2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hello beybiler
35+3ten bildiriyorum buralar pek parlak değil otururken kalkarken yürürken mütemadiyen vajinaya doğru baskı oluyor. Dün akşama doğru ara ara sancılarım oldu. Bir de bel ağrısı güncellemesi geldi ki sormayın. Hani regl olurken kasıkların tam arkası ağrır ya heh belimin o kısmı ağrıyor..
doktor erken doğum riskine karşı bana yürüyüş bile yapma demişti. İzne ayrıldım evdeyim o koltuktan bu koltuğa zaman da geçmiyor of

1HANIM bak ne geldi ve kızlar battanıyenın yenısını yolladılar
Bil bakalım noldu sipariş verdiğim kolonya değil başka aromalı kolonya geldi
Ooooo yeeeeee mük bak isteyince nasıl da hatasız yaptılar. Çok güzel gözüküyor kolonya da olsun o da olur şaşırmadık cips de harika gözüküyor ex aşkım

Ooooo yeeeeee mük bak isteyince nasıl da hatasız yaptılar. Çok güzel gözüküyor kolonya da olsun o da olur şaşırmadık cips de harika gözüküyor ex aşkım
Adam olsunlar kankam sağolsun
Kolonyaya emin ol hiç takılmadım şaşırmadım bile hatta yanlış gelmesine ben Japon kiraz çiçeği istedim Manolya gelmiş cips oğlanla benim çok şükür eve geldik partimiz
Sabah 8 den beri dışardayım

Ay manolya da mis gibi kokar hadi geçmiş olsun canım çok şükür bunu da hallettin

Papatyamaviss kuzum biraz daha toparlamışsın ama kendini üzmene üzüldüm.. en azından son anda değişen bir şey olmayacak önceden biliyorsun genel anestezi olacağını. Bunu sindirmek için zamanın var. Hayırlısı böyledir belki hiç bilemezsin

Satilucky canım çok geçmiş olsun, artık ayakta kalmak ağırlaştıkça biraz daha fazla yoruyor. Elinden geldiğince dinlenmen ikiniz için de daha iyi olur gibi. Umarım nstde her şey yolunda gider.

D dra21 biliyo musun benim de bebişim 1 haftada 10-20 gr falan almış. Direkt aklıma sen geldin Önce biraz moralim bozuldu ne yalan söyleyeyim ama sonra dedim her şey öyle böyle olacağına varıyor üzme kendini

Bende de sirt agrisi basladi iki gundur ya cok zorluyor

Sabahtan beri canım cips istiyor 15 sene önce yemişimdir en son nereden çıktı bilmiyorum yememek için direniyorum hahaha nasıl denk geldi inanılmaz

Ay manolya da mis gibi kokar hadi geçmiş olsun canım çok şükür bunu da hallettin
Şükür güzel kokuyor Çikolatayı sipariş vermeye çalışıyorum şuan son bir kaç şeyi netten verdim bı kaç şeyide bugun hızlı bı ebebek turuyla hallerim bısey kalmadı çok şükür

Benimki de 9 günde kilo vermiş gözüküyor ahahah
Siz kızınca silkelendim bir
Düşünmemeye çalışıyorum mottom bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…