2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende 1 hafta sonra gecicem
Hadi insallah

Ben calismiyorum ama hergun ayri dolu
Kizi sabah okula birakiyorum
klasik camasir yika kuruyanlari katla yerlestir yikananlari ser
Ortaligi topla
Yemege giris
bugun bebise dolapta 1 raf actim yerlestirdim, malum tasinicaz pek duzen kuramiyorum vaar olan duzeni tutmaya calisiyorum

Calismaktan bedenden ziyade ruhen yoruluyorum artik. Katlanamiyorum valla

B
Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyor Bide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Bugün uçağa binebilir raporu almak için devlet hastanesine gittik. (Özelden de alınıyormuş ama umre şirketi devletten olsun demiş onlara uyduk.. ) Doktor karnımdaki kaşıntı izlerini gördü başladı senaryo yazmaya karaciğerden de olabilir, safradan da olabilir, neredeyse cilt kanseri bile yaptı kadın beni kaşınıyor dedim çatlıycak herhalde. Az önce gördüm göbek deliğinin tam üstü minnacık çatlamış geçenlerde de sol bacağım minik minik çatlamıştı onlar aynı duruyor şükür inşaallah bunlarla kalırım.

Evet, aslında o çizgi önceden de var oluyor herkeste ama ten rengimizde ya da ona çok yakın olduğu için farkına varamıyoruz. Doğumda pigment artışından dolayı yara izleri bile belirginleşiyor doğumdan sonra kayboluyor.

Kizlar selam, regl olcakmis gibi agrim oluyo kasiklarimda ama pozisyon degistirdikcede rahatliyorum normal mi acaba? Bebegin pozisyonuda etkiliyo olabilir mi acaba
Bende de oluyor ara ara sonra geçiyor. Uzun süre ayakta kalınca bebeğin ağırlığı ile de olabiliyor bu ağrılar. Bir de regl döngüsü zamanlarımda ağrı hissediyorum kısa süreli.

Bende görümce nin verdiği markası acayip bişi var ama hiç onu kullanmak istemiyorum trendyolda kiw i nin var uygun bişey yorumları güzel bilen var mı @Papatyamaviss ebru_can_ebru ve diğer arkadaşlar
Ihtjyacin olursa lansinoh tekli kullanmıştım mochi ile. Kiwi ve baby me yorumları güzel değil

Benim göğsüm bile büyümedi.
Sanırım süt gelmeyecek benden.
Göğüs büyüklüğü ile alakası yok, bir tanıdığım 3 yaşına kadar emzirdi neredeyse. Çocuğu da maşaallah nasıl tombişti ek gıda mama falan da vermedi onun da göğüsleri küçüktü hemde baya baya küçüktü. Sütün yağlı ve zengin olursa merak etme, bir de bol su içersin sorun kalmaz

Benimkide inmeye niyeti yok heralde yuksrda olduğundan çok canımı yakıyo şu kedi pozisyonunu yapıcam bi dahaki randevuya kadar belki döner

Karaciğerden kaynaklı olabiliyor o gebelik kolestazı diye geçiyo ama tahlşl yapılmadan bilinmez ki bide o daha şiddetli kaşınıyo. Doktor seni iyice karamsarlığa yollamış. Ben kendimce ondan şüphelendimde size sordum var mı sizdede diye benimki normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…