- 2 Şubat 2023
- 304
- 583
- 33
Ay hadi inşallah canımSağlık olsun kuzum ya napalım belki de hayırlısı böyledir. Farklı hastane seçeneğin varsa belki onu değerlendirebilirsin. Siz iyi olun da her şey yoluna girer kendini üzüp strese sokma
Her cihazla doppler bakılamıyor sanırım benim görüş aldığım 2. Bir doktor vardı o beni radyoloğa yönlendirmişti bir hafta gerilik ölçtü diğer doktor dediğimde. Yeniden organ gelişimlerine ve dopplere bakıldı. Bebekte gelişim geriliği ölçüldüğünde bunun kan akımıyla ilgili olup olmadığına bakıyorlar. Benim uterin arter direncim vardı sonradan düzeldi mesela. Eminim seninki de organ gelişimi düzeyinde normal çıkacak. Düzenli takip isteyecek. Bebekte 3 haftaya kadar olan geriliğe müdahale edilmiyor. İnşallah her şey yolunda gidecek kuzum
Aa öyle mi, rabbim sağlıkla doğmalarını büyümelerini nasip etsin inşallah hepimizedePapatyamaviss in oğlunda doğuma doğru 3 haftaya çıkmış diye hatırlıyorum gerilik ve sağ Salim gayet düzel sağlıklı şekilde doğum yapmış canım kendisi de yazar zaten
İnsanın elinde olmuyor biliyorum üzülmemek ama başka bir durum yoksa ölçümlere göre kendini harap etme sağlığı yerinde olsun doğduktan sonra toparlar inşallahperinatolog güzel şeyler söyler rahatlatır seni
Papatyamaviss in oğlunda doğuma doğru 3 haftaya çıkmış diye hatırlıyorum gerilik ve sağ Salim gayet düzel sağlıklı şekilde doğum yapmış canım kendisi de yazar zaten
İnsanın elinde olmuyor biliyorum üzülmemek ama başka bir durum yoksa ölçümlere göre kendini harap etme sağlığı yerinde olsun doğduktan sonra toparlar inşallahperinatolog güzel şeyler söyler rahatlatır seni
İnşAllah için rahatlar bence kötü birşey çıkmayacakBen çokta minyon sayılmam belki de ondan görünmemi istedi, akşamı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne diyecek diye
Spinal yoksa ne yapılıyor canım? Genel mi?Cok moralım bozuk ya , hastanede spınal yapılmıyormuş aglıcam oturup
Hafta hafta artıcak gibi deseneGeçen haftakine göre değişik çıktı 20 ydi geçen hafta
Emzirmeye başlayınca başta biraz kilo veriyor zaten canım bizimki 2445 olmuştu 2350 ye düştü. Neden dedim. Yiyip içip yatıyordu şimdi emerken kasları daha çok çalışıyor normal dedi hemşire. Bir de gücü yoktu sakindi, şimdi ortalığı inletiyormuşBizimki 2.460 oldu bugün nasıl sevindim persembeye kadar emzirmeyi denemeyelim yorulmasin dedi doktor bend eiyi olsun önemli değil dedim yemis içmiş yatiyordu bizimkimaşallah sizde emmeye basladiniz benimki ekiyor ama yoruluyor diye bekleyelim dedi doktoru ne tatlilar ya dün yine hışır örtü sermişler karninda benek benek alerji baslamiş süreklide sôyluyorum doktoruna dedim pamuklu sermişler
inşallah canim benim sağolasın
Canım hep diyoruz önemli olan bebişlerimizin sağlığı, bugün onunla ilgili aksi bi haber almadın herşey yolunda ne güzel. Bak benim 1 ay olacak daha sarıp sarmalayamadım bebeğimi. Azcık gecikmeli alacaksın göğsüne ama öyle aman aman bi süre farkı olacağını sanmıyorum. Ben odaya çıktığımda eşim daha bebeğin yoğun bakım işlerini bitirip gelememişti. Taş çatlasın 1 saat rötarlı göreceksin kızını, olsun varsın. Böyle şeylere sıkma canını, sen bize hep olumlu konuşuyorsun kendine gelince koyvermek yok ☺ Her şey güzel olacakİyi bi ağladım hala ağlayasım var kendimi sez anca ikna etmiştim spinal olacak hemen gorucem en azından bebeğimi diye
