2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Değil artık 36 oluyoruz hafta bıtımı artık sonra gelebilir hanfendi
Ay çok az kaldı
yani herkes boyle gidip geliyo sabah saatlerinde hep ogrenciler oluyo bus lerde guvensiz bi durum yok cok sukur ama tabikide Allaha emanet herzaman hersey gelebilir insanin basina
bu yil idare etsin seneye daha yakin bi okula alicam insallah
Ay hadi inşallah canım

Bu arada evet burayı bırakmamamız lazım. Daha dertleşeceğimiz birbirimizin fikrini alacağımız çok konu var

Benim oğluşum olacak canım ismi Poyraz Ali olacak inş
Kızlar hepiniz iyiymişsnz çok şükür sevindim

Valla az evvel aldım gelsin burdan haber ederim
Bende sabah aldım gelince görcez ama şu şekilde doğru olabilir bacaklarım için büyük olan at kılı fırçası kullanıyorum ben selülit vs olmuyor İki kere yıkadım. Hiç koku değişmedi bir süre kremin kokusunu alıyor sonra kendi kokusu geri geliyor ama tenime geçiyor mu bilmiyorum

Ben aldım daha önceden, rahatsız edici bir koku yok, hatta hiç yok gibi.Yumusak.

Eklentiler

• Screenshot_20230910-185229.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 62
Aynenn bende öyle düşünüyorum çalıştığım için 2-2.5 yaşında kreşe başlayacak o kreşteyken ben hamile olursam çok iyi olur

Önce sen yaz bende gelince yazayım ama öyle pis koksa kimse mis kokulu bebeğine almaz diye düşünüyorum

Benim bir arkadaşım burda bir kadınla anlaştı kadın her gün geliyor evi topluyor iki günde bir süpürüyor çamaşırını atıyor katlıyor yatağına koyuyor işte banyoyu tuvaleti günlük yıkıyor yemeğini yapıyor çocuğu 4 yaşında onu kreşten alıp doyuruyor o arada arkadaşım işten geliyor zaten böyle anlaşmışlar kadın evde max 2-3 saat iş yapıyordur öğleden sonra gidiyormuş zaten
Yani kızın hayat kalitesi arttı resmen eve geliyor yemek temizlik derdi yok hepsi yapılmış mis gibi çocuk alınmış karnı doymuş
Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder diyor

Ben mesela 2 yaştan sonra denemelere başlamak istiyordum
Bana grubumuz o zamanlar hatırlattı bu fikrimi
Bende de pcos var bende 15 aydan sonra korunmayı bırakacağım Bana da hatırlatın bu grubu bırakmayın bak ben buralarda olurum

ben seni ekledim yinede rdvu tablosuna
artik herkes her hafta gidiyo ne guzel ne guzel

kizlar dogum sonrasida burada bulusalim
artik derltlesiriz ozamanda
yok bebek kaka yapti, yok uyumadim, iste gogsum yara oldu falan
birakmayalim buralari
Aynen ya bırakmayalım ben çok seviyorum sizleri

Ben aldım keçi kılı tarak baya oluyor alalı koku falan yok benimkinde gayet güzel kullandıktan sonra olur mu bilmem tabi
Bende aldım benimki de çok güzel yumuşacık belki nemli ciltte kullanmışlardır o yüzden öyle olmuştur bilemiyorum

Iste canim bunlari yapacak birini bulamazsin burda
Ya is yapan bulursun ya cocuga bakan bulursun ayri ayri
Bi kisi herseyi yapmiyo
Ama gercekden cok guzel bi rahatlik olmus arkadasin icin

Biz iyiyiz cok sukur sen nasilsin nasil gidiyo
İyiyim biraz fazla sıcak var ve ciddi sol kasık ağrısı doktor normal diyo bakalım cuma doktor randevum var soracağım tekrar
sonrasında haftalık gideceğim zaten
Bebemin kıyafetlerini yıkadım
kv’ler gelecek biletler aşırı pahalı biraz ona takıyorum inş ucuzlar doğurmadan gelirler umarım
16 Ekim demişti Doktorum en son doğum için suni sancı normal olmasını planlıyoruz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…