2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ohhhh emişşin emişinnn bol bol sonrada birlikte gezin Paşamla

Papatyamaviss terzi kendi söküğünü dikemez hesabı sende kendine gelince bocalıyorsun kuzum sağ salim kucağımıza alalım da 9 ay beklemişiz 1 saat beklemek koymaz yeterki sağlıklı olsunlar
Amin kuzum ama bak kılosu 9 gun önceden az söylediler ona takılmadım oyle deme

Ağlamak iyi geldi diyelim değiştiremeyeceğim bişey için çok yıpratamam kendimi napalım böyle ilerlemesi gerekiyor demekki Sağlıkla gelsin Linoşumuz dediğin gibi , Amin

Amin canım, yeter ki sağlıkla gelsin küçük kuzu genel ile de ilgili olumlu yorumlar vardı geçen yazmıştım hatırlarsın belki..sonradan sende iyi ki diyeceksin belki de.. iyi tarafından bakmak en güzeli canım

Papatyamaviss terzi kendi söküğünü dikemez hesabı sende kendine gelince bocalıyorsun kuzum sağ salim kucağımıza alalım da 9 ay beklemişiz 1 saat beklemek koymaz yeterki sağlıklı olsunlar

Ağlamak iyi geldi diyelim değiştiremeyeceğim bişey için çok yıpratamam kendimi napalım böyle ilerlemesi gerekiyor demekki Sağlıkla gelsin Linoşumuz dediğin gibi , Amin
Ben de Kolostrofobi nin dediğini dicektim herkes stres olurken nasıl rahatlatıyorsun ama kendim olunca bocaladın galiba, belki aplaman gerekiyordu, inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Şimdi ben de merak ettim Satilucky yi akşamdan beri yazmamış inşallah o da bebeği de iyidir

Hastanede aglıyormuş birkaçgündür

D dra21 Bearhug Papatyamaviss 1HANIM kızlar bir şekilde sabahı ettim ağrım hala var ve karnım çok sert işe geldim birazdan bi nst çektirmeyi düşünüyorum çalıştığım devletteki kadın doğumcu izindeymiş muayene olamadım ama nstyi kendi doktoruma atarım diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolundadır

Evet iyi yapmışsın bir nst ile baktır en kötü bütün karnın mı sert

En güzeli kuzum hastanede çalışmanın avantajı resmen kullan tabii inşallah güzel çıkar nst de

Sende az manyak değilsin haa var mı kafada kırık aşko bende var biraz çocuk içerde spor yapıyor diye düşünmedim değil mesela
Manyaktık mevcut
2680 di geçen hafta
2550 çıktı bu hafta
İkiside farklı doktor farklı cihaz normaldir
Birdahaki kontrolde belli olur az çok 15 inde gitmeyi düşünüyorum

Haber ver bizede kuzum ayakta olman da aktıf çalışır halde olmanda etkiliyordur

Aminnn canım toparlamaya çok sevindim bende çok tedirginim ama sonra senin gibi akışına bırakıyorum hayırlısı diyelim

Bana da at kuzum geçmiş olsin magnezyum al bol su iç doktor olmasa da boş serum taktir 1000 cc sf varsa iyi olir oda rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…