- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ohhhh emişşin emişinnn bol bol sonrada birlikte gezin PaşamlaAmin canım inşallahEmişme saati bekliyorum bende şimdi 12-13 arası ve 15-16 arası emzirme. Hastanede eve çok yakın değil , oğluş için 2 saat hastane etrafında takılıyorum ☺ Gezip alışveriş yapmayı da özlemişim sıcaktan bi yere çıkamıyordum , bana pahalıya patlayacak gibi bu durum
Amin kuzumPapatyamaviss terzi kendi söküğünü dikemez hesabı sende kendine gelince bocalıyorsun kuzum sağ salim kucağımıza alalım da 9 ay beklemişiz 1 saat beklemek koymaz yeterki sağlıklı olsunlar
Ağlamak iyi geldi diyelimCanım belki de Spinal diye ilerleyecekti ama sonradan genele dönecekti belki çoğumuzun da böyle olacak bilmiyoruz ki bunlar da hani bir seçenek çünkü daha iyi hissetmene sevindim açıkçasılinoşumuz sağlıklı gelsin
Amin canım, yeter ki sağlıkla gelsin küçük kuzuBaşka hastane şansım yok yanı devlet olarak devam ettığım için yok yoksa ozel hastaneler mevcut tabi
Şimdilik birazdaha iyiyim kendimi yine bişeylere şartlamışım ister istemez beni biraz sarstı , bıraz travmalı bır doğum geçmişim olduğu için çok fazla hassasım sezeryandan zaten korkuyordum normal ıstıyordum olmadı maddı olarak kı yıne olmayabılırdı bunu geçtim en azından spınal olup olaya direk dahil olurum diye düşündüm hep ister istemez kendımı ona odakladım yanlış yaptım
@atatalya cok haklısın kuzum kızım sağlıkla dünyaya gelsin herhangi bir sorun vs bişey olmasın , geleceği şekil genel spınal normal ne ise sağlıkla kucağıma alayım amin
Papatyamaviss terzi kendi söküğünü dikemez hesabı sende kendine gelince bocalıyorsun kuzum sağ salim kucağımıza alalım da 9 ay beklemişiz 1 saat beklemek koymaz yeterki sağlıklı olsunlar
Ben deAğlamak iyi geldi diyelimdeğiştiremeyeceğim bişey için çok yıpratamam kendimi napalım böyle ilerlemesi gerekiyor demekki Sağlıkla gelsin Linoşumuz dediğin gibi , Amin
Hastanede aglıyormuş birkaçgündürEmzirmeye başlayınca başta biraz kilo veriyor zaten canım bizimki 2445 olmuştu 2350 ye düştü. Neden dedim. Yiyip içip yatıyordu şimdi emerken kasları daha çok çalışıyor normal dedi hemşire. Bir de gücü yoktu sakindi, şimdi ortalığı inletiyormuşEve gelene kadar 2,5 olsa iyi olacak
Sende az manyak değilsin haa var mı kafada kırık aşkoAmin kuzumama bak kılosu 9 gun önceden az söylediler ona takılmadım oyle deme
Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolundadırD dra21Bearhug Papatyamaviss 1HANIM kızlar bir şekilde sabahı ettim ağrım hala var ve karnım çok sert işe geldim birazdan bi nst çektirmeyi düşünüyorum çalıştığım devletteki kadın doğumcu izindeymiş muayene olamadım ama nstyi kendi doktoruma atarım diye düşünüyorum
Bazen elimizde olmuyor aynen dediğin gibi rahatlamışsındır biraz canımAğlamak iyi geldi diyelimdeğiştiremeyeceğim bişey için çok yıpratamam kendimi napalım böyle ilerlemesi gerekiyor demekki Sağlıkla gelsin Linoşumuz dediğin gibi , Amin
Evet iyi yapmışsın bir nst ile baktır en kötü bütün karnın mı sertD dra21Bearhug Papatyamaviss 1HANIM kızlar bir şekilde sabahı ettim ağrım hala var ve karnım çok sert işe geldim birazdan bi nst çektirmeyi düşünüyorum çalıştığım devletteki kadın doğumcu izindeymiş muayene olamadım ama nstyi kendi doktoruma atarım diye düşünüyorum
Aaa snaa damı öyle dedilerAmin kuzumama bak kılosu 9 gun önceden az söylediler ona takılmadım oyle deme
En güzeli kuzum hastanede çalışmanın avantajı resmen kullan tabii inşallah güzel çıkar nst deD dra21Bearhug Papatyamaviss 1HANIM kızlar bir şekilde sabahı ettim ağrım hala var ve karnım çok sert işe geldim birazdan bi nst çektirmeyi düşünüyorum çalıştığım devletteki kadın doğumcu izindeymiş muayene olamadım ama nstyi kendi doktoruma atarım diye düşünüyorum
Manyaktık mevcutSende az manyak değilsin haa var mı kafada kırık aşkobende var biraz çocuk içerde spor yapıyor diye düşünmedim değil mesela
İvetAaa snaa damı öyle dediler
Haber ver bizede kuzum ayakta olman da aktıf çalışır halde olmanda etkiliyordurD dra21Bearhug Papatyamaviss 1HANIM kızlar bir şekilde sabahı ettim ağrım hala var ve karnım çok sert işe geldim birazdan bi nst çektirmeyi düşünüyorum çalıştığım devletteki kadın doğumcu izindeymiş muayene olamadım ama nstyi kendi doktoruma atarım diye düşünüyorum
Aminnn canım toparlamaya çok sevindim bende çok tedirginim ama sonra senin gibi akışına bırakıyorum hayırlısı diyelimAğlamak iyi geldi diyelimdeğiştiremeyeceğim bişey için çok yıpratamam kendimi napalım böyle ilerlemesi gerekiyor demekki Sağlıkla gelsin Linoşumuz dediğin gibi , Amin
Bana da at kuzum geçmiş olsin magnezyum al bol su iç doktor olmasa da boş serum taktir 1000 cc sf varsa iyi olir oda rahatlatırD dra21Bearhug Papatyamaviss 1HANIM kızlar bir şekilde sabahı ettim ağrım hala var ve karnım çok sert işe geldim birazdan bi nst çektirmeyi düşünüyorum çalıştığım devletteki kadın doğumcu izindeymiş muayene olamadım ama nstyi kendi doktoruma atarım diye düşünüyorum
Ayy ay farklı cihaz farklı doktorsa normalİvet
Bu hafta kafası hariç hepsi bir iki gün fazla çıktı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?