- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bence normal kuzum ya max kaşar yesen bile 3500-3700 olur bu saatten sonraAyy bende doktordan geldim. 35+0 ım normalde ama bebetom 36 çıkıyo. Kafası hala yukardaymış. Çok güzel dayamış kafayıkeyfi yerinde paşanın. 1 haftada 300 gr almış kaşar yemeyi bırakayım yoksa doğana kadar 4 olur 2770 olmuş kilosu boyu 46 cm iyi gidiyomuş ama bende iyi gitmiyo sürekli ah uh diyorum ağrılardan nst ye girdim hiç sancım çıkmadı
Ben de lazerliyim ama hamilelikte benim çoğaldı yaa. Hayatımda hiç ağdaya gitmedim bir şekilde kendim hallettim nasıl yapıcam bilmiyorumBen Lazerliyim. Çok şükür bu derdim yok
Ohh maşallah kuzuyaAyy bende doktordan geldim. 35+0 ım normalde ama bebetom 36 çıkıyo. Kafası hala yukardaymış. Çok güzel dayamış kafayıkeyfi yerinde paşanın. 1 haftada 300 gr almış kaşar yemeyi bırakayım yoksa doğana kadar 4 olur 2770 olmuş kilosu boyu 46 cm iyi gidiyomuş ama bende iyi gitmiyo sürekli ah uh diyorum ağrılardan nst ye girdim hiç sancım çıkmadı
insanın tahammülü kalmıyor cidden ya. Ben de bu hafta bıraktım kafam rahatladı. Ama şimdi evde sıkılıyorumCalismaktan bedenden ziyade ruhen yoruluyorum artik. Katlanamiyorum valla
E yok artıkB
Bugün uçağa binebilir raporu almak için devlet hastanesine gittik. (Özelden de alınıyormuş ama umre şirketi devletten olsun demiş onlara uyduk..) Doktor karnımdaki kaşıntı izlerini gördü başladı senaryo yazmaya karaciğerden de olabilir, safradan da olabilir, neredeyse cilt kanseri bile yaptı kadın beni kaşınıyor dedim çatlıycak herhalde. Az önce gördüm göbek deliğinin tam üstü minnacık çatlamış geçenlerde de sol bacağım minik minik çatlamıştı onlar aynı duruyor şükür inşaallah bunlarla kalırım.
Benimde 15 Eylül randevumBende 1 hafta sonra gecicem
Saçmalık işte bi daha da yolum düşmez..E yok artıkbenim de ara ara kaşınıyor tırnaklarımı geçirmeden hafif kaşısam bile iz oluyor. Gerilmiş deriden ne bekliyorsa doktor
Kendine bi plan olustur kuzum ya yuruyus falan yap yani guzel olabilirBen de lazerliyim ama hamilelikte benim çoğaldı yaa. Hayatımda hiç ağdaya gitmedim bir şekilde kendim hallettim nasıl yapıcam bilmiyorum
Ohh maşallah kuzuya
insanın tahammülü kalmıyor cidden ya. Ben de bu hafta bıraktım kafam rahatladı. Ama şimdi evde sıkılıyorum
E yok artıkbenim de ara ara kaşınıyor tırnaklarımı geçirmeden hafif kaşısam bile iz oluyor. Gerilmiş deriden ne bekliyorsa doktor
Ay hadi bakalim guzdl haberler alalimBenimde 15 Eylül randevum
Bende de bir süredir oluyor yazmıştım, hem anemi var hemde tansiyonum düştüğü için oluyor benim. Bir tansiyon baktır nabız hızlanınca. Tiroidlerden de olabilir.Kızlar birkaç gündür akşamları nabzım acayip yükseliyor ya. Koşmuşum gibi kalbim güm güm atıyor, daralıyorum. Akıllı saate bakıyorum nabzım 120lere yakın çıkıyor. Çok rahatsız edici.. Sizde de oluyor mu?
