- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Canım en fazla bebek yerleşmiş olabilir ters bir şey olmaz bahsettiklerindrn korkma dinlen çok ağrın varsa parol alGünaydın kızlar
@atatalya güzel haberlerine çok sevindim canım çok az kaldı bugün yarın kavuşursunuz artık @Aytanesii ile beraber inşallah
Satilucky daha iyisindir inşallah canım şimdi
Ben de dün biraz kötü oldum öğleden sonra bütün gün yatmakla geçti. Bir anda aşağıda tam vajinada çok fena baskı hissettim daha öncekiler gibi değildi sanki bir şey tak diye düşüp oraya sıkıştı gibi oldu bir an aklım çıktı yatınca geçti neyseki bebek hareketinde de azalma falan olmadı o yüzden acile gitmedim
Şimdi de yine ayağa kalkınca eskiye nazaran aşağıda daha çok baskı hissediyorum sanki bakalım bu kontrolde doktor ne diyecek umarım ters bir durum oluşmamıştır
İnşallah, çok teşekkür ederim yorumun içinNst gayet iyi ultrason da korkulacak bir gerilik göremedim ben perinatoloji daha iyi değerlendirir içini rahatlatır kesin boşuna ağlayıp kendini üzme
Söyledik bacım aslında amaBunu bana daha once soylemeliydinizz
O zaman ben kacirdim demek ki neyse saglik olsunSöyledik bacım aslında ama
Bence de ultrasonda korkulacak bir gerilik yok genetiksel olarak minyondur belkiKızlar moralim çok bozuk, ağlıyorum durup durup. doktor 2 hafta gerilik ölçtü, daha önce detaylı usg için gittiğim perinatolog profesöre randevu aldırdı, akşam 18:30da ona gidicem. dualarınızda bana ve kızçeme de yer verirseniz çok mutlu olurumanlayan anneler için ultrason ve nst sonuçlarını ekliyorum, sat’a göre bugün 34+4üz. yorum yaparsanız sevinirim Eki Görüntüle 3297016 Eki Görüntüle 3297017
Olur danışayım ben sağol canımBen mayıs papatyalarından papatya yağı yapmıştım bacak ağrılarına iyi geliyor. Aromaterapi yağı olarak alıp doktoruna sorup bir dene istersen canım.
Aynen tam bu tarif ettiğin gibi dün gece 2 yastık koyup dayadım anca uyuyakalmışım bir gün önce buz koydum ay çok yoruyor beniGeçen gün ilk defa beni o kadar rahatsız edecek kadar yaşadım resmen bacaklarımın canı sıkılıyordu. Salladım, yürüyüş yaptım evde, yastıkla destekledim yok olmadı. En son uyuyakalmışım kendisi geçmiş ☹
Kramp şeklinde değil huzursuz bacak sendromu gibi napsam hafif bir sızlama ağrı can sıkıcı bir ağrıBacak ağrılarına en iyi masaj gelir ama her gece çekiyorsan, her gece eşini uyandırıp ne kadar yaptırabilirsin bilmiyorum.
Kramp şeklinde değilse, biraz yürümeyi mi denesen acaba? Hareket belki iyi gelir.
Bende karın kasılmalarından uyuyamıyorum. Geriliyor, geriliyor, geriliyor..
Tamam haber etEşime attım topu gidelim mi Napalım diye sanırsam gidecek gibiyiz Du bakalım belli de olmaz
Ay keşke böyle birşey benimde başıma gelseUltrason her zaman kesin sonuç vermiyor gerçekten. Arkadaşımın doğuma 10 gün kala 2750 ydi. ölçümü hep bir hafta on gün geriden geliyodu ama 3380 doğdu. Arkadaşımın eltisi 2-3 gün önce doğum yaptı doğuma girerken 3100 demişler 3600 doğmuş
Devlet hastanesi diye mi neden öyleymiş kiCok moralım bozuk ya , hastanede spınal yapılmıyormuş aglıcam oturup
Başka hastaneye gidemez misinİyi bi ağladım hala ağlayasım var kendimi sez anca ikna etmiştim spinal olacak hemen gorucem en azından bebeğimi diye
Şimdi göremicem ne zaman ayılcam nasıl olcak
Direk bayılmalı etmeli genel
Korkularımın hepsi olduğu gibi geri geldi
Doktora gıdesım bıle yok suan
Bpd ve fl haftasıyla uyumlu gibi ac sadece karın çevresi geri çıkmış benimkide öyle yani bazen bir hafta geri çıkıyor doktorum bana gerilik var demedi sende minyonsun 4 kilo doğuramazsın ki zaten dedi ama belki perinatologa muayene olsan için rahatlar belki de rahatlatır seniKızlar moralim çok bozuk, ağlıyorum durup durup. doktor 2 hafta gerilik ölçtü, daha önce detaylı usg için gittiğim perinatolog profesöre randevu aldırdı, akşam 18:30da ona gidicem. dualarınızda bana ve kızçeme de yer verirseniz çok mutlu olurumanlayan anneler için ultrason ve nst sonuçlarını ekliyorum, sat’a göre bugün 34+4üz. yorum yaparsanız sevinirim Eki Görüntüle 3297016 Eki Görüntüle 3297017
MaşAllah minnoşaBizimki 2.460 oldu bugün nasıl sevindim persembeye kadar emzirmeyi denemeyelim yorulmasin dedi doktor bend eiyi olsun önemli değil dedim yemis içmiş yatiyordu bizimkimaşallah sizde emmeye basladiniz benimki ekiyor ama yoruluyor diye bekleyelim dedi doktoru ne tatlilar ya dün yine hışır örtü sermişler karninda benek benek alerji baslamiş süreklide sôyluyorum doktoruna dedim pamuklu sermişler
