2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bir de bence bi yere gittiğinizde de emzirebileceğiniz 2-3 kıyafet de alın Hastaneye giderken 2 kıyafeti döndürüp durdum 2 haftadır. Önü düğmeli elbise aldım bugün bebişim gelmeden alışveriş yaptım bi süre evdeyiz artık

Son düzenleme:
Ben de aynısını mevsim dönüşü döngüsü içinde yaşıyorum
Elbise giyip gidiyordum bu zamana kadar bir de lastikli pantolon ama artık lastikli pantolonlar da olmuyor elbise mevsimi de geçiyor
Doktora giderken göbüşü rahat açacak bir şey giymek gerekiyor ve şu an elbise dışında bir şeyim kalmadı onları da şurada iki hafta sonra giyemem Eylül sonuna doğru bir anda sonbahar geliyor İstanbula elbiseler altına çorap olmadan giyilmiyor bu göbekle külotlu çorap da giyemem
E kalan birkaç hafta için de gidip yeni kıyafet mi alacağım şimdi bir daha giyemeceğim şeyleri diyorum kaldım öyle dımdızlak ya doktora giderken ne giyeceğim ben

Kız 120 diye su faturası mı olur bana bu ay 603 tl geldi elektrik 537 turkcell numarası başlangıcı gibi
Aşkım bana su hep çok az geliyor ya anlamadım biz 4. Kattayız buraya az su çıkıyor kattan ötürü ona bağlıyorum ister istemez ekonomık az su akıyor elektrikte extra kurutma ve robot çalışıyor klima yok bakıldığında

Hamıle taytın falan yokmu hiçççç kızzz

Hava dönerse zor evet yazlık elbiseler en rahatı hamilelikte bol bol her zaman giyiliyor elbiseler. Hamile taytı al bi tane o da sonra giyilir sanırım , bilemedim

Su burda 70-80 geliyor belediye indirimi var. Bizde de elektrik sıkıntı 2 aydır 1000 TL civarı klimalar yüzünden

Iste canim bunlari yapacak birini bulamazsin burda
Ya is yapan bulursun ya cocuga bakan bulursun ayri ayri
Bi kisi herseyi yapmiyo
Ama gercekden cok guzel bi rahatlik olmus arkadasin icin
Aynen çok iyi oldu rahatladı baya bende öyle bir şey düşünmüyor değilim

Valla bende ilerde öyle bir şey düşünmüyor değilim eşimin zaten işine gelir kendi de diyor
Ay annemi dinleseydim ohooo

Nasıl Bi ayarlama yaptıysam kızımla oğlumun arasında 4 yaş olacak hemen hemen kızım 26 Ekim doğumlu oğlumda 13 14 ekimde gelecek gibi daha erken gelmeye karar vermezse tabi beyefendi
Sende fazla geç kalmadan yapmışsın çok iyi

Banyodan sonra ıslak saç taranıyor ama illa hem kafasına masaj olsun diye hafif hafif tararım ben mutlaka terapi olur oğluma umarım koku falan olmaz belki de iyi kurutmak lazım
Ben hem Tarak hem fırça aldım ikisini de kullanırız artık Dediğin gibi iyi kurutmak gerek

Kızlar arada benim sorum kaynadı gibi, deneyimli anneler bi aydinlatsaniz çok mutlu olurum

Bu kapları süt poşeti yerine aldım e bebekten... Bu kaplar buzluğa giriyor mu? Kullandınız mı hiç?
Ayrıca süt poşetleri 1 kullanımlık değil mi sonra çöpe gidiyor.. ?

Eklentiler

• SmartSelect_20230910_171051_Samsung Internet.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…