsun değil ne önermiyorsun diye sormaları lazım

Taşınma ısı başlı basına karmaşa zaten kalanları anlatmasanda olur

Milletin tansiyonu yükselir ilaca başlar, benim tansiyon yerlerde Yemekten sonra baygınlık geçirdim tansiyonum 5lerde 6larda. Tuzlu şeyler yiye içe sonunda bende ödemlenicem..

Ben araba kullanmıyorum bu süreçte hiç rahat olmuyor

O derecye kadar kullanirim
Ben burda ne demek istemisim anlayamadim
Benim kizi uyuturken bakiyodum o arar sacma sapan bise yazmisim uyku bastirmisti tobe estagfurullah

canim sen benden 10gun ilerdesin sanirim bende son gunlerimi kullaniyorum
suan 34deyim 2 hafta sonra bende artik kullanamam sanirim
Taşınma ısı başlı basına karmaşa zaten kalanları anlatmasanda olur
Tüyo verebilirim ama

Buyuk kizin ergenligi, okul degistirmesi
Kucuk kizin 3 yas sendromu yaramazligi

Allahim ev alma isini hic soylemeyim bu arada ev satiyoruz bide
Oyle Türkiyedeki gibi parayi veren dudugu calarda degil ortalama 4 ay suren resmi islerle ugras offf
A dan z ye mobilya degisecek ama biz evi alinca bakicaz mobilya

Yinede bunlari sanki hiiiic ben yasamiyomusum gibi davranmam

Devlette çalışanlara bir sorum var, doğum yapınca izin için ne yapmamız gerekiyor bilginiz var mı? Yıllık izin alır gibi doğum izni mi alacağız, belge vs götürülecek mi? Ben akademik personelim dekanlığa da bir sorayım

Milletin tansiyonu yükselir ilaca başlar, benim tansiyon yerlerde Yemekten sonra baygınlık geçirdim tansiyonum 5lerde 6larda. Tuzlu şeyler yiye içe sonunda bende ödemlenicem..
Yok canim benim benimkide hep dusuk 7yi gorursem aa yukselmis baya diyorum
Benimki irsi oldugu icin alismisim heralde
Hamilelikte mi basladi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…