- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Yıkadın mı tarağı? Galiba o kadın yıkamış da olmuş ya da ıslak saça değince mi oldu kiBen aldım daha önceden, rahatsız edici bir koku yok, hatta hiç yok gibi.Yumusak.
Biz ikimizde sağlıkçıyız çok erken saatte iş başı yapıyoruz bakalım nasıl olcakOrganizasyon olan bise
Ben ise baslayinca ben birakacam mecbur
Esim erken basliyo erken cikiyo
Ben birakirsam o alir
Boyle organize olmak gerek
Milletteki rahata bak keşke benim olsaBenim bir arkadaşım burda bir kadınla anlaştı kadın her gün geliyor evi topluyor iki günde bir süpürüyor çamaşırını atıyor katlıyor yatağına koyuyor işte banyoyu tuvaleti günlük yıkıyor yemeğini yapıyor çocuğu 4 yaşında onu kreşten alıp doyuruyor o arada arkadaşım işten geliyor zaten böyle anlaşmışlar kadın evde max 2-3 saat iş yapıyordur öğleden sonra gidiyormuş zaten
Yani kızın hayat kalitesi arttı resmen eve geliyor yemek temizlik derdi yok hepsi yapılmış mis gibi çocuk alınmış karnı doymuş
Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder diyor
Sabah belli olacak benimde kuzum özeldeki doktoru arayıp randevu var mı sorucam duruma göre yazarım tekrarGunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi
Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Rdvu tablosunada ekliyorum seni ozamanİyiyim biraz fazla sıcak var ve ciddi sol kasık ağrısı doktor normal diyo bakalım cuma doktor randevum var soracağım tekrar
sonrasında haftalık gideceğim zaten
Bebemin kıyafetlerini yıkadım
kv’ler gelecek biletler aşırı pahalı biraz ona takıyorum inş ucuzlar doğurmadan gelirler umarım
16 Ekim demişti Doktorum en son doğum için suni sancı normal olmasını planlıyoruz şimdilik
Nasıl Bi ayarlama yaptıysam kızımla oğlumun arasında 4 yaş olacak hemen hemenBende öyle düşünüyorum valla hem çocuklar için hem benim için 3 yaştan fazla olsun istemiyorum
Çocuğumun kardeşi olsun istiyorum ama 3 yaşından sonra çocuğun aşırı zorluğu kalmıyor hele 4 yaşında çok rahat oluyorlar bense kendimi tanıyorum o rahatlığa alışırsam bir daha çocuk fikrinden uzaklaşırım o yüzden aklım karışmadan hemen istiyorum
Yok yikamadim , bi yikayayim bakalım ne olcakYıkadın mı tarağı? Galiba o kadın yıkamış da olmuş ya da ıslak saça değince mi oldu ki
Tamam cnm etiketlersin beniSabah belli olacak benimde kuzum özeldeki doktoru arayıp randevu var mı sorucam duruma göre yazarım tekrar
Kız 120 diye su faturası mı olur bana bu ay 603 tl geldi elektrik 537 turkcell numarası başlangıcı gibiKız bende her hafta çağırsam aylık 1600 tl yapıyor yanı su faturam 120 tl elektrık 350 tl falan ben karsılayamam sahsen hos ayda bır gelenı de annem karşılıyor zatenama isterdim duzenlı biri gelsin
Banyodan sonra ıslak saç taranıyor ama illa hem kafasına masaj olsun diye hafif hafif tararım ben mutlaka terapi olur oğlumaBende aldım benimki de çok güzel yumuşacık belki nemli ciltte kullanmışlardır o yüzden öyle olmuştur bilemiyorum
Yaa keske benim minnosta bir kere gosterseydi ne guzel olurdu ama maleseffKontrolden sonra alışveriş işlerine gittik biraz, yoruldum, hala atamadım yorgunlugu dinleniyorum.
Genel olarak iyi geçti.Sali günü 2180 Gr gelmişti kilosu devlette, dün özelde 2079 Gr geldi.Haftasina göre normal dedi.(33+6) Nst temiz çıktı.
Belim ağrıyor bacagima vuruyor,
Bulantı oluyor,
Sol bacagim uyuşuyor,
Geçen hafta baş donmesi ,göz kararması oldu .... falan anlatıyorum.
