Al canım boş ver stres altında kendini de bebeğini de yıpratmaKizlar cok sinirlerim bozukasiri derecede. Haftaya calisamaz alip birakacagim isi. Daha fazla tahammul edemedim
Onu bebek kimildayinca yapmaliymisinBenimkide inmeye niyeti yok heralde yuksrda olduğundan çok canımı yakıyoşu kedi pozisyonunu yapıcam bi dahaki randevuya kadar belki döner
Ben de şu an sen gibi hissediyorumKizlar cok sinirlerim bozukasiri derecede. Haftaya calisamaz alip birakacagim isi. Daha fazla tahammul edemedim
Tahlil yapsa yine bişey demiycem.. Fal bakar gibi karnıma bakıp hastalık yakıştırdıKaraciğerden kaynaklı olabiliyor o gebelik kolestazı diye geçiyo ama tahlşl yapılmadan bilinmez ki bide o daha şiddetli kaşınıyo. Doktor seni iyice karamsarlığa yollamış. Ben kendimce ondan şüphelendimde size sordum var mı sizdede diye benimki normalmiş
Birde sey en cok koyan sey oluyor. Mesela her hamile kalan 32 de fiilen calismayi birakirken bana yapmadilar onu.Arkadasim yine iyi dayandin valla Allah guc kuvvet versin
Doktorda bana erken dogurma dedi ama icimdeki ses eylul sonu merhaba diyecek gibi geliyorben dun gittim bidahakinide 1 ekime aldim rdvuyu ozamana icerde durmasi gerek
İnsanlara yaranilmaz zaten o yuzden bosverdim artikAl canım boş ver stres altında kendini de bebeğini de yıpratma
Sende birak kurtul kuzumBen de şu an sen gibi hissediyorum
Haksizlik olmus ozamanBirde sey en cok koyan sey oluyor. Mesela her hamile kalan 32 de fiilen calismayi birakirken bana yapmadilar onu.
Benimki 5inde cikaracaz dediDoktorda bana erken dogurma dedi ama icimdeki ses eylul sonu merhaba diyecek gibi geliyor
Benim ilk canım ama şaşırdığım şey sana neden ciğer geliştirici vurmadınlar sancın var mı ya da açılmanİnşallah beklerler canım kaçıncı Doğumun?benim 3 beklemez gibi
Çok sevindim canım , maşallahKızlar minigım 2.560 olmuş büyümüş doktor fazla yormadan 10/15 dk deneme yapabilirsin yorulmadin diye dedi doktor hemsiresine sor dedi durumunu emebilecek düzeydemi diye hemsirede onay verdi ben gittim doyurmuş biraz emdikten sonra doyursa daha iyi olurdu ama neyse minik oglum tuttu bırakmiyor memeyi hemsire yeter vakit dedi yorulmasin çıkarmiyoreve gelince biz bir fidanin güller acan dalı gibi olucaz sanki emebilirse havadanda kurtulursa sorun kalmiycak dedi doktoru bir vakit emzirip bir vakit dinlendiricem minigimi hemsiremizde istedigin vakit gel ama bir vakit dinlendirerek gidelim deri yormadan guçlensin ufaklık
Hahahaha benimki sürekli kımıl kımıl uyumuyoOnu bebek kimildayinca yapmaliymisin
Doktorum bana oyle dedi
Iyi hos diyoda genelde disardayken kimildiyo sokagin ortasinda 4 ayakmi olayim
Ay sen boşver onu baksana burda hepimiz kaşınıyormuşuz. Zaten hassasız herşeyi takıyoruz boşver takılma karnımızda geriliyo ondanda kaşıntı olurTahlil yapsa yine bişey demiycem.. Fal bakar gibi karnıma bakıp hastalık yakıştırdıValla içim kararttı kötü bişey olabilir mi gerçekten diye moralim bozuldu akşama kadar içim sıkıldı. Normal tabi insanız ne de olsa sinek ısırır kaşınırız, alerji olur kaşınırız, çatlarız yine kaşınırız
Canım kaç haftalıkken kaç kilo doğmuştuKızlar minigım 2.560 olmuş büyümüş doktor fazla yormadan 10/15 dk deneme yapabilirsin yorulmadin diye dedi doktor hemsiresine sor dedi durumunu emebilecek düzeydemi diye hemsirede onay verdi ben gittim doyurmuş biraz emdikten sonra doyursa daha iyi olurdu ama neyse minik oglum tuttu bırakmiyor memeyi hemsire yeter vakit dedi yorulmasin çıkarmiyoreve gelince biz bir fidanin güller acan dalı gibi olucaz sanki emebilirse havadanda kurtulursa sorun kalmiycak dedi doktoru bir vakit emzirip bir vakit dinlendiricem minigimi hemsiremizde istedigin vakit gel ama bir vakit dinlendirerek gidelim deri yormadan guçlensin ufaklık
Hem kadın hem doktor aslında daha empati yaklaşımlı ve hassas yorumlar yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Amaan neyse geçti şuan çok şükür, neyseki ikizler burcuyum bi çay koydum o unutturduAy sen boşver onu baksana burda hepimiz kaşınıyormuşuz. Zaten hassasız herşeyi takıyoruz boşver takılma karnımızda geriliyo ondanda kaşıntı olur
En düşük seviyede duan hava takviyesi kuvez havası oda emzirirken hiç düşünme olmada inşallah öyle ilerler bir öğün emzirme yarim bir öğün onlar besliycek süt ileÇok sevindim canım , maşallahEmzirmeyi bekletmeyi iyi yapmışlar valla benim oğluş emzirme çalışmalarından beri az kilo alıyor. Solunum nasıl gidiyor baya düşürmüşler mi oksijeni? Yüzde 40 demişlerdi bana ondan 4-5 gün sonra da kestiler tamamen, çok şükür iyiyiz.
32 +4. 2.200Canım kaç haftalıkken kaç kilo doğmuştu
Sağma makinesi herkese lazım olacak diye birşey yok canım ya herkesın dınamıgı farklı olacak bu süreçteBende görümce nin verdiği markası acayip bişi var ama hiç onu kullanmak istemiyorum trendyolda kiw i nin var uygun bişey yorumları güzel bilen var mıPapatyamaviss @ebru_can_ebru ve diğer arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?