Şimdi göremicem ne zaman ayılcam nasıl olcak
Direk bayılmalı etmeli genel
Korkularımın hepsi olduğu gibi geri geldi
Doktora gıdesım bıle yok suan
Benım oğlumun da boyleydı kuzummm cok stres olma randevunu bekleKızlar moralim çok bozuk, ağlıyorum durup durup. doktor 2 hafta gerilik ölçtü, daha önce detaylı usg için gittiğim perinatolog profesöre randevu aldırdı, akşam 18:30da ona gidicem. dualarınızda bana ve kızçeme de yer verirseniz çok mutlu olurumanlayan anneler için ultrason ve nst sonuçlarını ekliyorum, sat’a göre bugün 34+4üz. yorum yaparsanız sevinirim Eki Görüntüle 3297016 Eki Görüntüle 3297017
Bence de sorun yok hemen sıkma canını. Aslında değerlerin ortalamasına göre 33+4 1 hafta geride gibi burda. Sadece kilosu düşük anladığım kadarıyla. Git bakalım diğer doktora da ama içini ferah tut , kötü düşünmeKızlar moralim çok bozuk, ağlıyorum durup durup. doktor 2 hafta gerilik ölçtü, daha önce detaylı usg için gittiğim perinatolog profesöre randevu aldırdı, akşam 18:30da ona gidicem. dualarınızda bana ve kızçeme de yer verirseniz çok mutlu olurumanlayan anneler için ultrason ve nst sonuçlarını ekliyorum, sat’a göre bugün 34+4üz. yorum yaparsanız sevinirim Eki Görüntüle 3297016 Eki Görüntüle 3297017
Canim bukadar uzulme bebeginede yansiyor
Baska hastaneye gitme ihtimalin varmi peki
Acaba baska bir hastane imkanı var mi bulunduğunuz yerde? Varsa bence başkalarına da dogum icin sorulup en azından bilgi alınabilir. Kontrollere orda devam edip, dogumu belki baska yerde yaparsın.
Devlet hastanesi diye mi neden öyleymiş ki
Başka hastaneye gidemez misin
Spinal yoksa ne yapılıyor canım? Genel mi?
Satilucky canım nasıl oldun ?
Papatyamaviss kuzum bak bir şekilde işler ters gidiyor ama sonu güzel oluyor. Vardır bir hayır diyelim. Belki spinal şansın olsa bile genel almak zorunda kalabilirdin. Üzülme lütfen
G Gokyuzumavis evet canım 31lerde bi maceramız oldu. İnanki ben de çok zorlanıyorum ama işte yeni tayin oldum bu okula ortamı görmek istedim açıkçası. Kaldı 2 gün diye devam ediyorum. Bari bu 1 haftayı ekleteyim iznime
Başka hastane şansım yok yanı devlet olarak devam ettığım için yok yoksa ozel hastaneler mevcut tabiCanım hep diyoruz önemli olan bebişlerimizin sağlığı, bugün onunla ilgili aksi bi haber almadın herşey yolunda ne güzel. Bak benim 1 ay olacak daha sarıp sarmalayamadım bebeğimi. Azcık gecikmeli alacaksın göğsüne ama öyle aman aman bi süre farkı olacağını sanmıyorum. Ben odaya çıktığımda eşim daha bebeğin yoğun bakım işlerini bitirip gelememişti. Taş çatlasın 1 saat rötarlı göreceksin kızını, olsun varsın. Böyle şeylere sıkma canını, sen bize hep olumlu konuşuyorsun kendine gelince koyvermek yok ☺ Her şey güzel olacak
Biz pamukçuyuz bizde yastık da pamuk da çokKız memlekette yastık bırakmamışsın maşallah
Amin canım inşallahBaşka hastane şansım yok yanı devlet olarak devam ettığım için yok yoksa ozel hastaneler mevcut tabi
Şimdilik birazdaha iyiyim kendimi yine bişeylere şartlamışım ister istemez beni biraz sarstı , bıraz travmalı bır doğum geçmişim olduğu için çok fazla hassasım sezeryandan zaten korkuyordum normal ıstıyordum olmadı maddı olarak kı yıne olmayabılırdı bunu geçtim en azından spınal olup olaya direk dahil olurum diye düşündüm hep ister istemez kendımı ona odakladım yanlış yaptım
