2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay hadi inşallah canım

Aa öyle mi, rabbim sağlıkla doğmalarını büyümelerini nasip etsin inşallah hepimizede inşallah bakalım akşamı iple çekiyorum

Satilucky canım nasıl oldun ?
Papatyamaviss kuzum bak bir şekilde işler ters gidiyor ama sonu güzel oluyor. Vardır bir hayır diyelim. Belki spinal şansın olsa bile genel almak zorunda kalabilirdin. Üzülme lütfen
G Gokyuzumavis evet canım 31lerde bi maceramız oldu. İnanki ben de çok zorlanıyorum ama işte yeni tayin oldum bu okula ortamı görmek istedim açıkçası. Kaldı 2 gün diye devam ediyorum. Bari bu 1 haftayı ekleteyim iznime

Emzirmeye başlayınca başta biraz kilo veriyor zaten canım bizimki 2445 olmuştu 2350 ye düştü. Neden dedim. Yiyip içip yatıyordu şimdi emerken kasları daha çok çalışıyor normal dedi hemşire. Bir de gücü yoktu sakindi, şimdi ortalığı inletiyormuş Eve gelene kadar 2,5 olsa iyi olacak

Canım hep diyoruz önemli olan bebişlerimizin sağlığı, bugün onunla ilgili aksi bi haber almadın herşey yolunda ne güzel. Bak benim 1 ay olacak daha sarıp sarmalayamadım bebeğimi. Azcık gecikmeli alacaksın göğsüne ama öyle aman aman bi süre farkı olacağını sanmıyorum. Ben odaya çıktığımda eşim daha bebeğin yoğun bakım işlerini bitirip gelememişti. Taş çatlasın 1 saat rötarlı göreceksin kızını, olsun varsın. Böyle şeylere sıkma canını, sen bize hep olumlu konuşuyorsun kendine gelince koyvermek yok ☺ Her şey güzel olacak

Benım oğlumun da boyleydı kuzummm cok stres olma randevunu bekle

Bence de sorun yok hemen sıkma canını. Aslında değerlerin ortalamasına göre 33+4 1 hafta geride gibi burda. Sadece kilosu düşük anladığım kadarıyla. Git bakalım diğer doktora da ama içini ferah tut , kötü düşünme

Canim bukadar uzulme bebeginede yansiyor
Baska hastaneye gitme ihtimalin varmi peki

Acaba baska bir hastane imkanı var mi bulunduğunuz yerde? Varsa bence başkalarına da dogum icin sorulup en azından bilgi alınabilir. Kontrollere orda devam edip, dogumu belki baska yerde yaparsın.

Devlet hastanesi diye mi neden öyleymiş ki
Başka hastaneye gidemez misin

Spinal yoksa ne yapılıyor canım? Genel mi?

Başka hastane şansım yok yanı devlet olarak devam ettığım için yok yoksa ozel hastaneler mevcut tabi
Şimdilik birazdaha iyiyim kendimi yine bişeylere şartlamışım ister istemez beni biraz sarstı , bıraz travmalı bır doğum geçmişim olduğu için çok fazla hassasım sezeryandan zaten korkuyordum normal ıstıyordum olmadı maddı olarak kı yıne olmayabılırdı bunu geçtim en azından spınal olup olaya direk dahil olurum diye düşündüm hep ister istemez kendımı ona odakladım yanlış yaptım
atatalya cok haklısın kuzum kızım sağlıkla dünyaya gelsin herhangi bir sorun vs bişey olmasın , geleceği şekil genel spınal normal ne ise sağlıkla kucağıma alayım amin

Amin canım inşallah Emişme saati bekliyorum bende şimdi 12-13 arası ve 15-16 arası emzirme. Hastanede eve çok yakın değil , oğluş için 2 saat hastane etrafında takılıyorum ☺ Gezip alışveriş yapmayı da özlemişim sıcaktan bi yere çıkamıyordum , bana pahalıya patlayacak gibi bu durum

Cok gecmis olsun cnm
Ben hipotansiyonun tehlikeli oldugunu hic duymamistim
Ama kalbinde delik varsa o baska
Bunca yil nasil bulamamislar, turkiyede 44 senede buldularsa burda 74 senede bulamazlar
Tedavi olarak ne verdiler peki annene
İleri seviyede olanlara ameliyatla kapak tamiri falan yapılıyor ama anneme stres yapma, ağır spor, dalış ve paraşüt sporları yasak vs diye öneriler vermiş sadece. Bir de demiri düşük diye demir hapı vermiş. Kan yetersizliği demir eksikliği olursa kalp daha çok çalışıp yorulur göğüs ağrısı olur demiş.

Demek ki anneminki o kadar ileri değil. 5 kişiden birinin kalbi delik olurmuş zaten ama boyutu önemli, hayatı etkilemiyorsa dokunmuyorlar. Kalpteki açıklık boyutu büyük olanlar kilo alamıyor, ten renkleri bile anormal oluyor esmer desen değil sarı desen değil. Detaylı bir kardiyoloji muayenesi istiyorum demek lazım demek ki.

Geçmiş olsun canım ben bu konuyu kaçırdım galiba Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun benim başıma gelmediği için bilemiyorum ama inşallah hemencik geçer.. Yerleşiyorsa falan o yüzden mi oluyor acaba diye düşündüm eski mesajlardan hatırlayamadım pozisyonunu

Canım belki de Spinal diye ilerleyecekti ama sonradan genele dönecekti belki çoğumuzun da böyle olacak bilmiyoruz ki bunlar da hani bir seçenek çünkü daha iyi hissetmene sevindim açıkçası linoşumuz sağlıklı gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…