Geçmiş olsun canım. Deneyimli annelerimiz yazar ama herhalde normaldir kimbilir neler yapıyor içerde oğluş,☺ Biz de haftaya çıkarız gibi geliyor artık inşallahGünaydın kızlar
atatalya güzel haberlerine çok sevindim canım çok az kaldı bugün yarın kavuşursunuz artık Aytanesii ile beraber inşallah
@Satilucky daha iyisindir inşallah canım şimdi
Ben de dün biraz kötü oldum öğleden sonra bütün gün yatmakla geçti. Bir anda aşağıda tam vajinada çok fena baskı hissettim daha öncekiler gibi değildi sanki bir şey tak diye düşüp oraya sıkıştı gibi oldu bir an aklım çıktı yatınca geçti neyseki bebek hareketinde de azalma falan olmadı o yüzden acile gitmedim
Şimdi de yine ayağa kalkınca eskiye nazaran aşağıda daha çok baskı hissediyorum sanki bakalım bu kontrolde doktor ne diyecek umarım ters bir durum oluşmamıştır
Kafa altı iki yastık ve bacak arası bir yastık benimde favorimKız memlekette yastık bırakmamışsın maşallah
Eşime attım topu gidelim mi Napalım diye sanırsam gidecek gibiyiz Du bakalım belli de olmazYaahaber et bizi
Sağ ol kuzum normaldir inşallah güzel haberler alırım kontrolümüzdeGeçmiş olsun canım. Deneyimli annelerimiz yazar ama herhalde normaldir kimbilir neler yapıyor içerde oğluş,☺ Biz de haftaya çıkarız gibi geliyor artık inşallah
Doktora göre değişiyor kuzum ben 32 den beri haftalık gidiyorumYa 2.500ü geçti kesinmaşallah doktor hangi haftadan itibaren daha sık görmeye başlıyor. Benim şuan 29. Haftaya giricem randevular 1 ayda bir acaba sonra sıklaşır mı? Özledim bebeği hareketleri olmasa merak ediyorum napıyor diye
Kuzum bebis ne kadar olmuss
Ultrason her zaman kesin sonuç vermiyor gerçekten. Arkadaşımın doğuma 10 gün kala 2750 ydi. ölçümü hep bir hafta on gün geriden geliyodu ama 3380 doğdu. Arkadaşımın eltisi 2-3 gün önce doğum yaptı doğuma girerken 3100 demişler 3600 doğmuşHiç bakmadım diğer gruplara 100-200 gr belki etkileyebilir ama bilemiyorum az olmasında
Evet canım çok şükür 29 iken buralara gelmek bile benim için çok güzeldi inşAllah şu 2 haftayıda sıkıntısız geçiririm
Hepimizin inşAllah canım
Sıkma canını kuzum seçenek olmaması kötü olmuş evet haklısın ama sağlıkla kavuşun da önemli olan o hayırlısı böyledir belki deCok moralım bozuk ya , hastanede spınal yapılmıyormuş aglıcam oturup
Canım yalnısim varsa düzelt ama senin sanırım 30 larin başında bebisin gelme durumu fln vardı hastahanede yattın.Yine seminere iyi başlamışsın suan çok yorucu valla ben de dayanamayacağımBende zorlandım. Bugün doktorumda söyledi. Sadece seminere katılacağım. Derse girmeyeceğim. Sınıf sınıf gezemem valla her teneffüs. Zaten dr da izin vermedibende 35+3üm
Cok moralım bozuk ya , hastanede spınal yapılmıyormuş aglıcam oturup
Bizimki 2.460 oldu bugün nasıl sevindim persembeye kadar emzirmeyi denemeyelim yorulmasin dedi doktor bend eiyi olsun önemli değil dedim yemis içmiş yatiyordu bizimkiBizim çıkışımız beslenmeye kalmış artık ☺ Çok şükür ciğerlerimiz toparladıDüzenli emmeye, biberon almaya başladığında taburcu olacağız Allah'ın izniyle
inşallah canim benim sağolasınGünaydın kızlar
atatalya güzel haberlerine çok sevindim canım çok az kaldı bugün yarın kavuşursunuz artık Aytanesii ile beraber inşallah
@Satilucky daha iyisindir inşallah canım şimdi
Ben de dün biraz kötü oldum öğleden sonra bütün gün yatmakla geçti. Bir anda aşağıda tam vajinada çok fena baskı hissettim daha öncekiler gibi değildi sanki bir şey tak diye düşüp oraya sıkıştı gibi oldu bir an aklım çıktı yatınca geçti neyseki bebek hareketinde de azalma falan olmadı o yüzden acile gitmedim
Şimdi de yine ayağa kalkınca eskiye nazaran aşağıda daha çok baskı hissediyorum sanki bakalım bu kontrolde doktor ne diyecek umarım ters bir durum oluşmamıştır
Bencede hiç üzülmeCanım bozma moralini.
Spinal diye girip, genele dönen çok var zaten. İlk gebeliğinde olmamış ama bunda olabilirdi, öyle düşün.
Sen ve bebek sağlıkla atlatın en önemlisi bu.
Sıkma canını kuzum seçenek olmaması kötü olmuş evet haklısın ama sağlıkla kavuşun da önemli olan o hayırlısı böyledir belki de
Canım bozma moralini.
Spinal diye girip, genele dönen çok var zaten. İlk gebeliğinde olmamış ama bunda olabilirdi, öyle düşün.
Sen ve bebek sağlıkla atlatın en önemlisi bu.
Bencede hiç üzülmePapatyamaviss hastahaneden sağlıkla çıkıp evinize gelin önemli olan o bazen her planımız tutmuyor işte önemli olan kolaylıkla olsun sonu güzel gelsin inşallah canım
Canim bukadar uzulme bebeginede yansiyorİyi bi ağladım hala ağlayasım var kendimi sez anca ikna etmiştim spinal olacak hemen gorucem en azından bebeğimi diye
Şimdi göremicem ne zaman ayılcam nasıl olcak
Direk bayılmalı etmeli genel
Korkularımın hepsi olduğu gibi geri geldi
Doktora gıdesım bıle yok suan
İyi bi ağladım hala ağlayasım var kendimi sez anca ikna etmiştim spinal olacak hemen gorucem en azından bebeğimi diye
Şimdi göremicem ne zaman ayılcam nasıl olcak
Direk bayılmalı etmeli genel
Korkularımın hepsi olduğu gibi geri geldi
Doktora gıdesım bıle yok suan
Yok canım iyi gayet
Nst gayet iyi ultrason da korkulacak bir gerilik göremedim ben perinatoloji daha iyi değerlendirir içini rahatlatır kesin boşuna ağlayıp kendini üzmeKızlar moralim çok bozuk, ağlıyorum durup durup. doktor 2 hafta gerilik ölçtü, daha önce detaylı usg için gittiğim perinatolog profesöre randevu aldırdı, akşam 18:30da ona gidicem. dualarınızda bana ve kızçeme de yer verirseniz çok mutlu olurumanlayan anneler için ultrason ve nst sonuçlarını ekliyorum, sat’a göre bugün 34+4üz. yorum yaparsanız sevinirim Eki Görüntüle 3297016 Eki Görüntüle 3297017
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?