2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Herkese selam, sizlere bir sorum var. Az önce tuvalette günlük pede çok açık yavruağzı bir akıntı bulaştığını gördüm. İdrar enfeksiyonum olduğu için akıntım hep oldu gebeliğim boyunca. Ama renk değişimi hiç olmamıştı. Peçeteyle sildim, yine pembeydi. Ama benim hiç ağrım sızım yok, yani olağan bir gün geçiriyorum. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu yoksa bu nişan olabilir mi?

Milletteki rahata bak keşke benim olsa Bizim ev dubleks bari hamileyken temizliğe bi yardımcı alalım dedim onda da annemle eşim iş birliği yapıp caydırdı. Annem aşırı titiz çamaşır suyunu içiyor neredeyse.. Yok el insanı biz kadar özenmezmiş, tuvaleti banyoyu sildiği bezle başka yeterleri silermiş vs bir sürü şey söylediler hamile hamile bunları duyunca iğrendim Gerçekten ayda bir bile yetecek

Gunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi

Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Sabah belli olacak benimde kuzum özeldeki doktoru arayıp randevu var mı sorucam duruma göre yazarım tekrar

Rdvu tablosunada ekliyorum seni ozaman
Benimde 5 ekim suni sanci dedi doktor bakalim belki sezeryanda olabilir

Nasıl Bi ayarlama yaptıysam kızımla oğlumun arasında 4 yaş olacak hemen hemen kızım 26 Ekim doğumlu oğlumda 13 14 ekimde gelecek gibi daha erken gelmeye karar vermezse tabi beyefendi

Kız bende her hafta çağırsam aylık 1600 tl yapıyor yanı su faturam 120 tl elektrık 350 tl falan ben karsılayamam sahsen hos ayda bır gelenı de annem karşılıyor zaten ama isterdim duzenlı biri gelsin
Kız 120 diye su faturası mı olur bana bu ay 603 tl geldi elektrik 537 turkcell numarası başlangıcı gibi

Bende aldım benimki de çok güzel yumuşacık belki nemli ciltte kullanmışlardır o yüzden öyle olmuştur bilemiyorum
Banyodan sonra ıslak saç taranıyor ama illa hem kafasına masaj olsun diye hafif hafif tararım ben mutlaka terapi olur oğluma umarım koku falan olmaz belki de iyi kurutmak lazım

Yaa keske benim minnosta bir kere gosterseydi ne guzel olurdu ama maleseff

Canım bildiğim kadarıyla nişan yumurta akı kıvamında yapışkan oluyor senin akıntın da öyle miydi?

Anaa ben de almıştım ismini yazdırıp hem de bi yıkayayım kokmaz inş

Canim Nisan olabilir Nisan kanlı pembe yapis yapis oluyor

Evet sümüksü bir akıntıydı, rengi uçuk pembeydi. Yine kontrol edeceğim birazdan
O zaman nişan olabilir kuzum. Nişan gelince doğum 2 saatte de başlayabilir, 2 haftada da başlayabilir hiç belli olmaz diyorlar. Sen yarın bi doktorunu bilgilendir kuzum belki görmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…