- 6 Temmuz 2022
- 2.071
- 5.035
- 108
- 30
Ay çok az kaldıDeğil artık36 oluyoruz hafta bıtımı artık sonra gelebilir hanfendi
Ay hadi inşallah canımyani herkes boyle gidip geliyo sabah saatlerinde hep ogrenciler oluyo bus lerde guvensiz bi durum yok cok sukur ama tabikide Allaha emanet herzaman hersey gelebilir insanin basina
bu yil idare etsin seneye daha yakin bi okula alicam insallah
Benim oğluşum olacak canım ismi Poyraz Ali olacak inş@Mayakus uyeligi iptal yaziyo neden acaba
@leilani uzun zamandir girmemisin hamilelik nasil gidiyo merak ediyoruz
@kirpii Selam nasil gidiyor hamilelik uzun zamandir aramiza gelmedi
@nirayku hamilelik nasil gidiyor? Uzun zamandir yazmadin bize
@Musbuhanur sende uzun zaman girmemisin
kbrms Selam cnm, nasilsin bebeginin cinsiyeti ve ismi hakkinda bize bilgi verirmisin tabloya eklicem :)
@Tillandsia selam cnm nasilsin uzun zamandir yazmamisin hersey yolundadir umarim. Bebeğinin cinsiyeti ve ismini bizimle paylasirmisin
Ayyyy çok heyecanlıEvet cok cok mınık ama gormeyedebılırdim
Bende sabah aldım gelince görcezValla az evvel aldımgelsin burdan haber ederim
Ben aldım daha önceden, rahatsız edici bir koku yok, hatta hiç yok gibi.Yumusak.Keçi kılı fırça yorumlarından birinde bir yorum görmüştüm. "Bebeğimin saçlarını banyodan sonra taradım, saçları resmen keçi gibi kokuyor yavrumun nasıl geçecek bu koku" yazılmışbunu gördükten sonra vazgeçtim ben kemik tarak alıcam doğal keratinli hem. Fırça alırsam da nasıl bir şey alıcam bilmiyorum
Aynenn bende öyle düşünüyorum çalıştığım için 2-2.5 yaşında kreşe başlayacak o kreşteyken ben hamile olursam çok iyi oluraynen uzun sure birakirsan o rahatliga alisirsin yapmak istemezsin
bizde 2,5 yasinda anasinifina baslaniyo
tam okula basladigi gun hamile oldugumu ogrendim
onu okula birakip gelince bile okadar rahat olduki iyiki hamile kalmisim yoksa cayardim kesin
alisverisimi rahat rahat yapabiliyorum yemegimi temizligimi yeri geldi gezdim tozdum nasil olsa oburu karnimda :)
dedigim gibi hamile kalmamis olsaydim ay biraz daha biraz daha derdim arayi cok asardim kesinlikle
Önce sen yaz bende gelince yazayım ama öyle pis koksa kimse mis kokulu bebeğine almaz diye düşünüyorumBende sabah aldım gelince görcezama şu şekilde doğru olabilir bacaklarım için büyük olan at kılı fırçası kullanıyorum ben selülit vs olmuyor İki kere yıkadım. Hiç koku değişmedi bir süre kremin kokusunu alıyor sonra kendi kokusu geri geliyor ama tenime geçiyor mu bilmiyorum
Benim bir arkadaşım burda bir kadınla anlaştı kadın her gün geliyor evi topluyor iki günde bir süpürüyor çamaşırını atıyor katlıyor yatağına koyuyor işte banyoyu tuvaleti günlük yıkıyor yemeğini yapıyor çocuğu 4 yaşında onu kreşten alıp doyuruyor o arada arkadaşım işten geliyor zaten böyle anlaşmışlar kadın evde max 2-3 saat iş yapıyordur öğleden sonra gidiyormuş zatenbi arkadasim var o haftalik aliyo ama sadece1 cocuk var
kari koca calisiyolar yetisemiyorum diye aliyo maddi olarak ustesinden geliyolar cunku calisiyolar. bende surekli calisan biri olsam mecbur alirim yada annemden rica ederim ona oderim en azindan icime batmaz valla bak
ben cocuklara adadim kendimi, simdi tum full time ise surekli donemem aklima hic getirmek bile istemiyorum
burda benim gibi yapan anne cok oldugu icin alisik bi durum
Bende de pcos var bende 15 aydan sonra korunmayı bırakacağımBen mesela 2 yaştan sonra denemelere başlamak istiyordum
Bana grubumuz o zamanlar hatırlattı bu fikrimi
Aynen ya bırakmayalım ben çok seviyorum sizleriben seni ekledim yinede rdvu tablosuna
artik herkes her hafta gidiyo ne guzel ne guzel
kizlar dogum sonrasida burada bulusalim
artik derltlesiriz ozamanda
yok bebek kaka yapti, yok uyumadim, iste gogsum yara oldu falan
birakmayalim buralari
Kızlar benimde gözüm yerse 2,5 falanBende de pcos var bende 15 aydan sonra korunmayı bırakacağımBana da hatırlatın bu grubu bırakmayın bak ben buralarda olurum
Eğer olursa ikimizde yürek yedik ama 5-6 yıldan sonra rahatız misKızlar benimde gözüm yerse 2,5 falan
Bende aldım benimki de çok güzel yumuşacık belki nemli ciltte kullanmışlardır o yüzden öyle olmuştur bilemiyorumBen aldım keçi kılı tarak baya oluyor alalı koku falan yok benimkinde gayet güzel kullandıktan sonra olur mu bilmem tabi
Organizasyon olan biseHaklısın büyük bir konfor aslında şimdi düşünüyorum bizim ki büyüse hangimiz bırakacak ikimizde çalışıyoruz
Biz iyiyiz cok sukur sen nasilsin nasil gidiyoBenim oğluşum olacak canım ismi Poyraz Ali olacak inş
Kızlar hepiniz iyiymişsnz çok şükür sevindim
Iste canim bunlari yapacak birini bulamazsin burdaBenim bir arkadaşım burda bir kadınla anlaştı kadın her gün geliyor evi topluyor iki günde bir süpürüyor çamaşırını atıyor katlıyor yatağına koyuyor işte banyoyu tuvaleti günlük yıkıyor yemeğini yapıyor çocuğu 4 yaşında onu kreşten alıp doyuruyor o arada arkadaşım işten geliyor zaten böyle anlaşmışlar kadın evde max 2-3 saat iş yapıyordur öğleden sonra gidiyormuş zaten
Yani kızın hayat kalitesi arttı resmen eve geliyor yemek temizlik derdi yok hepsi yapılmış mis gibi çocuk alınmış karnı doymuş
Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder diyor
İyiyim biraz fazla sıcak var ve ciddi sol kasık ağrısı doktor normal diyo bakalım cuma doktor randevum var soracağım tekrarBiz iyiyiz cok sukur sen nasilsin nasil gidiyo
Valla bilmiyorum gözümde korkmuyor değil hem hamilelik hem çocuklu hamilelik ama beni gaza getirirsiniz olurEğer olursa ikimizde yürek yedik ama 5-6 yıldan sonra rahatız mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?