- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Renkli doppler le bakılıyor artık bana kuzum o kısımda da cok doktor degısıyor hem farklı oda hemde farklı doktor geldiAyy ay farklı cihaz farklı doktorsa normal
Ooooo yeeeeee mük bak isteyince nasıl da hatasız yaptılar. Çok güzel gözüküyor1HANIM bak ne geldi ve kızlar battanıyenın yenısını yolladılar
Bil bakalım noldu sipariş verdiğim kolonya değil başka aromalı kolonya geldi
Adam olsunlar kankam sağolsunOoooo yeeeeee mük bak isteyince nasıl da hatasız yaptılar. Çok güzel gözüküyorkolonya da olsun o da olur şaşırmadık cips de harika gözüküyor ex aşkım
Ay manolya da mis gibi kokarAdam olsunlar kankam sağolsun
Kolonyaya emin ol hiç takılmadım şaşırmadım bile hatta yanlış gelmesineben Japon kiraz çiçeği istedim Manolya gelmiş cips oğlanla benim çok şükür eve geldik partimiz
Sabah 8 den beri dışardayım
Benimki de cuma günü muayenede 1 hafta geri çıktı bir daha muayene olamadım 2 hafta bekleyeceğim bakalım ne olacakBen çokta minyon sayılmam belki de ondan görünmemi istedi, akşamı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne diyecek diye
Canimkendidoktoruna yazsaydin bi belki gel derdiD dra21Bearhug Papatyamaviss 1HANIM kızlar bir şekilde sabahı ettim ağrım hala var ve karnım çok sert işe geldim birazdan bi nst çektirmeyi düşünüyorum çalıştığım devletteki kadın doğumcu izindeymiş muayene olamadım ama nstyi kendi doktoruma atarım diye düşünüyorum
Bende de sirt agrisi basladi iki gundur ya cok zorluyorHello beybiler
35+3ten bildiriyorum buralar pek parlak değilotururken kalkarken yürürken mütemadiyen vajinaya doğru baskı oluyor. Dün akşama doğru ara ara sancılarım oldu. Bir de bel ağrısı güncellemesi geldi ki sormayın. Hani regl olurken kasıkların tam arkası ağrır ya heh belimin o kısmı ağrıyor..
doktor erken doğum riskine karşı bana yürüyüş bile yapma demişti. İzne ayrıldım evdeyim o koltuktan bu koltuğa zaman da geçmiyor of
Sabahtan beri canım cips istiyor 15 sene önce yemişimdir en son nereden çıktı bilmiyorumAdam olsunlar kankam sağolsun
Kolonyaya emin ol hiç takılmadım şaşırmadım bile hatta yanlış gelmesineben Japon kiraz çiçeği istedim Manolya gelmiş cips oğlanla benim çok şükür eve geldik partimiz
Sabah 8 den beri dışardayım
Şükür güzel kokuyorAy manolya da mis gibi kokarhadi geçmiş olsun canım çok şükür bunu da hallettin
Benimki de 9 günde kilo vermiş gözüküyor ahahahPapatyamaviss kuzum biraz daha toparlamışsın ama kendini üzmene üzüldüm.. en azından son anda değişen bir şey olmayacak önceden biliyorsun genel anestezi olacağını. Bunu sindirmek için zamanın var. Hayırlısı böyledir belki hiç bilemezsin
Satilucky canım çok geçmiş olsun, artık ayakta kalmak ağırlaştıkça biraz daha fazla yoruyor. Elinden geldiğince dinlenmen ikiniz için de daha iyi olur gibi. Umarım nstde her şey yolunda gider.
D dra21 biliyo musun benim de bebişim 1 haftada 10-20 gr falan almış. Direkt aklıma sen geldinÖnce biraz moralim bozuldu ne yalan söyleyeyim ama sonra dedim her şey öyle böyle olacağına varıyor üzme kendini
Bundan sonra günlerin böyle geçeceğini idrak etmeye başladım.. hiç hoşuma gitmedi…Bende de sirt agrisi basladi iki gundur ya cok zorluyor
Çokta farketmemişim çıktığını haaSabahtan beri canım cips istiyor 15 sene önce yemişimdir en son nereden çıktı bilmiyorumyememek için direniyorum hahaha nasıl denk geldi inanılmaz
Benim de adet sancısı gıbı ağrılarım sırttan bele vuran ağırlık ağrı hissiBundan sonra günlerin böyle geçeceğini idrak etmeye başladım.. hiç hoşuma gitmedi…
Senin kız diyet hayatına çok erken başlamış sankiBenimki de 9 günde kilo vermiş gözüküyor ahahah
Siz kızınca silkelendim bir
Düşünmemeye çalışıyorum mottom bu
Oyy çok uzun süre çekmeyiz inşallahBenim de adet sancısı gıbı ağrılarım sırttan bele vuran ağırlık ağrı hissi
Ya dinleniriz uyur geçer yoruluruz başlar gel gitli olur artıkOyy çok uzun süre çekmeyiz inşallah
BenimdeeeBundan sonra günlerin böyle geçeceğini idrak etmeye başladım.. hiç hoşuma gitmedi…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?