Adam gayet sakin bir şekilde normal ,normal, beklenen ağrılar,olması gerekenler diye cevap veriyor.
Kendi kendime diyorum ben mi abartiyorum acabaAdam çok sakin ve normal karşılıyor çünkü
Minnoş kızım elleri ile suratını kapatmış yüzünü gostermiyordu.Biraz dürttü doktor, elini çekiyor hemen aynı pozisyona donuyor.İstikrarli bı şekilde elini ceksede hemen aynı pozisyonu alıyor dedi.Ugrasirken çekti elini, güldü bı ara , gözlerini açtı(uyuyordu) dil cikardi.Cok güzeldi.Video da çektim ,resimde verdi o anları.İsin olmayacak akşama kadar oturup izleyeceksin diyor doktor.Kendisine de aldı resim gülerken olandan.
Sonuç olarak,
Bacağındaki uyuşma ,yanma hissi için büyük ihtimalle bel fıtığın var dedi.Uyusma ve yanmayı fıtık yaparmış.Sinirlere baskı oldukça uyusurmus.Suan bişey yapılamaz, doğumdan sonra beyin sinir bolumune görün dedi.
Bir sonraki kontrole 37. Haftada çağırdı.Arada bişey olursa ararsın yada gelirsin dedi.
37. Haftada gittimde çatı muayenesi yapacağını söyledi.
Bizde durumlar böyle.
Canım bildiğim kadarıyla nişan yumurta akı kıvamında yapışkan oluyor senin akıntın da öyle miydi?Herkese selam, sizlere bir sorum var. Az önce tuvalette günlük pede çok açık yavruağzı bir akıntı bulaştığını gördüm. İdrar enfeksiyonum olduğu için akıntım hep oldu gebeliğim boyunca. Ama renk değişimi hiç olmamıştı. Peçeteyle sildim, yine pembeydi. Ama benim hiç ağrım sızım yok, yani olağan bir gün geçiriyorum. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu yoksa bu nişan olabilir mi?
Benim gözüm hiç yemiyor yaa. Bana bi daha çocuk yapmazmışım gibi geliyor.Valla bilmiyorum gözümde korkmuyor değil hem hamilelik hem çocuklu hamilelik ama beni gaza getirirsiniz olur
Anaa ben de almıştım ismini yazdırıp hem deKeçi kılı fırça yorumlarından birinde bir yorum görmüştüm. "Bebeğimin saçlarını banyodan sonra taradım, saçları resmen keçi gibi kokuyor yavrumun nasıl geçecek bu koku" yazılmışbunu gördükten sonra vazgeçtim ben kemik tarak alıcam doğal keratinli hem. Fırça alırsam da nasıl bir şey alıcam bilmiyorum
Evet sümüksü bir akıntıydı, rengi uçuk pembeydi. Yine kontrol edeceğim birazdanCanım bildiğim kadarıyla nişan yumurta akı kıvamında yapışkan oluyor senin akıntın da öyle miydi?
Canim Nisan olabilir Nisan kanlı pembe yapis yapis oluyorHerkese selam, sizlere bir sorum var. Az önce tuvalette günlük pede çok açık yavruağzı bir akıntı bulaştığını gördüm. İdrar enfeksiyonum olduğu için akıntım hep oldu gebeliğim boyunca. Ama renk değişimi hiç olmamıştı. Peçeteyle sildim, yine pembeydi. Ama benim hiç ağrım sızım yok, yani olağan bir gün geçiriyorum. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu yoksa bu nişan olabilir mi?
Aslında watshap grubu kurulsa güzel olurdu.malesef yasakmışAynen ya bırakmayalım ben çok seviyorum sizleri
O zaman nişan olabilir kuzum. Nişan gelince doğum 2 saatte de başlayabilir, 2 haftada da başlayabilir hiç belli olmaz diyorlar. Sen yarın bi doktorunu bilgilendir kuzum belki görmek isterEvet sümüksü bir akıntıydı, rengi uçuk pembeydi. Yine kontrol edeceğim birazdan
Canim Nisan olabilir Nisan kanlı pembe yapis yapis oluyor
AyyO zaman nişan olabilir kuzum. Nişan gelince doğum 2 saatte de başlayabilir, 2 haftada da başlayabilir hiç belli olmaz diyorlar. Sen yarın bi doktorunu bilgilendir kuzum belki görmek ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?