Ay onu benim özeldeki doktor da söyledi ekimden önce doğurmak yasak diye sen gel onu içerdekine anlat bende eylül sonu gibi diyorum içime öyle doğuyor bakalımDoktorda bana erken dogurma dedi ama icimdeki ses eylul sonu merhaba diyecek gibi geliyor
Ya benim 34 haftalıkken sancım çok çıktı ya doktorum bana yürüme bile dediKendine bi plan olustur kuzum ya yuruyus falan yap yani guzel olabilir
Bir yandan gelsin istiyorum bir yandan iceride buyusun istiyorum degisik duygularAy onu benim özeldeki doktor da söyledi ekimden önce doğurmak yasak diye sen gel onu içerdekine anlat bende eylül sonu gibi diyorum içime öyle doğuyor bakalım
Bir eve geceyim guzel planlarim vae insallah yapabilirimYa benim 34 haftalıkken sancım çok çıktı ya doktorum bana yürüme bile dedio yüzden evde sakin kalma modundayım salı günü randevum var 36 oluyor artık doktor ok derse yürüyüşe falan çıkacağım
Tsha daha geçen gün bakıldı gayet normaldi. Genelde akşamları oluyor eve bir tansiyon aleti almam lazım sanırımBende de bir süredir oluyor yazmıştım, hem anemi var hemde tansiyonum düştüğü için oluyor benim. Bir tansiyon baktır nabız hızlanınca. Tiroidlerden de olabilir.
Hadi inşallah kuşumBir eve geceyim guzel planlarim vae insallah yapabilirim
Benim çok sık oluyorKızlar birkaç gündür akşamları nabzım acayip yükseliyor ya. Koşmuşum gibi kalbim güm güm atıyor, daralıyorum. Akıllı saate bakıyorum nabzım 120lere yakın çıkıyor. Çok rahatsız edici.. Sizde de oluyor mu?
Benim aklımda hala temizlik var ne zaman yapılsınAy hadi bakalim guzdl haberler alalim
2 kişiye yetmeye çalışıyor kalplerimiz, kan volümü artmıştır ondan bile olabilir. Dinlenmekle geçiyorsa, sol kola ve çeneye yayılan bir ağrı ya da göğüs ağrısı falan olmadığı sürece pek de önemli değil gibi. Endişe etmeden takip edersen iyi olurTsha daha geçen gün bakıldı gayet normaldi. Genelde akşamları oluyor eve bir tansiyon aleti almam lazım sanırımtansiyonum da hep normaldi. Ay ne zaman ne olacağı belli olmuyor ne sinir bişi
Hemde çok fena panik atak geçirirmiş gibi oluyorum elim ayağım titriyor kusacakmışım gibi hissediyorumKızlar birkaç gündür akşamları nabzım acayip yükseliyor ya. Koşmuşum gibi kalbim güm güm atıyor, daralıyorum. Akıllı saate bakıyorum nabzım 120lere yakın çıkıyor. Çok rahatsız edici.. Sizde de oluyor mu?
Valla çarşamba eşimin izin günü biz yavaştan başlıycaz gibi bakalımBenim aklımda hala temizlik var ne zaman yapılsın
Benim çok sık oluyor
Zaten oturuyoken falan geliyor, birkaç dkya kendiliğinden düzeliyor. Dün akşam dışardaydım mesela 3-4 kez tekrarladı. Bu akşam 2 kere oldu. Özellikle akşamları oluyor. Doktora soracağım bakalım.2 kişiye yetmeye çalışıyor kalplerimiz, kan volümü artmıştır ondan bile olabilir. Dinlenmekle geçiyorsa, sol kola ve çeneye yayılan bir ağrı ya da göğüs ağrısı falan olmadığı sürece pek de önemli değil gibi. Endişe etmeden takip edersen iyi olur
Ay evet insanı aşırı bunaltıyorHemde çok fena panik atak geçirirmiş gibi oluyorum elim ayağım titriyor kusacakmışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?