2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bence normal kuzum ya max kaşar yesen bile 3500-3700 olur bu saatten sonra ki maşallah çok iyi olur öyle olursa da sez olacaksan hiç takma ye gitsin

Ben Lazerliyim. Çok şükür bu derdim yok
Ben de lazerliyim ama hamilelikte benim çoğaldı yaa. Hayatımda hiç ağdaya gitmedim bir şekilde kendim hallettim nasıl yapıcam bilmiyorum
Ohh maşallah kuzuya
Calismaktan bedenden ziyade ruhen yoruluyorum artik. Katlanamiyorum valla
insanın tahammülü kalmıyor cidden ya. Ben de bu hafta bıraktım kafam rahatladı. Ama şimdi evde sıkılıyorum
E yok artık benim de ara ara kaşınıyor tırnaklarımı geçirmeden hafif kaşısam bile iz oluyor. Gerilmiş deriden ne bekliyorsa doktor

E yok artık benim de ara ara kaşınıyor tırnaklarımı geçirmeden hafif kaşısam bile iz oluyor. Gerilmiş deriden ne bekliyorsa doktor
Saçmalık işte bi daha da yolum düşmez.. En azından ilk nst yi çektirdim diyorum. Ağrı falan çıkmadı şükür

Kendine bi plan olustur kuzum ya yuruyus falan yap yani guzel olabilir

Bende de bir süredir oluyor yazmıştım, hem anemi var hemde tansiyonum düştüğü için oluyor benim. Bir tansiyon baktır nabız hızlanınca. Tiroidlerden de olabilir.

Kendine bi plan olustur kuzum ya yuruyus falan yap yani guzel olabilir
Ya benim 34 haftalıkken sancım çok çıktı ya doktorum bana yürüme bile dedi o yüzden evde sakin kalma modundayım salı günü randevum var 36 oluyor artık doktor ok derse yürüyüşe falan çıkacağım

Bir eve geceyim guzel planlarim vae insallah yapabilirim

Bende de bir süredir oluyor yazmıştım, hem anemi var hemde tansiyonum düştüğü için oluyor benim. Bir tansiyon baktır nabız hızlanınca. Tiroidlerden de olabilir.
Tsha daha geçen gün bakıldı gayet normaldi. Genelde akşamları oluyor eve bir tansiyon aleti almam lazım sanırım tansiyonum da hep normaldi. Ay ne zaman ne olacağı belli olmuyor ne sinir bişi

Tsha daha geçen gün bakıldı gayet normaldi. Genelde akşamları oluyor eve bir tansiyon aleti almam lazım sanırım tansiyonum da hep normaldi. Ay ne zaman ne olacağı belli olmuyor ne sinir bişi
2 kişiye yetmeye çalışıyor kalplerimiz, kan volümü artmıştır ondan bile olabilir. Dinlenmekle geçiyorsa, sol kola ve çeneye yayılan bir ağrı ya da göğüs ağrısı falan olmadığı sürece pek de önemli değil gibi. Endişe etmeden takip edersen iyi olur

Hemde çok fena panik atak geçirirmiş gibi oluyorum elim ayağım titriyor kusacakmışım gibi hissediyorum

Benim çok sık oluyor

Zaten oturuyoken falan geliyor, birkaç dkya kendiliğinden düzeliyor. Dün akşam dışardaydım mesela 3-4 kez tekrarladı. Bu akşam 2 kere oldu. Özellikle akşamları oluyor. Doktora soracağım bakalım.
Hemde çok fena panik atak geçirirmiş gibi oluyorum elim ayağım titriyor kusacakmışım gibi hissediyorum
Ay evet insanı aşırı bunaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…