2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar
atatalya güzel haberlerine çok sevindim canım çok az kaldı bugün yarın kavuşursunuz artık Aytanesii ile beraber inşallah
Satilucky daha iyisindir inşallah canım şimdi

Ben de dün biraz kötü oldum öğleden sonra bütün gün yatmakla geçti. Bir anda aşağıda tam vajinada çok fena baskı hissettim daha öncekiler gibi değildi sanki bir şey tak diye düşüp oraya sıkıştı gibi oldu bir an aklım çıktı yatınca geçti neyseki bebek hareketinde de azalma falan olmadı o yüzden acile gitmedim
Şimdi de yine ayağa kalkınca eskiye nazaran aşağıda daha çok baskı hissediyorum sanki bakalım bu kontrolde doktor ne diyecek umarım ters bir durum oluşmamıştır

Kız memlekette yastık bırakmamışsın maşallah

Geçen hafta 2680 ölçtüler 2550 kg ölçtüler şimdi farklı doktor tabı takılmıyorum
Boyunu öğrendim bu sefer en azından 47 cm Bugün 34+3 üm doktora göstereceğim şimdi
Ya 2.500ü geçti kesin maşallah doktor hangi haftadan itibaren daha sık görmeye başlıyor. Benim şuan 29. Haftaya giricem randevular 1 ayda bir acaba sonra sıklaşır mı? Özledim bebeği hareketleri olmasa merak ediyorum napıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…