- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Sleepy küçük kalıplı bır bezBen 3 paket almistim toplamda elimde patlicak o zaman tuhh
Teşekkür ederim canımHisarönü de yapikredi bankası var, onu arkana al, düz git yol sonunda sağda bi çiçekçi var, ben Nişan için ordan taç yaptirmistim, istediğin gibi senin yanında yapıp veriyor.Oraya da bakabilirsin.
Bebek için doğum belgesi veriyor hastane, o unla birlikte doğum sonrası raporu veriliyor.İkisini işyerine veriyorsun, insan kaynakları sisteme giriyor.
Birde aile yardımı için, işyerinden başvurursan uzun sürüyormuş, nüfusa kimlik için basvurduktan sonra, bir dilekçe var onu doldurup ,kimlik fotokopilerini ekleyip aile sosyal hizmetler il müdürlüğüne direk basvurabilirsin.
Birde işyerine aile durum ve aile yardım belgelerini doldurup vermeyi unutmayın.Bunlari vermeyince aile yardım parasını alamazsınız.
Aaa sende sancı görünüyo bende hiç gözükmüyo çizgiler baya aşağıda devam ediyo bende
Geçen haftakine göre değişik çıktı 20 ydi geçen haftaAa
Aaa sende sancı görünüyo bende hiç gözükmüyo çizgiler baya aşağıda devam ediyo bendeama gün içinde hep ağrım var
Oyle yaparim artikk yaaYenidoğan yoğun bakıma verirsin olmazsa hayrınaBende de bir tane molfix 0 beden fazla kaldı. Birkaç tane almıştım istediklerinde şimdi artık 1 e geçelim dedi hemşire
Bunu bana daha once soylemeliydinizzSleepy küçük kalıplı bır bez
Yok canım iyisin
Ay benimkiler bundan da hep yukarıda ama normal diyorlarAa
Aaa sende sancı görünüyo bende hiç gözükmüyo çizgiler baya aşağıda devam ediyo bendeama gün içinde hep ağrım var
Benim doktor relax herhalde.Ay benimkiler bundan da hep yukarıda ama normal diyorlar
Benmkıde hımm normal dıcek kesınBenim doktor relax herhalde.
Sancın vaaar
Benmkıde hımm normal dıcek kesın
Kız Allah seni inandırsın vallahi ödüm koptu hatta duyunca jsjskdk
Kesin öyle der
Bilmiyorum benim 100 yazan yeri buluyor ama normal diyor.
Gerçi benim doktor her şeye normal diyorAmniyon sıvısı gelmedikçe veya kanama olmadıkça, ne yaşarsam yaşayayım normal herhalde
Bende hiç yok böyle şeylerKız Allah seni inandırsın vallahi ödüm koptu hatta duyunca jsjskdk
Kız memlekette yastık bırakmamışsın maşallahBebek baş aşağı döndüğünden beri bende de olmaya başladı. Ayakları ile ittirince artıyor genelde. Benim genelde uykuda sorun oluyor ama 2 yastıkla uyumaya başladığımdan beri daha rahat nefes alıyorum. 2 yastık başımın altına, 1 yastık sırtıma, 1 yastık göbüşüme, 1 yastık bacakların arasına, 1 yastık ayaklarımın altına.. Böyle uyuyorum
Kilosuda boyuda gayet iyi geldi bana canim masallahGeçen hafta 2680 ölçtüler2550 kg ölçtüler şimdi farklı doktor tabı takılmıyorum
Boyunu öğrendim bu sefer en azından47 cm Bugün 34+3 üm doktora göstereceğim şimdi
Ya 2.500ü geçti kesinGeçen hafta 2680 ölçtüler2550 kg ölçtüler şimdi farklı doktor tabı takılmıyorum
Boyunu öğrendim bu sefer en azından47 cm Bugün 34+3 üm doktora göstereceğim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?