2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım en fazla bebek yerleşmiş olabilir ters bir şey olmaz bahsettiklerindrn korkma dinlen çok ağrın varsa parol al

Bence de ultrasonda korkulacak bir gerilik yok genetiksel olarak minyondur belki kalbimden tüm dualarımı ve iyi dileklerimi gönderiyorum, umarım çok güzel şeyler duyarsın . Bize de yaz olur mu

Ben mayıs papatyalarından papatya yağı yapmıştım bacak ağrılarına iyi geliyor. Aromaterapi yağı olarak alıp doktoruna sorup bir dene istersen canım.
Olur danışayım ben sağol canım
Aynen tam bu tarif ettiğin gibi dün gece 2 yastık koyup dayadım anca uyuyakalmışım bir gün önce buz koydum ay çok yoruyor beni Kramp şeklinde değil huzursuz bacak sendromu gibi napsam hafif bir sızlama ağrı can sıkıcı bir ağrı
İyi misin şimdi kaç haftalıktın canım

Ay keşke böyle birşey benimde başıma gelse benim doktor en fazla 100 gr oynar daha oynamaz dedi bana

Cok moralım bozuk ya , hastanede spınal yapılmıyormuş aglıcam oturup
Devlet hastanesi diye mi neden öyleymiş ki Başka hastaneye gidemez misin

Bpd ve fl haftasıyla uyumlu gibi ac sadece karın çevresi geri çıkmış benimkide öyle yani bazen bir hafta geri çıkıyor doktorum bana gerilik var demedi sende minyonsun 4 kilo doğuramazsın ki zaten dedi ama belki perinatologa muayene olsan için rahatlar belki de rahatlatır seni duamız sizinle

MaşAllah minnoşa

Cok moralım bozuk ya , hastanede spınal yapılmıyormuş aglıcam oturup
Sağlık olsun kuzum ya napalım belki de hayırlısı böyledir. Farklı hastane seçeneğin varsa belki onu değerlendirebilirsin. Siz iyi olun da her şey yoluna girer kendini üzüp strese sokma
Her cihazla doppler bakılamıyor sanırım benim görüş aldığım 2. Bir doktor vardı o beni radyoloğa yönlendirmişti bir hafta gerilik ölçtü diğer doktor dediğimde. Yeniden organ gelişimlerine ve dopplere bakıldı. Bebekte gelişim geriliği ölçüldüğünde bunun kan akımıyla ilgili olup olmadığına bakıyorlar. Benim uterin arter direncim vardı sonradan düzeldi mesela. Eminim seninki de organ gelişimi düzeyinde normal çıkacak. Düzenli takip isteyecek. Bebekte 3 haftaya kadar olan geriliğe müdahale edilmiyor. İnşallah her şey yolunda gidecek kuzum

Bende geçen hafta buna benzer birşey yaşadım doktor kasılmayla beraber kafasını bastırmış olabilceğini söyledi sonra kafası ve kanal arasındaki mesafeyi ölçtü normal dedi belki öyle birşey oldu seninde kontrolün ne zamandı
Bu arada gerçekten Satilucky den haber var mı

Canım en fazla bebek yerleşmiş olabilir ters bir şey olmaz bahsettiklerindrn korkma dinlen çok ağrın varsa parol al
İnşallah canım ağrım falan yok sadece baskı hissi oluyor biraz daha fazla yarın ya da öbür gün kontrole gideceğim zaten normaldir inşallah Dediğin gibi
Dün güncelleme alma günüydü bana mide yanması da merhaba dedi cayır cayır yanıyorum şu an

Yarın ya da cuma canım eşimin işlerine göre ne zaman müsait olursa artık ama en geç cuma gideceğim yarın olmazsa bile
Benimkinin baş aşağıda zaten dediğin gibi iyice bastırdı o an belki de anlık bir şeydi çünkü yatınca geçti hemen çok şükür Devam etmediği için panik yapmadım sonra önemsiz bir şeydir umarım

Evet ben de merak ediyorum Satilucky yi geçmişi çok detaylı okuyamadım ama sonrasında bir şey yazmamış sanırım iyidir yoğunluktan bakamamıştır umarım

Bence kötü birşey yoktur canım baskılar artıyor hafta arttıkça doktor ne diyecek bakalım sorun olmasında

Papatyamaviss in oğlunda doğuma doğru 3 haftaya çıkmış diye hatırlıyorum gerilik ve sağ Salim gayet düzel sağlıklı şekilde doğum yapmış canım kendisi de yazar zaten
İnsanın elinde olmuyor biliyorum üzülmemek ama başka bir durum yoksa ölçümlere göre kendini harap etme sağlığı yerinde olsun doğduktan sonra toparlar inşallah perinatolog güzel şeyler söyler rahatlatır seni

Ben çokta minyon sayılmam belki de ondan görünmemi istedi, akşamı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne diyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…