inşallah canim benim sağolasın
Ben 33 girdim geçen hafta kontrol vardı bana 2 haftada bir denildiDoktora göre değişiyor kuzum ben 32 den beri haftalık gidiyorum
Sağlık olsun kuzum ya napalım belki de hayırlısı böyledir. Farklı hastane seçeneğin varsa belki onu değerlendirebilirsin. Siz iyi olun da her şey yoluna girer kendini üzüp strese sokmaCok moralım bozuk ya , hastanede spınal yapılmıyormuş aglıcam oturup
Her cihazla doppler bakılamıyor sanırım benim görüş aldığım 2. Bir doktor vardı o beni radyoloğa yönlendirmişti bir hafta gerilik ölçtü diğer doktor dediğimde. Yeniden organ gelişimlerine ve dopplere bakıldı. Bebekte gelişim geriliği ölçüldüğünde bunun kan akımıyla ilgili olup olmadığına bakıyorlar. Benim uterin arter direncim vardı sonradan düzeldi mesela. Eminim seninki de organ gelişimi düzeyinde normal çıkacak. Düzenli takip isteyecek. Bebekte 3 haftaya kadar olan geriliğe müdahale edilmiyor. İnşallah her şey yolunda gidecek kuzumKızlar moralim çok bozuk, ağlıyorum durup durup. doktor 2 hafta gerilik ölçtü, daha önce detaylı usg için gittiğim perinatolog profesöre randevu aldırdı, akşam 18:30da ona gidicem. dualarınızda bana ve kızçeme de yer verirseniz çok mutlu olurumanlayan anneler için ultrason ve nst sonuçlarını ekliyorum, sat’a göre bugün 34+4üz. yorum yaparsanız sevinirim Eki Görüntüle 3297016 Eki Görüntüle 3297017
Bende geçen hafta buna benzer birşey yaşadım doktor kasılmayla beraber kafasını bastırmış olabilceğini söyledi sonra kafası ve kanal arasındaki mesafeyi ölçtü normal dedi belki öyle birşey oldu seninde kontrolün ne zamandıGünaydın kızlar
@atatalya güzel haberlerine çok sevindim canım çok az kaldı bugün yarın kavuşursunuz artık @Aytanesii ile beraber inşallah
Satilucky daha iyisindir inşallah canım şimdi
Ben de dün biraz kötü oldum öğleden sonra bütün gün yatmakla geçti. Bir anda aşağıda tam vajinada çok fena baskı hissettim daha öncekiler gibi değildi sanki bir şey tak diye düşüp oraya sıkıştı gibi oldu bir an aklım çıktı yatınca geçti neyseki bebek hareketinde de azalma falan olmadı o yüzden acile gitmedim
Şimdi de yine ayağa kalkınca eskiye nazaran aşağıda daha çok baskı hissediyorum sanki bakalım bu kontrolde doktor ne diyecek umarım ters bir durum oluşmamıştır
İnşallah canımCanım en fazla bebek yerleşmiş olabilir ters bir şey olmaz bahsettiklerindrn korkma dinlen çok ağrın varsa parol al
Yarın ya da cuma canım eşimin işlerine göre ne zaman müsait olursa artık ama en geç cuma gideceğim yarın olmazsa bileBende geçen hafta buna benzer birşey yaşadım doktor kasılmayla beraber kafasını bastırmış olabilceğini söyledi sonra kafası ve kanal arasındaki mesafeyi ölçtü normal dedi belki öyle birşey oldu seninde kontrolün ne zamandı
Bu arada gerçektenSatilucky den haber var mı
İnşallah canımBence de ultrasonda korkulacak bir gerilik yok genetiksel olarak minyondur belkikalbimden tüm dualarımı ve iyi dileklerimi gönderiyorum, umarım çok güzel şeyler duyarsın . Bize de yaz olur mu
Bence kötü birşey yoktur canım baskılar artıyor hafta arttıkça doktor ne diyecek bakalımYarın ya da cuma canım eşimin işlerine göre ne zaman müsait olursa artık ama en geç cuma gideceğim yarın olmazsa bile
Benimkinin baş aşağıda zaten dediğin gibi iyice bastırdı o an belki de anlık bir şeydi çünkü yatınca geçti hemen çok şükürDevam etmediği için panik yapmadım sonra önemsiz bir şeydir umarım
Evet ben de merak ediyorumSatilucky yi geçmişi çok detaylı okuyamadım ama sonrasında bir şey yazmamış sanırım iyidir yoğunluktan bakamamıştır umarım
Kızlar moralim çok bozuk, ağlıyorum durup durup. doktor 2 hafta gerilik ölçtü, daha önce detaylı usg için gittiğim perinatolog profesöre randevu aldırdı, akşam 18:30da ona gidicem. dualarınızda bana ve kızçeme de yer verirseniz çok mutlu olurumanlayan anneler için ultrason ve nst sonuçlarını ekliyorum, sat’a göre bugün 34+4üz. yorum yaparsanız sevinirim Eki Görüntüle 3297016 Eki Görüntüle 3297017
Ben çokta minyon sayılmam belki de ondan görünmemi istedi, akşamı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne diyecek diyeBpd ve fl haftasıyla uyumlu gibi ac sadece karın çevresi geri çıkmış benimkide öyle yani bazen bir hafta geri çıkıyor doktorum bana gerilik var demedi sende minyonsun 4 kilo doğuramazsın ki zaten dedi ama belki perinatologa muayene olsan için rahatlar belki de rahatlatır seniduamız sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?