atatalya cok haklısın kuzum kızım sağlıkla dünyaya gelsin herhangi bir sorun vs bişey olmasın , geleceği şekil genel spınal normal ne ise sağlıkla kucağıma alayım amin
İyi bari canımBiz pamukçuyuz bizde yastık da pamuk da çok
İleri seviyede olanlara ameliyatla kapak tamiri falan yapılıyor ama anneme stres yapma, ağır spor, dalış ve paraşüt sporları yasak vs diye öneriler vermiş sadece. Bir de demiri düşük diye demir hapı vermiş. Kan yetersizliği demir eksikliği olursa kalp daha çok çalışıp yorulur göğüs ağrısı olur demiş.Cok gecmis olsun cnm
Ben hipotansiyonun tehlikeli oldugunu hic duymamistim
Ama kalbinde delik varsa o baska
Bunca yil nasil bulamamislar, turkiyede 44 senede buldularsa burda 74 senede bulamazlar
Tedavi olarak ne verdiler peki annene
Geçmiş olsun canım ben bu konuyu kaçırdım galiba Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallahİleri seviyede olanlara ameliyatla kapak tamiri falan yapılıyor ama anneme stres yapma, ağır spor, dalış ve paraşüt sporları yasak vs diye öneriler vermiş sadece. Bir de demiri düşük diye demir hapı vermiş. Kan yetersizliği demir eksikliği olursa kalp daha çok çalışıp yorulur göğüs ağrısı olur demiş.
Demek ki anneminki o kadar ileri değil. 5 kişiden birinin kalbi delik olurmuş zaten ama boyutu önemli, hayatı etkilemiyorsa dokunmuyorlar. Kalpteki açıklık boyutu büyük olanlar kilo alamıyor, ten renkleri bile anormal oluyor esmer desen değil sarı desen değil. Detaylı bir kardiyoloji muayenesi istiyorum demek lazım demek ki.
Çok geçmiş olsun benim başıma gelmediği için bilemiyorum ama inşallah hemencik geçer.. Yerleşiyorsa falan o yüzden mi oluyor acaba diye düşündüm eski mesajlardan hatırlayamadım pozisyonunuAğrım hala geçmedi, gece 2-3 saat dalmışım. Uyandığımdan beri yine var. Adım atarken özellikle sanki bacağımın arasında bıçak var gibi oluyor çok tuhaf bir his :/ kasıktan genitalin ortasına kadar bıçak saplanıyor. Bunu başka yaşayan oldu mu?
Hastaneye gitmedim eşlik eden başka bir şey olmadığı için uzanıyorum, çünkü ne artıyor ne azalıyor. Gün içinde geçmez ve artarsa acile giderim bi :/
Canım belki de Spinal diye ilerleyecekti ama sonradan genele dönecekti belki çoğumuzun da böyle olacak bilmiyoruz ki bunlar da hani bir seçenek çünkü daha iyi hissetmene sevindim açıkçasıBaşka hastane şansım yok yanı devlet olarak devam ettığım için yok yoksa ozel hastaneler mevcut tabi
Şimdilik birazdaha iyiyim kendimi yine bişeylere şartlamışım ister istemez beni biraz sarstı , bıraz travmalı bır doğum geçmişim olduğu için çok fazla hassasım sezeryandan zaten korkuyordum normal ıstıyordum olmadı maddı olarak kı yıne olmayabılırdı bunu geçtim en azından spınal olup olaya direk dahil olurum diye düşündüm hep ister istemez kendımı ona odakladım yanlış yaptım
atatalya cok haklısın kuzum kızım sağlıkla dünyaya gelsin herhangi bir sorun vs bişey olmasın , geleceği şekil genel spınal normal ne ise sağlıkla kucağıma alayım amin
İnşallah canımBence de sorun yok hemen sıkma canını. Aslında değerlerin ortalamasına göre 33+4 1 hafta geride gibi burda. Sadece kilosu düşük anladığım kadarıyla. Git bakalım diğer doktora da ama içini ferah tut , kötü düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?