2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkide inmeye niyeti yok heralde yuksrda olduğundan çok canımı yakıyo şu kedi pozisyonunu yapıcam bi dahaki randevuya kadar belki döner
Onu bebek kimildayinca yapmaliymisin
Doktorum bana oyle dedi

Iyi hos diyoda genelde disardayken kimildiyo sokagin ortasinda 4 ayakmi olayim

Tahlil yapsa yine bişey demiycem.. Fal bakar gibi karnıma bakıp hastalık yakıştırdı Valla içim kararttı kötü bişey olabilir mi gerçekten diye moralim bozuldu akşama kadar içim sıkıldı. Normal tabi insanız ne de olsa sinek ısırır kaşınırız, alerji olur kaşınırız, çatlarız yine kaşınırız

Birde sey en cok koyan sey oluyor. Mesela her hamile kalan 32 de fiilen calismayi birakirken bana yapmadilar onu.
Haksizlik olmus ozaman
Doktorda bana erken dogurma dedi ama icimdeki ses eylul sonu merhaba diyecek gibi geliyor
Benimki 5inde cikaracaz dedi
Benim icimden hic bi ses gelmiyo sadece 2yi gormek istiyorum

Çok sevindim canım , maşallah Emzirmeyi bekletmeyi iyi yapmışlar valla benim oğluş emzirme çalışmalarından beri az kilo alıyor. Solunum nasıl gidiyor baya düşürmüşler mi oksijeni? Yüzde 40 demişlerdi bana ondan 4-5 gün sonra da kestiler tamamen, çok şükür iyiyiz.

Onu bebek kimildayinca yapmaliymisin
Doktorum bana oyle dedi

Iyi hos diyoda genelde disardayken kimildiyo sokagin ortasinda 4 ayakmi olayim
Hahahaha benimki sürekli kımıl kımıl uyumuyo kendi evime geçince yapmaya başlıcam yol gidicem 4-5 saat sonra bişry olur falan

Ay sen boşver onu baksana burda hepimiz kaşınıyormuşuz. Zaten hassasız herşeyi takıyoruz boşver takılma karnımızda geriliyo ondanda kaşıntı olur

Canım kaç haftalıkken kaç kilo doğmuştu

Ay sen boşver onu baksana burda hepimiz kaşınıyormuşuz. Zaten hassasız herşeyi takıyoruz boşver takılma karnımızda geriliyo ondanda kaşıntı olur
Hem kadın hem doktor aslında daha empati yaklaşımlı ve hassas yorumlar yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Amaan neyse geçti şuan çok şükür, neyseki ikizler burcuyum bi çay koydum o unutturdu

En düşük seviyede duan hava takviyesi kuvez havası oda emzirirken hiç düşünme olmada inşallah öyle ilerler bir öğün emzirme yarim bir öğün onlar besliycek süt ile

Bende görümce nin verdiği markası acayip bişi var ama hiç onu kullanmak istemiyorum trendyolda kiw i nin var uygun bişey yorumları güzel bilen var mı Papatyamaviss @ebru_can_ebru ve diğer arkadaşlar
Sağma makinesi herkese lazım olacak diye birşey yok canım ya herkesın dınamıgı farklı olacak bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…